Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 IV
Κουίζ: Ο Βιειρίνια πόσα παιχνίδια έχει σαν δεξί στόπερ με 3 στην άμυνα;
Και εγώ είμαι υπέρ της κάλυψης θέσεων από τις ακαδημίες. Μιλάμε για παίχτες που θα συμπληρώνουν αποστολές και θα μπαίνουν σε κάνα κύπελλο για να γίνεται το ροτέισον. Για 4-5ο στόπερ και 5-6ο χαφ λέμε.
- loukas karadimos
- thanos-xanthi
Δεν εχεις αλλο δεξι στοπερzissos έγραψε:Και εγώ είμαι υπέρ της κάλυψης θέσεων από τις ακαδημίες. Μιλάμε για παίχτες που θα συμπληρώνουν αποστολές και θα μπαίνουν σε κάνα κύπελλο για να γίνεται το ροτέισον. Για 4-5ο στόπερ και 5-6ο χαφ λέμε.
- Unpsofable78
Ο τουιτερας τον χαβά του...
Μεϊτέ και σημαία της Αυστραλίας ανέβασε. Υπάρχει καλός Αυστραλός στόπερ;
Μεϊτέ και σημαία της Αυστραλίας ανέβασε. Υπάρχει καλός Αυστραλός στόπερ;
Εγώ πιστεύω ότι οι παλινωδίες στην ΠΑΕ και τα πολλά παζάρια, τους έχουν φέρει σε κατάσταση πανικου: στο τέλος θα φέρουν για να φέρουν
Σχεδιασμός Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ
Σχεδιασμός Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο Σ
πανε παρε τον τσακμακη απο ατρομητο
αχ τα ελεγα χαριζουμε παικτες δεξια και αριστερα χωρις να κοιταμε τις δικες μας αναγκες
ανταλλαγη με τσιγγαρα θα τον εκανες να παιξει καλυψη του κετζιορα και κανε ολ ιν στο χαφ
αχ τα ελεγα χαριζουμε παικτες δεξια και αριστερα χωρις να κοιταμε τις δικες μας αναγκες
ανταλλαγη με τσιγγαρα θα τον εκανες να παιξει καλυψη του κετζιορα και κανε ολ ιν στο χαφ
Μία χαρά είναι Κετζιόρα - Θυμιάνης στο Old Trafford.. Οι άλλοι Maguire έχουνJohnDag έγραψε:Και δηλαδή τραυματίζεται ο Μιχαϊλίδης την Κυριακή, έχει τιμωρία ο Colley από την προηγούμενη Ευρωπαϊκή αγωνιστική (πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο) και πας να παίξεις μέσα στο Old Trafford με δίδυμο στα στόπερ Κεντζιορα-Θυμιανη.aivas19 έγραψε:Ε αυτο θα γινει, θα μπει ο Κωττας. Ο Εκουαλαιζερ λογικα εννοει οτι αφοτ δεν εκατσε ο στοπερ για τη λιστα, παρε ενα χαφ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (αν υπηρχαν σκεψεις να παρουν μικρο και να μεινει εκτος λιστας)
Πολύ ωραία, αψογα θα έλεγα.
Όλα καλά.
Νομίζω ότι έχει συμβόλαιο μεχρι το καλοκαίρι του 26. Πως μπορούμε να το διασταυρώσουμε;astral έγραψε:O Κωττας δεν ανανέωσε απο οτι θυμάμαι, οπότε δυσκολοtzo_1926 έγραψε:Συμφωνώ για τον Κωττα...
Από το να τρέχουν τελευταία στιγμή κ μας φορτώσουν κάνα παλτό ξοδεύοντας μια περιουσία, ας ψαχτουν για τον Γενάρη να είναι ο παίκτης διαθέσιμος μετά τη διακοπή των γιορτών.. Και ας έχουμε κεντζιορα, Κολει, Μιχαηλίδη και Κωττα....
Αυτό το λέει ο σουντουλιδης
https://skgsports.gr/backstage/o-dimitr ... m-kai-nis/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Immemoric την Δευ 02 Σεπ 2024, 23:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Με συγχωρείς αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως αυτό που έγραψε ο Τζορμπατζογλου δεν το έβγαλε από το μυαλό του.Equalizer έγραψε:Λέω ΑΝ ισχύει αυτό που έγραψε ο ΤσορμπατζογλουJohnDag έγραψε:Τι σχέση έχει η ανάγκη απόκτησης σοβαρού χάφ με το ότι η ομάδα έχει μείνει με 3 στόπερ;
Σορρυ equalizer αλλά κάπου σε χάνω..
Δε μπορεί να έχουν ένα παίκτη που δεν έχουν καν δει να παίζει, και για χαφ και για στοπερ, σε ματς υψηλών απαιτήσεων
Δηλαδή θα πας στο Μάντσεστερ με τρία στόπερ και τέσσερα χαφ ή τέσσερα στόπερ και τρία χαφ; Με το παραμικρό διαλύθηκες. Ένας να πάθει ξερωγω ίωση πριν τα ματς δεν έχεις λύση. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία.
Άρα λέω αν δεν έχουν έτοιμη περίπτωση ένα στόπερ, Ε τι διάλο κάποιες περιπτώσεις για χαφ τις έχουν δουλέψει, ονόματα δεν λέμε. Γίνεται επιτακτική ανάγκη άμα δεν εμπλουτίσουν τα στόπερ να εμπλουτίσουν τα χαφ.
Ξαναλέω, όλο αυτό αν ισχύει ότι γραφτηκε
Ο οποίος δεν έκανε καν τον κόπο να κοιτάξει το ιστορικό της καριέρας του Μπακαγιόκο.
Επαναλαμβάνω δεν έχει παίξει ΟΥΤΕ ένα από τα 314 ματς της επαγγελματικής του καριέρας ως στόπερ. Μηδέν, zero, πως το λένε.
Αυτό που έγραψε έχει την ίδια βαρύτητα με το να έγραφε ότι κάλυψη στα στόπερ θα προσφέρει ο Τισουνταλι.
Με τον Μπακαγιόκο έχουν παίξει ακριβώς τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών ως στόπερ στην καριέρα τους.
tolis14 έγραψε:
Μία χαρά είναι Κετζιόρα - Θυμιάνης στο Old Trafford.. Οι άλλοι Maguire έχουν
Ε;;;;;zissos έγραψε:Και εγώ είμαι υπέρ της κάλυψης θέσεων από τις ακαδημίες. Μιλάμε για παίχτες που θα συμπληρώνουν αποστολές και θα μπαίνουν σε κάνα κύπελλο για να γίνεται το ροτέισον. Για 4-5ο στόπερ και 5-6ο χαφ λέμε.
Εδώ έχεις ένα δίκιο..tolis14 έγραψε:Μία χαρά είναι Κετζιόρα - Θυμιάνης στο Old Trafford.. Οι άλλοι Maguire έχουνJohnDag έγραψε:Και δηλαδή τραυματίζεται ο Μιχαϊλίδης την Κυριακή, έχει τιμωρία ο Colley από την προηγούμενη Ευρωπαϊκή αγωνιστική (πράγματα που γίνονται στο ποδόσφαιρο) και πας να παίξεις μέσα στο Old Trafford με δίδυμο στα στόπερ Κεντζιορα-Θυμιανη.aivas19 έγραψε:Ε αυτο θα γινει, θα μπει ο Κωττας. Ο Εκουαλαιζερ λογικα εννοει οτι αφοτ δεν εκατσε ο στοπερ για τη λιστα, παρε ενα χαφ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΗ (αν υπηρχαν σκεψεις να παρουν μικρο και να μεινει εκτος λιστας)
Πολύ ωραία, αψογα θα έλεγα.
Όλα καλά.
-
k_1_episkeptis