Και καλά έκανε. Μιλάμε για τον ίδιο ΑΣ που στην αρχή πήγε να του δώσει την Τούμπα και μετά υπέγραψε με την ΠΑΕ; Γιατί κάποιοι λέγανε ότι είναι θέμα χρημάτων. Ε δεν είναιPolichni1926 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 12:50οσον αφορα το γηπεδο , οταν ο τελης συναντηθηκε με τους οπαδους για να τους εξηγησει τι θελει να κανει και να θεσουν και οι οπαδοι τα ερωτηματα τους ειπε οτι ο ας ζηταει πανω απο 1,2 χαρτια για το γηπεδο και να μην ειναι και αποκλειστικα της καε , συγκεκριμενα μετα απο αυτο συμπληρωσε με συγχωρειτε αλλα πλουσιος ειμαι οχι μ@λ@κ@ςleomatos88 έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 12:31 Δε θα λείψουν σε κανέναν.
Ας πρόσεχαν, οι ίδιοι, όχι ότι με νοιάζει για πάρτη τους.
Επικοινωνιακός ήταν ο λόγος της παρουσίας τους, για να γίνει ομαλότερη η μετάβαση και για να εξασφαλιστεί η αποδοχή.
Πάμε λίγο στο Λιόλιο.
Στόχος (για μένα) σε βάθος χρόνου είναι να μπορέσει ο Δικέφαλος να πατήσει με το ένα πόδι του το γαύρο και με τ' άλλο το βάζελο.
Αλλά με επίδικο, να γίνει δικαιότερο το άθλημα προς όφελος όλων, όχι δικό σου.
Το δεύτερο, προσωπικά, θα με αποξένωνε πλήρως.
Εάν αυτό μπορεί να γίνει, με μια πρόσκαιρη συμμαχία με τον έναν, καλώς.
Ή με τον άλλον, επίσης καλώς.
Το να συγκρουστείς μονάχα με τον έναν, όντας αγκαλίτσα με τον άλλον, θα σε βλάψει ποικιλοτρόπως.
Ας κάνουμε, για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, υπομονή ως προς αυτό το ζήτημα.
Να πούμε και για το σδνα.
Το σδνα μόνο τους Αγγελόπουλους χτυπάει.
Ούτε καν, πλέον, το Μαρινάκη, με τον οποίον ο Γιαννακόπουλος έχει καλές ή ουδέτερες σχέσεις.
Προβάλλει τις θέσεις του ΠΑΟΚ (του ποδοσφαιρικού) σε έναν βαθμό.
Όλα τα υπόλοιπα μέσα, μηδενός εξαιρουμένου, δεν τις προβάλλουν καθόλου.
Προσμετράται, εκτιμάται ή και όχι, αλλά μέχρι εκεί.
Η οικογένεια Σαββίδη έχει καλές σχέσεις με τον Γιαννακόπουλο.
Στο σδνα είναι (ΑΡΡΩΣΤΟΙ) βάζελοι.
Σε ποιον ανήκει μου είναι αδιάφορο, αλλά τα παραπάνω είναι δεδομένα.
Διάβασα και τη φημολογία, δε θυμάμαι σε ποιο τόπικ, περί νέου γηπέδου.
Μλκίες, με το συμπάθειο.
Όχι του φίλου που το έγραψε, αλλά όποιου το σκέφτηκε.
Ο ΠΑΟΚ έχει γήπεδο, να τα βρει με τη διοίκηση (όποια κι αν είναι) του Αθλητικού Σωματείου.
Ακόμη κι αν είναι το τίμημα δυσανάλογο.
Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Κυριολεκτικά καριεραFranky έγραψε: Δευ 11 Μάιος 2026, 14:04Άλλος ένας πουθενάς που έκανε καριέρα στην πλατη του ΠΑΟΚ.
Να τον ευχαριστήσει ο ΑΣ ΠΑΟΚ για τις σφαγές που έστηνε εναντίον του ΠΑΟΚ ως πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.
-
Dimitrisou
Αν αποχωρησει και ο Βεζυρτζης τοτε αποδεικνυεται οτι μπηκαν για να γινει πιο ομαλη και αποδεκτη επικοινωνιακα η μεταβαση μετα τα καλοκαιρινα..
Στο αγωνιστικο ,που ειναι και το πιο σημαντικο κομματι αυτη την στιγμη,δεν υπαρχει θεμα.
Εχεις ηδη τοπ προπονητικο τιμ ,παιρνεις και εναν τοπ GM και σου τρεχουν την ομαδα.
Στο αγωνιστικο ,που ειναι και το πιο σημαντικο κομματι αυτη την στιγμη,δεν υπαρχει θεμα.
Εχεις ηδη τοπ προπονητικο τιμ ,παιρνεις και εναν τοπ GM και σου τρεχουν την ομαδα.
Στην επιστολή παραίτησης μιλάει για διαπλοκή. Ο Β. Οικονομίδης μιλάει για διαπλοκή. Μάλιστα.
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Β. Οικονομίδη:
«Προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Σήμερα 11 Μαΐου 2026, υποβάλλω την παραίτηση μου από την διοίκηση της ΚΑΕ και την θέση του Αντιπροέδρου.
Το φθινόπωρο του 2025 κλήθηκα να συμμετάσχω στη Διοίκηση που θα προέκυπτε από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΚΑΕ. ‘Ήταν μια τιμητική πρόταση.
Δέχτηκα εκτιμώντας ότι η εμπειρία και οι γνώσεις μου στο μπάσκετ θα βοηθούσε στην υλοποίηση των στόχων για την δημιουργία ενός νέου μεγάλου ΠΑΟΚ, ισάξιο η και ανώτερο από αυτόν που είχαμε δημιουργήσει στο παρελθόν στην μακρόχρονη διαδρομή μας. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τα φετινά αποτελέσματα της δουλειάς μας.
Οφείλω όμως να επισημάνω ότι αυτά επετεύχθησαν με budget παρόμοιο με ομάδων που είτε υποβιβάστηκαν είτε κινδύνεψαν με υποβιβασμό.
Παρά την πολύ καλή πορεία της ομάδας δεν εισπράξαμε ποτέ την ηθική ικανοποίηση ούτε την αναγνώριση από τον περίγυρο. Αντιθέτως ήταν φανερή η εσκεμμένη έλλειψη ενδιαφέροντος για το τώρα και φανερή η συνεχής προβολή και διαφήμιση στα ΜΜΕ για το μέλλον.
Αυτό το νοσηρό κλίμα και οι φήμες που κυκλοφορούσαν με ευθύνη του περίγυρου, μου δημιούργησαν την επιθυμία της αποχώρησης μου στο τέλος της περιόδου.
Μια ασεβής και προσβλητική διατύπωση από τους κ. Πετμεζά και Τσακμακά με αστεία αιτιολογία, επιτάχυνε την απόφαση μου για την αποδέσμευση μου από το περιβάλλον.
Θεωρώ υποχρέωση μου φεύγοντας να ευχαριστήσω το προπονητικό team για την πολύ καλή δουλειά που κάναμε. Τους παίκτες που υλοποίησαν τους στόχους με υπέρβαση εαυτών και έκαναν περήφανους τους φιλάθλους μας, καθώς και το προσωπικό των γραφείων για την συνεργασία μας.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.
Εύχομαι στο μέλλον να κυριαρχήσει η δημιουργία ενάντια στην διαπλοκή.
Με τιμή
Β. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ»
Τι μπορει να ανεφεραν οι Πετμεζας και τσκαμακας το οποιο να ηταν προσβλητικο;
«Προς την ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Σήμερα 11 Μαΐου 2026, υποβάλλω την παραίτηση μου από την διοίκηση της ΚΑΕ και την θέση του Αντιπροέδρου.
Το φθινόπωρο του 2025 κλήθηκα να συμμετάσχω στη Διοίκηση που θα προέκυπτε από την αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ΚΑΕ. ‘Ήταν μια τιμητική πρόταση.
Δέχτηκα εκτιμώντας ότι η εμπειρία και οι γνώσεις μου στο μπάσκετ θα βοηθούσε στην υλοποίηση των στόχων για την δημιουργία ενός νέου μεγάλου ΠΑΟΚ, ισάξιο η και ανώτερο από αυτόν που είχαμε δημιουργήσει στο παρελθόν στην μακρόχρονη διαδρομή μας. Δεν χρειάζεται να αναφέρω τα φετινά αποτελέσματα της δουλειάς μας.
Οφείλω όμως να επισημάνω ότι αυτά επετεύχθησαν με budget παρόμοιο με ομάδων που είτε υποβιβάστηκαν είτε κινδύνεψαν με υποβιβασμό.
Παρά την πολύ καλή πορεία της ομάδας δεν εισπράξαμε ποτέ την ηθική ικανοποίηση ούτε την αναγνώριση από τον περίγυρο. Αντιθέτως ήταν φανερή η εσκεμμένη έλλειψη ενδιαφέροντος για το τώρα και φανερή η συνεχής προβολή και διαφήμιση στα ΜΜΕ για το μέλλον.
Αυτό το νοσηρό κλίμα και οι φήμες που κυκλοφορούσαν με ευθύνη του περίγυρου, μου δημιούργησαν την επιθυμία της αποχώρησης μου στο τέλος της περιόδου.
Μια ασεβής και προσβλητική διατύπωση από τους κ. Πετμεζά και Τσακμακά με αστεία αιτιολογία, επιτάχυνε την απόφαση μου για την αποδέσμευση μου από το περιβάλλον.
Θεωρώ υποχρέωση μου φεύγοντας να ευχαριστήσω το προπονητικό team για την πολύ καλή δουλειά που κάναμε. Τους παίκτες που υλοποίησαν τους στόχους με υπέρβαση εαυτών και έκαναν περήφανους τους φιλάθλους μας, καθώς και το προσωπικό των γραφείων για την συνεργασία μας.
Ο ΠΑΟΚ θα είναι πάντα μέσα στην καρδιά μου.
Εύχομαι στο μέλλον να κυριαρχήσει η δημιουργία ενάντια στην διαπλοκή.
Με τιμή
Β. ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ»
Τι μπορει να ανεφεραν οι Πετμεζας και τσκαμακας το οποιο να ηταν προσβλητικο;
- paok_athens_g4
Για να δούμε τώρα κάτι συνδεσμιτες που έβγαιναν φωτό με τους συνταξιούχους που σέβεται η νέα κατάσταση στην ΚΑΕ τι θα γράψουν. lol . Πόσο πουτανα είναι η ζωή ρε φίλε. Αντε και ο έτερος.
- These users thanked the author Taseos for the post (total 5):
- leomatos88, Maklaz, paok apo epilogi, Ιάσονας, PAOKevolution
-
anaximandros4
- Maurice_Escargot
Αυτοπροβολη οτι εσυ ευθυνεσαι που η ομαδα που φτιαχτηκε απο τον Χατζοπουλο με μπατζετ υποβιβασμου (???? γτφ) εκανε αυτα που εκανε φετος.
Δεν υπαρχουν λογια.
Μπούλα.
Δεν υπαρχουν λογια.
Μπούλα.
Ανακοίνωση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα τη συνεργασία της με τους κ.κ. Βεζυρτζή, Οικονομίδη και Μπουντούρη.
Ευχαριστούμε και τους τρεις για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους βήματα.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε σήμερα τη συνεργασία της με τους κ.κ. Βεζυρτζή, Οικονομίδη και Μπουντούρη.
Ευχαριστούμε και τους τρεις για την πολύτιμη προσφορά τους στην ομάδα μας και τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα μελλοντικά τους βήματα.
- Maurice_Escargot