PAOKevolution έγραψε:@Gospi: Όχι φίλε, δέχομαι κάθε είδους κριτική που να έχει ουσία! Το να κράζουμε κάτι που δεν έχουμε δει συγνώμη αλλά είναι εμπάθεια. Κι εγώ δεν είμαι ευχαριστημένος με μεταγραφές του παρελθόντος αλλά κάνω τουμπεκί όταν πρόκειται για το καλό της ομάδος. Τί θα γίνει αν γράφουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια? Το χορτάρι είτε το θέλετε είτε όχι είναι ο καθρέπτης του κάθε παίκτη. Υπομονή κι αυτά από μένα.
Συγνώμη φίλε, δεν ξέρω σε ποιους ακριβώς αναφέρεσε, αλλά επειδή είδα μία φοβερή επίθεση ενάντια στο ποστ που έκανα και έγραφα για "λευκή πετσέτα όσον αφορά τον πρωταθλητισμό με μεταγραφές τύπου Τέιλορ", εξέφραζα απλά μία άποψη με την οποία μπορεί κάποιος να διαφωνεί ή να συμφωνεί ή να την θεωρεί ακραία, κλπ. Άλλο αυτό και άλλο να χρησιμοποιούμε υπερβολές και χαρακτηρισμούς τύπου "μίρλας" , "εμπαθής", "άμα είναι έτσι να μην κατέβουμε να παίξουμε", κλπ. Φόρουμ ανταλλαγής απόψεων μεταξύ συνοπαδών είναι και εφόσον τηρούνται οι κανόνες του φόρουμ, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην ακούγονται όλες οι απόψεις. Στο κάτω-κάτω μπορεί κάποιος να αγνοήσει κάποιον άλλο για να μην τον κουράζει. Σε κάποιο άλλο ποστ είχα γράψει ότι ο παίκτης εφόσον αποκτηθεί θα στηριχθεί από εμένα με τα 1000, όπως κάθε παίκτης που φοράει τα ασπρόμαυρα, απλά προσωπικά θα έχω μικρές προσδοκίες από τον παίκτη. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τόπικ αγώνων όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά, παίκτες και προπονητές περνιούνται από πριονοκορδέλα χωρίς καν να περιμένουμε το τέλος του αγώνα για να δούμε το τελικό αποτέλεσμα. Και αυτό που εν τέλει έγραψα είναι ότι μεταγραφές τύπου Τέιλορ, με όλα τα χαρακτηριστικά που αυτή έχει και φύσικα με αυτά που γνωρίζουμε για τον παίκτη, κατά την άποψή μου, δεν συνάδουν με τα λόγια του Ιβάν για εκ νέου πορεία πρωταθλητισμού (αναγνωρίζει και ο ίδιος, όπως νομίζω οι περισσότεροι, ότι πέρυσι δεν κάναμε πρωταθλητισμό) και πορεία στην Ευρώπη. Μακάρι ο παίκτης να δείξει άλλα πράγματα στο χορτάρι και να διαψεύσει όλους εμάς που δεν βλέπουμε θετικά αυτήν την κίνηση. Θα είναι για το καλό της ομάδας. Η κριτική η δικιά μου δεν πάει στον παίκτη αυτόν καθ' αυτόν, αλλά στη λογική απόκτησής του από όποιους τελος πάντων αποφασίζουν στην ομάδα για αυτά τα θέματα. Ελπίζω να έγινα κατανοητός και καλώς να ορίσει ο Τέιλορ, σιδεροκέφαλος και μακάρι να βγει η καλύτερή μας μεταγραφή!