Εσύ είσαι να βλέπεις κάποιον να σέρνεται και να του ρίχνεις κλωτσιάgergeo4 έγραψε:καθολου!ομαδα παρωδια με 1-2 εκλαμψεις!δες λιγο βαθμολογία που μας εχει κ συνεχισε την στηριξη...
Vladan Ivic
- ΑποστόληςΑ
Re: Vladan Ivic
χαχα οκ επειδή θελω την ομαδα μου να ειναι η καλυτερη?οκ..να χαιρεστε κ ν στηρίζεται καποιον/ους που μας εχουν 4 βαθμους απο την σωτηρία εγω οχι!αλλιως θελω την ομαδα μου!
δεν θελουμε ε;οκMANIAKOS έγραψε:Ειναι καλασσικα ποστ
Παραίτηση κ έντεκα μετεγγραφες
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Δεν έχεις καταλάβει μάλλον.gergeo4 έγραψε:χαχα οκ επειδή θελω την ομαδα μου να ειναι η καλυτερη?οκ..να χαιρεστε κ ν στηρίζεται καποιον/ους που μας εχουν 4 βαθμους απο την σωτηρία εγω οχι!αλλιως θελω την ομαδα μου!
Καποια στιγμη περσι επιασα τον εαυτο να μην ειναι σιγουρος αν ηθελα να βγουμε πρωτοι στα πλει οφ καθως ημουν σιγουρος οτι θα γινει το εγκλημα της παραμονης του Ιβιτς στον παγκο.Παρουσιασε μια ομαδα τοτε σφιχτη στην αμυνα,σοβαρη,σιγουρα πιο σοβαρη και πειθαρχημενη απο τους αντιπαλους της και εκμεταλευομενη τις λιγες φασεις που ειχαν τα παιχνιδια μας βγηκαμε πρωτοι.Απο τοτε η εξελιξη που εχει παρουσιασει η ομαδα μεσοεπιθετικα μετα μαλιστα απο 9 μεταγραφες,οι οποιες μεσοεπιθετικα δεν εχουν προσφερει τιποτα,ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΗ.Θα χρειαστει ενα μικρο θαυμα το επομενο χρονικο διαστημα και 100% επιτυχια στις οποιες μεταγραφες κανουμε,διαφορετικα για μια ακομα χρονια η καταληξη θα ειναι η ιδια.
Υ.Γ Ιβιτς και στην football league.Πραγματικα γελαω...
Υ.Γ Ιβιτς και στην football league.Πραγματικα γελαω...
Μαλιστα δηλαδη το θεμα ειναι οι βαθμοι? Γιατι εγω θυμόμουν για κατι -3 απο την αρχη κατι σφαγες με γαυρο βεροια και ξανθη αλλα συνηθως ειμαστε εμεις οι γνωστοι γραφικοί.....
Με τον ιβιτς η ομαδα παιζει ωραια μπαλα κατι που συνέβαινε μεχρι κ το 1ο ημιχρονο με τον ατρόμητο κανονιστε να διωχθει κ αυτος τιποτα αλλο
Με τον ιβιτς η ομαδα παιζει ωραια μπαλα κατι που συνέβαινε μεχρι κ το 1ο ημιχρονο με τον ατρόμητο κανονιστε να διωχθει κ αυτος τιποτα αλλο
Δεν βαρεθηκατε την ίδια ιστορία ? Να φεύγει ο προπονητής το εύκολο θύμα ;
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ήταν ένα ντέρμπι που η παράδοση λέει 70% ήττα, 20 ισοπαλία και 10% διπλό. Μην ψαχνουμε τώρα για πεθαμένους βάζελους. Εμείς τους μηδενίσαμε και ειδικά το μαρκάρισμα του Βαρέλα στον Μπεργκ που τον έσβησε.
Ο Ίβιτς το πήρε το ματς. Στην χειρότερη θα κθότανε το παιχνίδι στο Χ, αλλά προφανώς ο παραγκαωνισμένος έβγαλε και αυτός με τη σειρά του την "αγάπη" (σαν του Τζαβέλλα) προς το σωματείο που τον πληρώνει. Σε κάθε αγώνα θα κάνει σε ροτέισον ένας τη λαλακία, μέχρι να φύγει ο προπονητής. Δεν είναι μόνο στη μπάλα το φαινόμενο αυτό. Κλασική σχέση προϋσταμένου - υφισταμένων, όταν οι 2οι θέλουν να φάνε τον από πάνω. Μία ο ένας μια ο άλλος τη λαλακία. Για κάθε μια την ακούει ο ίδιος, γιατί οι άλλοι (παίκτες) είναι διαφορετικοί κάθε φορά. Βέβαια ο Μπρίκιτς σε όλα τα ματς που έπαιξε τελευταία, ότι πάει μέσα γράφει. Με Φιορεντίνα θα έτρωγε και άλλα μακρυνα, απλά η μπάλα δε μπήκε μέσα. Τα είχα γράψει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Μπρίκιτς που είδα στα φιλικά είναι αυτός που βλέπω στα τελευταία 3 παιχνίδια.
Ο Ίβιτς το πήρε το ματς. Στην χειρότερη θα κθότανε το παιχνίδι στο Χ, αλλά προφανώς ο παραγκαωνισμένος έβγαλε και αυτός με τη σειρά του την "αγάπη" (σαν του Τζαβέλλα) προς το σωματείο που τον πληρώνει. Σε κάθε αγώνα θα κάνει σε ροτέισον ένας τη λαλακία, μέχρι να φύγει ο προπονητής. Δεν είναι μόνο στη μπάλα το φαινόμενο αυτό. Κλασική σχέση προϋσταμένου - υφισταμένων, όταν οι 2οι θέλουν να φάνε τον από πάνω. Μία ο ένας μια ο άλλος τη λαλακία. Για κάθε μια την ακούει ο ίδιος, γιατί οι άλλοι (παίκτες) είναι διαφορετικοί κάθε φορά. Βέβαια ο Μπρίκιτς σε όλα τα ματς που έπαιξε τελευταία, ότι πάει μέσα γράφει. Με Φιορεντίνα θα έτρωγε και άλλα μακρυνα, απλά η μπάλα δε μπήκε μέσα. Τα είχα γράψει. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ο Μπρίκιτς που είδα στα φιλικά είναι αυτός που βλέπω στα τελευταία 3 παιχνίδια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 04 Δεκ 2016, 21:54, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Φορ δεν έχουμε, δεξί εξτρέμ δεν έχουμε, 10ρι δεν έχουμε. Γι' αυτά δεν φταίει ο Ivic. Και όσους έβαλε στα Τρίκαλα ήταν κακοί.
Το ελεγα τοτε,δεν περιμενα να το πω τωρα.MANIAKOS έγραψε:Γελά τε συ τζοσουα επιτέλους
Είπες αυτο που τοςο λαχταρουσες
Έγκλημα η παραμονή του
Το καλύτερο κοπλιμέντο που μπορει να κανει κος για τα φορ μας ειναι μαχητής
Εκει τελειώνει η ιστορια
Εκει τελειώνει η ιστορια