Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Dimg4 »

Εγω παλι πιστευω πως ο.μιχογεβιτς θα φυγει 1-2 σεζον δανεικος
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αν μπορουσαμε να φερουμε τον Παππαδοπουλο θα ταν πολυ καλη κινηση. Ο ΠΑΟΚ αν εχει την δυνατοτητα,πρεπει να εχει στο ροστερ του τους ελαχιστους ποιοτικους Ελληνες που κυκλοφορυν
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Dimg4 έγραψε:Εγω παλι πιστευω πως ο.μιχογεβιτς θα φυγει 1-2 σεζον δανεικος
Ο νέος ξέρει μπάλα, εκτιμώ ότι θα τον δούμε στο 6
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Νατχο Λούκας Χατσεριδης Παπαδόπουλος Κοντε μακάρι να χουμε αυτές τις 5 μεταγραφές!Θα είμαστε υπερπλήρες!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Petros1988 έγραψε:Νατχο Λούκας Χατσεριδης Παπαδόπουλος Κοντε μακάρι να χουμε αυτές τις 5 μεταγραφές!Θα είμαστε υπερπλήρες!
Ολοι αυτοι εκτος λουκας ειναι στο χερι μας. Δε νομιζω πως ο λουκας θ ηθελε ν επιστρεψει. Ενρικε μια χαρα ειναι οποτε με βιερινια ενρικε λημνιο κ αντικαταστατη καμπος ειμαστε σουπερ στα εξτρεμ.
Μπροστα εαν μεινει πριγιο κ ερθει κοντε με τριτο κουλουρη ειμαστε κομπλε.
Πισω παπ βαρελα χατσε κ χατζη.
Στα χαφ θελουμε 2 μεταγραφαρες
Άβαταρ μέλους
Disharmonic

Δημοσίευση από Disharmonic »

Θεωρώ ότι οι 2 πιο κρίσιμες μεταγραφές θα πρέπει να είναι ένα 6αρι ψηλό αθλητικό και ένα εξτρέμ στη θέση του Μακ. Από κει και πέρα καλό θα ήταν αν μπορούσαμε να φέρουμε τον Κυριάκο και τον Σταφ.
Alastor έγραψε:Αν μπορουσαμε να φερουμε τον Παππαδοπουλο θα ταν πολυ καλη κινηση. Ο ΠΑΟΚ αν εχει την δυνατοτητα,πρεπει να εχει στο ροστερ του τους ελαχιστους ποιοτικους Ελληνες που κυκλοφορυν
To Αμβούργο μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό πάντως.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εμένα πάλι μου φαίνεται ότι γράφετε ονόματα ουτοπικά
νάτχο, σταφ, παπαδόπουλος, λούκας κλπ είναι έξω από τις δυνατότητές μας αυτή τη στιγμή
ας μη δημιουργούμε υπέρογκες προσδοκίες
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πιστεύω ότι είναι λίγο υπερβολη να πάρουμε δυο στοπερ.
Μακάρι να παίρναμε τον Παπ αλλά πιστεύω ότι ακόμα δεν μπορούμε, γι αυτό ας αρκεστουμε στον Ευγένιο και ας ελπίσουμε να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν πέρσι.

Πιστεύω ότι στην πεντάδα της άμυνας θα είναι αυτοί που είναι τώρα συν χατσεριδη,ενώ ο χατζη πολύ πιθανό να δωθεί δανεικός για να πάρουμε τον κυβρακιδη,αν επιθυμεί βεβαίως να συνεχίσει στον Ατρόμητο.

Ο Γιαννούλης μάλλον επιστρέφει για Μπακ απ του παίκτη που θα αποκτηθεί ως βασικός για την θέση του αρ.μπακ αντί των λεβεκ, αζεβεντο.

Στα χαφ ο Χαρίσης επιστρέφει μάλλον και πολύ πιθανό ένας εκ των σαχοφ, κανιας να αποχωρήσει με πιο πιθανό τον Ισπανό.
Το ιδανικό θα ήταν να αποκτηθεί ένας πιο ψηλός και πιο δυνατός τσιμιροτ.
Παιχταρα ο νατχο αλλά πιστεύω ότι Προτεραιότητα είναι αλλού τύπου χαφ.

Το πιο περίπλοκο παζλ για τη νέα σεζόν είναι στην μεσοεπιθετικη γραμμή, πρώτον γιατί υπάρχουν πολλοί παίκτες και δεύτερον γιατί θα έχουμε πολλές προσφορές για βασικά γρανάζια της ομάδας.

Αυτή τη στιγμή στην ομάδα ανοίκουν 4 δεκάρια ( πελκας, καντουρι,Μπι και ουαρντα) και 7 εξτρέμ ( Βιερίνια, τζαλμα, Λημνιος, Ενρίκε, Μυστακίδης,Λάμπρου και ζαιρο)+ τον δανεικό Μακ που κάποιοι τον θέλουν να συνεχίσει.
Το ιδανικό θα ήταν πώληση ουαρντα,τζαλμα,ζαιρο και αγορά ενός εξτρέμ επιπέδου Βιερίνια έτσι ώστε η μεσοεπιθετικη μας γραμμή να αποτελείται από Πέλκα, Μπι, καντουρι, Βιερίνια,μεταγραφή, Ενρίκε και Λημνιό.

Στην επίθεση αν δεν πωληθεί ο πριγιοβιτς τα πράγματα είναι απλά. Παίρνεις τον κόντε και έκλεισε η τριάδα των επιθετικών.

Συνοψίζοντας βλέπουμε ότι για ακόμα ένα καλοκαίρι,ακόμη και αν δεν πωληθεί πρωτοκλασάτος παίκτης χρειαζόμαστε 6 μεταγραφές εκ των οποίων οι 4 βασικοί ( σέντερ μπακ,αρ.μπακ,αμ.χαφ, εξτρέμ)+ 3 επιστροφές δανεικών για να πούμε ότι αναβάθμιζουμε το ρόστερ ποιοτικά εκεί που έχουμε θεμα.
Δεν ξέρω κατά πόσο ο Λουτσεσκου είναι αυτής της άποψης ή θα επιλέξει πιο λίγες προσθήκες
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eναν παικταρα στο 6 χρειαζομαστε και τιποτε αλλο.

Εφ οσον υπάρξει αποχωρηση, μονο τοτε σε αλλες θεσεις. Βεβαια οι δανεικοι μας ξεχωριζουν, αρα οι του Ατρομητου εχουν θεση στο ροστερ μας για παγκο.

Στην θεση του Μακ μπορει ο Ενρικε. Ασε που ο Λημνιος καθιερωθηκε.

Ο Βιειρινια που θα παιξει τελικα? Αν παιξει μπροστα πρεπει να πωληθει καποιος. Παντως ο Καμπος ταιριαζει παρα πολυ στη σουπαλιγδ οπου επικρατει η δυναμη.

Συμφωνω για ενισχυση στον παγκο, λειπει πολυ ο Ποικιλιδης αλλα και ενας νευρικος οπως ο Λεοντιαδης. Να κοβει το ματι του κ να επεμβαινει γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
Sub-Zero

Δημοσίευση από Sub-Zero »

Θα κάνω μια σύνοψη για το θέμα μεταγραφικά όπως είναι κ on-topic.
Εχουμε αρκετους δανεικους κ καλους παιχτες.
Δεν γίνεται να εχουμε ροστερ με 35-40 ατομα που ηδη εχουμε αρκετούς 25-26σιγουρα.
Για εμένα για καλοκαίρι:
Αποχωρήσεις: MAK(λήξη δανεισμού), Leveque(λήξη συμβολαίου), Azevedo(Όχι αναναίωση), Μαλεζας(ληγει συμβόλαιο.
Πωλήσεις: Henrique(ας δωσουν 5χαρτια ρητρα ειναι κ το FFP), Shakhov(να έρθει πρόταση γύρω στ 1χαρτι),
Jairo(δανεικος στην Σεριφ) το ιδιο ισχυει κ γι Sabo, Canhas, Rey(να βρεθει λυση να παρει πισω οτι δωσαμε να ειναι παγκο(αφου μας βγηκε ο Πασχαλακης), Leovac(στην ριεκα κανα 400-500χιλ), Warda(η Valencia ενδιαφερεται κ φαινεται να τα σκαει) κ Prijovic(που πιστευω θα πωληθει καλοκαίρι για αυτό εγινε κ αναναιωση)
Επιστροφές: Χαρίσης.Κιτσιου(μπακαπ Μatos) Γιαννούλης, Χατζηισαιας(μπακαπ Μαλεζας αν θελει 3ο-4ος)
κ έχουμε το θέμα με προσθήκες
1 αρ μπακ/1 κεντρικό αμυντικό/1 αμυντ-μεσο γομαρι στη θεση 6/2 επιθερικους διαφορετικο στυλ αν πωληθει ο κωτσιδας ειδαλλως 2 διαφορετικο στυλ/αρ. εξτρεμ ονομα(μετα που εγιναν κ η ψυχολογια επεσε στο 0)
**** Το ροστερμας πρεπει να ειναι 25-26 ατομα βαριά-βαριά οπως οι μεγάλες ομάδες που είμαστε αδερφια ΠΑΟΚια κ μεγάλη ΟΜΑΔΑ κ οχι μεταγραφες να γινονται για να γινονται να πληθαινει το ροστερ.

Ετσι το βλεπω εγω ΠΑΟΚια αδερφια.. αν εχει κανενας καμια αλλη αποψη να την ακουσω...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sub-Zero την Τρί 03 Απρ 2018, 19:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ειναι δυνατον να λεμε πως δεν χρειαζομαστε προσθηκες οταν τα κενα μας σε στοπερ,αριστερο μπακ,δεξι μπακ,6ρι και δευτερο φορ ειναι ελλειψεις απο την περσινη χρονια? Για ποιο λογο να εχει προβλημα ο Λουτσεσκου ? 3 προσθηκες εντεκαδας δεν νομιζω οτι μπορουν να θεωρηθουν απο καποιον υπερβολη.
Άβαταρ μέλους
Mīngus

Δημοσίευση από Mīngus »

Βασικά εγώ δε θέλω ομάδα. Θέλω δεύτερη θέση 7-8 αγωνιστικές πριν το τέλος και μετά Κομίνιδες και Αρετόπουλους σε πρώτη φάση, καμικάζι να τους κάνουν τα ίδια και στη συνέχεια δικαστές σαν τον Καποδίστρια στο ρόστερ, να νιώσουν αυτό που νιώσαμε φέτος και να μετρήσουμε τον ''πολιτισμό τους''.
Με καλή ομάδα μόνο, στη σάπια αυτή χώρα, δε γάμησε κανείς. Με μέτρια ομάδα και με εξωαγωνιστικούς ''παιχταράδες'', όλα γίνονται.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

να πω κι εγώ πως τα βλέπω τα πράγματα για το ρόστερ της επόμενης σεζόν

στο τέρμα: πασχαλάκης και ρέι κάνουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο. κατά τη γνώμη μου ο ρέι είναι καλύτερος, αλλά ακούγεται δεξιά κι αριστερά ότι δε θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. κρίμα για μένα, αλλά ευτυχώς ο πασχαλάκης είναι σε καλή περίοδο και δε θα μας λείψει ο αργεντίνος

στην άμυνα: δεξιά με μάτος και κίτσιου είμαστε πλήρεις. δεν ξέρω αν γυρίσει ο κίτσιου ή αποκτηθεί ο κιβρακίδης που ακούγεται. όπως και να χει εκεί είμαστε καλά.

στα σέντερ μπακ με μία προσθήκη βασικού δίπλα στο βαρέλα και με πάγκο κρέσπο, μαλεζά, χάτζη είμαστε καλά. για μένα η μεταγραφή ιδανικά θα ήταν ένας αθλητικότατος γρήγορος αμυντικός. αν ο χάτζη δε συνεχίσει σε μας, θα πάει ο μαλεζάς για 4ος μαζί με πούγγουρα.

αριστερά θεωρώ ότι θα συνεχίσει βασικός ο βιερίνια, μιας και ο λουτσέσκου εκεί τον προτιμάει για να μας δίνει τον παίχτη παραπάνω στην επίθεση. σα δεύτερο είτε θα κρατήσουν τον αζεβέντο ή θα επαναφέρουν το γιαννούλη, ο οποίος έχει άλλον ένα χρόνο στο δανεισμό του

στο κέντρο: θεωρώ ότι 5-6 χαφ είναι αρκετά. 2 αμυντικά χαφ και 3 δημιουργικά. στα αμυντικά χαφ θέλουμε μία βαρβάτη μεταγραφή ενός θηριώδους 6αριού. σημαντικό είναι το που θα κατατάξουμε το χαρίση, ο οποίος για μένα έχει μέλλον αν δουλευτεί ως 6άρι, παρά ως 8άρι (για το 6άρι του λείπει μόνο το τακτικό κομμάτι, ενώ για το 8άρι του λείπει η πάσα και το να βλέπει γήπεδο). αν ο χαρίσης θεωρηθεί αναπληρωματικό 6άρι, τότε ο κάνιας ήρθε η ώρα να πουληθεί. στα 8άρια έχουμε μουλέν, μαουρίτσιο και σάκωφ. θεωρώ ότι είμαστε πλήρεις εκεί.

στα δεκάρια: πέλκας, μπίσε και καντουρής είναι υπεραρκετοί, αν και θεωρώ ότι ένας από τους 3 θα αποχαιρετήσει με πώληση

στα εξτρέμ: εκεί πρέπει να γίνει ένα ξεσκαρτάρισμα. υπάρχουν ενρίκε, τζαλμά, ζάιρο, μυστακίδης, λάμπρου, μακ, λημνιός, ουάρντα.
από αυτούς πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ μπορούν να σταθούνε ο ενρίκε (θα έρθει λογικά πρόταση καλή), ο μυστακίδης (έχει ενδιαφέρον το πρότζεκτ του για του χρόνου), ο λημνιός και ο ουάρντα (θα έρθει σίγουρα πρόταση αλλά θα προτιμούσα να μείνει).
ο λάμπρου έχει άλλον ένα χρόνο δανεισμού, ο ζάιρο και ο τζαλμά για μένα πρέπει να αποχωρήσουν.
οπότε θα κρατούσα την 4άδα ενρίκε, λημνιός, ουάρντα, μύστα (υπάρχουν πάντα και οι βοήθειες από βιερίνια, μπίσε για πλάγια)

στα φορ: εδώ κατά τη γνώμη μου πρέπει να παρθεί η απόφαση να πωληθεί ο πρίγιοβιτς. ξέρω είναι παιχταράς, ξέρω είναι πρώτος σκόρερ, ξέρω στάζουμε γκάβλα με το σέρβο, αλλά θα ήθελα άλλον τύπου φορ στον ΠΑΟΚ. έναν που θα συμμετείχε περισσότερο εκτός περιοχής και θα είχε περισσότερη κίνηση στο χώρο. για μένα λοιπόν, πώληση πρίγιοβιτς και απόκτηση 2 επιθετικών πιο γρήγορων

σούμα: πώληση πρίγιοβιτς, κάνιας, τζαλμά (ίσως και καντουρί)
αγορά βασικού σέντερ μπακ, βασικού 6αριού και 2 φορ

ράζβαν γερά
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ενθαρρυντικες οι δηλώσεις σελουκ, μάλλον δεν είναι ο Ευγένιος ο κλεισμένος που είπε ο Γιώργης και αυτό είναι καλο.

Υγ ο ΠΑΟΚ πολύ πιθανό να παίξει προκριματικά Τσου Λου τέλη Ιουλίου.
Η ομάδα πρέπει να κατέβει σ' αυτά τα παιχνίδια με την καλύτερη δυνατή συνοχή.
Φέτος πέρα της γαλλικής ομάδας ( θα είναι ή η Μαρσέιγ ή η Λιόν) δεν υπάρχουν ομάδες μεγαθήρια που να τρομάζουν.
Ο φετινός ο ΠΑΟΚ με κάποιες προσθήκες μπορεί να προκριθεί
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 03 Απρ 2018, 12:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

To κερατά τον Ευγένιο τον πήραμε από φόβο με αυτά που είδαμε πρόσφατα :lol: :lol: :lol: :lol:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”