Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτη η μισοριξια ο Σκαριονε εμενα δεν μου αρεσει καθολου,θελω κατι πολυ καλυτερο για εκει.
Σιγουρα υπαρχουν καλυτεροι αλλα πρεπει να πληρωσουμε ομαδα,ελπιζω να ειναι διατεθιμενοι να κανουν κατι τετοιο αλλιως υπηρχε και ο Μπακασετας που ηταν και τσαμπα.
Οσο για τον Γκανσο τον εχω γραψει και εγω ενα βραδυ που εβρεχε εβρεχε μονοτονα. :mrgreen: εναν τετοιο θελω η τελος παντων τετοιου επιπεδου.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Για τους παίκτες που παραχωρεί η Ρασίνγκ σύμφωνα με συνεντευξη.
Απλά φαίνεται ότι μιλάμε για τρείς που μάλλον έχουν προτάσεις και θέλουν να παραχωρήσουν.
Ας τους ψάξει κάποιος γιατί αν υπαρχει πιθανότητα τράμπας με Φακούντο, κάποιος απο τους 3 πρέπει να είναι.

Δεν φταίω για την μετάφραση.
(laacade.com.ar)

... Regarding the likely casualties, White did not hesitate to mention the names of the players who have chances to leave Racing in this transfer market. "Luciano Lollo, Gustavo Bou and Ivan Pillud are candidates to leave if they make the appropriate values. They are promises that we have been procrastinating. If something that works for everyone carry forward appears. They are positions that become vacant and there will be reinforcing...
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Χθες μετα την συνεντευξη τυπου εγραψαν σχεδον ταυτοχρονα inpaok και gazzetta οτι το πολυ χρημα θα πεσει στον φορ. Δεν ξερω αν τους ειπαν κατι απο την ΠΑΕ ή απλα ειναι ΑΡΔια. Παντως φερτε Gustavo Bou να γουσταρουμε ρε. Δηλαδη με Φακουντο και 3 εκ. ισως μπορεις να τον αγορασεις και εχεις μια στεντερφοραρα για αρκετα χρονια!

Κι εμενα δεν με ψηνει ο Σκαριονε. Δεν τον εχω δει, αλλα μου κανει πιο πολυ σε επιθετικος μεσος που ερχεται απο πισω σαν κρυφος για να σκοραρει, παρα σαν δεκαρι που θα φτιαξει παιχνιδι. Ο ΠΑΟΚ χρειαζεται επιτελους εναν μεσοεπιθετικο που θα ειναι ο εγκεφαλος της ομαδας στην επιθεση. Ταχυτατα ακρα υπαρχουν απλα πρεπει να υπαρχει και καποιος που θα εχει φαντασια.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Να προσθέσω ότι αυτόν τον Lollo της Ρασίγκ τον θέλουν η Ρίβερ και η Αντερλεχτ. Η Ρίβερ έχει κάνει και μία καλή προσφορά. Αρα υποθέτω ότι αν κάποιος ´παίζει᾽ για μάς είναι ένας από τους άλλους δύο. Ισως φυσικά και να μην υπάρχει τίποτα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε οχι ρε παιδια να παρω αργεντινο επιτελικο,να δωσω ενα σκασμο λεφτα και να παρω τον Σκαριονε τον μονο αργεντινο που δεν εχει το ενας με εναν.Θελω επιτελους εναν λατινο μαγο,ο Λετο σακατεμενος μετα απο 2 χρονια απραξιας πηγε να βγαλει μονος του τον βαζελο ΤσουΛου.Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε οτι σε ενα πρωταθλημα οπως το δικο μας η τεχνικη καταρτιση ειναι το νουμερο 1 προσον.Περι Μακ τωρα μια απορια εχω.Αν μεινει τελικα ποιος θα κατσει παγκο? Ο Μακ που για να μεινει λογικα θα ανανεωσει και θα παρει ενα σκασμο λεφτα,ο Τζαλμα που οπως λενε πηρε ενα συμβολαιο καπου στα 700 η ο Γκαρι? Εγω πιστευω οτι ο Τζαλμα ειναι αντιΜακ και αν φυγει ο Σλοβακος θα παρουμε κατι σε στυλ Ατσου.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Γείτσες.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Ε οχι ρε παιδια να παρω αργεντινο επιτελικο,να δωσω ενα σκασμο λεφτα και να παρω τον Σκαριονε τον μονο αργεντινο που δεν εχει το ενας με εναν.Θελω επιτελους εναν λατινο μαγο,ο Λετο σακατεμενος μετα απο 2 χρονια απραξιας πηγε να βγαλει μονος του τον βαζελο ΤσουΛου.Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε οτι σε ενα πρωταθλημα οπως το δικο μας η τεχνικη καταρτιση ειναι το νουμερο 1 προσον.Περι Μακ τωρα μια απορια εχω.Αν μεινει τελικα ποιος θα κατσει παγκο? Ο Μακ που για να μεινει λογικα θα ανανεωσει και θα παρει ενα σκασμο λεφτα,ο Τζαλμα που οπως λενε πηρε ενα συμβολαιο καπου στα 700 η ο Γκαρι? Εγω πιστευω οτι ο Τζαλμα ειναι αντιΜακ και αν φυγει ο Σλοβακος θα παρουμε κατι σε στυλ Ατσου.
O γκαρυ
Συν ότι έχεις την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσεις τον Μακ σε αρκετά παιχνίδια κορυφή προσφέροντας ένα τελείως διαφορετικό στιλ παιχνιδιού με γρηγορότερο τρανζισιον και περισσότερο κάθετο ποδόσφαιρο.
Σε αυτήν την περίπτωση δεν χρειάζεται να αποκτηθεί και παρά πολύ καλός επιθετικός
Διαφορετικά θα πρέπει να πέσουν και πολλά φράγκα για τον επιθετικό
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Εγω ειμαι βεβαιος οτι για τον Μακ ειναι αποφασισμενη η πωληση του,αυτο που ελπιζω εγω ειναι να παρουμε το μαξιμουμ της ρητρας του.
Ο σημερινος αγωνας (εχω την αισθηση οτι θα ξεσκιστει σημερα,το θελει πολυ να παει σε μεγαλυτερο πρωταθλημα και ξερει οτι τωρα ειναι η στιγμη γιαυτον) ισως να μας φερει μια δυο προσφορες κοντα στα 4 μυρια.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Λογικά τις επόμενες 48 ώρες θα έχουμε ανακοίνωση/σεις.....!!!!!! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
denyparxeisalio

Δημοσίευση από denyparxeisalio »

DC έγραψε:Γείτσες.
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

obanebane έγραψε:Εγω ειμαι βεβαιος οτι για τον Μακ ειναι αποφασισμενη η πωληση του,αυτο που ελπιζω εγω ειναι να παρουμε το μαξιμουμ της ρητρας του.
Ο σημερινος αγωνας (εχω την αισθηση οτι θα ξεσκιστει σημερα,το θελει πολυ να παει σε μεγαλυτερο πρωταθλημα και ξερει οτι τωρα ειναι η στιγμη γιαυτον) ισως να μας φερει μια δυο προσφορες κοντα στα 4 μυρια.
Έδωσα στον ξερόλα ένα σατανικό σενάριο ανταλλαγής του Μακ με σούπερ Μάριο και κέρδος 1.5 εκ. :mrgreen: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Chuck Norris

Δημοσίευση από Chuck Norris »

Εγώ την μεγαλύτερη αγωνία την έχω για το δεκαρι ! Μου έχει μείνει τραύμα από τον Μααρτενς ! Μιχελ μην αργεις

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Scientist@PAOK

Δημοσίευση από Scientist@PAOK »

PaokPatraG4 έγραψε:Εφημερίδα σήμερα λέει για Ibrahima Balde της Κουμπαν...ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θεριό (1.90) από την Σενεγαλη;;;;τον έχει παρακολουθήσει κανείς;;;;
Οι αρδ δεν ξερουν κατι παραπανω απο μας....απλα πετανε τους ελευθερους απο το τρανσφερμαρκετ που ειναι στις θεσεις που ψαχνουμε και που ειναι στα κυβικα μας (πολυ καλα νουμερα,ηλικια,salary)....o djalma μπορουσε να βρεθει ετςι σαν στοχος του ΠΑΟΚ...

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Vasilis pap

Δημοσίευση από Vasilis pap »

Υπονοούμενο αδερφέ?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”