δεν διαφωνουμε στο πώς φτιαχτηκε,Odi έγραψε:Βλέπω γράφετε και αναλύετε για τον γαύρο κλπ κλπ..
Γράφετε πως έχει και καλούτσικη ομάδα.Αλήθεια αυτό.Πώς όμως δημιουργείται αυτή η ομάδα;;
Η ομάδα δημιουργείται από τα 25 μύρια του τσου λου.Πώς τα παίρνει αυτά τα μύρια;Με τους κλασικούς τρόπους που όλοι ξέρουμε.
Οπότε μην μου λέτε για την ομάδα του γαύρου.Μου θυμίζετε τον Τζατζαρά την επόμενη της μεταγραφής Σαβιόλα που έλεγε "ευχαριστώ τον ΚΥΡΙΟ Μαρινάκη που έφερε αυτόν τον παίκτη.Σοβαρά ε;Και πώς τον έφερε ρε Τζατζαρά;Με τα λεφτά του τσου λου μήπως;
Οπότε μην παρουσιάζετε αυτό το καραγκιοζιλίκι που κάνει ο γαύρος σαν στρατηγική.Ήμαρτον δηλαδή σε λίγο θα το επικροτείτε κιόλας.
διαφωνούμε με τη λογική "έχω Στέφενς άρα με τη διαιτησία 50-50 τον εχω στο τσεπακι τον χαρτινο" ή "ειμαι καλυτερος σε 10 από τις 11 θέσεις τουλάχιστον'' ή "ποιός Σαβιόλα μωρέ" κλπ κλπ.
επίσης, δεν λέμε ότι όποιος κρατάει πινέλο είναι και ζωγράφος, ούτε πως όποιος πάει να κάνει κάτι θα πετύχει κιόλας. Άλλο το ότι ο γαυρος κανει κινησεις που δεν αποδιδουν οσο θα επρεπε ή όσο θα μπορούσαν (αν απεδιδαν θα μπορουσε να γινει Πορτο με όλο το market pool δικό του) και άλλο ο μηδενισμος του "δεν κάνει τίποτα ο χοντρος", "έχει τα ορκ και τα ταιζει σανο" ενώ εμείς έχουμε τους πανεξυπνους που χωρίς ας πούμε να διαβάζουν πουθενά κριτική για το γαύρο, κατάλαβαν από μακρυά τα σαΐνια ότι δεν έχει κόφτη. Όχι, δεν το διάβασαν απο αρδ του γκευ, το κατάλαβαν από μακρυά οι ποδοσφαιράνθρωποί μας..
Εγώ πάντως βλέπω, πως τα τελευταία χρόνια ο χοντρός έχει αλλάξει πράγματα σε σχεση με την εποχή του κροκους και πως κανει κινήσεις με προοπτική να του βγουν. Και έχει κάνει και τις μισές ομάδες της λιγδας ακαδημίες του..
Αν περάσουμε σε ομίλους europa, μέχρι τον Γενάρη τουλάχιστον θα προσπαθήσω να μην δω ούτε ένα ματς πρωταθλήματος. Συνειδητά.
βρώμα και δυσωδία ο γκευ, αλλά δεν είναι δυνατόν στο paokmania να μην τολμάς να πεις κάτι και να σου την "πεφτουν" σαν να είμαστε στην αυλή του σχολείου μπροστά σε γκόμενες...