Άγγελος Αναστασιάδης

Άβαταρ μέλους
Sera4

Re: Άγγελος Αναστασιάδης

Δημοσίευση από Sera4 »

12 γκολ (μεχρι στιγμης) στα τελευταια 4 εκτος εδρας ματς...συνεχισε με τα κολληματα σου και ασε εμας τους χαζους να ονειρευομαστε για τιτλους μετα...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sera θεωρείς το ματς(έχω σταματήσει εδώ και ώρα να το βλέπω) σηκώνει ποδοσφαιρική κριτική?
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

κατα την αποψη μου γιαπα 100% σηκωνει κριτικη οπως και ολος ο ΠΑΟΚ μετα το ματς με τον γαυρο...
Άβαταρ μέλους
koylispontios

Δημοσίευση από koylispontios »

astronaut έγραψε:Περιμένω τακτική αλά Καραϊσκάκη.
Πόρωσε τους παίκτες μας όπως μόνο εσύ ξέρεις.

Η Παναγιά κι ο ΛΑΟΣ μαζί σου.
Η διαφορά είναι ότι στο τιγάνι έπαιζες με καφενείο ενώ σήμερα παίζεις με την ποιο σοβαρή ομάδα του πρωταθλήματος.
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Με τριάρα στο ημίχρονο δεν μιλάς καθόλου. ..Καλή η καραμέλα για την διαιτησία, αλλά για σήμερα δεν μας παίρνει
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sera4 έγραψε:κατα την αποψη μου γιαπα 100% σηκωνει κριτικη οπως και ολος ο ΠΑΟΚ μετα το ματς με τον γαυρο...
Άλλο πράγμα ο ΠΑΟΚ μετά το γαύρο και άλλο το σημερινό. Άλλο το αγωνιστικό και άλλο το να σου λέει ο άλλος ότι εδώ δε φεύγεις με βαθμό που να χτυπιέσαι. Μια φορά το ξαναέζησα έτσι , στο γαμωΧαριλάου... και μετά ψαχνόμασταν γιατί δεν εμφανίστηκε η υπερομάδα του καρπουζά και μας έκανε γιογιο ο Άρης
Δε συμφωνώ , αλλά δεν είμαι και σε φάση να το σχολιάσω παραπάνω γιατί τα νεύρα είναι τσιτα και τσάμπα θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Με όσα διαβάζω ( όχι μόνο από σένα ) αγωνίζομαι να μη πειστώ και να μη φωνάξω , "Καλά μας κάνουνε".
Το βλέπουμε αλλιώς , καλύτερα να το αφήσουμε εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Σάβ 10 Ιαν 2015, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Moko

Δημοσίευση από Moko »

Καθώς είναι γνωστό οτι είναι καραμέλα αυτά περί διαιτησίας. Αντιθέτως μάλιστα ο ΠΑΟΚ ευνοείται κι όλλας! Α ρε Άγγελε κράτα γερά.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

τσιριγώτης έγραψε:Με τριάρα στο ημίχρονο δεν μιλάς καθόλου. ..Καλή η καραμέλα για την διαιτησία, αλλά για σήμερα δεν μας παίρνει
Etsi
Tria off side tous exei sfuriksei pou den htan
Atexnh, anarxh h omada
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κριτική σηκώνει το ότι έμεινε ο τελευταία μέτριος Κάτσε σήμερα εκτός. Τέλος πάντων, η ομάδα διέρχεται δεδομένα μια ιδιαίτερα άσχημη περίοδο. Δε θεωρώ πως είναι ώρα για φωνές και στοχοποίηση του προπονητή για ασυνεννοησίες με βρύζα, για δημόσιες τοποθετήσεις περί επάρκειας ροστερ ή ό,τι άλλο.
Άβαταρ μέλους
hulk4teo

Δημοσίευση από hulk4teo »

giapas έγραψε:
Sera4 έγραψε:κατα την αποψη μου γιαπα 100% σηκωνει κριτικη οπως και ολος ο ΠΑΟΚ μετα το ματς με τον γαυρο...
Άλλο πράγμα ο ΠΑΟΚ μετά το γαύρο και άλλο το σημερινό. Άλλο το αγωνιστικό και άλλο το να σου λέει ο άλλος ότι εδώ δε φεύγεις με βαθμό που να χτυπιέσαι. Μια φορά το ξαναέζησα έτσι , στο γαμωΧαριλάου... και μετά ψαχνόμασταν γιατί δεν εμφανίστηκε η υπερομάδα του καρπουζά και μας έκανε γιογιο ο Άρης
Δε συμφωνώ , αλλά δεν είμαι και σε φάση να το σχολιάσω παραπάνω γιατί τα νεύρα είναι τσιτα και τσάμπα θα χαλάσουμε τις καρδιές μας.

Με όσα διαβάζω ( όχι μόνο από σένα ) αγωνίζομαι να μη πειστώ και να μη φωνάξω , "Καλά μας κάνουνε".
Το βλέπουμε αλλιώς , καλύτερα να το αφήσουμε εδώ.

+++ Ακριβως!!

Αν δει καποιος το ποστ μου οταν ανακοινωθηκε ο αγγελος καλοκαιρι θα καταλαβετε την αποψη μου για αυτον..
Αλλα σας παρακαλω υπερσουπερΠΑΟΚτσηδες του καναπε και των καφετεριων στα περιξ του γηπεδου,μην διωξετε ακομη εναν προπονητη στην πιο κρισιμη καμπη του πρωταθληματος τον Ιανουαριο.Ξερω κατεχετε την μοναδικη αληθεια κ ειναι κριμα που δεν ειστε ολοι εσεις προπονητες.Αλλα ας τελειωσουμε μια χρονια με τον ιδιο προπονητη κ οχι με τον Γ.Χ.
Και το καλοκαιρι κραζουμε,σουταρουμε και σουβλιζουμε οποιον φταιει(αν δεν εχετε φυγει για τις παραλιες δηλαδη)!
Τιποτα δεν τελειωσε ακομα οσο εχουμε τον γαβρο εντος.Αγαπηστε λιγο τον Π.Α.Ο.Κ. κ οχι μονο τον εγωισμο σας!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Οι ήττες ακόμα και σερί μπορει να έρθουν αλλά οι ήττες με σχεδόν Ι
Ίδια γκολ δείχνουν προβληματαρα
Rolson

Δημοσίευση από Rolson »

φταίς σήμερα... τα είπαμε και πιο πριν.. Έχουν καταλάβει όλοι πως παίζεις...
Δεν γίνεται με αργή άμυνα να παίζεις ψηλά και να τρως αντεπιθέσεις...
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

κάτω τα χέρια απο τον Άγγελο!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Επίσης απο την έλλειψη πάγκου κυριως οι κινήσεις που κανει συνήθως νας κανει χειρότερους .. Δεν έχει νόημα να γεμίζεις με φορ όταν δεν είσαι παραγωγικός κλπ..
Τεσπα στήριξη και μονο στήριξη
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

φυγε μονος παρε κ 5-6 λουλούδια μαζι σου μπας κ το σωσουμε..δεν μπορεις..ΝΤΡΟΠΗ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”