ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022
Τζόσουα μπερδεύεσαι. Άλλο οι ανάγκες της ομάδας, άλλο η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός.
Η ομάδα ρεαλιστικά χρειάζεται προσθήκες (αν σου έλεγα προσωπικά πόσοι παίχτες θέλω να έχουν αντικατασταθεί μέχρι το καλοκαίρι θα μιλούσαμε για ώρες).
Το αν βρέθηκε όμως κάτι, το αν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει, το αν υπάρχει χώρος στο ρόστερ και το αν υπάρχει η δυνατότητα να αποσυμφορηθεί αυτό είναι άλλο θέμα. Και όλα αυτά για τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ μεταγραφική περίοδο.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ΤΔ με πολύ πετυχημένες πορείες και προσωπικά τη συγκεκριμένη στιγμή έχω εμπιστοσύνη στην όποια στρατηγική του. Και σίγουρα βλέπει πολλά περισσότερα από εμάς και σίγουρα αν δεν κατάφερε το δίκτυό του να βρει παίχτη στα κυβικά μας (θέληση να έρθει, διαθεσιμότητα, ποιότητα, τιμή), απλά δεν υπήρχε τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ μεταγραφική περίοδο.
Προσωπικά ξαναλέω καίγομαι πολύ για αποδεσμεύσεις.
Η ομάδα ρεαλιστικά χρειάζεται προσθήκες (αν σου έλεγα προσωπικά πόσοι παίχτες θέλω να έχουν αντικατασταθεί μέχρι το καλοκαίρι θα μιλούσαμε για ώρες).
Το αν βρέθηκε όμως κάτι, το αν υπήρχε η δυνατότητα να έρθει, το αν υπάρχει χώρος στο ρόστερ και το αν υπάρχει η δυνατότητα να αποσυμφορηθεί αυτό είναι άλλο θέμα. Και όλα αυτά για τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ μεταγραφική περίοδο.
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ΤΔ με πολύ πετυχημένες πορείες και προσωπικά τη συγκεκριμένη στιγμή έχω εμπιστοσύνη στην όποια στρατηγική του. Και σίγουρα βλέπει πολλά περισσότερα από εμάς και σίγουρα αν δεν κατάφερε το δίκτυό του να βρει παίχτη στα κυβικά μας (θέληση να έρθει, διαθεσιμότητα, ποιότητα, τιμή), απλά δεν υπήρχε τη ΔΕΔΟΜΕΝΗ μεταγραφική περίοδο.
Και παίκτες ήρθαν, και λεφτά δώθηκαν, δεν βρίσκω λόγο για γκρίνια. Η συνέχεια το καλοκαίρι.... 

Sera αυτα που γραφεις εχουν μονοπλευρη αναγνωση καθως ευκολα μπορω να σου γραψω οτι για αυτον τον λογο πηρα τον Μποτο,για να μου βρει παικτες που δεν μπορουσαν αλλοι υποδεεστεροι η για να αποσυμφωρησει το ροστερ σε σχεση με αλλους. Τον Σφιντερφσκι τον πουλούσα και εγω...
Επιπλεον οταν εχω Σαββίδη προεδρο ως οπαδος περιμενω να κανει το εξτρα και ας μην εχει αποσυμφωρηθει το ροστερ. Καποτε εφερνα τον Μισιτς για την εξεδρα και τωρα ελπιζω σε ανασταση Μιτριτσα.
Προφανώς δικαιωμα του ειναι να κανει οτι θελει και σε τιποτα δεν μειωνει τη προσφορα του αλλα αυτο δεν θα με κανει να μην ειμαι στενοχωρημενος που δεν βλεπω ιδιαιτερη ενισχυση.
Αραγε πιστευουν στη παε οτι εχουμε πιθανοτητες κατάκτησης τιτλων φετος;
Επιπλεον οταν εχω Σαββίδη προεδρο ως οπαδος περιμενω να κανει το εξτρα και ας μην εχει αποσυμφωρηθει το ροστερ. Καποτε εφερνα τον Μισιτς για την εξεδρα και τωρα ελπιζω σε ανασταση Μιτριτσα.
Προφανώς δικαιωμα του ειναι να κανει οτι θελει και σε τιποτα δεν μειωνει τη προσφορα του αλλα αυτο δεν θα με κανει να μην ειμαι στενοχωρημενος που δεν βλεπω ιδιαιτερη ενισχυση.
-
Bαριεμαι να ψαχνω τωρα αρθρα απο αρδ αλλα και απο εδω απο το φορουμ μολις τελειωσε η απογοητευση του καλοκαιριου οτι "επιβαλλεται τον χειμωνα ενισχυση" και "πρεπει να δουλευουν απο τωρα για τον χειμωνα" κτλ κτλ.
Η ομαδα εχει τρομερες ελλειψεις, εχει μονο εναν κανονικο εξτρεμ (ζιβκοβιτς) και 3 αορατους και ανυπαρκτους (μιτριτσα, ζαμπα που ουτε στη β βραζιλιας εκανε κατι, μουργκ ουδεν σχολιο).
Εφυγε ο ενας απο τους 2 βασικους φορ και ηρθε ενας πρωην αποτυχημενος(τσολακ).
Εχει τρομερο προβλημα στη θεση του τερματοφυλακα, που αν δεχτουμε οτι ο πασχαλακης παει καλα τελευταια, για φανταστειτε να τραυματιστει και να αναγκαστουμε να παιξουμε με ζιβκοβιτς!!. Απλα εφιαλτης.
Εχει τρομερο θεμα στα στοπερ με 2 που τελειωνει η καριερα τους το καλοκαιρι στον ΠΑΟΚ και εχεις Ινγκασον Μιχαηλιδη και Μιχαι οποτε θες οπωςδηποτε εναν παικταρα εκει.
Να μην μιλησω για 10αρι..
Τεσπα ολα καλα, το καλοκαιρι θα σαρωσουμε στις μεταγραφες
Η ομαδα εχει τρομερες ελλειψεις, εχει μονο εναν κανονικο εξτρεμ (ζιβκοβιτς) και 3 αορατους και ανυπαρκτους (μιτριτσα, ζαμπα που ουτε στη β βραζιλιας εκανε κατι, μουργκ ουδεν σχολιο).
Εφυγε ο ενας απο τους 2 βασικους φορ και ηρθε ενας πρωην αποτυχημενος(τσολακ).
Εχει τρομερο προβλημα στη θεση του τερματοφυλακα, που αν δεχτουμε οτι ο πασχαλακης παει καλα τελευταια, για φανταστειτε να τραυματιστει και να αναγκαστουμε να παιξουμε με ζιβκοβιτς!!. Απλα εφιαλτης.
Εχει τρομερο θεμα στα στοπερ με 2 που τελειωνει η καριερα τους το καλοκαιρι στον ΠΑΟΚ και εχεις Ινγκασον Μιχαηλιδη και Μιχαι οποτε θες οπωςδηποτε εναν παικταρα εκει.
Να μην μιλησω για 10αρι..
Τεσπα ολα καλα, το καλοκαιρι θα σαρωσουμε στις μεταγραφες
+++++1926joshua έγραψε:Φανταζομαι πως ολοι εσεις που τωρα βρισκετε διαφορες δικαιολογιες, οπως οτι στο ροστερ υπαρχουν παικτες που πληρωνονται, η οτι δεν βρισκουμε παικτες, η οτιδηποτε αλλο, πριν ενα μηνα, για να μην πω απο τον Σεπτεμβρη δεν λεγατε πως το Γεναρη θα πρεπει να ενισχυθει η ομαδα,δεν λεγατε πως ενας μεσοεπιθετικος ειναι απαραιτητος αλλα πως η χρονια θα βγει αναγκαστικα ως εχειν ε?
Ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω γιατι πρεπει να βρισκουμε δικαιολογιες για τα παντα, λες και αν πουμε πως ειναι μια μικρη αποτυχια να μην ενισχυθει η ομαδα αυτο αυτοματα σημαινει πως ο Μποτο ειναι ανικανος η ο Σαββιδης καβουριας.
Να ξέρετε πάντως, ότι όταν βγαινεται κάποιοι και επανειλημμένα χαρακτηρίζεται το φορουμ γκρινιαρικο, απαισιόδοξο κλπ, περισσότερη αναταραχή και αναδημοσιεύσεις εμφανίζονται απο τους δύο,τρεις τέτοιους. Γιατί δεν είναι περισσότεροι.
Κάποιοι αλλοι φίλοι θέτουν τους προβληματισμούς τους και τίποτα καπαραπάνω.
Έτσι κι εγώ. Ναι, να μην έρθουν καινούργιοι απλά για να έρθουν.
Ωστόσο όλοι μας δεν θεωρούμε ότι το έργο της καλοκαιρινή περιόδου θα είναι πιο δύσκολο?
Ελπίζω όμως ότι μέχρι μεθαύριο ίσως καλυφθούν μια με δύο θέσεις.
Όπως θέλω να πιστεύω ότι η δουλειά έχει ξεκινήσει και θα έχει ωριμάσει έως το καλοκαίρι, όπου τότε θα μπορέσουν να έρθουν τα νέα αποκτήματα με κάποια από αυτά μέσω της δουλειάς που έχει ήδη ξεκινήσει.
Κάποιοι αλλοι φίλοι θέτουν τους προβληματισμούς τους και τίποτα καπαραπάνω.
Έτσι κι εγώ. Ναι, να μην έρθουν καινούργιοι απλά για να έρθουν.
Ωστόσο όλοι μας δεν θεωρούμε ότι το έργο της καλοκαιρινή περιόδου θα είναι πιο δύσκολο?
Ελπίζω όμως ότι μέχρι μεθαύριο ίσως καλυφθούν μια με δύο θέσεις.
Όπως θέλω να πιστεύω ότι η δουλειά έχει ξεκινήσει και θα έχει ωριμάσει έως το καλοκαίρι, όπου τότε θα μπορέσουν να έρθουν τα νέα αποκτήματα με κάποια από αυτά μέσω της δουλειάς που έχει ήδη ξεκινήσει.
Ο χρόνος που χρειάζεται για να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες και να μην χάσουμε άλλο έδαφος από τον γαβρο, είναι ένα σημαντικό κομμάτι των αποφάσεων.
Ο προπονητής που έχει Ευαγγέλιο το "teamwork", ακόμη και με τις ελλίψεις που υπάρχουν δεν είναι λογικό να μπει στην διαδικασία τις πρώτης παραγράφου.
Το μόνο που θα ισοσκέλιζε το ρίσκο θα ήταν η εξαιρετική ποιότητα
Άλλη μια φορά η κριτική είναι προς ένα πρόσωπο, του ιδιοκτήτη.
Ο χειριστικός και συγκεντρωτικός Ιβάν, παρόλο που έφερε Λουτσέσκου και πλέον Μπότο.
Δεν προασπίζομαι τον ιδιοκτήτη, απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω τις κινήσεις με λογική και κριτήριο ότι και αυτός θέλει το καλύτερο για την ομάδα του.
Αφορισμοί, χαρακτηρισμοί και επαναλήψεις είναι χαρακτηριστικό αδύναμων απόψεων που έτσι θέλουν να "περάσουν" ως οι σωστές.
Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει.
Και επιτέλους ας κρίνουμε κάθε φορά με τα υπάρχοντα δεδομένα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά, τουλάχιστον αυτόν τον Γενάρη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ο προπονητής που έχει Ευαγγέλιο το "teamwork", ακόμη και με τις ελλίψεις που υπάρχουν δεν είναι λογικό να μπει στην διαδικασία τις πρώτης παραγράφου.
Το μόνο που θα ισοσκέλιζε το ρίσκο θα ήταν η εξαιρετική ποιότητα
Άλλη μια φορά η κριτική είναι προς ένα πρόσωπο, του ιδιοκτήτη.
Ο χειριστικός και συγκεντρωτικός Ιβάν, παρόλο που έφερε Λουτσέσκου και πλέον Μπότο.
Δεν προασπίζομαι τον ιδιοκτήτη, απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω τις κινήσεις με λογική και κριτήριο ότι και αυτός θέλει το καλύτερο για την ομάδα του.
Αφορισμοί, χαρακτηρισμοί και επαναλήψεις είναι χαρακτηριστικό αδύναμων απόψεων που έτσι θέλουν να "περάσουν" ως οι σωστές.
Λέγε, λέγε κάτι θα μείνει.
Και επιτέλους ας κρίνουμε κάθε φορά με τα υπάρχοντα δεδομένα τα οποία είναι τελείως διαφορετικά, τουλάχιστον αυτόν τον Γενάρη.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μα Τζόσουα μου, αν δεν πιστεύεις στο σχέδιο με Μπότο μετά τη συγκεκριμένη μεταγραφική περίοδο (και με 25 μέρες στην ομάδα) δικαίωμά σου είναι, δεν έχουμε να συζητήσουμε κάτι.joshua έγραψε:Sera αυτα που γραφεις εχουν μονοπλευρη αναγνωση καθως ευκολα μπορω να σου γραψω οτι για αυτον τον λογο πηρα τον Μποτο,για να μου βρει παικτες που δεν μπορουσαν αλλοι υποδεεστεροι η για να αποσυμφωρησει το ροστερ σε σχεση με αλλους. Τον Σφιντερφσκι τον πουλούσα και εγω...
Γιατί από εκεί ξεκινάνε όλα.
Ειπα εγω οτι δεν πιστευω στο σχεδιο του; Λεω απλα πως δυστυχως δεν καταφέραμε να φερουμε αυτο που ψαχναμε. Αυτο δεν λεει ΤΙΠΟΤΑ για τη συνεχεια ,πρεπει να το εχω γραψει καμια δεκαρια φορες...
Εντωμεταξύ εκατσα και εριξα μια ματια στα τελευταια σχεδον 100 ποστ. Απο τα 100 ζητημα να υπαρχει απαξιωση στα 5 ενω στα περισσοτερα φιλοι δικαιολογουν την κατασταση.Παρολα αυτα καποιοι φαντασιωνονται εκτεταμένη γκρινια και μηδενισμο της προσφορας Σαββιδη.Το εγραψε και ο φιλος. Πιο μεγαλο προβλημα δημιουργει αυτο παρα καποια διασπαρτα ποστ...
-
- Mr Ξερόλας 2019
Αυτο
Και αυτο.
Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι που τελειώνουν τα συμβόλαια-Βάρυδια τον Ιούνη του 2022,οπως επίσης μπορεί να γίνει πιο άνετα από δεσμεύσεις-πωλησεις-δανεισμοι, για να γίνουν σωστές αγορές-Μεταγραφες παικτών και αποσυμφορευση του ροστερ.
Totem_pk έγραψε:Εγω παντως εχω μια ηρεμια με τον Μποτο και τον Λουτσε και το πλανο που φαινεται να εχουν και το οραμα για το στησιμο της νεας ομαδαρας μας που πραγματικα δεν με νοιαζει αν ερθει τωρα αλλος παικτης. Το παν ειναι να περπαταει η ομαδα σε σωστες βασεις. Με αυτους τους δυο δεν θα δω (ελπιζω) αλλη μεταγραφη τυπου Εσιτι που οσο καλος παικτης κιαν ειναι τοτε χρειαζομασταν κατι αλλο) ουτε θα δω κινησεις πανικου τυπου Μουργκ.
Εγω ελπιζω σε αυτους τους ποδοσφαιρανθρωπους που εχουμε οτι θα φτιαξουν ομαδαρα που θα χαιρεσαι να την βλεπεις.
Και αυτο.
Sera4 έγραψε:Τζόσουα μπερδεύεσαι. Άλλο οι ανάγκες της ομάδας, άλλο η πραγματικότητα και ο ρεαλισμός.
Τα υπόλοιπα το καλοκαίρι που τελειώνουν τα συμβόλαια-Βάρυδια τον Ιούνη του 2022,οπως επίσης μπορεί να γίνει πιο άνετα από δεσμεύσεις-πωλησεις-δανεισμοι, για να γίνουν σωστές αγορές-Μεταγραφες παικτών και αποσυμφορευση του ροστερ.
- stravostomis
Α καλά, οποίος επισημαίνει μια -κατά την γνώμη του- αστοχία, δεν πιστεύει στο σχέδιο του Μπότο... Κυνήγι φαντασμάτων
Φαίνεται πως μαύρο-ασπρο δεν είναι μόνο η φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και η οπτική πολλών οπαδών του, δυστυχώς.
Φαίνεται πως μαύρο-ασπρο δεν είναι μόνο η φανέλα του ΠΑΟΚ αλλά και η οπτική πολλών οπαδών του, δυστυχώς.
Το κύριο είναι να αποσυμφορήσει το ρόστερ ο Μπότο. Οι ελλείψεις είναι ποιοτικές και όχι ποσοτικές ας συμφωνήσουμε σε αυτό. Ο Λουτς παίζει με μικρό ροτέισον ίσως 20-22 ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβάνονται μέσα και οι μικροί απ τις ακαδημίες. Καλώς ή κακώς είχαμε δυο τρεις κακές περιόδους που πήγαμε να πάρουμε τελευταία στιγμή ποδοσφαιριστές που μας ταλαιπωρούν ακόμα χωρίς να έχουν προσφέρει. Όσο για τον Σαββίδη νομίζω ότι όσο και να θέλει που θέλει, επιλέγει να τρέξει την ομάδα πλέον με έσοδα/έξοδα που βγάζει. Για αυτό πήρε και τον Μπότο. Αυτό είναι το μπάτζετ λοιπόν. Τους είπε μη με ενοχλείτε μάγκες… Αυτά είναι… Τώρα, αν διώξει τελευταία στιγμή κάποιον/κάποιους θα πάρει ένα παίχτη. Για μένα είναι άκρως επιτυχημένη μεταγραφική περίοδος αν βάλουμε στα υπόψιν ότι μόλις ήρθε ο Μπότο. Το καλοκαίρι πιστεύω θα δούμε πιο πολύ από το έργο του.
Ακρως πετυχημένη περιοδος ειναι πολυ τραβηγμενο να το πει καποιος. Αν τωρα καταφερουμε και ξεφορτωθουμε μεχρι τη Τριτη 2-3 περιπτωσεις παικτων που δεν βρισκουν χωρο θα εχει απλα θετικο προσημο και ας μην εχουμε αλλη προσθηκη.
- stravostomis
Εγώ το μόνο που ελπίζω, είναι το έργο του Μπότο να το δούμε την άνοιξη, και όχι το καλοκαίρι