Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από pilotos »

Όλο το ματς κρίθηκε στο 22-21 που δίνει αουτ τον άσο του Σεπεδα.
Πάμε γερά την Τετάρτη

SM-G920F
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Εντάξει σημερα μετα το τρίτο σετ ήταν καλυτεροι ,αλλα στο δευτερο εγινε κλοπη. Τα επεισόδια γιατι τα κάνουμε δεν ξέρω ακόμα .Πότε θα βάλουμε μυαλό.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το ειχα γραψει και πριν τον αγωνα αυτο το ματς χαθηκε απο τη στιγμη που τελειωσε το 2ο ματς στην αθηνα...η ομαδα ψωνιστηκε ασχημα και το εδειχναν ολοι με καθε ευκαιρια...προπονητης,διοικηση, παιχτες και κοσμος...δυστυχως η προετοιμασια και η διαχειριση του σημερινου ματς ηταν πολυ κακη...

δεν ξερω κατα ποσο ο φετινος ΠΑΟΚ μπορει να διαχειριστει την πιεση αλλα πολυ φοβαμαι μηπως την τεταρτη εχουμε κηδεια...

αυτα παμε για τεταρο ματς και ελπιζουμε...
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

Η εποπτρια εκανε πολυ μεγαλα λαθη για βολευ δυστυχως και φυσικα εις βαρος μας

Στο δευτερο σετ έκναε νταηλικι το 22-20 21-21 στον ασο μισο μετρο μεσα του σεπεδα. μετα το χασαμε στις λεπτομερειες

αργοτερα εναν ακομα ασσο τον επνιξε , οπως και ενα μπλοκ αουτ

λεπτομερειες που στο δευτερο τουλαχιστον σετ εκανε διαφορα

Υ.Γ. γκαντεμη ιβαν
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

MANIAKOS έγραψε:Πολύς κόσμος οτι πρεπει για διπλό :mrgreen:

ΠΑΟΚ εισαι

Αυτο το ντιενει
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Δευ 11 Απρ 2016, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

MANIAKOS έγραψε:
MANIAKOS έγραψε:Πολύς κόσμος οτι πρεπει για διπλό :mrgreen:

ΠΑΟΚ εισαι
Πες κάτι για τέταρτη τί βλέπεις

SM-G920F
Pr.Jon

Δημοσίευση από Pr.Jon »

Αυτός ο Προπονητάς που έχουν διαβάζει πάντως φοβερά το παιχνίδι..Σκατόπουστόγαυρος!
Το μάτς χάθηκε γιατί μετά το 1-0 υπήρχε καθύζηση λόγω άγχους+ καβαλήματος....
ΝΟΒΑ ΠΟΥΤ@Ν@ και Σκτόγαυροι πουτ@ν@ς γιοί!
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Sera4 έγραψε:το ειχα γραψει και πριν τον αγωνα αυτο το ματς χαθηκε απο τη στιγμη που τελειωσε το 2ο ματς στην αθηνα...η ομαδα ψωνιστηκε ασχημα και το εδειχναν ολοι με καθε ευκαιρια...προπονητης,διοικηση, παιχτες και κοσμος...δυστυχως η προετοιμασια και η διαχειριση του σημερινου ματς ηταν πολυ κακη...

δεν ξερω κατα ποσο ο φετινος ΠΑΟΚ μπορει να διαχειριστει την πιεση αλλα πολυ φοβαμαι μηπως την τεταρτη εχουμε κηδεια...

Ελπιζω να μην το δουμε αυτο το εργο την Τεταρτη γιατι τρεμω και μονο στην σκεψη του :?
paokpantou

Δημοσίευση από paokpantou »

Ότι λάθη και να έκανε η εποπτεία μάγκες δεν νοείται να μην μπαίνεις καν στο τεταρτο σετ μέσα δεν νοείται στο τελευταιο σετ να χάνεις με εφτά πόντους διαφορα.για μένα σήμερα δυο ήταν οι αδύναμοι κρίκοι χιμενεθ και γιαμπλονσκι.φοβαμαι πως την τεταρτη θα χάσουμε και πάλι.όπως επίσης φοβάμαι πως μετά μέσα στον ρεντη θα μας πάρουν την πρόκριση.εύχομαι σε πλήρη διάψευση από την ομαδα
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ο Γιαμπλονσκι ήταν πολύ καλός.
Ο Σεπεδα ήταν το πρόβλημα

SM-G920F
paokpantou

Ο σεπεδα εχει σκαμπανεβάσματα γενικώς ολη την χρονια δεν μου προξένησε καθόλου μα καθόλου κάτι παράξενο η απόδοση του ο ιδιος και απαραλαχτος η θα σε κάνει τρελο παιχνίδι η θα είναι μεταξύ μετριου και κακου.με προβληματίζει ο γιαμπλονσκι καθώς στον γαύρο τον θυμάμαι πολυ καλυτερο παιχτη
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

painkiller4 έγραψε:
Sera4 έγραψε:το ειχα γραψει και πριν τον αγωνα αυτο το ματς χαθηκε απο τη στιγμη που τελειωσε το 2ο ματς στην αθηνα...η ομαδα ψωνιστηκε ασχημα και το εδειχναν ολοι με καθε ευκαιρια...προπονητης,διοικηση, παιχτες και κοσμος...δυστυχως η προετοιμασια και η διαχειριση του σημερινου ματς ηταν πολυ κακη...

Ελπιζω να μην το δουμε αυτο το εργο την Τεταρτη γιατι τρεμω και μονο στην σκεψη του :?
για μενα ειναι πολυ πιθανο φιλε μου γιατι εχω δει παρα πολυ κακη διαχειριση των ματς...τωρα ειναι πολυ λεπτες οι ισορροπιες και ελπιζω να τα βαλουν κατω τα πραγματα και να μπουν να παιξουν οπως πρεπει...

το ποσο κακη διαχειριση εγινε φανηκε απο το γεγονος οτι βαλαμε 15αρι τικετο γιατι νομιζαμε οτι θα ηταν τελευταιο ματς...αυτο δειχνει αλαζονεια φιλε μου και εμπεγμο...ανεπιτρεπτα πραγματα αλλα τελος παντων τωρα να μην τα συζηταμε...
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

κάνεις λάθος, έχουν ήδη ανακοινώσει ότι θα είναι 5 για την τετάρτη με την υποσημείωση αν χρειαστεί, όπως είναι λογικό.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Παιδια το πρωι μου ηρθε η πληροφορια, καθως μιλουσα με εναν βολλευκο φιλο μου,οτι οι παιχτες ειχαν εντολη να χασουν το σημερινο παιχνιδι με σκοπο να εχει εσοδα το ΤΑΠ απο τον αγωνα της Τεταρτης.........
Ομολογω πως μου φακηκε ακατανοητο........ :(
Πηγα να το γραψω εδω, αλλα μετα σκεφτηκα να μην ξενερωσω τα παιδια που ειχαν σκοπο να πανε, με την ελπιδα να αλλαξει κατι στην αποφαση της ομαδας.........
Μου φαινεται ηλιθια η αποφαση της ομαδας.......Τωρα τους δωσαμε ψυχολογια.....Ειχαμε την ευκαιρια να τους πατησουμε και δεν το καναμε για 3η φορα φετος....... :? Τετοια σιγουρια υπαρχει μεσα στην ομαδα οτι τους εχουμε?????Εγω σημερα δεν ειδα να ειμαστε καλυτεροι.......Ελπιζω την Τεταρτη να δικαιωθουν.......Το σιγουρο ειναι πως δεν βαλανε μυαλο μετα απο κυπελο και λιγκ καπ....... :roll: :x

:pano:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Δευ 11 Απρ 2016, 22:26, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
paokpantou

Το χειροτερο από όλα θα είναι να τιμωρηθεί ο σεπεδα με μια αγωνιστική και να μην παιξει την τεταρτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”