Σιγουρα υπαρχουν καλυτεροι αλλα πρεπει να πληρωσουμε ομαδα,ελπιζω να ειναι διατεθιμενοι να κανουν κατι τετοιο αλλιως υπηρχε και ο Μπακασετας που ηταν και τσαμπα.
Οσο για τον Γκανσο τον εχω γραψει και εγω ενα βραδυ που εβρεχε εβρεχε μονοτονα.

O γκαρυjoshua έγραψε:Ε οχι ρε παιδια να παρω αργεντινο επιτελικο,να δωσω ενα σκασμο λεφτα και να παρω τον Σκαριονε τον μονο αργεντινο που δεν εχει το ενας με εναν.Θελω επιτελους εναν λατινο μαγο,ο Λετο σακατεμενος μετα απο 2 χρονια απραξιας πηγε να βγαλει μονος του τον βαζελο ΤσουΛου.Ποτε επιτελους θα καταλαβουμε οτι σε ενα πρωταθλημα οπως το δικο μας η τεχνικη καταρτιση ειναι το νουμερο 1 προσον.Περι Μακ τωρα μια απορια εχω.Αν μεινει τελικα ποιος θα κατσει παγκο? Ο Μακ που για να μεινει λογικα θα ανανεωσει και θα παρει ενα σκασμο λεφτα,ο Τζαλμα που οπως λενε πηρε ενα συμβολαιο καπου στα 700 η ο Γκαρι? Εγω πιστευω οτι ο Τζαλμα ειναι αντιΜακ και αν φυγει ο Σλοβακος θα παρουμε κατι σε στυλ Ατσου.
Έδωσα στον ξερόλα ένα σατανικό σενάριο ανταλλαγής του Μακ με σούπερ Μάριο και κέρδος 1.5 εκ.obanebane έγραψε:Εγω ειμαι βεβαιος οτι για τον Μακ ειναι αποφασισμενη η πωληση του,αυτο που ελπιζω εγω ειναι να παρουμε το μαξιμουμ της ρητρας του.
Ο σημερινος αγωνας (εχω την αισθηση οτι θα ξεσκιστει σημερα,το θελει πολυ να παει σε μεγαλυτερο πρωταθλημα και ξερει οτι τωρα ειναι η στιγμη γιαυτον) ισως να μας φερει μια δυο προσφορες κοντα στα 4 μυρια.
Οι αρδ δεν ξερουν κατι παραπανω απο μας....απλα πετανε τους ελευθερους απο το τρανσφερμαρκετ που ειναι στις θεσεις που ψαχνουμε και που ειναι στα κυβικα μας (πολυ καλα νουμερα,ηλικια,salary)....o djalma μπορουσε να βρεθει ετςι σαν στοχος του ΠΑΟΚ...PaokPatraG4 έγραψε:Εφημερίδα σήμερα λέει για Ibrahima Balde της Κουμπαν...ξέρει κανείς τίποτα για αυτό το θεριό (1.90) από την Σενεγαλη;;;;τον έχει παρακολουθήσει κανείς;;;;