Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
Εσυ τωρα γτ θίχτηκες? Την επεσες σε κανεναν και δεν το θυμαμαι? Και ο Χατσεριντι τι σχεση εχει με ολα αυτα?
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ρε Γκόσπι ελληνικά δε μιλάμε όλοι μας εδώ μέσα,Gospi έγραψε:Εσυ τωρα γτ θίχτηκες? Την επεσες σε κανεναν και δεν το θυμαμαι? Και ο Χατσεριντι τι σχεση εχει με ολα αυτα?
περί της απορίας σου για Χατσερίντι......και να μας πουν εστω μια φορα που εντοπιζουν αυτοι τα λαθη.
νομίζω αυτά που λέμε όλοι τείνουν κάπου , δεν είναι σαφή τα όρια αλλά γιατι απορείς τώρα; είναι ξεκάθαρα αυτά που λέμε όλοι μας όπως και η διαφωνία μας. Τέλος πάντων, είπα και γω τη γνώμη μου και το κλείνω λέγοντας, ότι η στρατηγική των γαύρων ένα πράμα σκοπεύει, την αποδόμηση στα μάτια του κόσμου μας των Σαββιδαίων, αυτών που τους έχουν......
Μα το σχολιο μου ρεσυ Τρουμαν δεν πηγαινε σε σενα...
Αλιμονο αν με ενοχλουσε η διαφορετική αποψη!
Και συμφωνω μαζι σου πως δεν ειναι σωστη η αποδομηση των Σαββιδαιων, αλλα ισως ηρθε η ωρα να αντιληφθουμε πληρως τις ιδιαιτεροτητες τους και τα κωλυματα τους, και να προσπαθησουμε να βρουμε τροπο να συμβαλλουμε ωστε να περιοριστουν!
Ο κοσμος εχει δυναμικη και ακουγεται..
Οπως περσι κρατησε τον Βαρελα, καλως ή κακως, ετσι και φετος μπορουμε να πιεσουμε προς την κατευθυνση του να δομηθει η ομαδα πιο τεχνοκρατικα και πιο ορθολογικα!
Βεβαια η αρχη πρέπει να γινει με την απομακρυνση του Φερειρα...
Αλιμονο αν με ενοχλουσε η διαφορετική αποψη!
Και συμφωνω μαζι σου πως δεν ειναι σωστη η αποδομηση των Σαββιδαιων, αλλα ισως ηρθε η ωρα να αντιληφθουμε πληρως τις ιδιαιτεροτητες τους και τα κωλυματα τους, και να προσπαθησουμε να βρουμε τροπο να συμβαλλουμε ωστε να περιοριστουν!
Ο κοσμος εχει δυναμικη και ακουγεται..
Οπως περσι κρατησε τον Βαρελα, καλως ή κακως, ετσι και φετος μπορουμε να πιεσουμε προς την κατευθυνση του να δομηθει η ομαδα πιο τεχνοκρατικα και πιο ορθολογικα!
Βεβαια η αρχη πρέπει να γινει με την απομακρυνση του Φερειρα...
Αυτός δεν υποτίθεται ότι θα αναλάμβανε πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα; Χωρίς ΤΔ ακόμα και αυτόν στη Ρωσία ποιος τρέχει την ομάδα;
Κανενας δεν τρεχει την ομαδα...
Στα δικα μου ματια ειναι ξεκαθαρο πως εχουν αποδεχθει οτι η χρονια χαθηκε και πως η κατασταση "σκατωσε" εις βαρος μας.
Η τρυπα ειναι κοντα στα 40 μυρια και ο φερειρα θελει 2 μυρια για αποζημιωση.
Αρα κραταμε τον φερειρα, καταστρεφουμε και την επομενη χρονια αποδεχομενοι προφανως πως δεν μπορουμε να ανατρεψουμε την κατασταση, και ελπιζουμε να γινει θαυμα.
Οπως παει μεχρι στιγμης το πραγμα, και του χρονου παλι εκτος ευρωπης θα βρεθουμε!
Η κατασταση βρωμαει παραιτηση απο χιλιομετρα...
Μαλλον δεν ελπιζουν σε θετικη εξελιξη στο κας και προφανως φοβουνται οτι θα εχουν τα ιδια θεματα και του χρονου...
Στα δικα μου ματια ειναι ξεκαθαρο πως εχουν αποδεχθει οτι η χρονια χαθηκε και πως η κατασταση "σκατωσε" εις βαρος μας.
Η τρυπα ειναι κοντα στα 40 μυρια και ο φερειρα θελει 2 μυρια για αποζημιωση.
Αρα κραταμε τον φερειρα, καταστρεφουμε και την επομενη χρονια αποδεχομενοι προφανως πως δεν μπορουμε να ανατρεψουμε την κατασταση, και ελπιζουμε να γινει θαυμα.
Οπως παει μεχρι στιγμης το πραγμα, και του χρονου παλι εκτος ευρωπης θα βρεθουμε!
Η κατασταση βρωμαει παραιτηση απο χιλιομετρα...
Μαλλον δεν ελπιζουν σε θετικη εξελιξη στο κας και προφανως φοβουνται οτι θα εχουν τα ιδια θεματα και του χρονου...
- invincible
Πάντως τον Γιωργάρα ότι και να έχει κάνει λάθος τον δικαιολογώ. Για παράδειγμα τι θέλω να πω, πες είμαι στην ηλικία του και ότι είμαι στην θέση του Γιώργου και έχω ένα διςεκατομμυριούχο πατέρα και μου αρέσουν οι ταινίες πολύ όπως ο περισσότερος κόσμος και είμαι πωρωμένος και πάει ο πατέρας μου στην Αμερική και αγοράζει ένα στούντιο και μου λέει πάρε και αυτά τα λεφτά και γίνε παραγωγός στο Χόλιγουντ (στυλ Κασιδόκωστα) . Ε σε αυτή την ηλικία μέχρι που να παραδεχτώ ότι δεν τα ξέρω όλα ... ξέρεις πόσα λάθη θα έκανα σε και πόσες μούφα ταινίες θα γυρνούσα που θα ήμουν σίγουρος ότι θα κάνανε πάταγο μέχρι να μάθω να κάνω blockbuster.
Τέλος έπεσε και στην Ελλάδα του χοντρού και του τίγρη. Ο πατέρας του έδωσε 151 εκ. + βάλε άλλα το γήπεδο πόσα για να φέρει 4 τίτλους στον ΠΑΟΚ. Αυτά τα λεφτά αν τα έδινε ο τίγρης θα έπαιρνε κάθε χρόνο double με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.
Δεν πειράζει Γιώργο έμαθες τώρα...

Τέλος έπεσε και στην Ελλάδα του χοντρού και του τίγρη. Ο πατέρας του έδωσε 151 εκ. + βάλε άλλα το γήπεδο πόσα για να φέρει 4 τίτλους στον ΠΑΟΚ. Αυτά τα λεφτά αν τα έδινε ο τίγρης θα έπαιρνε κάθε χρόνο double με 30 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο.

Δεν πειράζει Γιώργο έμαθες τώρα...
Το να έχεις δει λάιβ τον Ιβάν στα πρόθυρα του εμφράγματος με 20 πίεση και να τα γράφεις αυτά είναι λίγο φάουλ κατά την γνώμη μουPAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ δεν είπα πως αυτά που περνάνε προς τα έξω είναι θέατρο. Δεν είπα πως οι Σαββίδηδες δεν χαίρονται για τον ΠΑΟΚ ή δεν στεναχωριούνται. Είπα πως τα δικά τους συναισθήματα είναι μια νερωμένη βερσιόν των δικών μας.trouman έγραψε:Αντάρτικα είναι λάθος και μάταιο να μπούμε γενικά (ξανά) σε αντιπαραθέσεις περί του πώς νιώθει ο ΓΣ ή άλλος.
Θα πρέπει να λέμε τι νομίζουμε σε υποθετική βάση κλπ, για κάτι που δεν ξέρουμε
Ας πούμε θυμάμαι μια εικόνα εγώ τον Σαββίδη να γονατίζει για να χαιρετίσει την 4 που τον επευφημούσε. Εικόνα εώς και αλλοπρόσαλλη για άλλον πρόεδρο (χοντρό, μελισάν, αλαφούζο κλπ). Δε νομίζω ότι ήταν θέατρο και δε νομίζω ότι ο ΓΧ αν ο Σαββίδης έπαιρνε τον γαύρο κλπ κλπ. Δεν έχει κανένα νόημα αυτό. Εσύ βέβαια μπορεί να έχεις κάτι άλλο στο μυαλό σου και να καταλήγεις σε άλλο συμπέρασμα, άλλος πατάει σε άλλες εικόνες ή δηλώσεις κλπ. Δε βρίσκω λογική σε αυτούς τους συλλογισμούς και μου τη δίνει επίσης η πλήρης αποδόμηση των Σαββιδαίών είναι ο στρατηγικός στόχος του συστήματος. Αυτό εμένα μου αρκεί για να καταλάβω πολλά, έχει μια λογική πιο ασφαλή από το ίνστα του ΓΣ για να κρίνω. Πρόσεξε, δε σε ταυτίζω ούτε εσένα ούτε κανέναν άλλον με τη λογική γαύρων. Απλά περιγράφω τη δική μου "λογική". Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί τα λέτε όλα αυτά, απλά διαφωνώ για τους λόγους που εξήγησα..
Προφανώς ο Γιωργής δεν είναι τόσο σκασμένος όσο εμείς σήμερα, προφανώς θα απολαύσει την ζωάρα του στην πισινάρα του. Ο ΠΑΟΚ γι'αυτόν είναι κάτι διαφορετικό απ'ό,τι είναι για μας. Δεν λέω χειρότερο, λέω διαφορετικό.
Δεν περιμένω από τον Γιωργή σήμερα να μην μιλιέται. Ο άνθρωπος έγινε ΠΑΟΚ πρόπερσι.
- bersekeros
Renegade, άλλο Ιβάν Σαββίδης άλλο Γιώργης Σαββίδης.
Ο μικρός έχει πολλά χιλιόμετρα να κάνει ακομα για να φτάσει τον πατέρα του.
Ο μικρός έχει πολλά χιλιόμετρα να κάνει ακομα για να φτάσει τον πατέρα του.
Όπως όλοι οι 30αριδες απέναντι στους 60αριδες.
Ο καθένας πρέπει να κρίνεται στην κατηγορία που ανοίκει.
Προσωπικά δεν με ενοχλεί η οποία κριτική,την οποία και θεωρώ σωστή, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιοι αναφέρονται στον Γιώργο λες και είναι ο μεγάλος εχθρός του ΠΑΟΚ
Προσωπικά δεν με ενοχλεί η οποία κριτική,την οποία και θεωρώ σωστή, αυτό που με ενοχλεί είναι ότι κάποιοι αναφέρονται στον Γιώργο λες και είναι ο μεγάλος εχθρός του ΠΑΟΚ
- buffalobill4
Το παράδειγμα του βαζελου στο μπάσκετ είναι δίπλα μας. Οι γιαννακοπουλοι είναι για τους βαζελους πολύ παραπάνω από ότι είναι ο Ιβάν για εμάς.renegade έγραψε:Όπως όλοι οι 30αριδες απέναντι στους 60αριδες.
Αφού διοικησαν για 30 και χρόνια και αφού έβαλαν τον δπγ μέσα στα πράγματα να μάθει πως εινσι να διοικείς αποσύρθηκαν και του δώσανε την καε. Με μια διαφορά όμως. Του "φόρτωσαν" τον Μάνο Παπαδόπουλο.
Άνθρωποι παρορμητικοι σαν τον Γιώργο κ τον δπγ θέλουν κάποιον να τους κουλαντρίζει. Ο ΠΑΟΚ έχει μόνο ευνούχους στην παε. Δεν ξέρω ποια ήταν η τελευταία φορά που κάποιος είπε όχι. Σίγουρα ο Αντρέ στην είσοδο Ιβάν αλλά και αυτός δεν είναι στην παε.
Ο Γιώργος πρώτα πρέπει να ακολουθήσει την συμβουλή του πατέρα του που είπε να μην φοβάστε να έχετε επαγγελματίες στις επιχειρισεις σας παρόλο που είναι πιο γνώστες από εσάς. Επίσης και σύμφωνα με τον Ιβάν η μετάβαση των επιχειρήσεων στην νέα γενιά θα είναι ομαλή. Πράγμα που εγώ δεν το βλέπω στον ΠΑΟΚ.
Τέλος, αν για κάτι ζηλεύω τον δπγ εινσι ότι εδώ και χρόνια κάνει αγώνα για την ομάδα του. Κατεβαίνει στις συνεδριάσεις και τα κάνει λίμπα. Όταν λοιπόν θα κατέβει ο Γιώργης σε ΔΣ σούπερ λίγκ και τα πει αρχιδατα στον αντίπαλο μας τον χονδρό εγώ προσωπικά θα του βγάλω το καπέλο και θα πω ότι έχει τα άντερα για να διοικήσει τον ΠΑΟΚ. Ως τότε απλά κάνει το γούστο του
Είναι τεράστιο μειονεκτημα η γλώσσα.
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που κάνει η οικογένεια είναι η συνεχής αλλαγή στρατηγικής.
Όχι την μια φέρνουμε αρνεσεν για να μας βρίσκει νεαρούς που θα βγάλουν υπεραξία,μετά καταλαβαίνουμε ότι στην Ελλάδα έτσι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ούτε το 2099, μετά το γυρνάμε στους έμπειρους, χτίζουμε την πιο επιτυχημένη ομάδα και μας γκαυλωνει ένα πρωί να την δούμε Πόρτο σε ένα βράδυ. Απορρίπτουμε ότι καλό υπήρχε σε έμπειρους, στέλνουμε τον πιο επιτυχημένο τ.δ γιατί απλά είπε ότι αυτό το πρότζεκτ είναι δύσκολα υλοποιησημο και ρίχνουμε ένα τρελό πόσο ( για τα δεδομένα μας ) σε αγορά παικτών με υποτιθέμενη μεταπωλητικη αξία και ανάλογο προπονητή.
Του χρόνου το μενού έχει παιδιά από ακαδημίες... και πάει λέγοντας.
Έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται
Για μένα το μεγαλύτερο λάθος που κάνει η οικογένεια είναι η συνεχής αλλαγή στρατηγικής.
Όχι την μια φέρνουμε αρνεσεν για να μας βρίσκει νεαρούς που θα βγάλουν υπεραξία,μετά καταλαβαίνουμε ότι στην Ελλάδα έτσι δεν θα πάρουμε πρωτάθλημα ούτε το 2099, μετά το γυρνάμε στους έμπειρους, χτίζουμε την πιο επιτυχημένη ομάδα και μας γκαυλωνει ένα πρωί να την δούμε Πόρτο σε ένα βράδυ. Απορρίπτουμε ότι καλό υπήρχε σε έμπειρους, στέλνουμε τον πιο επιτυχημένο τ.δ γιατί απλά είπε ότι αυτό το πρότζεκτ είναι δύσκολα υλοποιησημο και ρίχνουμε ένα τρελό πόσο ( για τα δεδομένα μας ) σε αγορά παικτών με υποτιθέμενη μεταπωλητικη αξία και ανάλογο προπονητή.
Του χρόνου το μενού έχει παιδιά από ακαδημίες... και πάει λέγοντας.
Έτσι όμως δουλειά δεν γίνεται
- buffalobill4
Σε αυτό που λες για το πλάνο συμφωνώ. Το θέμα είναι οτι δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Γιατί αν ξέραμε θα το είχαμε υλοποιήσει. Το να έχει στρατηγική η παε την προώθηση ταλέντων πολύ ωραίο ακούγεται αλλά πρέπει να αφήσουμε το πώς θα γίνει αυτό σε κάποιον που το έχει ξανακάνει. Κάποιον που έχει εμπειρία.
Τώρα στα περί γλώσσας θα συμφωνούσα αν είχε απέναντι κανέναν ρήτορα. Έναν χονδρό έχει που πάει με κείμενα γραμμένα και δεν ξέρει ούτε να διαβάζει.
Τώρα στα περί γλώσσας θα συμφωνούσα αν είχε απέναντι κανέναν ρήτορα. Έναν χονδρό έχει που πάει με κείμενα γραμμένα και δεν ξέρει ούτε να διαβάζει.
Στις 28 Ιουνίου μάθαμε για τη φυγή Λουτσεσκου του 4-2-3-1 και στις 30 (σε λιγότερες από 48 ώρες) για την πρόσληψη Φερέιρα του 4-4-2 (τον οποίο πρόλαβε να έχει έτοιμο στο μπλοκάκι του ο Μπρανκο και να τον έχει προτείνει κι ο Σαντος), του 3ετούς πλάνου, της ανανέωσης παικτών κλπ. Άμεση αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ..!! Από την άλλη, πόσες μα πόσες φορές αγανακτουσαμε για το ότι οι όποιες αποκτήσεις παικτών γίνονταν την τελευταία ημέρα των μεταγραφών? Κάπου "δεν κολλάνε" οι δύο συμπεριφορες! Δεν ξέρω τι παρασκήνιο παίζει, αλλά και ο Άγγελος και ο Ιβιτς και ο Λουτσεσκου, φωτογραφιζουν το ίδιο άτομο! Τελικά μήπως δεν είναι μόνο ο Μαυροφρυδης το "φίδι στον κόρφο μας"...?
Καλά εντάξει τώρα με τους Γιαννακόπουλος, πολύ ρομαντισμός. Ποιος ΠΑΟ τώρα σοβαροί να είμαστε, παίζονται αλλά από πίσω ... φαρμακερά 

- buffalobill4
Δεν είπα ότι ζηλεύω γιαννακοπουλους για διοίκηση. Είπα ότι για τιυς βαζελους είναι όπως για εμάς ο Ιβάν κσι παραπάνω.
Τέλος είπα ότι θέλω από τον Γιώργη να προασπιζεται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ όπως ο δπγ του βαζελου
Τέλος είπα ότι θέλω από τον Γιώργη να προασπιζεται τα συμφέροντα του ΠΑΟΚ όπως ο δπγ του βαζελου