Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2016 ΙΙ
Vierinha?Κι αλλο δεξι μπακ?4+1 παικτς εχουμε που μπορουν να παιξουν δεξια.Ημαρτον
ρε συ kosta_peraia 4 τον εχει τον βραζιλιανο το fm?
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κ ενα 6αρι απο Ουρουγουαη με συσταση ΓκαρσιαMANIAKOS έγραψε:
Δουλεια λινο
- Kostas_Peraia4
Gospi έγραψε:ρε συ kosta_peraia 4 τον εχει τον βραζιλιανο το fm?

-
Τι ειναι αυτά βραδιάτικα; Ο άσωτος πάλι στας Σαλονικας; Πάει αυτό ήταν γυρνάω απο την ξενιτιά στο σπίτι μου!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
να σαι καλα ρε συ!δεν πιστευω να καθεσαι να παιζεις κιολας με το που το ανοιγεις!ειναι εθιστικο γ αυτο το εκοψα!
αποκαρδιωτικη η εικονα του fm αλλα σε κατι τετοια πρωταθληματα δεν υπαρχει μεγαλη ακριβεια...
αποκαρδιωτικη η εικονα του fm αλλα σε κατι τετοια πρωταθληματα δεν υπαρχει μεγαλη ακριβεια...
- Kostas_Peraia4
Πριν απο 2 ωρες γυρισα σπιτι,μετα απο 20 μερες και λιωνω!!!
Οντως δεν λεει και πολλα,αλλα ειναι μονο 19 χρονων.
Οντως δεν λεει και πολλα,αλλα ειναι μονο 19 χρονων.
Σορρυ για το οφ τοπικ πραγματικα!
Ποσες ωρες την μεσα παιζεις Κωστα κατα εναν μεσο ορο ας πουμε;
Ποσες ωρες την μεσα παιζεις Κωστα κατα εναν μεσο ορο ας πουμε;
πλεον δεν το αγγιζω καν... ειμαι τρελαμενος μεταγραφολαγνος και κανω ατελειωτο σκαουτινγκ...
οποτε αν καθισω θελω 3 μερες σερι να μην σηκωθω!
προτιμω για εναν περιεργο λογο τον βραζιλιανικο παπα αππ τον γερμανικο...
οποτε αν καθισω θελω 3 μερες σερι να μην σηκωθω!
προτιμω για εναν περιεργο λογο τον βραζιλιανικο παπα αππ τον γερμανικο...
πω τι λετε ρε σεις βραδινιατικα? παιζει ο Αντελίνο και Ριμπαμάρ..αυτά ειναι
αρα λογικά καπού εχουμε κλείσει το μακ να τον δωσουε και παιρνουμε χιλια μακαρι Βιερινια για εξτρεμ κι οχι για μπακ φυσικά
τωρα οσο αφορά τον Ριμπαμάρ οντως θα ναι στοίχημα μακάρι να δώσει ταχυτητα μπουκα τριπλα που λειπει στη κορυφη γιατι ειναι οντως στιγμή να την κανει ο κλαους..δεν εχει νοημα να παρεις ολη τη μπαρτσα και μπροστά να χεις φόρ που θα πρεπει να παιζει η ομαδα για αυτόν με 530 σεντρες συρτές για να βάλει το πόδι του να βαλει γκόλ η σε καμιά αναμπουμπούλα..θέλουμε στον Παοκ μια φορακλα μπουκαδόρο τριπλαδόρο
αρα μενουν αν κλεισουν αυτοί οι 2 λεμε τωρα στοπερ 6αρι και τερματά και φυσικά να δουμε τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις κτλ
το μονο παραπονο ειναι οτι φέτος δεν φαγαμε πολυ παπά με κατακλυσμό απείρων ονομάτων που για μενα έχει πλάκα και δεν θα χουμε με τι να ασχολούμαστε..αυτά να ειναι τα παράμονα μας..πως τον κοβετε τον Ριμπαμάρ? για πείτε
αρα λογικά καπού εχουμε κλείσει το μακ να τον δωσουε και παιρνουμε χιλια μακαρι Βιερινια για εξτρεμ κι οχι για μπακ φυσικά
τωρα οσο αφορά τον Ριμπαμάρ οντως θα ναι στοίχημα μακάρι να δώσει ταχυτητα μπουκα τριπλα που λειπει στη κορυφη γιατι ειναι οντως στιγμή να την κανει ο κλαους..δεν εχει νοημα να παρεις ολη τη μπαρτσα και μπροστά να χεις φόρ που θα πρεπει να παιζει η ομαδα για αυτόν με 530 σεντρες συρτές για να βάλει το πόδι του να βαλει γκόλ η σε καμιά αναμπουμπούλα..θέλουμε στον Παοκ μια φορακλα μπουκαδόρο τριπλαδόρο
αρα μενουν αν κλεισουν αυτοί οι 2 λεμε τωρα στοπερ 6αρι και τερματά και φυσικά να δουμε τι θα γίνει με τις αποχωρήσεις κτλ
το μονο παραπονο ειναι οτι φέτος δεν φαγαμε πολυ παπά με κατακλυσμό απείρων ονομάτων που για μενα έχει πλάκα και δεν θα χουμε με τι να ασχολούμαστε..αυτά να ειναι τα παράμονα μας..πως τον κοβετε τον Ριμπαμάρ? για πείτε
αν είναι να φέρει κάποιον ο Πάμπλο από την χώρα του
http://www.transfermarkt.com/giorgian-d ... ler/248410
http://www.transfermarkt.com/giorgian-d ... ler/248410
καποιος απο δω μεσα το σφυριξε προς τα εξω πως ξενερωνουμε χωρις παπαδες και ξεσαλωσαν βραδιατικα!
Μεγαλοι παπατζηδες στη Bild παιδια να ξερετε,επιπεδου γατας,οποτε μην τα πολυλαμβανετε υποψιν αυτα τα δημοσιευματα.