Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Εδώ και τρια χρονια κανουμε απο καλο εως εξαιρετικα καλο πρωτο γυρο και μετα σκαει το μπαλονι και πεφτουμε στον πατο. Φετος κατα τη γνωμη μου (προφανως δε συμφωνουν ολοι, αλλα ειναι σεβαστο, ο καθενας εχει τη γνωμη του) εχουμε κανει απλως μια μετρια πορεια ως τωρα. Δεν εχει τα χαλια της η ομαδα, και αυτο μας το εχει δειξει στα προκριματικα του γιουροπα, στα ματς με αεκ κ παο, στα δυο ματς με τη ντορτμουντ.

Πιστευω οτι επειδη οι ανθρωποι που ειναι φετος ειναι πιο εμπειροι και γνωστες του αντικειμενου, η ομαδα εχει στηθει ωστε να φορμαριστει την ανοιξη (κ οχι το φθινοπωρο που γινονταν ως τωρα) και με δεδομενο οτι εχουμε κ πιο ποιοτικο αλλα κ πιο γεματο ροστερ απο οτι οι αντιπαλοι, στα πλεη οφφ θα ειμαστε σε καλυτερη κατασταση. Αν οχι, τοτε ναι θα εχουν αποτυχει. Απο την αλλη ειναι εξαιρετικα πολυ καλο το οτι παροτι δεν ειναι στα καλυτερα η ομαδα παρολαυτα μαζευει βαθμους, γιατι ειναι δειγμα οτι υπαρχει προοπτικη για βελτιωση.

Αλλα αλιμονο αν νομιζουμε οτι μια αλλαγη προπονητη αυτην την περιοδο θα σωσει την κατασταση. Τρια χρονια αυτο γινεται, ειδε κανεις καμια καλυτερευση μετα την αλλαγη προπονητη;;; Το ακριβως αντιθετο θα ελεγα εγω!
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Νομίζω ο ΓΧ Γεωργιάδης το έθεσε αρκετά ρεαλιστικά.
Ναι, όπως και σε όλες τις μεγάλες ομάδες υπάρχει η πίεση. Ομως αυτή η καθολική απαξίωση είναι ΠΑΟΚτσήδικο φαινόμενο, ή μάλλον νέο-ΠΑΟΚτσήδικο φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών.

Γι' αυτό υπάρχουν τόσοι πολλοί αρδ που κάνουν αντιπολίτευση στην ομάδα: ΠΟΥΛΑΕΙ.

Δυστηχώς ο Σαββίδης φαίνεται ότι "τσιμπάει" απ''ολη αυτή την περιρέουσα ατμόσφαιρα και νομίζει ότι διώχνοντας έναν προπονητή θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας -κάτι που φυσικά δεν συμβαίνει.
Αλλά δεν πτοούμαστε, συνεχίζουμε ακάθεκτοι. Φύγε εσύ, να περάσει ο επόμενος. Ετσι δεν υπάρχει ηρεμία για να γίνει δουλειά στην ομάδα ποτέ.

Το θέμα είναι ότι η κριτική γίνεται όταν στο γήπεδο η ομάδα παίζει με 5 και 6 χιλιάδες οπαδούς. Δηλαδή ούτε η στήριξη υπάρχει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spyretto την Τρί 22 Δεκ 2015, 14:55, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μαλλον δεν έγινα κατανοητός. δεν μιλάω για πίεση, μιλάω για ηρεμία. άλλο να περιμένεις αποτελέσματα και άλλο να ψαχουλεύεις το καθε τι καθε στιγμή για να δημιουργείς προβλήματα.

ακόμα και οι μεγάλες ομάδες όπως λες, έχουν περιόδους στις οποίες υπάρχουν κάποια διαφορετικά απο τα συνηθισμένα δεδομένα. Για εμένα πιο απλό και πρόσφατο παράδειγμα απο το πρώτο χρόνο του αναστασίου στη ζελα δεν υπάρχει.

είχε την απαραίτητη ηρεμία (με άλλη πρόφαση όμως, αυτή των χαμηλών προσδοκιών) και παρα τα πολύ άσχημα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο, σταδιακά και μετά το μάρτιο η ζελα ανέβηκε, κερδίζοντας μαλιστα και το κυπελλο και τη 2η θεση...

αυτό εννοώ. εννοείται υπάρχει "πίεση" επειδή είσαι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ίδιοι οι οπαδοί (και παράγοντες κτλ κτλ) θα αυτοχειρούν καθε φορά μη μπορώντας να διαχειριστούν μια διαφορετική κατάσταση.

ας αφήσουμε την ομάδα στην ηρεμία της να βρεί το δρόμο της και όταν κρίνουμε ότι δώθηκε ο απαραίτητος χρόνος ας...πιέσουμε ξανά. ;)

ειδικά απο τη στιγμή που ΔΕΝ είσαι εκτός στόχων... :roll:

και ακόμα ειδικότερα απο τη στιγμή που μιλάμε για μια ομάδα με μ.ο ηλικίας περίπου τα 24 έτη... :roll: :roll:
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

To dr Jekyll-mr Hyde δεν ξερω αν ταιριαζει σ αλλους ,στον Τουντορ ομως ταιριαζει γαντι.
Ουσιαστικα υπαρχει ο Τουντορ προ Τριπολης που ειχε συγκεκριμμενο πλανο-τροπο παιχνιδιου και ο Τουντορ μετα Τριπολης που εχει κανει του κολου τις αλχημειες..
Επισης μεγαλο φαουλ η μη αξιοποιηση του πιο ποιοτικου παικτη της ομαδας(Μπερμπατοφ).Απαραδεκτο να μην εχει παρει μια σειρα αγωνων,απαραδεκτο γενικοτερα να μην εχει φτιαχτει ενας κορμος βασικων.Τωρα πως σου ρθε να τον βαλεις με τον Πλατανια στο 70 ως δεκαρι(!!) μονο εσυ ξερεις..
Η βαθμολογικη συγκομιδη ειναι πολυ μικρη οτι και να λεμε..
Του πιστωνω ως θετικα σ αυτον τον πρωτο γυρο την ομαδα που παρουσιασε μεχρι και το ματς με την Τριπολη που παρολο τις βαθμολογικες απωλειες παιξαμε πολυ ωραιο ποδοσφαιρο,το νεο ρολο-αξιοποιηση του Μακ,τον σχηματισμο που επεβαλλε στην ομαδα.
Ελπιζω να ξαναβρει τη φορμα του στον δευτερο γυρο.

υγ.Ελπιζω η ομαδα να μην ξεφυγει απ τον σχεδιασμο της.Χρειαζομαστε αμεσα ποιοτικη ενισχυση.Θυμαμαι οτι καποτε παιζαμε με τριαδα πισω απ τον φορ Στοχ-Λουκασ-Βουκιτς και κλαιω.Αν δεν καταλαβαινει ο Ιβαν οτι αποκτησαμε ροστερ επιτελους αλλα οχι ποιοτικες πινελιες και πρεπει να χωσει κι αλλα ωστε να προχωρησει η ομαδα καλυτερα ας το κλεισουμε το μαγαζι..
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

K_geo έγραψε:μαλλον δεν έγινα κατανοητός. δεν μιλάω για πίεση, μιλάω για ηρεμία. άλλο να περιμένεις αποτελέσματα και άλλο να ψαχουλεύεις το καθε τι καθε στιγμή για να δημιουργείς προβλήματα.

ακόμα και οι μεγάλες ομάδες όπως λες, έχουν περιόδους στις οποίες υπάρχουν κάποια διαφορετικά απο τα συνηθισμένα δεδομένα. Για εμένα πιο απλό και πρόσφατο παράδειγμα απο το πρώτο χρόνο του αναστασίου στη ζελα δεν υπάρχει.

είχε την απαραίτητη ηρεμία (με άλλη πρόφαση όμως, αυτή των χαμηλών προσδοκιών) και παρα τα πολύ άσχημα αποτελέσματα στον πρώτο γύρο, σταδιακά και μετά το μάρτιο η ζελα ανέβηκε, κερδίζοντας μαλιστα και το κυπελλο και τη 2η θεση...

αυτό εννοώ. εννοείται υπάρχει "πίεση" επειδή είσαι μεγάλη ομάδα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ίδιοι οι οπαδοί (και παράγοντες κτλ κτλ) θα αυτοχειρούν καθε φορά μη μπορώντας να διαχειριστούν μια διαφορετική κατάσταση.

ας αφήσουμε την ομάδα στην ηρεμία της να βρεί το δρόμο της και όταν κρίνουμε ότι δώθηκε ο απαραίτητος χρόνος ας...πιέσουμε ξανά. ;)

"""""Για την αδυναμία του ΠΑΟΚ στα 4 χρόνια Σαββίδη να προοδεύσει αγωνιστικά. Αν ξέρει γιατί συμβαίνει αυτό: Βλέπω την ίδια κατάσταση να συμβαίνει και φέτος, παρότι ξεκίνησε πολύ καλά η ομάδα. Μπήκαμε πάλι στον κυκεώνα της κριτικής, να μην υπάρχει υγεία πουθενά. Αυτό επηρεάζει τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές και συνεχίζεται ότι και τα προηγούμενα χρόνια. Δεν ξέρω αν πρέπει να το πούμε πίεση. Όλοι έχουν άποψη, όλοι κάνουν την κριτική τους. Δεν έχουμε καθόλου υπομονή απέναντι στον προπονητή και σε παίκτες, τους απαξιώνουμε πολύ εύκολα. Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ. Αυτό συνεχίζεται, επηρεάζει την ομάδα και βλέπουμε τον ΠΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο να μην παίζει καλά και να επηρεάζεται. Στον ΠΑΟΚ είμαστε πιο απαιτητικοί σε αυτά τα θέματα. Δεν έχει να κάνει με το πώς λειτουργούσα εγώ ως παίκτης και αν άντεχα αυτό το κλίμα. Και από μένα η προηγούμενη γενιά ήταν πιο σκληρή. Πλέον μιλάμε για άλλους παίκτες με μάνατζερ και ισχυρά συμβόλαιο και άλλες καταστάσεις στο ποδόσφαιρο. Δείτε το παράδειγμα του Λούκας. Πως τον αντιμετωπίσαμε εμείς και που βρίσκεται μετά από λίγα χρόνια. Έφυγαν παίκτες από τον ΠΑΟΚ και έκαναν αυτό που μπορούσαν. Εμείς δεν έχουμε υπομονή, απαξιώνουμε τους πάντες, παίκτες και προπονητές και δεν έχουμε αποτέλεσμα. Δεν είναι μόνο ο Λούκας δυστυχώς. Όλοι επηρεάζονται από το κλίμα που δημιουργείται και πρώτο το αγωνιστικό. Δεν ξέρω πόσο μπορείς να βρεις ποδοσφαιριστές που δεν επηρεάζονται καθόλου. Υπήρχε αυτό με Γκαρσία, Ίβιτς, Κοντρέρας κ.α. τότε όντως, ένα μείγμα παικτών που δεν επηρεάζονται, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολα μπορείς να καταφέρεις να βρεις ξανά τέτοιους παίκτες.""""
Άβαταρ μέλους
spyretto

Και πότε θα είναι αυτός ο απαραίτητος χρόνος; Μιλάμε για μια ομάδα με πολλές προσθήκες - και άλλες που πρέπει να γίνουν από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι - οι περισσότερες από τις οποίες θα φανούν από του χρόνου.
Είπαμε ότι χτίζουμε φέτος - αν και δεν μ'αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός - όπως και να χει είναι μια μεταβατική περίοδος. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής και προπονητής και νομίζω πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν.
Κι όπως είπα και προηγουμένως, αν θέλουμε η ομάδα να αποκτήσει συνοχή θα πρέπει να τους περιμένουμε όλους από του χρόνου. Τέτοιο καιρό του χρόνου πρέπει να γίνει η αξιολόγηση και όχι το καλοκαίρι στη βάση του αν πετύχαμε τους στόχους ή όχι.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Κύριε Γρηγόρη Θεοδώρου... δεν σε βλέπω να κάνεις Πάσχα στη Ελλάδα... :cry: :cry: :cry:
Μακάρι να διαψευσθώ.... :? :? :?
Γ.Χ πρό των πυλών.... :evil:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

spyretto έγραψε:Και πότε θα είναι αυτός ο απαραίτητος χρόνος; Μιλάμε για μια ομάδα με πολλές προσθήκες - και άλλες που πρέπει να γίνουν από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι - οι περισσότερες από τις οποίες θα φανούν από του χρόνου.
Είπαμε ότι χτίζουμε φέτος - αν και δεν μ'αρέσει αυτός ο χαρακτηρισμός - όπως και να χει είναι μια μεταβατική περίοδος. Υπάρχει τεχνικός διευθυντής και προπονητής και νομίζω πρέπει να τους αφήσουμε να δουλέψουν.
Κι όπως είπα και προηγουμένως, αν θέλουμε η ομάδα να αποκτήσει συνοχή θα πρέπει να τους περιμένουμε όλους από του χρόνου. Τέτοιο καιρό του χρόνου πρέπει να γίνει η αξιολόγηση και όχι το καλοκαίρι στη βάση του αν πετύχαμε τους στόχους ή όχι.
εγώ το καλοκαίρι είχα κανει μια προσωπική εκτίμηση για τρεις περιόδους αξιολόγησης.

μια φέτος το δεκέμβρη για μια πρώτη άποψη και κυρίως διαπίστωση κραυγαλέων κενών, μια το καλοκαίρι όπου θα δείς και αν πέτυχες τους όποιους στόχους έθεσες και γιατί όχι και μια περίπου στα μέσα νοεμβρίου του επόμενου έτους...
Άβαταρ μέλους
spyretto

K_geo έγραψε:
spyretto έγραψε:Και πότε θα είναι αυτός ο απαραίτητος χρόνος; Μιλάμε για μια ομάδα με πολλές προσθήκες - και άλλες που πρέπει να γίνουν από τώρα μέχρι και το καλοκαίρι - οι περισσότερες από τις οποίες θα φανούν από του χρόνου.
εγώ το καλοκαίρι είχα κανει μια προσωπική εκτίμηση για τρεις περιόδους αξιολόγησης.

μια φέτος το δεκέμβρη, μια το καλοκαίρι όπου θα δείς και αν πέτυχες τους όποιους στόχους έθεσες και γιατί όχι και μια περίπου στα μέσα νοεμβρίου του επόμενου έτους...

Για τους στόχους υπάρχει το καλοκαίρι, για την βελτίωση της εικόνας ο επόμενος Νοέμβριος. Για τώρα δεν νομίζω να μπορεί να γίνει κάποια αξιολογηση, είναι πολύ νωρίς.
Το μόνο που μπορούμε να πόύμε είναι ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι αυτή που θα έπρεπε να είναι, αλλά δεν υπάρχει ηρεμία ούτε αγωνιστική, ούτε εξωαγωνιστική.
Το καλό είναι ότι ο Τούντορ δείχνει να μην επιρεάζεται από την πίεση, μάλλον του αρέσει θα έλεγα. Αλλά θα πρέπει να υπάρξει ηρεμία για να μπορέσει να γίνει σωστή δουλειά.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Νομίζω πως ο Ιβάν θα στηρίξει Τούντορ για όλη τη χρονιά, εκτός αν γίνει κάτι εκκωφαντικό.
Και μάλλον καλά θα κάνει, νομίζω πως θα είναι χειρότερα τα πράγματα αν τον διώξει.
Προσωπικά, θέλω να μείνει, να δούμε πού θα μας βγάλει η όλη φάση, παρόλο που ούτε οι δηλώσεις του ούτε αυτό που βλέπω στο χορτάρει με χαροποιούν.
Αν τυχόν ο προπονητής θεωρεί ότι οι μεταγραφές είναι απαραίτητες, θα πρέπει να τις απαιτήσει και να επιλέξει με σαφήνεια το τι είδους παίκτες θέλει και σε ποιες θέσεις, προκειμένουν να πετύχει συγκεκριμένα πράγματα.
Εφόσον υπάρχει το μαξιλαράκι των play off (ναι, είναι ο ίδιος θεσμός που κάποτε βρίζαμε εν χορώ, αλλά τώρα μας αρέσει λιγουλάκι), υπάρχει άπειρος χρόνος για βελτίωση.
Έτσι όπως είναι τα πράγματα, αυτός που δικαιώνεται στο τέλος των πλέι οφ είναι ο λιγότερο απογοητευμένος, αποκαμωμένος και μπαϊλντισμένος από τους μονομάχους. Ας ελπίσουμε ότι αυτοί θα είμαστε εμείς, διότι έτσι όπως το βλέπω το πράγμα, και οι 3 ομάδες θα μπουν στην εξτρά εξάδα αγώνων όλο ζοχάδα και μίρλα. Επομένως, ο μη χείρων, θα είναι και ο βέλτιστος.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Γεια σου spyretto λεβεντιά μου (ξηλώνω και το πουλόβερ μου παράλληλα ;) :D )...Τρίτο συνεχόμενο μήνυμα :shock: με πολλά μποφόρ υπομονής αλλά και θετικής ενέργειας :o :o :o ...Συγχαρητήρια :opaokara: ...Αγνώριστος :shock: ...

Υ.Γ. :idea: :idea: :idea: Υποπτεύομαι ότι δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:

1...Δεν άκουσες :? Καμόρα χθες βράδυ και Ραπτόπουλο σήμερα :roll: :roll: :roll: ...

2...Βγάζεις από μέσα σου κι εσύ επιτέλους τον...Mr. Hyde σου :o :o :o :D :D :D :opaokara: :opaokara: :opaokara: ...
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

..επειδή το διαβάζω συνέχεια, να κάνω μια διευκρίνηση περί βασικού κορμού και πειραματισμών.
ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις `βασικό κορμό` με 20+ τραυματισμούς σε οποιαδήποτε ομάδα του κόσμου.
ΔΕΝ γίνεται να μήν πειραματιστείς με τόσα συνεχόμενα παιχνίδια σε ΤΡΕΙΣ θεσμούς ταυτόχρονα.Ακριβώς ΚΑΙ για τόν παραπάνω λόγο.
ΔΕΝ γίνεται να βγάζουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή, άχρηστο τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές μας.
Άποψη μου..
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Μα υπήρχε κορμός τους πρώτους μήνες. Ο Ολσεν, οι δύο Πορτογάλοι και ο Τζαβέλας στην άμυνα, Τζιολης Κάτσε Πελκας στο κέντρο, ο Ροντριγκεζ και ο Μακ. Τότε πάνω απ'τους μισούς λέγανε, γιατί δεν βάζει τον Γλυκο, γιατί δεν παίζει ο Μαλεζάς, γιατί δεν παίζει ο Ζαιρο, ο Κοροβεσης, ο Αντώνης κλπ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Σορρυ παλικαρε αλλα αυτο το προτζεκτ τριετιας ειναι μια ελληνικη ανακαλυψη και ακομα και αν καποιο παραμετροι του ισχυουν αυτοι δεν αφορουν την ξεκαθαρη υπεροχη σου σε σχεση με ομαδες που εχουν το 1/10 του μπατζετ σου.Κατλαβαινεις οτι τετοιοι στοχοι εχουν πολυ μικροτερο χρονιμο οριζοντα.Μακρυπροθεσμος στοχος μπορει να ειναι ενα πρωταθλημα,η δημιουργια υπεραξιας σε ποδοσφαιριστες,η οικονομικη αυταρκεια,οχι να μην ανεβαζεις πιεση σε καθε παιχνιδι με τον λεβαδειακο και την καλονη.
Το ακούσαμε και αυτό τα πλάνα τριετιας κλπ είναι ελληνική ανακάλυψη. ....τι να πω εδώ στην Ελλάδα όλο τριετή πλάνα είμαστε. ....τα πλάνα μας εναι 3-4 μηνών τέτοια πλάνα ναι έχουμε χιλιάδες :):)

Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Τρί 22 Δεκ 2015, 17:08, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Μία ομάδα που παίζει σε 3 θεσμούς και έχει τόσα παιχνίδια χρειάζεται 18 βασικούς και αναντικατάστατους παίκτες. Αυτές ήταν οι δηλώσεις των όσων αξιόλογων προπονητών πέρασαν από την Ελλάδα και φέραν αποτέλεσμα, κατακτώντας πρωταθλήματα, ενώ είχε να δώσουν και αγώνες Τσου Λου ή UEFA. Το θέμα είναι να ακολουθείς την πετυχημένη συνταγή. Αν έχεις Κυριακή παιχνίδι, βάζεις 11 παίκτες, μετά Πέμπτη βάζεις 5/11 ίδιους μόνο (με τον τερματά μέσα). Έτσι παίρνουν χρόνο βασικού 6 ακόμη παίκτες και είμαστε στον αριθμό 17. κάνεις και 1η αλλαγή τον 18ο παίκτη και οι άλλες 2 αλλαγές παίκτες της Κυριακής. Μετά παίζεις πάλι Κυριακή και χρησιμοποιείς όσους δεν παίξανε βασικοί την Πέμπτη, βάζοντας τον 18ο παίκτη βασικό και μερικοί κάνουν συνεχόμενο παιχνίδι. Την Τετάρτη ακολουθεί αγώνας κυπέλλου και εκεί το ροτέισον διευρύνεται στους 20 παίκτες ξεκουράζοντας αντίστοιχα άλλους. Έτσι κάνεις ροτέισον και κρατάς την ομάδα φρέσκια, με λιγότερους τραυματισμούς και με πλουραλισμό λύσεων. Ένας παίκτης αντέχει να παίζει 2/3 παιχνίδια βασικός όταν αυτά είναι διαδοχικά Κυριακή και μεσοβδόμαδα. Αυτό είναι για μένα το Ευαγγέλιο του ροτέισον και δεν πρέπει να γίνονται σε αυτό εκπτώσεις ή εξαιρέσεις. Έχω λοιπόν παράπονο από τον Τούντορ σε αυτό το κομμάτι. Το είχε δηλώσει και από μόνος του ότι θέλει κορμό από 15 παίκτες και όχι 18, όπως απαιτεί μια ομάδα με τόσους αγώνες.

Φέτος ξέρει κανείς το μπάτζετ μας? Εγώ διάβασα σήμερα ότι ο Σαββίδης κράζει γιατί έδωσε 40 μύρια για παίκτες και αποτέλεσμα δε βλέπει.

Περιμένω από τον Τούντορ να δω επιτέλους τακτική βελτίωση σε παίκτες όπως ο Μακ και γενικά στη τακτική λειτουργία της ομάδας. Όπως και να έχει θα πρέπει να στηριχτεί από όλους μέχρι το Μάιο, και έχει να κάνει και με το πρεστίζ του κλάμπ. Άλλο κριτική, άλλο πούλο. Άλλο κριτική στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και άλλο μουρμούρα κι κράξιμο μέσα στο γήπεδο...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Τρί 22 Δεκ 2015, 16:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”