γενικά μιλαω, δε λέω επεισαν εσενα προσωπικα...MANIAKOS έγραψε:εμενα με επεισαν για τις θλασεις..? ποτε?
Εχει φταιξιμο και ο δων αρκετο αλλα μπροστα δεν την παλευουμε οποιος και να ρθει....παικτες θελουμε ΠΡΩΤΑ μετα προπονητη....
Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
παραφρασμένο ελαΦρώςhitman έγραψε:Η ώρα είναι 21:21 και ο Giorgos Donis παραμένει προπο-νητής του ΠΑΟΚ
''Γύρισα στο σπίτι μου,
στις δυόμιση και κάτι,
μα όσο κι αν προσπάθησα,
δε μπορώ να κλείσω μάτι.
Πόσο υποφέρω,
που θα πάει πια δεν ξέρω,
θέλω να ξεχάσω,
μα όλο σ' αναφέρω.
Δυόμιση κι εγώ περιμένω,
τρεις κι ακόμα μόνος μου μένω,
όπως τόσα και τόσα βράδια,
ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ''χεις φύγει,ΑΛΛΑ μένουν άδεια.''
[youtube]58Pzzr6W530[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Κυρ 27 Ιαν 2013, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- pagotatzis
Για πρώτη φορά έχω επενδυτή που μπορεί να μου φέρει έναν σοβαρό
Προπονητή με καλό ονομα στην Ευρώπη .δηλαδη ξένο !
Εναν ξένο παιδιά γιατί έλληνας και προπονητής δεν πανε μαζί !
Εναν που θα του πει ,θέλω αυτούς τους 2-3 παίχτες φρρτους είναι δική μου !
Δωνη ,ήθελες και εξωτερικό ;
Ας γελάσουμε
Προπονητή με καλό ονομα στην Ευρώπη .δηλαδη ξένο !
Εναν ξένο παιδιά γιατί έλληνας και προπονητής δεν πανε μαζί !
Εναν που θα του πει ,θέλω αυτούς τους 2-3 παίχτες φρρτους είναι δική μου !
Δωνη ,ήθελες και εξωτερικό ;
Ας γελάσουμε

- pagotatzis
- tera12tera
Από πότε επικροτούμε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση και συμπεριφορά ενός παίκτη μέσα στο γήπεδο ;;;moican4 έγραψε:Τον έγραψε στα @@ του..
Όποιος ήταν γήπεδο κατάλαβε...
Αν όντως έπραξε έτσι (το καλό του ΠΑΟΚ είναι να νικά ...όχι να διώχνουμε όποιον δεν μας έχει ενδεκαδάτους), τότε να φάει πρόστιμο ...και γερό μάλιστα ....
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από κάθε Γκαρσία ...Εδώ ακόμη θυμάμαι την γιούχα στον τεράστιο Κούδα το 1981 σε αγώνα με τον Πανιώνιο ....
Εκτός αν ο κάθε Γκαρσία νομιμοποιείται να κάνει του κεφαλιού του ......

ARMY: del
Μετά από αυτό που είδαν τα ματάκια μας σήμερα προτείνω - τουλάχιστον απόψε - αν είναι να επιβληθούν μπαν, να επιβληθούν με αναστολή....και άγιος να είσαι, απόψε το μπινελίκι βγαίνει από μόνο του....
Μετά από αυτό που είδαν τα ματάκια μας σήμερα προτείνω - τουλάχιστον απόψε - αν είναι να επιβληθούν μπαν, να επιβληθούν με αναστολή....και άγιος να είσαι, απόψε το μπινελίκι βγαίνει από μόνο του....
Δώνη κατάφερες και έχασες από ομάδα υποψήφια για Β'....
δεν κέρδισε πουθενά φέτος εκτός η Ξάνθη..
από το κύπελλο παραλίγο να γίνεις ρόμπα απο Καλλιθέα..
Ευρώπη έγινες ρομπα απο πουθενάδες,
είσαι τρίτος σε πρωτάθλημα χαβαλέ...
στον βάζελο μέσα μόνο εσύ ταμπαρώθηκες έτσι...
τι περιμένεις και δεν παραιτείσε ρε?
Λίγη τσίπα δεν έχεις?
ARMY:ήρεμα
δεν κέρδισε πουθενά φέτος εκτός η Ξάνθη..
από το κύπελλο παραλίγο να γίνεις ρόμπα απο Καλλιθέα..
Ευρώπη έγινες ρομπα απο πουθενάδες,
είσαι τρίτος σε πρωτάθλημα χαβαλέ...
στον βάζελο μέσα μόνο εσύ ταμπαρώθηκες έτσι...
τι περιμένεις και δεν παραιτείσε ρε?
Λίγη τσίπα δεν έχεις?
ARMY:ήρεμα
- navigator11
Ας εφαρμοστεί λοιπόν η σχετικά ανώδυνη λύση,να πάρει δρόμο ο δώνης.<<Λογικά>> δεν τον σηκώνει το κλίμα και δεν είναι άμοιρος ευθυνών για τούτο.Μακάρι με την απομάκρυνσή του να <<αναστηθεί>> αγωνιστικά η ομάδα,ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Στα λίγα λεπτά προς το τέλος του αγώνα,που παρακολούθησα,κοντά 25,πάντως,δεν είδα και κανένα σοβαρό φιλότιμο,πλήν 1-2 παιχτών,πέραν άθλιων επιλογών,τις οποίες προσωπικά δε φορτώνω στον προπονητή λχ λάθος μπαλιές στα 5-10 μέτρα ...
Ειναι φανερό ότι τον έχουν γραμμένο οι περισσότεροι ενδεκαδάτοι παίκτες (εκτός από 2-3 εξαιρέσεις) και τον γράφουν σε κάθε αγώνα εδώ και καιρό, το επιβεβαίωσαν και στο παιχνίδι με την Καλλιθέα!Απλά ο Γκαρσία με την γνησιότητα του δεν κόμπλαρε και το έδειξε καθαρά.tera12tera έγραψε:Από πότε επικροτούμε την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ εμφάνιση και συμπεριφορά ενός παίκτη μέσα στο γήπεδο ;;;moican4 έγραψε:Τον έγραψε στα @@ του..
Όποιος ήταν γήπεδο κατάλαβε...
Αν όντως έπραξε έτσι (το καλό του ΠΑΟΚ είναι να νικά ...όχι να διώχνουμε όποιον δεν μας έχει ενδεκαδάτους), τότε να φάει πρόστιμο ...και γερό μάλιστα ....
Ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από κάθε Γκαρσία ...Εδώ ακόμη θυμάμαι την γιούχα στον τεράστιο Κούδα το 1981 σε αγώνα με τον Πανιώνιο ....
Εκτός αν ο κάθε Γκαρσία νομιμοποιείται να κάνει του κεφαλιού του ......![]()
![]()
![]()
![]()
Βάζοντας τα με τον Γκαρσία χάνουμε το δάσος για το δένδρο!
Δεν χρειάζονται χαρακτηρισμοί κατά του ΓΔ , τόσο μπορεί τόσο κάνει και τόσο λέει.
Απορώ γιατί τόσο μένος εναντίον του ειδικά σήμερα, η ομάδα παρουσιάζει την ίδια εικόνα εδώ και 7 μήνες ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.Ειναι μία ομάδα που αντικατοπτρίζει επακριβώς την προσωπικότητα του προπονητή της.