Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι

Δημοσίευση από Darkm4n »

zissos έγραψε:Επειδή προς το παρόν ο μόνος που έχει έρθει είναι ο .. Κανίς, υπάρχει κάποιος με άποψη για τον παίχτη? Είναι κάποιος που μπαίνει στο ροτέισον, βάζει γκολ? Τέτοια πράγματα.
:pano: :pano: :pano: :pano:
Δεν ήρθε μόνο ο Kanis που αν τον έχεις δει στον Πανσερραικό από πέρυσι ήταν από αυτούς που ξεχώριζαν όπως και ο Andrews Tetteh της Κηφισιάς

Να προσθέσω δεν γύρίζει μόνο ο Kanis αλλά επέστρεψαν από δανεισμό ο Τσιγγάρας/Π.Τζίμας/Βρακάς δεν ήρθαν επομένως μόνο αυτός αλλά και άλλοι 3 επέστρεψαν
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Timelord έγραψε:Ο valencia της φενερ φαίνεται να έχει κλείσει στην Βραζιλία στην international
Σαν ελεύθερος αν και δεν ξέρω τι συμβόλαιο είχε και θέλει στα 33 ήταν καλή προσθήκη στην ομάδα για πρώτος στη θέση 9
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εδώ ανανέωσαν τον Μπραντον το πουλί του παραδείσου και ο φίλος λέει όχι σε Σανσονε και Γκαμπιατινι,να πάρουμε τον Λάμπρου και τον Κουλούρη τότε που είναι νιάτα, να γαμήσουμε και να δείρουμε.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Ο Πιάτσα πως θα έρθει, με ταξί;
Άβαταρ μέλους
principal

Δημοσίευση από principal »

Με αμάξι θα έρθει από την Empoli για οικονομικούς λόγους :D
Άβαταρ μέλους
Rexaris

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ιογ

Δημοσίευση από Rexaris »

Αν είναι αλήθεια τα ονόματα που γράφτηκαν εδώ μέσα, είμαι χαρούμενος, είναι παίκτες από το ψηλότερο ράφι που μπορεί να χτυπήσει ο ΠΑΟΚ (δεν λέω από το πάνω ράφι γιατί για μερικούς αυτό αποτελείται μόνο από Χάαλαντ, Μπαπέ κλπ).

Όποιος τους βρίσκει λίγους, τι να του πω. Καλή προσγείωση στην πραγματικότητα.

Τέτοιον φορ ήθελα, δηλαδή με παραστάσεις σε τεράστια πρωταθλήματα (έχει 299 σε Πρεμίερσιπ και Σερί Α), αποδεδειγμένα σκόρερ (79 στις ίδιες τοπ κατηγορίες) και επιπλέον διεθνής με την Εθνική Ανδρών Ιταλίας 13 φορές όπου σκόραρε 2 γκολ.

Μόνο η ηλικία του είναι στα αρνητικά, αλλά πάλι αν δεν ήταν 32 χρονών, θα ερχόταν ποτέ στην Τούμπα; Αν κάνει υγιεινη ζωή, δυο ποιοτικές σεζόν μπορεί να μας τις δώσει.

Οπότε αν είναι αυτός ο εκλεκτός εγώ λέω μακάρι.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Μα δεν ειχαμε ποτε θεμα στην ονοματολογια. Καθε μεταγραφικη ακουμε εξαιρετικα ονοματα. Το θεμα ειναι οτι στο τελος προτιμουν να παν αλλου. Ελπζω φετος να στοχευσαν σε εφικτους στοχους και να μην μεινουμε με την...ορεξη στο χερι.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Βρε σούπερ είναι το όνομα. Θα μπορέσεις να τον φέρεις; Αυτό είναι το θέμα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Gospi έγραψε:Μα δεν ειχαμε ποτε θεμα στην ονοματολογια. Καθε μεταγραφικη ακουμε εξαιρετικα ονοματα. Το θεμα ειναι οτι στο τελος προτιμουν να παν αλλου. Ελπζω φετος να στοχευσαν σε εφικτους στοχους και να μην μεινουμε με την...ορεξη στο χερι.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό με τα ονόματα.
Έναν Τζιοβινκο ,ακούσαμε, χαμένο στα βάθη του Καναδά και τον Σοτελδο που παίζει στην Σαντος με απόλυτη αποτυχία.
Παίχτες επιπεδου Γκαμπιατινι και Σανσονε,,Μειτε (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν οι πληροφορίες του παπά, μένει να φανεί) δεν είχαμε ακούσει, εδώ και πολλές μεταγραφικές.
Σίγουρα,αποτυγχάνουμε στους πρώτους στόχους γιατί βγαίνουν ονόματα που τελικά δεν έρχονται,οπότε με αυτή τη λογικη, έχεις δίκιο σε αυτό το κομμάτι.
Άλλο όμως αποτυχία στους πρώτους στόχους και άλλο ακούμε εξαιρετικά ονόματα.
Και αν τώρα χτυπάμε τέτοιου επιπέδου ονόματα, ενώ πριν τρώγαμε τα μούτρα μας σε όχι τίποτα ιδιαίτερες περιπτώσεις, ίσως να σημαίνει ότι έχουμε βρει κάποιο κανάλι πρόσβασης που να μας επιτρέπει να κοιτάμε σε πιο ψηλά ράφια από αυτά που κοιτάζαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια, τουλάχιστον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 13 Ιουν 2023, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Ο Εβριτης λέει ότι καλώς εχόντων των πραγμάτων το χαφ και το αρ.εξτρεμ θα ντυθούν τις επόμενες ημέρες στα ασπρόμαυρα
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Και για να έχουμε μια εικόνα από τα ονόματα που ακούστηκαν:
Soualiho Meite, 29 χρονών, μέσος, 1,87 ύψος
[youtube]41G-SqzPZIo[/youtube]
[youtube]STwbGisoAJQ[/youtube]
Και ένα scouting report onlineQ
https://sempremilan.com/soualiho-meite- ... g-and-more
Άβαταρ μέλους
Mailman_4

Δημοσίευση από Mailman_4 »

WeWillRockYou έγραψε:Και για να έχουμε μια εικόνα από τα ονόματα που ακούστηκαν:
Soualiho Meite, 29 χρονών, μέσος, 1,87 ύψος
[youtube]41G-SqzPZIo[/youtube]
[youtube]STwbGisoAJQ[/youtube]
Και ένα scouting report onlineQ
https://sempremilan.com/soualiho-meite- ... g-and-more
Αυτός είναι μια αρκετά αναβαθμισμένη έκδοση του Αγκούστο. Σαν δίδυμο πάσχει κοντά στο κουτί.
Εμείς θέλουμε έναν Meite και έναν Μίσιτς/Ολιβέιρα.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Ο Meite παίζει 6αρι ή 8αρι;
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

obanebane έγραψε:
Gospi έγραψε:Μα δεν ειχαμε ποτε θεμα στην ονοματολογια. Καθε μεταγραφικη ακουμε εξαιρετικα ονοματα. Το θεμα ειναι οτι στο τελος προτιμουν να παν αλλου. Ελπζω φετος να στοχευσαν σε εφικτους στοχους και να μην μεινουμε με την...ορεξη στο χερι.

Δε νομίζω ότι ισχύει αυτό με τα ονόματα.
Έναν Τζιοβινκο ,ακούσαμε, χαμένο στα βάθη του Καναδά και τον Σοτελδο που παίζει στην Σαντος με απόλυτη αποτυχία.
Παίχτες επιπεδου Γκαμπιατινι και Σανσονε,,Μειτε (δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν οι πληροφορίες του παπά, μένει να φανεί) δεν είχαμε ακούσει, εδώ και πολλές μεταγραφικές.
Σίγουρα,αποτυγχάνουμε στους πρώτους στόχους γιατί βγαίνουν ονόματα που τελικά δεν έρχονται,οπότε με αυτή τη λογικη, έχεις δίκιο σε αυτό το κομμάτι.
Άλλο όμως αποτυχία στους πρώτους στόχους και άλλο ακούμε εξαιρετικά ονόματα.
Και αν τώρα χτυπάμε τέτοιου επιπέδου ονόματα, ενώ πριν τρώγαμε τα μούτρα μας σε όχι τίποτα ιδιαίτερες περιπτώσεις, ίσως να σημαίνει ότι έχουμε βρει κάποιο κανάλι πρόσβασης που να μας επιτρέπει να κοιτάμε σε πιο ψηλά ράφια από αυτά που κοιτάζαμε τα τελευταία 2-3 χρόνια, τουλάχιστον.
ρε συ και τον γεναρη ακουσαμε το ονομα του Ιταλου φορ και του λαριν. Και επι ζωγραφου ακουγαμε παλινιες κλπ...
Απλα τα τελευταια 4 χρονια μοιαζει σαν η στοχευση μας να μην εδράζεται σε ρεαλιστικη αξιολογηση των συνθηκων, των οικονομικων δεδομενων και των στοχων του εκαστοτε στοχου. Κυνηγαμε και καλα συστηματικα το πανω ραφι, τους περιμενουμε και καλα μεχρι τελευταια στιγμη, και στο τέλος παντα καταληγει αλλου.

Άβαταρ μέλους
cartman

Δημοσίευση από cartman »

Σε όσο είδα από Μέτιε όλες οι μπαλιες βγαίνουν στα αριστερά. Ράφα Σοάρες έχεις να χαραμίσεις πολλές επιθέσεις

Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”