Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
TransferMania

Re: Προβλήματα & Λύσεις για το Forum ΙΙΙ

Δημοσίευση από TransferMania »

Blackgr4 έγραψε:
TransferMania έγραψε:Μονοι σας πλακωνεστε φιλε μου, δεν εχω ιδεα τι ψυχολογικα εχετε 2-3 εδω και ουτε με ενδιαφερει. Ανω κατω δεν εγινε κατι εξαιτιας μου, 2-3 ορμησαν και με προσεβαλλαν και απαντησα. Εγω αν δεις τα σχολια μου ειναι καθαρα αγωνιστικα.
Τι online bullying ειναι αυτο? Πως το επιτρεπετε εδω μεσα? ΠΑΟΚτσηδικο φορουμ ειναι, δεν εχει χωρο για bullying.
Σε πρόσβαλαν; Σου είπαν δηλαδή πως έχεις ψυχολογικά, κάνεις σαν γυναίκα με περίοδο και άλλα παρόμοια;
Μία φορά θα στο πω και πρόσεξε καλά την επόμενη απάντηση σου. ΜΗΝ ξαναγράψεις τίποτα παρόμοιο. Ποτέ.
Και όχι δεν θέλω να μου πεις τι έκαναν πρώτα οι άλλοι λες και δεν διαβάζω.

Προς όλους: Φτάνει. Δεν έχει νόημα. Τόσο απλά.
Αυτα ηταν οι απαντησεις μου, δεν προσεξες δηλαδη ποιος το ξεκινησε και τι μου εγραφαν?
Εγω δεν εχω καν δευτερολεπτο να ξοδεψω σε τετοιους, εγω τα σχολια μου ομορφα και ωραια κανω. Βαλε και αυτους στις θεσεις τους και ολα καλα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

TransferMania

Σου είπα πρόσεξε καλά την επόμενη απάντηση σου και μην μου κάνεις υποδείξεις. Έκανες το εντελώς αντίθετο.
Μια βδομάδα εκτός να ηρεμήσεις.
Άβαταρ μέλους
TylerDurden

Δημοσίευση από TylerDurden »

Θα έχει πάρα πολύ πλάκα, όσο απίθανο και να ακούγεται, να μην είναι κανένας από τους άρτι αφιχθέντες αυτός που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά να έχουμε πάθει ψύχωση εμείς.

Φαντάζομαι σε μια γωνιά τον Dimg να αισθάνεται δικαιωμένος και να ραπάρει:

And there's a million of us just like me
Who cuss like me, who just don't give a fuck like me
Who dress like me, walk, talk and act like me
And just might be the next best thing, but not quite me
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

TylerDurden έγραψε:Θα έχει πάρα πολύ πλάκα, όσο απίθανο και να ακούγεται, να μην είναι κανένας από τους άρτι αφιχθέντες αυτός που όλοι υποψιαζόμαστε αλλά να έχουμε πάθει ψύχωση εμείς.

Φαντάζομαι σε μια γωνιά τον Dimg να αισθάνεται δικαιωμένος και να ραπάρει:

And there's a million of us just like me
Who cuss like me, who just don't give a fuck like me
Who dress like me, walk, talk and act like me
And just might be the next best thing, but not quite me
Ας συνδεθεί χωρίς vpn τότε ο φίλος να αποδείξει οτι πρόκειται πέρι λάθους.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δε μπορω να καταλαβω τι πρεμουρα σας επιασε με τον Ντιμ.
Εμπαινε στο τοπικ αγωνα,γκρινιαζε κερδιζαμε .
Ειναι καλυτερα τωρα στο -7?
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε δεν αλλάζει κάτι. Θα ξαναμπεί.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Θα αναφέρω κάτι για μια -ίσως- πρώτη αλλά σίγουρα τελευταία φορά:

Σταματήστε τις ανούσιες και ανόητες αντεγκλήσεις που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα, ούτε στο εκάστοτε τόπικ, ούτε στο φόρουμ και την παρέα που αυτό αποτελεί, ούτε βεβαια στον ΠΑΟΚ που είναι το κύριο και βασικό μέλημά μας.

Εδώ μέσα δεν είμαστε για να σκαλώνει ο καθένας επί προσωπικού με άλλους, ούτε να προκαλούμε κακό.

Οι συνεχείς επιθέσεις προς μελη που ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι είναι κάποιος, τι ακριβώς κέρδος φέρνουν; Τι σκοπό εξυπηρετούν; Να γίνει τί;

Το σαιτ έχει ομάδα διαχείρισης και αν αυτή νομίζει οτι πρέπει να διώξει κάποιον, τον διώχνει.

Οι επι προσωπικού αντεγκλήσεις, προσβολές, κράξιμο, ειρωνίες, ΕΜΜΟΝΕΣ από οποιονδήποτε και προς οποιονδήποτε, κόβονται ΤΩΡΑ. Όπως αντίστοιχα σκληρά αντιμετωπίζονται και περιπτώσεις εμμονών και προσβολών προς στελέχη και αθλητές του ΠΑΟΚ από διάφορα μέλη.

Όποιος δεν μπορεί να το καταλάβει αυτό, ας φύγει μόνος του.

Σε ο,τι αφορά συγκεριμένα τον λογαριασμό του Dimg4, ο ίδιος έχει δεσμευτεί πως δεν θέλει να έχει άλλο λογαριασμό ούτε συνεχίζει να μπαίνει.

Ακόμα και αν αυτό δεν το τηρήσει, δεν είναι ζήτημα συλλογικής συζήτησης ή αυτόκλητων τιμωριών από άλλα μέλη. Είναι γελοίο και απαράδεκτο συνεχώς να ανακυκλώνεται η ίδια ανούσια συζήτηση και μας έχει κουράσει τρομερά. Αν οποιοσδήποτε θεωρεί οτι κάποιο μέλος έχει διπλό, τριπλό, οκταπλό λογαριασμό, κάνει ΑΝΑΦΟΡΑ με το σχετικό κουμπί και η συνεισφορά του τελειώνει εκεί.

Το σαιτ δεν έχει κανένα απολύτως νταλκά να προσπαθεί μονίμως να μαζέψει μια συζήτηση που δεν βγάζει πουθενά ούτε έχει λόγο ύπαρξης, ενώ εκθέτει και την προσπάθεια όλων των διαχειριστών να υπάρχει μια νορμάλ κοινότητα εδώ, χωρίς προσβολές κλπ.

Όπως λέμε σε ΟΛΕΣ τις ανακοινώσεις, κανόνες και εξηγήσεις που δίνουμε, ετσι και τώρα επαναλαμβάνουμε: ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ.

Πείτε τις απόψεις σας, αντιπαρατεθείτε, διαφωνήστε αλλά με αντικείμενο τον ΠΑΟΚ. Οχι τα προσωπικά σκαλώματά σας, από ΟΠΟΥ και αν προέρχονται αυτά.
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

Αδερφια μια βοηθεια παρακαλω. Και σορρυ για το οφ τοπικ.

Εχω κλεισει 4 εισιτηρια για τον αυριανο αγωνα. 3 κανονικα και 1 παιδικο. Στο παιδικο (ισως εκανα μλκια) επειδη απαιτουσε να βαλω αριθμο ταυτοτητας αναγκαστικα εβαλα τον δικο μου. Ο πιτσιρικας ειναι γιος της αδερφης μου, η οποια προσπαθει να με θεσει ως συνοδο μεσω της εφαρμογης του gov. Το προβλημα ειναι οτι της εμφανιζει συνεχεια την ενδειξη «το εισιτήριο δεν ειναι διαθεσιμο προς προσωποποιηση». Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει;

Επισης αν τελικα δεν ξεπεραστει το προβλημα, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τον πιτσιρικα να περασει χωρις εισιτηριο; Ειναι 11 χρονων. Ρωταω γιατι παιζει και μια διαδρομη τριων ωρων μεχρι τη Θεσσαλονικη. Μην ανεβουμε τσαμπα και την φαμε στο τελος... Θυρα 8 εχουμε κλεισει.

Ευχαριστω!
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

Equalizer, δεν θεωρώ πως υπάρχει κάποια ψύχωση με τον κάθε Dim ή με οποιονδήποτε άλλον. Το δικό μου θέμα τουλάχιστον είναι πως μπαίνω στο σαιτ όπως κάνω ανελλιπώς κάθε μέρα εδώ και 15 χρόνια, και πλέον αντί να διαβάζω για την ομάδα , για τα παιχνίδια , για τους ποδοσφαιριστές κ.λ.π , μαυρίζει η ψυχή μου απ'τη μίρλα και την τοξικότητα ορισμένων. Καποιοι μπαίνουν λες και έχουν μοναδικό σκοπό να μειώσουν την ομάδα ή κάποιον που την αντιπροσωπεύει. Ε δεν έχω καμιά όρεξη να διαβάζω τα ίδια και τα ίδια και τα ίδια σε 100 σχόλια απ'τοους ίδιους και τους ίδιους. Γι αυτό ίσως και το ''κόλλημα'' όπως λες κάποιων με τους τύπου Dim. Για τον οποίο δεν χρειάζεται να πω τίποτα εγώ, τα παλαιά μέλη ξέρουμε. Και μάλιστα ήμουν από τους ελάχιστους που πριν πολλά χρόνια τον υπερασπιζόμουν σθεναρά , όταν είχαμε τον..εμφύλιο για τον ξάδερφο. Είναι πολύ κρίμα για τη δική σας ανιδιοτελη προσπάθεια κατ αρχήν, και για όλους όσοι μπαίνουν για να ενημερωθούν ή για να χαλαρώσουν ή για να κ@υλώσουν με την ομάδα, να χαλάει όλο το κλίμα εξαιτίας του όποιου Dim ή Χωρικού ή δεν ξέρω γω ποιού άλλου. Θεωρώ πως αυτό είναι το θέμα..
Daskalos_4

Daskalos_4 έγραψε:Αδερφια μια βοηθεια παρακαλω. Και σορρυ για το οφ τοπικ.

Εχω κλεισει 4 εισιτηρια για τον αυριανο αγωνα. 3 κανονικα και 1 παιδικο. Στο παιδικο (ισως εκανα μλκια) επειδη απαιτουσε να βαλω αριθμο ταυτοτητας αναγκαστικα εβαλα τον δικο μου. Ο πιτσιρικας ειναι γιος της αδερφης μου, η οποια προσπαθει να με θεσει ως συνοδο μεσω της εφαρμογης του gov. Το προβλημα ειναι οτι της εμφανιζει συνεχεια την ενδειξη «το εισιτήριο δεν ειναι διαθεσιμο προς προσωποποιηση». Εχετε ιδεα τι μπορει να παιζει;

Επισης αν τελικα δεν ξεπεραστει το προβλημα, υπαρχει περιπτωση να αφησουν τον πιτσιρικα να περασει χωρις εισιτηριο; Ειναι 11 χρονων. Ρωταω γιατι παιζει και μια διαδρομη τριων ωρων μεχρι τη Θεσσαλονικη. Μην ανεβουμε τσαμπα και την φαμε στο τελος... Θυρα 8 εχουμε κλεισει.

Ευχαριστω!
Με συγχωρείτε για το σπαμαρισμα, το προωθω μια ακομα μπας και καποιος γνωριζει
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Μήπως να έπαιρνες ένα τηλ στους αριθμούς που έχει η ανακοίνωση της παε για το gov wallet?
Daskalos_4

Ναι μολις πηρα. Μου είπαν οτι εχει γινει λαθος στο σκαναρισμα και διαφορετικα προσωπα χρεωθηκαν διαφορετικά εισητηρια τελικα. Με βοήθησαν πολυ. Θα σβησω αν ειναι και τα σχολια στο αλλο thread γιατι το εκανα ρδελο-μπου. Ευχαριστώ πολυ παντως!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δάσκαλε σου εύχομαι να πάνε όλα καλά σήμερα!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Daskalos_4 έγραψε:Ναι μολις πηρα. Μου είπαν οτι εχει γινει λαθος στο σκαναρισμα και διαφορετικα προσωπα χρεωθηκαν διαφορετικά εισητηρια τελικα. Με βοήθησαν πολυ. Θα σβησω αν ειναι και τα σχολια στο αλλο thread γιατι το εκανα ρδελο-μπου. Ευχαριστώ πολυ παντως!
:opaokara:
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”