Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
slidar

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από slidar »

Χαμος στο twitter με ΠΑΟΚ και Cartabia ..

Αυτος ειναι παικτης που σε αλλαζει επιπεδο..
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

nico4 έγραψε:Η χειρότερη επίθεση δεν σχετίζεται μόνο με τον αριθμό γκολ που βάζεις. Αν μια ομάδα κάνει 30 τελικές και βάζει 20 γκολ και ή άλλη σε 500 τελικές έχει βάλει 21 προφανώς η δεύτερη έχει χειρότερη επίθεση από την πρώτη.
Έτσι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ήταν λίγο υπερβολικός ο Josh, όπως είμαστε όλοι μας όταν λέμε κάποιον παλτό ή άμπαλο μετά από κάποια άσχημη εμφάνιση. Σίγουρα όμως η επίθεσή μας είναι η χειρότερη γραμμή της ομάδας. Ειδικά τώρα που έφυγε ο Garry, που ήταν ο μόνος που διέσωζε τα προσχήματα.
Σκέψου όμως αν ο ΠΑΣ, ο Αστέρας ή η Ξάνθη είχαν τις ίδιες ευκαιρίες μ' εμάς θα είχαν τόσα λίγα γκολ;
Ακριβως. Θα μπορουσε να αναγωρισει λοιπον πως ηταν λιγο υπερβολικη η τοποθετηση του. Αντ' αυτου προτιμησε να την στηριζει, να ΕΠΙΜΕΝΕΙ και να θεωρει και πως ολοι συμφωνουν με αυτο. Απο εκει και περα, το να μου την λετε σαν να ειπα εγω οτι η επιθεση μας ειναι η καλυτερη του κοσμου και δεν εχει κανενα προβλημα, σορυ ρε φιλε αλλα ειναι αδικο. Εδω ο simba ενω συμφωνει οτι ηταν λαθος η εκφραση και λαθος που δεν το παραδεχτηκε, "μου την λεει" γιατι οντως εχουμε επιθετικο προβλημα, λες και εγω ειπα πως δεν εχουμε. Τοσο δυσκολο ειναι δηλαδη να συζητουμε επι οσων εχουν ειπωθει και οχι επι αυτων που νομιζουμε πως εννοηθηκαν;

Τελος παντων, ειμαι υπαιτιος για μια μακρα σειρα off-topic αναρτησεων και δεν νιωθω καλα γι αυτο. Ζητω συγγνωμη απο τους mods και τους συμφορουμιτες που ενοχληθηκαν απο αυτο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ανεβαστε τι λενε στο twiter... παντως βρωμαει η υποθεση ενρικε...
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όταν κάνεις 28 τελικές με τα Γιάννινα και δεν μπορεί να βάλεις γκολ, ενώ εκείνοι έβαλαν στην πρώτη τους τελική, ναι δεν έχεις καλή επίθεση.
Τις ευκαιρίες μας ΔΕΝ τις δημιουργεί η επίθεση με εξαίρεση τον Garry που έφυγε. Τις δημιουργεί κατά βάση το κέντρο.
Μέσα στον Ολυμπιακό θα μπορούσαμε να ρίξουμε 4 γκολ αν είχαμε καλή επίθεση. Στον Άγιαξ επίσης 4.
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μαλώνουμε και γιατi ο sic-4 αρπάζεται σε ένα θέμα που συμφωνούμε όλοι.
Εγώ ο ίδιος μετά τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άγιαξ έγραψα ότι δεν θέλω να ξαναδώ τον Αθανασιάδη. Στην πορεία όμως με περίμενε και η χειροτέρευση του Campos στις τελικές, σε βαθμό να χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο. Ό,τι έγραψα για το Αθνασιάδη ισχύει και για τον Κάμπος μετά τον αγώνα στο τηγάνι. Μας έκαψε στην κυριολεξία: 4 τετ-α-τετ χαμένα, από τα οποία στα δύο ούτε κοντρόλ δεν μπόρεσε να κάνει. ΟΥΤΕ ΚΟΝΤΡΟΛ!
Γι' αυτό ζητούσα δεξί εξτρέμ οπωσδήποτε. Ο Κάμπος, αυτός που είδα μέχρι τώρα, δεν κάνει για βασικός στον ΠΑΟΚ των τίτλων. Ένας καλός αναπληρωματικός είναι. Βέβαια παίρνει υπερδιπλάσια λεφτά από αυτά που θα έπρεπε να παίρνει, αλλά αυτό, δυστυχώς, δεν διορθώνεται. Το ίδιο ισχύει και για τον Αθανασιάδη.
Με τη φυγή του Garry η ομάδα, κατ' εμέ, χρειάζεται τρεις νέους παίκτες που να ξεκινούν βασικοί στην επίθεση: Δύο εξτρέμ και έναν φορ. Ο φορ βρέθηκε και μάλλον θα έρθει και ένα εξτρέμ. Το κόβω δύσκολο να έρθει και άλλο.
Δεν πειράζει. Ελπίζω για το καλοκαίρι.
Για να δούμε αν θα έρθει και το 8ρι.
Αν ομως αποστολη οπως λες η επιθεση μας δεν δημιουργει ευκαιριες και ταυτοχρονα δεν τις τελειωνει και σωστα, ειναι σαν να λες οτι ειναι κακιστη γενικα η τουλ ετσι το εκλαμβανω εγω...
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Fede Cartabia studies a Greek offer after the disappointment that has taken in Spain

Deportivo looked for a contract rescission to be able to sign it and if he did not want to wait until June his contract is finished but in Mestalla they want to make box by him and for that reason the Galician set has moved tab and has been reinforced with Ola John and Kakuta. The only possible exit for Cartabia now is an offer that has come from Greece, from the PAOK, which it would be willing to pay now. The starting price of the Argentine is around one million euros, an amount that does not seem a problem for the Greeks.

ΑπΟ μετάφραση ειναι... :mrgreen:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τετ 18 Ιαν 2017, 14:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

24ωρο κλεινετε που μαλωνετε γι αυτο. Γιατι δεν πατε στο τοπικ του Ιβιτς;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ολοκληρη η ιστορια γεννηθηκε απο αυτο το ποστ:

''Εγω θα διαφωνησω Αποστολη στο +απειρο.Τετοιες απαντησεις εχουν νοημα αν πχ σε εναν αγωνα νικησεις και ρωτησεις εναν επιθετικο αν τον ενοχλει που δεν εβαλε γκολ.Αν ομως χανεις συνεχως βαθμους εξαιτιας αφλογιστιας τοτε σορυ αλλα τετοιες απαντησεις τεινουν προς το ανεκδοτο και οχι προς το + απειρο.Αν συνεχισω να ειμαι στην 8η θεση της βαθμολογιας και να εχω μια απο τις χειροτερες επιθεσεις στο πρωταθλημα να το χεσω το οικογενειακο κλιμα.''

Οποιος δεν καταλαβαινει απο αυτο οτι εννοω το προβλημα στο γκολ και οχι την δημιουργια και την λειτουργια της επιθεσης μεχρι την τελικη ενεργεια,ασε να μην το πω καλυτερα και το σταματαω εδω γιατι καταντησε αηδια...
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

The man in Valencia CF is close to being loaned to PAOK for the rest of the season ....

https://twitter.com/David2095_Sport
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Ναι παιδια φτανει.Μεταφερθειτε στο 'Συζητηση για το ροστερ'' ή στο τοπικ του Ιβιτς
Άβαταρ μέλους
Γκουερινο

Δημοσίευση από Γκουερινο »

Μπαινω στην κεντρικη και διαβαζω αρθρο του inpaok και μεσα λεει
"ο Δικέφαλος για μια ακόμα μεταγραφική περίοδο, ίσως καταφέρει να μην πάρει 10άρι... "
τις εχουν τερματισει ολες τις πιστες στην μ@λακια οι τυποι :lol: :lol: :lol:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Joshua ομολογησε οτι γραφεις με το δεξι και με το αριστερο κρατάς πυρσό για Cartabia :opaokara:
Demir

Δημοσίευση από Demir »

gergeo4 έγραψε:The man in Valencia CF is close to being loaned to PAOK for the rest of the season ....

https://twitter.com/David2095_Sport
τι δανεικος ... ? ελευθερος μενει σε 6 μηνες...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε δανεικος κ αγυριστος
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Για παραχωρηση μιλαει ο τυπος, οχι δανεισμο..

Για να δουμε με φεδε..
Αλλα παρακαλετο μ$%νι......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”