Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από che4 »

μακαρι εις μιλαμε για μεταγραφη αεροδρομιου και μερικοι ακομα λενε δεν κανει κτλ κτλ... μονο ως αστειο μπορω να τα διαβαζω πλεον αυτα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Καλα ρε και εμενα που εμπιστευρεσαι τη γνωμη μου στα αστεια με παιρνεις που λεω οτι δεν κανει; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

εχεις καταλαβει οτι δε σου απανταω τοσες μερες γιαυτο το θεμα επειδη εχω προσωπικη αποψη αντιθετη και την εχω εκφρασει εδω και δυο μηνες στον ξερολα

χωρις πλακα αν ερθει ενας απ τους δυο μας πρεπει να κανει κολοτουμπα
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

200+ σελίδες, μια μεταγραφή...1/2..για να δούμε...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Περα απο τη πλακα αν τον φερει ο Αρνεσεν σημαινει οτι οι πληροφοριες οι δικες μου για τραγικη κατασταση του παιχτη δεν ευσταθουν,υπαρχει και το αλλο σεναριο ομως να τον ετοιμασουν για τα playoffs που δεν μου αρεσει και τοσο.
Αν αυτος ο παιχταρας εχει ορεξη για μπαλα και δουλεψει για να ερθει στην κατασταση που πρεπει τοτε θα μιλαμε για μεταγραφη επιπεδου Μπερμπατοφ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Πέμ 21 Ιαν 2016, 19:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Την αξια του VdV την ξερουμε και την ξερουν και ολοι....το θεμα ειναι ποιο ειναι το κινητρο του να ερθει στον ΠΑΟΚ??
Μαλλον ειναι τα χρηματα και οχι κατι αλλο...απλα το επιπεδο του Ελληνικου πρωταθληματος με το επιπεδο του Ισπανικου απεχουν μερικα ετη φωτος....οποτε εδω θα κανει πλακα αν εχει διαθεση να παιξει....αντι για 2ο σεντερ φορ θα παιζει αυτος να βγαζει μπαλιες και ανοιγει τις αντιπαλες αμυνες....απλα το θεμα ειναι οτι σε μεγαλα παιχνιδια θα ειναι ρισκο η συμμετοχη γιατι παντα ηταν ντελικατος παικτης και δεν μαρκαρε καθολου...ενω στο συγχρονο ποδοσφαιρο θελεις να πιεζει μεχρι και ο επιθετικος...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

κινητρο εχει το come back το ονειρο καθε αθλητη πιθανοτητες επιτυχιας 50 50 στο συγκεκριμενο ομως το πιστευω γιατι εχει τσαγανο δεν ειναι τοσο ντελικατος οσο μονιζεις απεναντιας για κλασσικ 10αρι γιατι τετοιος ειναι ειναι πολυ δυνατος
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Ακάλυπτος, σε όλα μου τα σχετικά πόστ γράφω για δεξί μπακ πρώτης γραμμής. Γιατί μπλέκεις τον Γκαλίτσιο στην συζήτηση? :D
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

obanebane έγραψε:Περα απο τη πλακα αν τον φερει ο Αρνεσεν σημαινει οτι οι πληροφοριες οι δικες μου για τραγικη κατασταση του παιχτη δεν ευσταθουν,υπαρχει και το αλλο σεναριο ομως να τον ετοιμασουν για τα playoffs που δεν μου αρεσει και τοσο.
Αν αυτος ο παιχταρας εχει ορεξη για μπαλα και δουλεψει για να ερθει στην κατασταση που πρεπει τοτε θα μιλαμε για μεταγραφη επιπεδου Μπερμπατοφ.
μπανε στα πλει οφ που ειναι 6 τελικοι και στα ημιτελικα και στον τελικο κυπελλου μετρανε λεπτομερειες μια μπαλια ενα στημενο ενα κορνερ κτλ κτλ αλλαζουν ενα παιχνιδι και ο φνφ το χει αυτο τετοιους θελουμε στα μπιγκ ματς
Άβαταρ μέλους
laskas86

Δημοσίευση από laskas86 »

PAOKhead έγραψε:Θέλετε τον ΠΑΟΚ να χτυπάει πρωτάθλημα, να κάνει πορεία στην Ευρώπη, να παίρνει κύπελλο, να παιρνει παραμάζωμα όλα τα χωριά και να κάνει πλάκα στην "κούλα της β' εθνικής" και στον "βάζελο του αφραγκούζου". Μάλιστα και ποιος δεν θα ήθελε...Από το πρώτο εξάμηνο του προπονητή του ΤΔ και της πλειοψηφίας των παιχτών. Από την 1η μέρα λεω εγώ καλύτερα.

Ωραία λοιπόν πολλά λέτε χωρις να χρειάζεται. Θέλετε παιχταράδες που θα κάνουν αυτή την διαφορά. Όχι στοιχήματα, όχι εξελίξιμους, όχι Ελληνες, όχι μπαλώματα, όχι τουρίστες, όχι ενσηματίες, όχι πρώην παίχτες, παιχτες στο ζενιθ και όχι σε καθοδική πορεία, παίχτες με έτοιμη καριέρα κι όχι να την φτιάχνουν ή να την ξαναφτιάχνουν εδώ. Τα ίδια και ισχύουν και για τον προπονητή. Συν ότι όλοι αυτοι πρέπει να έχουν και dna, για να δέσουν με το κλίμα.

Γιατί δεν το λέτε ξεκάθαρα δεν καταλαβαίνω. Γιατί δεν λέτε απλά ότι δεν θέλετε ομάδα με το μπάτζετ του ΠΑΟΚ αλλά με το μπατζετ της Κράσνονταρ πχ? Πειτε το ξεκάθαρα: Ιβάν σκάσε 50 μύρια μόνο για μεταγραφές. Μια 11αδα παιχταράδες να τελειώνουμε γιατί κουραστήκαμε και δεν γουστάρουμε ούτε γήπεδο να πηγαίνουμε.

Θέλουμε στόπερ, δεξί μπακ και δεκάρι. Είναι ξεκάθαρο. Ας σκάσει ο Ιβαν λοιπόν 5 χαρτιά να τους φέρει ο Άρνεσεν τώρα Γενάρη.
Αν δεν θέλει, ας αφήσει κι αυτός κι εμείς αυτους που προσέλαβε να κάνουν την δουλειά έστω με μπαλώματα και θα κριθούν το καλοκαίρι. Αλλιώς ας τους διώξει όλους από τώρα χωρίς περιττές συσκέψεις επιτροπών.

Κι ας πάμε το καλοκαίρι να ψάχνουμε ξανά για κορμούς κι άλλα γλυκά αντί για 3-4 προσθήκες. Και το νοέμβρη του 16 να κλαίμε πάλι την μοίρα μας για τους "λίγους" και τους "καρεκλοκένταυρους" που ρουφάνε το αίμα του Ιβάν.
μπραβο φιλε επιτελους και μια ξεκαθαρη αποψη!
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

che4 έγραψε:κινητρο εχει το come back το ονειρο καθε αθλητη πιθανοτητες επιτυχιας 50 50 στο συγκεκριμενο ομως το πιστευω γιατι εχει τσαγανο δεν ειναι τοσο ντελικατος οσο μονιζεις απεναντιας για κλασσικ 10αρι γιατι τετοιος ειναι ειναι πολυ δυνατος
Αν ειχε το κινητρο γιατι δεν επιασε στην Μπετις?? Μετα απο μια χρονια στο Αμβουργο η οποια δεν ηταν καθολου καλη εμεινε ελευθερος και πηγε στην Μπετις και δεν εκανε κατι ιδιαιτερο...ξεκινησε βασικος και εχασε την θεση του στην 11αδα και στους τελευταιους αγωνες δεν ηταν και πολλες φορες στην αποστολη....
Αυτο με φοβιζει....αν και τον θελω με τα χιλια....βεβαια παικτες του επιπεδου του δεν υπαρχει περιπτωση σε μικροτερη ηλικια να ερθουν στο χαμηλης δυναμικοτητας Ελληνικο πρωταθλημα που δεν προβαλεται πουθενα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πραγματικα ξεκαθαρη αποψη,ο ΠΑΟΚ του Σαντος που χτυπησε πρωταθλημα με 12 μεταγραφες σε πρωταθλημα που μεχρι και σκουληκια,νιονιοι ειχαν παικταραδες,ενω τωρα εχουν απαγορευση μεταγραφων οι μισες ομαδα=ες της κατηγοριας ειχε μπατζετ 50 μυρια...Οχι δεν θελουμε μπατζετ 50 μυριων,θελουμε ενα στησιμο ομαδας με ποδοσφαιρικη λογικη και φετος η λογικη πηγε περιπατο οταν στηνοντας μια ομαδα απο το μηδεν με 11 μεταγραφες,αλλαζωντας τα παντα,επελεξες εναν προπονητη με 1 χρονο σε παγκους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Πέμ 21 Ιαν 2016, 19:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

[youtube]qV4UbsEL2_o[/youtube]

1:10 :mrgreen: :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Πέμ 21 Ιαν 2016, 19:26, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

ΑΝ παρουμε φνφ,απο 1η φεβρουαριου περιμενω δυαδα φνφ-μπερμπα ως βασικους.δεν γινεται αλλιως.

υ.γ συνεχιζω ν θεωρω εγκλημα τη μη αποκτηση στοπερ....
Άβαταρ μέλους
Ακάλυπτος

Δημοσίευση από Ακάλυπτος »

aoratos έγραψε:Ακάλυπτος, σε όλα μου τα σχετικά πόστ γράφω για δεξί μπακ πρώτης γραμμής. Γιατί μπλέκεις τον Γκαλίτσιο στην συζήτηση? :D
Εγώ δεν έχω πρόβλημα να έρθει το καλοκαίρι δεξί μπακ να συμπληρώσει τον Κων/δη αν κριθεί πως ο Κίτσιου δεν κάνει μετά από ένα ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ (Βίτορ, Σκόνδρας, Κόστα έχουν κάνει τον κύκλο τους πχ.) αλλά σε αυτή τη φάση που είμαστε μόνο δεξί μπακ δεν θέλουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”