Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
- Amsterdamer_87
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2022-2023
Και συ ρε Joshua της Πυλες της Κολασεως του εστειλες !!
Πω πω ρε γ@μωτο σε θεουσα πεσαμε !!
Πω πω ρε γ@μωτο σε θεουσα πεσαμε !!
Κατα τα αλλα τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα ε? Πραγματικα ουτε επιτηδες να το εκαναν καθε φορα τα ιδια...
- pirate_salonica
Βρε μαλακα Μπονατσολι στο τελος θα ερθεις και μολις την Κυριακη μπεις στο γηπεδο θα γυρισεις στον μανατζερ σου και θα του πεις καλα ρε τρομπα δεν μου ειπες οτι ερχομαι στην μεγαλυτερη ομαδα του κοσμου να κλεισουμε μια ωρα αρχυτερα;
Που κανεις και τον δυσκολο. sign re malaka...
Παντως 7 παρα για να λεει ο Μηλιος οτι το μονο που περιμεμενουμε ειναι μεταγραφη του ΠΑΟΚ και μαλιστα ακομα να δινει πολλες πιθανοτητες εχω μια υποψια οτι ο ενας ειναι κλεισμενος και ακομα παλευουμε την 1η επιλογη μας.
Που κανεις και τον δυσκολο. sign re malaka...
Παντως 7 παρα για να λεει ο Μηλιος οτι το μονο που περιμεμενουμε ειναι μεταγραφη του ΠΑΟΚ και μαλιστα ακομα να δινει πολλες πιθανοτητες εχω μια υποψια οτι ο ενας ειναι κλεισμενος και ακομα παλευουμε την 1η επιλογη μας.
- Amsterdamer_87
Αγιο Ορος μηπως ??tolis14 έγραψε:Αυτός κάπου ετοιμάζεται να πάει. Που όμως;
Μετα τις υπογραφες..
Παρεα με Αγγελο ??
Καθε φορα τα ιδια λεει ο Μηλιος και στο τελος γραφει το παλεψε αλλα δεν τα καταφερε...
- pagotatzis
Αν θέλει η παναγίαAmsterdamer_87 έγραψε:Αγιο Ορος μηπως ??tolis14 έγραψε:Αυτός κάπου ετοιμάζεται να πάει. Που όμως;
Μετα τις υπογραφες..
Παρεα με Αγγελο ??

Εντωμεταξυ ρε φιλε εχουμε αυτο το παοκτσακι τοσα χρονια στη Πορτο,που νιωθει πιο πολυ και απο υπαλληλους της ΠΑΕ και δεν εχουμε παρει ποτε παικτη απο εκει απο τοτε που ειναι στην ομαδα...Αδιανοητα πραγματα...
-
Πλεον ειναι σιγουρο οτιjoshua έγραψε:Κατα τα αλλα τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα ε? Πραγματικα ουτε επιτηδες να το εκαναν καθε φορα τα ιδια...
μας δοκιμαζει η Παναγιά!
- pirate_salonica
Από που το συμπεραίνεις ρε συ; Εγώ δεν είμαι καν σίγουρος πως σημαίνει κάτι... βασικά δεν καταλαβαίνω το νόημά του και μπορεί να μην έχει καν, απλά να είναι θρήσκος ο άνθρωπος.pagotatzis έγραψε:Παντός το μήνυμα του,μου λέει ότι θα φύγει από Ιταλία.
Είδωμεν
ΦΟΡ ΚΑΙ ΧΑΦ ΘΕΛΟΥΜΕ.
Κρίμα που δεν έκατσε του Ιταλού.
Με το φ5 στο χέρι θα μείνουμε
Κρίμα που δεν έκατσε του Ιταλού.
Με το φ5 στο χέρι θα μείνουμε
Χαχα σκέτη καβλαjoshua έγραψε:Κατα τα αλλα τι ειχες Γιαννη,τι ειχα παντα ε? Πραγματικα ουτε επιτηδες να το εκαναν καθε φορα τα ιδια...
Επίσης, γιατί ρε σεις παρεξηγείτε το μήνυμα του Μπονατσολι;
Μπορεί να εννοεί ότι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και δεν φοβαται