Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ειναι παιχταρα αλλα κανει μπαμ οτι του λειπει κατι τωρα τελευταια και ειναι απολυτως ανθρωπινο. Ας περιμενουμε να τον δουμε στη συνεχεια
Συγγνώμη που επεμβαινω αλλά σε παρακαλώ πες μου κάτι,χωρίς να θέλω να κάνω τον δικηγόρο του Βιερίνια.Τα 7 γκολ στην Ευρώπη που έχει βάλει ως τώρα(νομίζω πέρασε τον Κούδα και φτάνει Σάλπι στην κορυφή όλων των εποχών) τα γκόλ που έχει βάλει σε χανούμι,βαζελο και γαυρο σε κύπελλο και πρωτάθλημα δείχνουν οτι κρύβεται;Αμα θες μπορώ να στα αριθμήσω κι όλας....gika έγραψε:Δεν χρειαζόταν να μπεις στον κόπο να ψάξεις τα ποστ μου. Μπορούσες απλά να με ρωτήσεις, για να σου έλεγα και πάλι τα ίδια.. Μακάρι να με διαψεύσει..
20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ο gika αρκετές φορές είναι ισοπεδωτικος όπως είπε και ο Άντρε δεν είμαστε μηχανές ´ και να πεις ότι δεν προσφερε μέχρι τώρα και φέτος .....άντε αγόρι μου σήμερα καντους πλάκα μπορείς το ξέρεις και το ξέρουμε ....
Για μενα τα πραγματα ειναι απλα.Οταν ενας παικτης φτανει πολυ γρηγορα και σε νεαρη ηλικια στο αγωνιστηκο του πικ, στα πλαισια μας ομαδας, θα πρεπει ή να του δωσεις αγωνιστηκο κινητρο, αναβαθμιζοντας τους στοχους του, ή να ανοιξει ο δρομος για μια μεταγραφη σε υψηλοτερο επιπεδο.Οσο η πορεια της ομαδας παραμενει στασιμη και μικροτερη απο τις δυνατοτητες του παικτη μοιραια και αυτος ελλειψη κινητρου θα σταθεροποιειται σε μετρια επιπεδα για τα δικα του δεδομενα προσφεροντας μονο κατα διαστηματα ομορφες παραστασεις.
όση κλωτσιά και να φάς σήμερα Αντρέ από τα ταγάρια, να θυμάσαι εσύ θα τους .....'γλεντήσεις¨"... 

- ΑποστόληςΑ
Παλίκαρε, είσαι ένας από τους τρεις που μπορεί να πάρει μόνος του ένα παιχνίδι! Στα δύσκολα παιχνίδια σε χρειαζόμαστε περισσότερο.
- ΑποστόληςΑ
- PaOkArAsIrAkLiO
Πετα τους δυο γκολ ρε Αντελινο να βγαλουν το σκασμο!
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Παλεψες...δεν εκανε τη διαφορά ως όφειλε αλλά πάλεψε