Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Να φανταστώ εσενα στο α ημίχρονο δε σαρεσε η ομαδα ε?
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια έχουν δύο ημίχρονα. Το ρόστερ είναι φτωχό.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Λογικό μιας και χρόνια οι φελλοί έγιναν MVP, δικά μας παιδιά κοκ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Suleymanoglu έγραψε:Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια έχουν δύο ημίχρονα. Το ρόστερ είναι φτωχό.

Δε διαφωνω. Αλλα ο ιβιτς αυτο που μπορει ποδοσφαιρικά να κανει με αυτο το υλικό και με αυτες τις συνθήκες το κανει και με το παραπάνω
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

sn0ufel4 έγραψε:
Suleymanoglu έγραψε:Τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια έχουν δύο ημίχρονα. Το ρόστερ είναι φτωχό.

Δε διαφωνω. Αλλα ο ιβιτς αυτο που μπορει ποδοσφαιρικά να κανει με αυτο το υλικό και με αυτες τις συνθήκες το κανει και με το παραπάνω
Σαφέστατα.

Γι'αυτό λέω οτι χρειάζονται ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ μεταγραφές. Όχι 25 παλτά τα μισά δανεικά, αλλά ένας Γκαρσία σε κάθε γραμμή.

Όσο και να βρίζεις και να τιμωρείς έναν μέτριο ποδοσφαιριστή χωρίς φιλοδοξίες ή ποιότητα, δεν πρόκειται ποτέ να γίνει Βιειρίνια, Λούκας, Γκαρσία, ή Κοντρέρας.
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Εάν ισχύουν αυτά που είπε ο Ραγκάτσης το πρωί (που δύσκολα ανοίγει το στόμα του να πει πράματα) τότε μάζεψε τον Γιώργο,γιατί Γιαννακόπουλο junior δεν χρειαζόμαστε....
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Σουλειμαν στη βαση δε διαφωνω.

Αγιε τι ειπε ο ραγκατσης?
Άβαταρ μέλους
agios

Δημοσίευση από agios »

Snou δεν ξέρω αν αληθεύει αλλά ξέρω ότι ο Χρήστος σπάνια λέει στον αέρα τέτοια πράματα...Όταν τραυματίστηκε ο Τζαβέλας ο Γιώργος τουιταρε καλή επιστροφή αρχηγάρα και τέτοια είσαι ο αρχηγός μας κλπ.Ο Ιβιτς του είπε Γιώργο μην τουιτάρεις όλο για τον Τζαβέλα γιατί κι άλλοι τραυματίζονται και δεν έχεις πει ποτέ τίποτα έχουμε κι άλλους παίκτες στην ομάδα και δεν είναι σωστό μου δημιουργείς πρόβλημα στα αποδυτήρια.Και ο Γιώργος απάντησε εσύ πάνε κέρδισε καμιά Ξάνθη και καμιά Βέροια και δεν θα μου πεις εσύ τι θα τουιτάρω για τον Τζαβέλα.
Και η πλάκα είναι θυμάμαι ότι προς τα έξω βγήκε και δήλωση του Γιώργου ότι στηρίζει Ιβιτς και δεν φεύγει με τιποτα!!
Τι να πω ρε Snou..????Τόσο κολωχανείο πια?Δεν ξέρω τι να πιστέψω τα χω παίξει...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Αν ισχύουν αυτά η λέξη τραγικά δεν επαρκεί. Δεν ξέρω τι να πιστεψω πια..... Κρίμα :(
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Αυτά ρε αγιε είναι αντικρουομενα πολύ κουτσομπολιο πέφτει και δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα..... Ο ραγκατσης ΑΡΔ ειναι και αυτός κανέναν μην εμπιστεύεσαι

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

ενας φιλος μουστειλε κατι που εγραψε ο Τζατζαρας, με το οποιο συμφωνω απολυτα..
Η γνώμη μου είναι πως ο Τζαβέλλας ήταν από τους λίγους παίκτες με προσωπικότητα που διέθετε ο ΠΑΟΚ. Καλός, αλλά όχι αναντικατάστατος ποδοσφαιρικά. Θέλω όμως να έχει ποδοσφαιρική λογική η λειτουργία της ομάδας μου. ΑΝ ο προπονητής τον θεωρεί υπεύθυνο, στα τσακίδια ο Τζαβέλλας. Ο προπονητής θα στηριχθεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ; Και την ανανέωση του παίκτη ποιος τη έκανε; Και εάν ο προπονητής διαφωνούσε και το "έφαγε", έχει το ειδικό βάρος που θέλω; Συνοψίζω: Θέλω τα (όποια) αφεντικά της ομάδας μου να σέβονται την λογική. Και σήμερα, η ποδοσφαιρική λογική στον ΠΑΟΚ, βιάζεται κατ' εξακολούθησιν και παρά φύσιν: Απ' τον κώλο δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
apache 4

Δημοσίευση από apache 4 »

Δεν ξέρουμε αν συμφώνησε ο Ίβιτς με την ανανέωση του Τζαβέλλα...
Αυτό που ξέρουμε είναι και το καλοκαίρι ο Ίβιτς είχε θέμα με κινήσεις του μικρού Σαββίδη για τις μεταγραφές...
Είναι πολύ λογικό ο μικρός να πίεσε για την ανανέωση του φίλου του...

Το χειρότερο είναι ότι ο μεγάλος Σαββίδης αφήνει τον γιο του να μπερδεύει την ομάδα...

:twisted: :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

eorptol1 έγραψε:Αυτά ρε αγιε είναι αντικρουομενα πολύ κουτσομπολιο πέφτει και δεν ξέρεις τι είναι αλήθεια και τι ψέμα..... Ο ραγκατσης ΑΡΔ ειναι και αυτός κανέναν μην εμπιστεύεσαι

Δε θα το λεγα για τον ραγκατση
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Βρε κανέναν μην εμπιστεύεσαι

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

simba έγραψε:ενας φιλος μουστειλε κατι που εγραψε ο Τζατζαρας, με το οποιο συμφωνω απολυτα..
Η γνώμη μου είναι πως ο Τζαβέλλας ήταν από τους λίγους παίκτες με προσωπικότητα που διέθετε ο ΠΑΟΚ. Καλός, αλλά όχι αναντικατάστατος ποδοσφαιρικά. Θέλω όμως να έχει ποδοσφαιρική λογική η λειτουργία της ομάδας μου. ΑΝ ο προπονητής τον θεωρεί υπεύθυνο, στα τσακίδια ο Τζαβέλλας. Ο προπονητής θα στηριχθεί ΕΜΠΡΑΚΤΑ; Και την ανανέωση του παίκτη ποιος τη έκανε; Και εάν ο προπονητής διαφωνούσε και το "έφαγε", έχει το ειδικό βάρος που θέλω; Συνοψίζω: Θέλω τα (όποια) αφεντικά της ομάδας μου να σέβονται την λογική. Και σήμερα, η ποδοσφαιρική λογική στον ΠΑΟΚ, βιάζεται κατ' εξακολούθησιν και παρά φύσιν: Απ' τον κώλο δηλαδή.
Και σήμερα;
Δηλαδή εδώ και 4-5 χρόνια που ζούμε τη μέρα τη Μαρμότας τι είναι, ιεραποστολικό σεξ μεταξύ παντρεμένων;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”