Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Αν εισαι εγωπαθής κ εγωίσταρις ψωνάρα κ παοκαρχης δεν υπαρχει πάτος κανεις οτι σου προστάξει η λογική σου για να διασωθείς με το άρρωστο μυαλό σου
Όταν έδινε βήμα στον κοντό μπλογκέρ, τότε τον αποθεώνατε και διαμόρφωνε άποψη που την υιοθετούσατε.
Δε βλέπατε τότε ότι γενικά πάει να μπλεχτεί άσχημα σε ο,τι γίνεται εντός ΠΑΟΚ και όχι απλά να καταγράφει τις ειδήσεις. Δε συνέβαλλε κι αυτός στη διχόνοια ε;
Δε πειράζει η ζωή κύκλους κάνει....Απλά τότε ήταν καλός ο συγκεκριμένος ε;
Περαστικά.....
υγ. Ποτέ μου δε κατάλαβα πως γίνεται τη μία μέρα να βρίζονται στα ράδια έτσι ανοιχτά και την άλλη να υπογράφουν στα ράδια και στις εφημερίδες αυτών που βρίζαν την προηγούμενη. Όταν κάποιος έχει μηδέν αυτοεκτίμηση να το κάνει αυτό, πως να τον πάρεις στα σοβαρά μετά;
Δε βλέπατε τότε ότι γενικά πάει να μπλεχτεί άσχημα σε ο,τι γίνεται εντός ΠΑΟΚ και όχι απλά να καταγράφει τις ειδήσεις. Δε συνέβαλλε κι αυτός στη διχόνοια ε;
Περαστικά.....
υγ. Ποτέ μου δε κατάλαβα πως γίνεται τη μία μέρα να βρίζονται στα ράδια έτσι ανοιχτά και την άλλη να υπογράφουν στα ράδια και στις εφημερίδες αυτών που βρίζαν την προηγούμενη. Όταν κάποιος έχει μηδέν αυτοεκτίμηση να το κάνει αυτό, πως να τον πάρεις στα σοβαρά μετά;
- john4serres
οπως ειχα διαβασει σε ενα σχολιο στο φβ, αυτοι οι τυποι ειναι επικίνδυνοι αν μπορουσαν θα εβαζαν τα μούτρα τους πανω απο το σήμα του συλλόγου.
Μια ζωη τέτοιους είχαμε εδώ πάνω...
Κάτω είναι 100 χρόνια μπρόστα, γιαυτό θα μας γαμάνε μια ζωή στο επικοινωνιακό!
Εδώ ρε σεις βγήκε συνομιλία του σάββα με τον άλλον τον αληταρά και αυτός συνεχίζει και κυκλοφορεί έξω άνετος!
Εδώ ρε σεις βγήκε συνομιλία του σάββα με τον άλλον τον αληταρά και αυτός συνεχίζει και κυκλοφορεί έξω άνετος!
Ακριβώς έτσι είναι.. Κα ικαλώς ή κακώς στην Αθήνα δε θα υπήρχαν Μύρτσοι, Ραπτόπουλοο κλπ. δεν υπάρχει περίπτωση... Το λιγότερο λάιβ τούρτες θα είχαν φάει.pilotos έγραψε:γίνεται να κάνουμε κάποιες μεταγραφές δημοσιογράφων των αθηνών;
ειλικρινά το λέω. έχω γνωρίσει παιδιά που κάνουν βάζελο και άεκ, και ποτε δε θα τολμούσαν ΕΠΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, να πλάσουν και να παίξουν τέτοιες παπαριές
- ace79grpaok
Απλα ο κλοκας έχει την κάλυψη ότι παλιά ήταν οπαδος καθ πήγαινε εκδρομές άρα είναι ένας από εμάς και θέλει το καλο της ομάδας και αλλα τέτοια λυπητερά.Όταν ανεβάζει στημμενα άρθρα για να πιεσει την ομάδα να δώσει φη και υδωρ για να υπογράψει Το "παοκτσακι" ο κλαους που αγαπούσε την ομάδα αλλα 3 διαπραγματευόταν ενν τον ΠΑΟΚ για όσο γίνεται μεγαλύτερο συμβόλαιο δεν έκανε εξυπηρέτηση? Η όταν ανέβαζαν άρθρα περσυ για να φάνε ολσεν και να γυρίσει ο γλυκός η η αβάντα ςτον Τζαβέλλα ?Όλα αυτά είναι απτά παραδειγματα παρέμβασης στην ομαδα μας .Αλλα τα κολλητηλικια με κυρ κυρ τον αφήνουν σαν καρκίνο στα πέριξ της ομάδας μας .Αν ήμουν σαββιδης ούτε στα "νέα της αγράμπελης" δεν θα έγραφε το λαμογιο.
ΕΠΙΣΗΣ επειδή του τα έγραφα στο φβ αυτά στην εκπομπή του μαζί με το άλλο το νούμερο τον σακιζλογλου με έλεγαν στημένο και χαρτζηληκακια και με σουταραν από το γκρουπ τους.
ΕΠΙΣΗΣ επειδή του τα έγραφα στο φβ αυτά στην εκπομπή του μαζί με το άλλο το νούμερο τον σακιζλογλου με έλεγαν στημένο και χαρτζηληκακια και με σουταραν από το γκρουπ τους.
Μικρή μειοψηφία είναι, οι ξερόλες στραβοστόμηδες και στην κερκίδα και στις εκδρομές και στις οθόνες και στα ρ/φ.ABOLEYTOI έγραψε:Μικρη μειοψηφια ειναι αυτοι που πανε κερκιδα και εκδρομες.
Η μεγαλη πλειοψηφια ειναι μπροστα σε οθονες (καλη ωρα) και ραδια.
Και βέβαια ο λαός του ΠΑΟΚ δεν είναι, μόνο, οι 30000 που πάνε στο Γήπεδο. Ξέρεις, για τον ΠΑΟΚ ως δυναμική και οικονομική οντότητα, μεγάλη σημασία έχουν οι εκατοντάδες χιλιάδες έως εκατομμύρια, σε όλον τον κόσμο, φίλοι του(λαός του).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Πέμ 01 Σεπ 2016, 11:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ace79grpaok
Βετερανος τοΥ ΠΑΟΚ να κάνει εκπομπή σε αθηναϊκό ράδιο και να μηλαει όπως μιλάει ο μυρτσος για ΠΑΟΚ ,για τις ομάδες του ποκ ,θα τον βρισκαν σε κάνα χαντάκι αλλα εμείς τα ζώα πες τα γιωργαρε για την κακια παε και τ; λαμογι; τους παίκτες."Εδώ ο καράφλας αποκάλεσε τον κρεσπο "σκατοδοχειο" και δεν τον έχουν αρπάξει ακόμα.Τόσο πρόβατα εομαστεtolis01 έγραψε:Ακριβώς έτσι είναι.. Κα ικαλώς ή κακώς στην Αθήνα δε θα υπήρχαν Μύρτσοι, Ραπτόπουλοο κλπ. δεν υπάρχει περίπτωση... Το λιγότερο λάιβ τούρτες θα είχαν φάει.pilotos έγραψε:γίνεται να κάνουμε κάποιες μεταγραφές δημοσιογράφων των αθηνών;
ειλικρινά το λέω. έχω γνωρίσει παιδιά που κάνουν βάζελο και άεκ, και ποτε δε θα τολμούσαν ΕΠΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, να πλάσουν και να παίξουν τέτοιες παπαριές
Αυτό που με προβληματίζει επίσης είναι ότι στο γήπεδο, ίσως το μοναδικό σύνθημα που δεν βγαίνει ποτέ ΜΑ ΠΟΤΕ είναι αυτό για τους ΑΡΔ....αντί να γίνει πανικός!
- kataramenos5
Ρε σεις απλα πραγματα ειναι.Οταν στις εκπομπες τους κανουμε ουρα για να παρουμε τηλ η κλικαρουμε ανα δευτερολεπτο για να δουμε ποιον φορ πηρε ο ΠΑΟΚ τι περιμενετε να γινει?Δε θελει πολυ να την ψωνισει ο Ελληνας ο "ξερεις ποιος ειμαι γω ρε".Αστον να κανει εκπομπη με τρια τηλεφωνηματα να δεις πως αλλαζει.
ΥΓ Κι αφου ριξουμε τονους νερο στο μυλο τους μετα βγαινουμε και τους κραζουμε στα φορα .
Οπως αυτο που ψηφιζαμε χρονια ΝΔ ΠΑΣΟΚ και μετα μας φταιγαν οι πολιτικοι.Μυαλο δε βαζουμε.
ΥΓ Κι αφου ριξουμε τονους νερο στο μυλο τους μετα βγαινουμε και τους κραζουμε στα φορα .

Εκθέτει ο πολκας αυτούς που λιβανιζειOdi έγραψε:Μετά το σημερινό που έγραψε το σίχαμα αυτό στο facebook για τον Μίχελ,πρέπει να μπει στο μυαλό όλων πως δεν είναι απλά ένας αλήτης ρουφινάνος δημοσιογράφος,αλλά ένας εχθρός του ΠΑΟΚ.
Μην τον ακούτε,μην τον διαβάζετε,μην του δίνετε σημασία.Αυτός για το προσωπικό συμφέρον και για την τσέπη του θα πουλούσε και την μάνα του.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο χυτρας ζει ανάμεσα μαςThanix έγραψε:Μια ζωη τέτοιους είχαμε εδώ πάνω...
Δυστυχώς έχεις δίκαιο αλωνίζουν χωρίς να φοβούνται τίποτεace79grpaok έγραψε:Βετερανος τοΥ ΠΑΟΚ να κάνει εκπομπή σε αθηναϊκό ράδιο και να μηλαει όπως μιλάει ο μυρτσος για ΠΑΟΚ ,για τις ομάδες του ποκ ,θα τον βρισκαν σε κάνα χαντάκι αλλα εμείς τα ζώα πες τα γιωργαρε για την κακια παε και τ; λαμογι; τους παίκτες."Εδώ ο καράφλας αποκάλεσε τον κρεσπο "σκατοδοχειο" και δεν τον έχουν αρπάξει ακόμα.Τόσο πρόβατα εομαστεtolis01 έγραψε:Ακριβώς έτσι είναι.. Κα ικαλώς ή κακώς στην Αθήνα δε θα υπήρχαν Μύρτσοι, Ραπτόπουλοο κλπ. δεν υπάρχει περίπτωση... Το λιγότερο λάιβ τούρτες θα είχαν φάει.pilotos έγραψε:γίνεται να κάνουμε κάποιες μεταγραφές δημοσιογράφων των αθηνών;
να αγιασει το στομα σου ρε θοδωρη...teod1980 έγραψε:Όταν έδινε βήμα στον κοντό μπλογκέρ, τότε τον αποθεώνατε και διαμόρφωνε άποψη που την υιοθετούσατε.
Περαστικά.....
τοτε ηταν σταυρακης τωρα αρχιζουν και ανοιγουν τα ματια καποιων...
Καλά να πάθουμε αφου τους έχουμε φίλους στο φουμπου, τους ακολουθούμε στο τουίτερ και δεν ξέρω εγώ που αλλού, κλικάρουμε 100 φορές την ημέρα στα σάιτ τους.
μαύρη λίστα βρε, αντέχετε? διαγραφή απο φίλους, διαγραφή απο τα μπουκμαρκς, ιγκνορ μοουντ για όλους τους γελοίους αρδ και γουανα μπι δημοσιογράφους.
Μην ξεχνάτε οτι και η δυσφήμηση είναι διαφήμιση.
εγώ απέχω εντελώς απο τις σελίδες τους τα ράδια τους και έχω βρει την υγειά μου.
Ας τα λένε μόνοι τους να δούμε πόσο θα συνεχίσουν να λένε μαλακίες...
μαύρη λίστα βρε, αντέχετε? διαγραφή απο φίλους, διαγραφή απο τα μπουκμαρκς, ιγκνορ μοουντ για όλους τους γελοίους αρδ και γουανα μπι δημοσιογράφους.
Μην ξεχνάτε οτι και η δυσφήμηση είναι διαφήμιση.
εγώ απέχω εντελώς απο τις σελίδες τους τα ράδια τους και έχω βρει την υγειά μου.
Ας τα λένε μόνοι τους να δούμε πόσο θα συνεχίσουν να λένε μαλακίες...