Βόλλεϋ 2015-2016
Re: Βόλλεϋ 2015-2016
pyrgioti, καλύτερα κάντο edit...τώρα που είναι νωρίς
μετά θα λένε παπαριές.................
μετά θα λένε παπαριές.................
Αδελφε pilote και stelyk δεν συνηθιζω να γραφω ανακρίβειες....Δυστυχως δεν λεω ψεματα.... 

το ότι ΚΑΠΟΙΟΣ είπε κάτι, εμένα δεν μου λέει τίποτα!!!
Αν εσύ πιστεύεις ότι η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ, άλλαξε ομάδα. Εγώ αν ήξερα ότι στήνονται θα τους έφτυνα και δεν θα ξαναασχολούμουν.
Αν εσύ πιστεύεις ότι η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝΕΤΑΙ, άλλαξε ομάδα. Εγώ αν ήξερα ότι στήνονται θα τους έφτυνα και δεν θα ξαναασχολούμουν.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
δεν εχει σημασια τι ανακοινωσανε φιλε μου και τζαμπα εισοδο να ειχε σημασια εχει η αλαζονεια που βγαλανε...προσωπικα εχω διαρκειας και να μην ειχα το τικετο για τους συνδεσμους ηταν 5ευρω για οποιον ξερει αλλα στο ματσακι δεν πηγα γι αυτο το λογο...δεν μου αρεσε καθολου η συμπεριφορα ολου του οργανισμου του ΠΑΟΚ σε αυτο το ματς....pilotos έγραψε:κάνεις λάθος, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι 5 για την τετάρτη με την υποσημείωση αν χρειαστεί, όπως είναι λογικό.
Ναι...Δεν μπορω να πω κατι αλλο για προφανεις λογους.....
Εγω το εγραψα για να το μοιραστω μαζι σας....Θα ηθελα να το ξερω στην θεση σας.....
Αν υπαρχει προβλημα σβηστετο....Δεν εχω προβλημα.....Με ξερουν πολλα παιδια απο το σαιτ εξαλλου....
Εγω το εγραψα για να το μοιραστω μαζι σας....Θα ηθελα να το ξερω στην θεση σας.....
Αν υπαρχει προβλημα σβηστετο....Δεν εχω προβλημα.....Με ξερουν πολλα παιδια απο το σαιτ εξαλλου....
εξήγησαν για τα έσοδα που χρειάζεται η ομάδα. Δηλαδή το 15 φταίει που χάσαμε;Sera4 έγραψε:δεν εχει σημασια τι ανακοινωσανε φιλε μου και τζαμπα εισοδο να ειχε σημασια εχει η αλαζονεια που βγαλανε...προσωπικα εχω διαρκειας και να μην ειχα το τικετο για τους συνδεσμους ηταν 5ευρω για οποιον ξερει αλλα στο ματσακι δεν πηγα γι αυτο το λογο...δεν μου αρεσε καθολου η συμπεριφορα ολου του οργανισμου του ΠΑΟΚ σε αυτο το ματς....pilotos έγραψε:κάνεις λάθος, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι 5 για την τετάρτη με την υποσημείωση αν χρειαστεί, όπως είναι λογικό.
δεν σε καταλαβαίνω. Γιατί εγώ μιλώντας με παίκτη της ομάδας, άλλα πράγματα εισέπραξα. Τώρα εσύ πως συμπέρανες ότι μπήκαν με αυτά που λες, και έδειξαν αλαζονεία, δεν μπορώ να σε καταλάβω.
το ειχα πει οτι το φοβαμαι το ματς πιστευα οτι δεν θα κερδισουμε οπως πιστευω οτι δεν θα κερδισουε ουτε την τεταρτη. αν περασουμε θα περασουμε εκει μεσα. και κατι ακομα ΠΑΝΤΑ ο ΠΑΟΚ οταν ηταν φαβορι εχανε παντου ακομα και στο πινκ πονκ
-
Η πιο πικρη πουτανα αληθεια...paoktzis έγραψε:το ειχα πει οτι το φοβαμαι το ματς πιστευα οτι δεν θα κερδισουμε οπως πιστευω οτι δεν θα κερδισουε ουτε την τεταρτη. αν περασουμε θα περασουμε εκει μεσα. και κατι ακομα ΠΑΝΤΑ ο ΠΑΟΚ οταν ηταν φαβορι εχανε παντου ακομα και στο πινκ πονκ
καλά εντάξει, χαλαρώστε ....
όλοι πιστεύατε ότι θα χάσουμε και θα χάσουμε και την τετάρτη...στο τέλος θα μας πείτε ότι ο gay, έκατσε να χάσει στου ρέντη δυο φορές και ήταν στημένη όλη η σειρά.
Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, δεν αγαπάτε μερικοί την ομάδα, αγαπάτε μόνο τις επιτυχίες και ταυτίζεστε μόνο με αυτές.
Καλό βράδυ.
ΨΥΧΑΡΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Σήμερα ήταν μια παρένθεση...

όλοι πιστεύατε ότι θα χάσουμε και θα χάσουμε και την τετάρτη...στο τέλος θα μας πείτε ότι ο gay, έκατσε να χάσει στου ρέντη δυο φορές και ήταν στημένη όλη η σειρά.
Δεν χρειάζεται να γράψω κάτι άλλο, δεν αγαπάτε μερικοί την ομάδα, αγαπάτε μόνο τις επιτυχίες και ταυτίζεστε μόνο με αυτές.
Καλό βράδυ.
ΨΥΧΑΡΕΣ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ!!! Σήμερα ήταν μια παρένθεση...

- Παλαιολόγος
κι εγω δεν θα πω τιποτα αλλα παρενθεση δεν ειναι σε πηραν 2 τιτλους και σε κερδισαν μεσα στο παλατακι με 8000 κοσμοpilotos έγραψε:καλά εντάξει, χαλαρώστε ....
Καλό βράδυ.