Γιατί εάν δεν γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, μας βλέπω μοντέλο περσινού βάζελου φέτος!!! Να μου το θυμηθείτε ... Ας είναι καλά η Κ20!!!Mpoz έγραψε:γιατι δεν εχει νοημα ρε νικολα?

Γιατί εάν δεν γίνουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα, μας βλέπω μοντέλο περσινού βάζελου φέτος!!! Να μου το θυμηθείτε ... Ας είναι καλά η Κ20!!!Mpoz έγραψε:γιατι δεν εχει νοημα ρε νικολα?
Καλώς τον Παυλάρα!Pablo_Garcia_ έγραψε:παρατηρώ ότι όλα τα σκεπτομενα παοκια ήμαστε σε μια κατάσταση αισιόδοξης αναμονής, που κατά βάθος τη γουστάρουμε γιατί μέσα μας γνωρίζουμε πως ηρεμία και παοκ δεν συνέπλεαν πότε. ούτε στα μεταγραφικά.
άρα ούτε τώρα, παρά την εκκωφαντική ησυχία, ξέρουμε-θελουμεναπιστευουμε πως η παε κινείται αθόρυβα καθώς οι περσινές μεγαλόστομίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να αναδείξουν μια μέτρια χρονιά σε αποτυχημένη.
Δε ξέρω αν έγιναν εμβόλια επαγγελματισμού, ή κάηκε η γούνα τους από ζημιά στο ταμείο λ που έφεραν τα ακριβόπληρωμένα παλτά ή τέλος από αρνητική εντύπωση που έβγαινε καθώςδε κέρδισαν ούτε μια μεταγραφή-στόχο πέρσι τουλάχιστον στην εγχώρια αγορά.
Κάπου εδώ καλό είναι να θυμίσουμε ότι στο Ελλάδα μια εγχώρια μεταγραφή πότε δεν είναιμμόνο μία ανταλλαγή παίχτη-χρημάτων είναι πολύ περισσότερο για τις δύο παε.
ΥΓ 1. Φέρε μαλεζα κ ούμπιδες κ είμαστε κομπλέ.
ΥΓ 2. Και κουλούρι φέτος βασικό από το πρώτο λεπτό.
28-29 ιουλιου η καπου εκει..psykoman έγραψε:Σορρυ αν το ειπατε παραπανω η σε καποιο αλλο θεμα....αν δικαιωθουμε στο CAS ποτε παιζουμε πρωτο ματς;;;
με τιποτα δεν εισαι ευχαριστημενος ετσι?joshua έγραψε:Σορυ παλικαρια αλλα δεν μπορουμε να μιλαμε για ξεσκαρταρισμα οταν απλα δεν εχουν ανανεωθει συμβολαια παικτων που εληξαν,ουτε οταν αποχωρει παικτης μετα απο δικη του επιθυμια.Θα μπορουμε να μιλησουμε για κατι τετοιο μονο οταν καταφερουν να πεισουν παικτες με συμβολαιο να αποχωρησουν,χωρις μαλιστα να ματωσει η ομαδα και ακομα περισσοτερο οταν αντικατασταθουν απο αλλους ικανοτερους.