Fernando Manuel Fernandes da Costa Santos
Re: Fernando Santos
καποιοι ανθρωποι ειναι για κατι συγκεκριμενο εχουν το στανταρ τους....πιστευω οτι χρειαζομαστε εναν πιο ψυχολογο προπονητη!το προβλημα μας ειναι η ψυχολογια και αυτη την δινει ο προπονητης!
- paoki_sweden
My brother Novito what are you talking about mate?! 15! 15 GAMES against POK with Santos without a win!!!! Half of the games in TOUMBA (legendary TOUMBA) and half of them in f@cking Athens. Every f@cking time we loose it´s some players fault. IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF! IF my grandmother didnt meet my grandfather my father wouldnt be borned.novito έγραψε:paoki_sweden προφανώς προτιμάς να βγαίνεις 5ος,6ος ή και πιο χαμηλά, αλλά να χεις να λες ότι νίκησες στα ντέρμπι... δεκτό κι αυτό. Εγω κρατάω, ότι ακόμα και τώρα είμαι 3ος....
υ.γ. Ο Μούσλι έχασε απίστευτο τετ-α-τετ...φταίει ο Σάντος!!! Το ότι παίξαμε καλύτερα απ την κούλα και χάσαμε από μια γ@μημένη κόντρα προφανώς έχει λιγότερη σημασία απ το σακάκι και το ... ξύρισμα (!!) του Σάντος....
We were talking shit about the fans of propagandonista ksekoliaris, but we are doing the same thing.
When PAOK finished third one season with a coach X (becuase it doesnt matter who) did we win a derby against POK or no??????????
Answer me my brothers!
Εγω παλι που νομιζω οτι μιλαει για την αεκ για το δικο της επιπεδο δεν μπορει να τρωμε ευκολα γκολ.palok έγραψε:νομίζω οτι ο σάντος μας το λέει φορα παρτίδα αλλά εμείς κάνουμε πως δεν το καταλαβαίνουμε: "Δεν είναι δυνατόν σε τέτοιο επίπεδο να δέχεσαι τόσο εύκολα γκολ. Κι από εκεί και πέρα τα πράγματα γίνονται πολύ περίπλοκα φυσικά»."
δηλαδή όταν τρώμε goal, έρχεται φυσιολογικά η κατάρρευση αφού δεν υπάρχει κανένα επιθετικό πλάνο, καμία ψυχολογία. μόνο με γεμίσματα στο κεφάλι του majstorovic και τα χέρια του saja. αυτό είναι το πλάνο μας. ΜΑς τα λέει κατάμουτρα νομίζω (παιδιά αυτός είμαι προπονητικά δεν ξέρω κάτι άλλο) και κάνουμε πως δεν ακούμε....
Ας εκανε ο Ζλαταν το 0-1 και σου ελεγα εγω μετα. Ο σκοκο μετα τις ωραιες τριπλες.... ο ανθρωπος σουταρε δεν εκανε πασα και μπηκε το τοπι. Η τυχη δουλεψε στον εναν και οχι στον αλλον.
Και να επισημανω κατι η αεκ επαιξε αμυντικα στην εδρα της απο το 71 και κατι. Να τα λεμε και αυτα. Δεν ειμαι με τον Σαντος με τον ΠΑΟΚ ειμαι οπως ολοι μας!!!
Aggelos Anastasiadis did!!!paoki_sweden έγραψε:My brother Novito what are you talking about mate?! 15! 15 GAMES against POK with Santos without a win!!!! Half of the games in TOUMBA (legendary TOUMBA) and half of them in f@cking Athens. Every f@cking time we loose it´s some players fault. IF IF IF IF IF IF IF IF IF IF! IF my grandmother didnt meet my grandfather my father wouldnt be borned.novito έγραψε:paoki_sweden προφανώς προτιμάς να βγαίνεις 5ος,6ος ή και πιο χαμηλά, αλλά να χεις να λες ότι νίκησες στα ντέρμπι... δεκτό κι αυτό. Εγω κρατάω, ότι ακόμα και τώρα είμαι 3ος....
υ.γ. Ο Μούσλι έχασε απίστευτο τετ-α-τετ...φταίει ο Σάντος!!! Το ότι παίξαμε καλύτερα απ την κούλα και χάσαμε από μια γ@μημένη κόντρα προφανώς έχει λιγότερη σημασία απ το σακάκι και το ... ξύρισμα (!!) του Σάντος....
We were talking shit about the fans of propagandonista ksekoliaris, but we are doing the same thing.
When PAOK finished third one season with a coach X (becuase it doesnt matter who) did we win a derby against POK or no??????????
Answer me my brothers!
Αυτό το χαρτι δεν μπορει να καει. Μας πηρε κυπελο το 2003!!! Τετοια χαρτια δεν καιγονται!!!
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Μεγάλε El Mechanico σε στηρίζουμε ότι και αν λένε τα παπαγαλάκια.
Στα @@χίδια μας τα ντέρμπι με ποκ, εσύ βγάλε μας 2ους και μην πάρεις κανένα ντέρμπι!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ παίζουμε, η συλλογή πονταλακίων και μόνο παίζει ρόλο.
Τα άλλα είναι για κάτι γραφικούς, που κυκλοφοράνε στην πιάτσα.

Στα @@χίδια μας τα ντέρμπι με ποκ, εσύ βγάλε μας 2ους και μην πάρεις κανένα ντέρμπι!

Ειναι τουλαχιστον αχαρηστεια να μιλαμε για ανθρωπους που μας δωσανε τιτλους!!!
Οσο για το χαρτι του φαξ, αστο να παει... καποιος επρεπε να φαει την λασπη και ο πιο ευκολος ητανε ο Αγγελος. Βλεπεις η γουμενοι και οι παγωνηδες με τους τεχνικους διευθυντες που ειχανε... και τις μπιζνες τους να κλεβουνε τον ΠΑΟΚ... επρεπε να κανει και τον γραμματεα ο Αγγελος. Δεν μας παρατατε με την καραμελα του φαξ!!!
Ο Αγγελος τι ητανε προπονιτης; η υπαλληλος γραφειου; και γνωριζεις ποτε τον ενημερωσανε; Χρονια ταϊζανε τον κοσμο με παραμύθι και βλεπω κρατά ακόμη!!!
Οσο για το χαρτι του φαξ, αστο να παει... καποιος επρεπε να φαει την λασπη και ο πιο ευκολος ητανε ο Αγγελος. Βλεπεις η γουμενοι και οι παγωνηδες με τους τεχνικους διευθυντες που ειχανε... και τις μπιζνες τους να κλεβουνε τον ΠΑΟΚ... επρεπε να κανει και τον γραμματεα ο Αγγελος. Δεν μας παρατατε με την καραμελα του φαξ!!!
Ο Αγγελος τι ητανε προπονιτης; η υπαλληλος γραφειου; και γνωριζεις ποτε τον ενημερωσανε; Χρονια ταϊζανε τον κοσμο με παραμύθι και βλεπω κρατά ακόμη!!!
Για να βγουμε δευτεροι πρεπει να κερδισουμε ντερμπι, η να παρακαλάμε να κάνουνε στραβοπατηματα, αλλιως δεν γινετε.Kolokotronis_4 έγραψε:Μεγάλε El Mechanico σε στηρίζουμε ότι και αν λένε τα παπαγαλάκια.
- sidpanos
και ο μπατατούδης σε πήρε δύο τίτλους?είμαστε αχάριστοι που τον βρίζουμε?Realcon έγραψε:Ειναι τουλαχιστον αχαρηστεια να μιλαμε για ανθρωπους που μας δωσανε τιτλους!!!
και αυτός την πρώτη χρονιά έβαλε χρήμα...
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
όσους πόντους παίρνεις με τον καταδικασμένο πανθρακικό παίρνεις και με τον gay. Το ποκ ξεσκίζεται με εμάς και χαλαρώνει με τους "μικρούς", οπότε και χάνει πονταλάκια. Σκακιέρα είναι το πρωτάθλημα, έχει άπειρες μεταβλητές και αστάθμητους παράγοντες. Οι γραφικότητες και η παρελθοντολογία είναι για τα καφενεία και τα μπαρς.
Για μένα είναι, εβαλε τα λεφτά του. Στην πορεία έκανε κομπίνες εκεί υπάρχει νόμος.sidpanos έγραψε:και ο μπατατούδης σε πήρε δύο τίτλους?είμαστε αχάριστοι που τον βρίζουμε?Realcon έγραψε:Ειναι τουλαχιστον αχαρηστεια να μιλαμε για ανθρωπους που μας δωσανε τιτλους!!!
και αυτός την πρώτη χρονιά έβαλε χρήμα...
Μας έκανε κακό στην ομάδα οικονομικά, ναι το εκανε. Αυτός ήτανε μονο; Πληγη μεγάλη θα ανοίξουμε και δεν λέει.
Σωστά δεν είναι για τα φορουμ. Βλέπεις η τεχνολογια μας εκανε σε αυτο που θελουμε να πουμε το λέμε δακτυλογραφοντας σε ενα πληκτρολογιο και ακουγοντας την φωνη μας μονο νοηρα!Kolokotronis_4 έγραψε:όσους πόντους παίρνεις με τον καταδικασμένο πανθρακικό παίρνεις και με τον gay. Το ποκ ξεσκίζεται με εμάς και χαλαρώνει με τους "μικρούς", οπότε και χάνει πονταλάκια. Σκακιέρα είναι το πρωτάθλημα, έχει άπειρες μεταβλητές και αστάθμητους παράγοντες. Οι γραφικότητες και η παρελθοντολογία είναι για τα καφενεία και τα μπαρς.
Να μας δωσω συγχαρητηρια για το επιπεδο μας!!!
- sidpanos
γιατί?τι τα έχουμε τα φόρουμ?για να κάνουμε δημοκρατικότατες συζητήσεις...
ποιός χρέωσε την ομάδα?
εγώ?
το τρίο στουτζες και είναι εκτός φυλάκας...γιατί?
και ποιός μ λέει εμένα οτι εσκεμμένα δεν έβαλε λεφτά στην αρχή για να κλείσει μάτια και στόματα και μετά τα πήρε πολλαπλά πίσω?
ποιός χρέωσε την ομάδα?
εγώ?
το τρίο στουτζες και είναι εκτός φυλάκας...γιατί?
και ποιός μ λέει εμένα οτι εσκεμμένα δεν έβαλε λεφτά στην αρχή για να κλείσει μάτια και στόματα και μετά τα πήρε πολλαπλά πίσω?