Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από navigator11 »

Επειδή δε θυμάμαι (ειλικρινά), η άποψή σου είχε την ίδια ανελαστικότητα υπέρ της ακαταλληλότητας του Αναστασιάδη από την περίοδο των καλών εμφανίσεων και ευρείων νικών;
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

giapas έγραψε:
Sera4 έγραψε:κατα την αποψη μου γιαπα 100% σηκωνει κριτικη οπως και ολος ο ΠΑΟΚ μετα το ματς με τον γαυρο...
Άλλο πράγμα ο ΠΑΟΚ μετά το γαύρο και άλλο το σημερινό. Άλλο το αγωνιστικό και άλλο το να σου λέει ο άλλος ότι εδώ δε φεύγεις με βαθμό που να χτυπιέσαι. Μια φορά το ξαναέζησα έτσι , στο γαμωΧαριλάου... και μετά ψαχνόμασταν γιατί δεν εμφανίστηκε η υπερομάδα του καρπουζά και μας έκανε γιογιο ο Άρης
Δε συμφωνώ , αλλά δεν είμαι και σε φάση να το σχολιάσω παραπάνω γιατί τα νεύρα είναι τσιτα και τσάμπα θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Με όσα διαβάζω ( όχι μόνο από σένα ) αγωνίζομαι να μη πειστώ και να μη φωνάξω , "Καλά μας κάνουνε".
Το βλέπουμε αλλιώς , καλύτερα να το αφήσουμε εδώ.
giapa εισαι πολυ αδικος φιλε μου...καμια σχεση το ματς στο χαριλαου με το σημερινο αν ειναι δυνατον αν θες να πιασουμε και τις φασεις σημερα μια μια...αν ειναι να προσπαθουμε να δικαιολογησουμε τα αδικαιολογητα αστο καλυτερα οντως θα χαλασουμε τις καρδιες μας...

το γεγονος ειναι οτι εχεις φαει 11-12 γκολ στα τελευταια 4 εκτος ματς...αμα στον παγκο ηταν ο αγκελενς θα ζητουσαμε το κεφαλι του αλλα ειπαμε...κατω τα χερια απο τον αγγελο...
hulk4teo έγραψε:
giapas έγραψε:
Sera4 έγραψε:κατα την αποψη μου γιαπα 100% σηκωνει κριτικη οπως και ολος ο ΠΑΟΚ μετα το ματς με τον γαυρο...
Άλλο πράγμα ο ΠΑΟΚ μετά το γαύρο και άλλο το σημερινό. Άλλο το αγωνιστικό και άλλο το να σου λέει ο άλλος ότι εδώ δε φεύγεις με βαθμό που να χτυπιέσαι. Μια φορά το ξαναέζησα έτσι , στο γαμωΧαριλάου... και μετά ψαχνόμασταν γιατί δεν εμφανίστηκε η υπερομάδα του καρπουζά και μας έκανε γιογιο ο Άρης
Δε συμφωνώ , αλλά δεν είμαι και σε φάση να το σχολιάσω παραπάνω γιατί τα νεύρα είναι τσιτα και τσάμπα θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Με όσα διαβάζω ( όχι μόνο από σένα ) αγωνίζομαι να μη πειστώ και να μη φωνάξω , "Καλά μας κάνουνε".
Το βλέπουμε αλλιώς , καλύτερα να το αφήσουμε εδώ.

+++ Ακριβως!!

Αν δει καποιος το ποστ μου οταν ανακοινωθηκε ο αγγελος καλοκαιρι θα καταλαβετε την αποψη μου για αυτον..
Αλλα σας παρακαλω υπερσουπερΠΑΟΚτσηδες του καναπε και των καφετεριων στα περιξ του γηπεδου,μην διωξετε ακομη εναν προπονητη στην πιο κρισιμη καμπη του πρωταθληματος τον Ιανουαριο.Ξερω κατεχετε την μοναδικη αληθεια κ ειναι κριμα που δεν ειστε ολοι εσεις προπονητες.Αλλα ας τελειωσουμε μια χρονια με τον ιδιο προπονητη κ οχι με τον Γ.Χ.
Και το καλοκαιρι κραζουμε,σουταρουμε και σουβλιζουμε οποιον φταιει(αν δεν εχετε φυγει για τις παραλιες δηλαδη)!
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα οσο εχουμε τον γαβρο εντος.Αγαπηστε λιγο τον Π.Α.Ο.Κ. κ οχι μονο τον εγωισμο σας!
δεν ξερω ποιοι ειναι αυτοι οι ΠΑΟΚτσηδες που αναφερεις φιλε μου δεν εχω βιωσει ποτε τον ΠΑΟΚ σε τετοια κατασταση οποτε αν αναφερεσαι σε μενα σε συμβουλευω φιλικα αλλαξε πλευρο και ξανακουνα τη φραπεδιερα μηπως σου κατεβει καμια καλυτερη ατακα...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

δεχτηκες να κανεις προετοιμασια με παικτες που δεν εβαλες στα επισημα ματς
δεχτηκες να μεινει η ομαδα χωρις στοπερ, εξτρεμ και επιθ χαφ
εχασες ευρωπη απο το γαλλικο χωριο
εχασες κυπελλο σε ομιλο με καλαμαρια κασιοπη και γιαννενα, χωρις να κανεις ουτε νικη
η ομαδα συνεχιζει να παιζει χωρις συστημα ενω μας ειπες οτι θα παιζει ολα τα συστηματα....
φυγε Αγγελε, με παλικαρια και αγιους ομαδα δεν κανεις...
θελει πλανο, μεταγραφες και σοβαροτητα....
προσπαθησες με αλχημιες αλλα δεν τα καταφερνεις, αν μεινεις μας βλεπω να χανουμε και το τσου λου
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ακριβώς ετσι αθενς..δεν μπορει ο αγγελος
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

εχουν χαθει για πλακα οι 2 οι στοχοι, με ειδικα αυτον του κυπελλου με τα χωρια..
εδω και εναμιση μηνα η ομαδα δειχνει, βαρια, αδουλευτη, χωρις πλανο
βαρεθηκαμε της γιομες της εποχης βοκολου..
τραγικος και στη διαχειριση του παιχνιδιου, παρατεταμενο ντεφορμαρισμα και δικο σου
paliotomaros

Δημοσίευση από paliotomaros »

Απλά πληρώνουμε τα λάθη του καλοκαιριού. Φωνάζαμε για στόπερ και δημιουργικό χαφ μέρα νύχτα. Είναι η λογική εξέλιξη μιας ομάδας χωρίς ποιότητα στα χαφ, που απο τη μέρα που τραυματίστηκε ο τζιώλης είναι καφενείο.Πόσο να αντέξει ένα ρόστερ 15 ατόμων?Η ομάδα έχει καεί. Οι φωνές περι απομάκρυνσης είναι αστείο, πρέπει να κάνουμε ομάδα και αυτό δεν γίνεται με το να αλλάζουμε κάθε χρόνο 2 προπονητές. Όταν πήραμε 2πλό με τους γκέη ήταν ο καλύτερος και σήμερα για δρόμο? Ας περιμένουμε και τις μεταγραφές και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Όποιος δεν του αρέσει ας μην πάει γήπεδο. Φτάνει κάθε χρόνο.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Ρε παιδια η ομαδα είχε 3-4 παίκτες βαρόμετρα ... Τζιόλης ( γυρνά αλεξηηηη ) - μακ και καλώς η κακώς ο κατσίκας έδενε την αμυνα... Και με ρατ σε κακή κατάσταση και κάτσε έξω ( όταν δηλώθηκε ήταν τραυματίας) τι περιμένετε?????? ποια συστήματά χωρίς χαφ ;;; Ποια συστήματά χωρίς εξτρεμ;; Ηρεμήστε όσο γίνεται.... Δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ !! Και -2 να πάμε στη τούμπα τους έχω και εχει ακόμα 17 αγώνες!!!!!!!!!
Έγκλημα οτι δεν ηρθε ένας ουσερο κ έστω ένας μπεν ... 300.000 θα κόστιζαν φέτος και θα είχαμε έστω άμεσες λύσεις....
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Ανυπομονώ να ακούσω την Δευτέρα τον πετρουλάκι να γκαρίζει ότι μόνο ο ΑΑ νιώθει από Π.Α.Ο.Κ. ότι μόνο με αυτόν θα πάει μπροστά η ομάδα ότι ΟΛΟΙ των πολεμούν λυσσαλέα ......

σσ.και να μην ξεχνάμε:ο αριανής ιδιοκτησίας Αρενα και ο μουστάκιας θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Με ευθύνες και σήμερα για την άσχημη εμφάνιση, όπως εχει ευθύνη και για τη συνολική πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα. Δεν μπορώ όμως να κατανοήσω τις κραυγές που ζητάνε απομάκρυνση του. Δεν είμαι υποστηρηκτής του ΑΑ αλλά αυτό το βιολι των τελευταίων χρόνων με την αλλαγή προπονητή στο β γύρο ας μην συνεχισθεί και εφέτος. Ναι χάσαμε 2 στόχους και πιθανότατα αυριο θα είμαστε στο -2, η ομάδα δεν είναι σε καλή φάση με ευθύνη φυσικά και του ΑΑ, η ομάδα όμως ενισχύεται και επιπρόσθετα μας έχει δείξει οτι με τον συγκεκριμένο προπονητή μποεί να παίξει και πολύ καλυτερα.Ας περιμένουμε και τον κρίνουμε το Μαϊο, όπως και ο ίδιος λεει.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Θα ξανατονισω αυτό που είπα πριν τις γιορτές..

Η ομάδα μοιάζει ΑΓΥΜΝΑΣΤΗ, έχει ξεμείνει από δυνάμεις.. το πέσιμο σε κάθε μπαλιά, η αδράνεια στην τριπλα και στα ξεπετάγματα του αντιπάλου, η έλλειψη εκρηκτικοτητας, τα παιδικά λάθη, μη ολοκληρωμενες ατομικές προσπάθειες όλα αυτά το μαρτυρούν..
Δηλαδή βλέπω τον Ρατ να προσπαθεί να αλλάξει κατεύθυνση και να τον παρασέρνει το βάρος του σώματος.. παίχτης που όταν έκοβε τη μπάλα αδειαζόταν 3 αντίπαλοι μαζί.. Ανεπίτρεπτα πράγματα..

Τα εργομετρικά θα είναι κόκκινα, αν κάνουν οι παίχτες αύριο, πάω στοίχημα..

Πρόβλημα προετοιμασιας-προπόνησης εμένα μου φαίνεται, και όχι τακτικής, αυτή είναι η εικόνα που βλέπω.. και συνδυάζεται με τις φωτιές που βγάζαμε στην αρχή του πρωταθληματος..

Μακάρι να βγω ψεύτης, γιατί αν είναι αυτό.. το πράγμα δε σώζεται με την καμία..ευτυχώς έχουμε 1 ματς/βδομάδα πλέον.
Άβαταρ μέλους
Ζοραν

Δημοσίευση από Ζοραν »

Ελπιζω τώρα ολοι να θυμηθηκαν γιατι και πως εφυγε ο Αγγελος τις προηγούμενες φορες. Να θυμήθηκαν τι μπάλα παίζαμε επι των ημερών του. Το οτι παντα η ομαδα κατέρεε. Οτι καμια ομαδα του δεν είχε διάρκεια (και οχι μόνο στον ΠΑΟΚ, τυχαίο;). Δεν φταιει μονο αυτος, αλλα έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Απλα αν δεν ηταν ο Αγγελος αλλα ο Χ προπονητης τι θα γινόταν σήμερα; Θα μπορουσε να γυρίσει Θεσσαλονίκη; Παντως εγω θελω να μεινει μεχρι τέλους να τελειώσει αυτο το παραμύθι μπας και προχωρήσουμε ποτε...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

Parolos + 1926
Άβαταρ μέλους
DarkBishop

Δημοσίευση από DarkBishop »

Παρόλε είχαμε καλομάθει με τον Ονιέκε πέρσι, για μένα μεγάλο λάθος που δεν τον κρατήσαμε, κι ας μην άρεσε στον Α.Α.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

koylispontios έγραψε:Ανυπομονώ να ακούσω την Δευτέρα τον πετρουλάκι να γκαρίζει ότι μόνο ο ΑΑ νιώθει από Π.Α.Ο.Κ. ότι μόνο με αυτόν θα πάει μπροστά η ομάδα ότι ΟΛΟΙ των πολεμούν λυσσαλέα ......

σσ.και να μην ξεχνάμε:ο αριανής ιδιοκτησίας Αρενα και ο μουστάκιας θέλουν το καλό του Π.Α.Ο.Κ.
Σωστα αλλά και ο ΑΑ προσφέρει εσύ λες ότι όλοι οι άλλοι είναι ΠΑΟΚ εκτός ΑΑ το ίδιο από την αντίθετη μεριά
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

Demir έγραψε:Ρε παιδια η ομαδα είχε 3-4 παίκτες βαρόμετρα ... Τζιόλης ( γυρνά αλεξηηηη ) - μακ και καλώς η κακώς ο κατσίκας έδενε την αμυνα... Και με ρατ σε κακή κατάσταση και κάτσε έξω ( όταν δηλώθηκε ήταν τραυματίας) τι περιμένετε?????? ποια συστήματά χωρίς χαφ ;;; Ποια συστήματά χωρίς εξτρεμ;; Ηρεμήστε όσο γίνεται.... Δεν χάθηκε ΤΙΠΟΤΑ !! Και -2 να πάμε στη τούμπα τους έχω και εχει ακόμα 17 αγώνες!!!!!!!!!
Έγκλημα οτι δεν ηρθε ένας ουσερο κ έστω ένας μπεν ... 300.000 θα κόστιζαν φέτος και θα είχαμε έστω άμεσες λύσεις....
για να τους πληρώνεις και του χρόνου, να μην παίζουν και να είσαι με 4 παίχτες στο κέντρο για το πρώτο μισό του 15-16 και να ζητάς πάλι μεταγραφές...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”