18:57spyretto έγραψε:Πολύ ωρσίο το τρίτο γκολ. Ο Μπουμάλ μια χαρά μεταγραφούλα με λιγα λεφτά, μέτριος όμως.
Δεν έκανε για μας.
Τοποθετείται νάρθηκας στο δεξί χέρι του Μπουμάλ.
.... τον γαμήσατε τον άνθρωπο με το μάτι σας!

18:57spyretto έγραψε:Πολύ ωρσίο το τρίτο γκολ. Ο Μπουμάλ μια χαρά μεταγραφούλα με λιγα λεφτά, μέτριος όμως.
Δεν έκανε για μας.
hasio_john έγραψε:18:57spyretto έγραψε:Πολύ ωρσίο το τρίτο γκολ. Ο Μπουμάλ μια χαρά μεταγραφούλα με λιγα λεφτά, μέτριος όμως.
Δεν έκανε για μας.
Τοποθετείται νάρθηκας στο δεξί χέρι του Μπουμάλ.
.... τον γαμήσατε τον άνθρωπο με το μάτι σας!![]()
καμια ρεντα δεν υπαρχει φιλε μου...η κουλα ειναι μια ομαδα χαμηλων δυνατοτητων που παιζει για το αποτελεσμα (γιατι μεχρι εκει μπορει) αλλα ειναι και μια ομαδα που ο προπονητης καταφερε να την κανει δικια του στο 100%...γι αυτο βγαζει και αυτο που βγαζει στο γηπεδο και τη σιγουρια οτι ακομα και με το δεξι @ να τη βρει ο αλλος θα τη στειλει στα διχτυα...οπως και ο ΠΑΟΚ του σαντος δηλαδη...giapas έγραψε:Δε συμφωνείς ότι υπάρχει ρέντα ;Sera4 έγραψε:σαν τις κοντρες του μπακαγιοκο ενα φεγγαρι τοτε που γεννουσαν και τα δικα μας κορακια...ας κατανοησουμε επιτελους πως καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια...
Σημαντική η απουσία του Τελάντερ. Ο Ταυλαρίδης δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση, χθες χάρισε γκολ σε στημένο από κόρνερ (ναι, ο ψηλός Ταυλαρίδης). Δεν ξέρω αν προλαβαίνει ο Μολέντο. Ο Μπουμάλ δεν είναι καλύτερος από τον Καλτσά, άρα καμία απώλεια.john4serres έγραψε:τραυματιες για τον βαζελο και αποντες στο μεταξυ μας παιχνιδι θα ειναι οι Μπουμαλ και Θελαντερ (και ο Σαντσεζ με σοβαροτερο τραυματισμο)
Ένα μήνα είναι ο Πογιέ στην κούλα, πότε πρόλαβε να κάνει την ομάδα δικά του στο 100%; Ούτε ο Μουρίνιο δεν το καταφέρνει αυτό τόσο γρήγορα.Sera4 έγραψε:καμια ρεντα δεν υπαρχει φιλε μου...η κουλα ειναι μια ομαδα χαμηλων δυνατοτητων που παιζει για το αποτελεσμα (γιατι μεχρι εκει μπορει) αλλα ειναι και μια ομαδα που ο προπονητης καταφερε να την κανει δικια του στο 100%...giapas έγραψε:Δε συμφωνείς ότι υπάρχει ρέντα ;Sera4 έγραψε:σαν τις κοντρες του μπακαγιοκο ενα φεγγαρι τοτε που γεννουσαν και τα δικα μας κορακια...ας κατανοησουμε επιτελους πως καποια πραγματα δεν ειναι τυχαια...