Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Realcon

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)

Δημοσίευση από Realcon »

sidpanos έγραψε:
kos έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε: Το άλλο σημείο στο οποίο δεν μου απαντάς και στο οποίο υποθέτω πως συμφωνείς -κρίνοντας και από άλλα posts σου, σε άλλα topics, με τα οποία συμφωνώ- είναι η λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση του όλου συμβάντος, η οποία έρχεται να συμπληρώσει και άλλα σημαντικά επικοινωνιακά κενά τα οποία έχει ως τώρα επιδείξει η ΠΑΕ.
λανθασμενη επικοινωνιακη πολιτικη σε αυτο το θεμα ειδα κατα την γνωμη μου μονο σε οτι εχει να κανει με την προθεση της παε να το ψαξει για στοιχηματικη εταιρια. εαν το εκανε για να πιεσει και καλα τον οπαπ και κατ επεκταση το κρατος ηταν τραγικο σαν σκεψη. οι χορηγιες κοπηκαν απο πολυ ψηλα.
εαν το πραγματι το εψαξε τοτε το εβγαλε πολυ νωρις. ειπαμε ομως. η παε κανει τα παντα για αν εχουν δουλεια τα μμε. εδω βαζει καθε παικτη να δινει καθε μερα συνεντευξη στις εφημεριδες. σελιδες να γεμιζουν και ας μην εχουμε τιποτα να πουμε.
απο την μια ζαγόρ βγες και πες τα όλα,αλλά απο την άλλη λανθασμένη επικοινωνιακή διαχείριση...
δεν πάει έτσι παίδες....
Σωστός!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αυτο το πραγμα παντως τα τελευταια χρονια να εχουμε αγορασει 6-7 επιθετικους 6-7 αμυντικα χαφ 4-5 εξτρεμ 4-5 μπακ 6-7 στοπερ αλλα εκτος του Ιβιτς κανεναν αλλο επιτελικο ενω ολοι μα ολοι το επισημενουμε συνεχεια ως την μεγαλητερη αδυναμια της ομαδας δεν το καταλαβαινω.Ουτε ταμα να το εχουν κανει.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Ισως δεν εχει βρεθει ο καταλληλος...

Ισως για την θεση αυτη να ειχαν παρει σορλεν και φωτακη αλλο που δεν τους εκατσε...
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

joshua έγραψε:Αυτο το πραγμα παντως τα τελευταια χρονια να εχουμε αγορασει 6-7 επιθετικους 6-7 αμυντικα χαφ 4-5 εξτρεμ 4-5 μπακ 6-7 στοπερ αλλα εκτος του Ιβιτς κανεναν αλλο επιτελικο ενω ολοι μα ολοι το επισημενουμε συνεχεια ως την μεγαλητερη αδυναμια της ομαδας δεν το καταλαβαινω.Ουτε ταμα να το εχουν κανει.
Να μιλας μονο για σενα αν θελεις.Εγω δεν εχω επισημανει ποτε κατι τετοιο γιατι ουτε προπονητης ειμαι ουτε παραγοντας ουτε καν μεσα στην ομαδα........Και στην τελικη εκτος απο μεσιας αγαπητε,με ποια σου ποδοσφαιρικη ιδιοτητα θα επρεπε καποιος απο τη διοικηση να σε λαμβανει υποψη?

Φτανει πια με τους παντογνωστες οπαδους.Γινεστε κουραστικοι.Και φαντασου γκρινια τωρα που ειμαστε καλα και που με κλανιες βαφουμε αυγα 3 χρονια τωρα.Οταν θα ερθουν τα δυσκολα και τα μαγικα των ΖΖ θα στερεψουν να δουμε ποσο ενοχλητικοι θα γινετε τοτε.Εγω προτεινω να παρετε απο μια ομαδα στο μανατζερ (τον ΠΑΟΚ να σας φυγει και η καψα) και να κανετε εκει τους προεδρους - προπονητες.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Καλά ρε αδερφέ ηρέμησε λίγο, όντως υπάρχει ζήτημα με τη γκρίνια, αλλά κι ο φίλος με τον Ιβιτς, έχει δίκιο. Δηλαδή αυτή τη στιγμή έχουμε, πέραν του Πάμπλο και του Βιτόλο, δύο χαφ (Σορλέν - Φωτάκης) παλαιού τύπου *** ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ*** οι οποίοι μάλιστα στα σύγχρονα συστήματα δεν είμαστε σε θέση να πούμε τί ακριβώς θέση παίζουν, ειδικά ο φωτάκης ο οποίος νομίζω ούτε ο ίδιος ξέρει, ούτε εξτρέμ είναι ούτε επιθετικό χαφ ούτε αμυντικό. Κι απ την άλλη έχουμε δυσλειτουργική παραγωγή κι ανάπτυξη επιθετική, παρακαλάμε κάθε τόσο να βγάλει ο Ιβιτς το φίδι απ την τρύπα, κι όμως ενώ το πρόβλημα έχει εντοπιστεί καιρό απο όλους, το μόνο που ακούστηκε ήταν για τον Πορτογάλο το δεκάρι, που ούτε εκείνος θα μου έδινε σιγουριά, αλλά τέλος πάντων θα ήταν μια κίνηση. Επίσης υποτίθεται πως ο Κριστιάνο θα μπορούσε να κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά δεν έχει ακόμα δοκιμαστεί.
Επιπλέον, έχουμε πλέον τόσους επιθετικούς, που αναγκαζόμαστε να τους βάζουμε στα πλάγια, για να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Αλλά, ενώ παίζουμε σύστημα που απαιτεί παίκτη καθαρά στη θέση του Ίβιτς, ας πούμε δεκάρι, για εκείνη ακριβώς τη θέση έχουμε μόνο ΕΝΑ παίκτη που μπορεί και πρέπει να παίζει, χειμώνα καλοκαίρι, κι όταν χτυπάει ¨ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ . Ε δηλαδή έλεος.
Οπότε, οι απορίες είναι μάλλον λογικές..
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

http://www.paokmania.gr/component/conte ... mpora.html

Μιλάει με ΠΑΟΚ ο Κάμπορα

Βαρέθηκαν να βρίσκουν ονόματα και άρχισαν την ανακύκλωση...?
Θα φανεί, αν κλείσει θα κλείσε άμεσα έτσι κι αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Πάντως φίλος μου Κύπριος ρεπόρτερ μου είπε πως στην Ανόρθωση αν κλείσει δε θα είναι για πάνω από μισό 1 χρόνο γιατί έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.Τώρα αλήθεια ή ψέμματα ποιος ξέρει???Πάντως σίγουρα κάτι παίζει με δαύτον..

:pano:
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

Oποιος έχει ουσιώδη πρόταση ας αφήσει τα πληκτρολόγια και ας περάσει μια βόλτα απο τα γραφεία τις ΠΑΕ ΠΑΟΚ, να κάνει τις προτάσεις του. Λέμε λέμε κριτικάρουμε θέλουμε αλλα μετοχές δεν παίρνουμε η κάνω λάθος?? 6 χιλιάδες ηταν οι νεοι μέτοχοι η και αυτό ειναι ψέμα?? καταλάβεται κύριοι οτι ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα κόκκαλη και κανένα βαρδινογιάννη, βγενόπουλο, η γενικά μεγαλοεπιχειρηματία. Το ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ δηλαδή το έχουμε μόνο για να το λέμε?? για να έχεις απαιτήσεις για μεγάλες μεταγραφές, για να καμαρώνεις οτι πήγες στο αεροδρόμιο και εσυ να υποδεχτείς τον τάδε παιχταρά, πρέπει να βοηθήσεις απο μέρους σου και εσυ με 6 χιλιάδες νέους μετόχους δεν νομίζω να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας και την υποστήριξη της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας παρα μόνο έχουμε απαιτήσεις.

Υ.Γ. για κάτι τυπάκια που θέλουν να λέγονται ''δυνατοί'' οικονομικά και κοτσάρονται και καμαρώνουν για τον ΠΑΟΚ μόνο στις επιτυχίες αλλα στα δύσκολα και στα έμπρακτα δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη αυτά τα τυπάκια για μένα ειναι ανάξια σχολιασμού..
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

δεν μας χρειαζεται επιθετικος εχουμε τον σαλπιγγιδη
32 χρονων ο καμπορα και οχι τιποτε φοβερο
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

soflodoras έγραψε:
joshua έγραψε:Αυτο το πραγμα παντως τα τελευταια χρονια να εχουμε αγορασει 6-7 επιθετικους 6-7 αμυντικα χαφ 4-5 εξτρεμ 4-5 μπακ 6-7 στοπερ αλλα εκτος του Ιβιτς κανεναν αλλο επιτελικο ενω ολοι μα ολοι το επισημενουμε συνεχεια ως την μεγαλητερη αδυναμια της ομαδας δεν το καταλαβαινω.Ουτε ταμα να το εχουν κανει.
Να μιλας μονο για σενα αν θελεις.Εγω δεν εχω επισημανει ποτε κατι τετοιο γιατι ουτε προπονητης ειμαι ουτε παραγοντας ουτε καν μεσα στην ομαδα........Και στην τελικη εκτος απο μεσιας αγαπητε,με ποια σου ποδοσφαιρικη ιδιοτητα θα επρεπε καποιος απο τη διοικηση να σε λαμβανει υποψη?

Φτανει πια με τους παντογνωστες οπαδους.Γινεστε κουραστικοι.Και φαντασου γκρινια τωρα που ειμαστε καλα και που με κλανιες βαφουμε αυγα 3 χρονια τωρα.Οταν θα ερθουν τα δυσκολα και τα μαγικα των ΖΖ θα στερεψουν να δουμε ποσο ενοχλητικοι θα γινετε τοτε.Εγω προτεινω να παρετε απο μια ομαδα στο μανατζερ (τον ΠΑΟΚ να σας φυγει και η καψα) και να κανετε εκει τους προεδρους - προπονητες.
Οποιος δεν αντέχει τη κριτική και τη βαφτίζει γκρίνια μετά από τέτοιες εμφανίσεις ας ασχοληθεί με το σουηδικό πρωτάθλημα το ελβετικό που είναι ψιλοχαλαρα τα πράγματα. Η ας ασχοληθεί με τους λύκους kai τα άσπρα χώματα που δεν υπάρχουν και μεγάλες απαιτήσεις. Kαι στο κάτω κάτω ποδοσφαιρικό forum είναι και το topic είναι μεταγραφολογία για τι θα μιλάμε?Για τον καιρό? Καταθέτει κάποιος την άποψη του και την κριτικάρεις με επιχειρήματα όχι με εξυπνάδες και φαμφαρολογιες . Και δε πρωτοτυπείτε κι όλας, οι ίδιες κλισέ ατάκες μόνιμος. Αφού αναρωτιέμαι μήπως κυκλοφορεί κανένα σκριπτάκι από καμια ΠΑΕ που μπαίνουν αυτόματα απαντήσεις τύπου " " Οι ZZ ξέρουν " ," Όχι άλλη γκρίνια " ," Να γίνεις εσύ πρόεδρος ", " να πας παίξεις manager ". Αν κουραστικές φιλε soflodoras δε σ αναγκάζει κανεις να διαβάζεις το forum, κλειστό και πάνε ξεκουράσου. Έτσι κι αλλιώς δε προσφέρεις και τίποτα στη συζήτηση όπως είπα αυτά που λες τα έχουμε διαβάσει άπειρες φορες.
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Σωπα ρε φιλε...ο ΠΑΟΚ εκανε 4 μεταγραφες για εναλλακτικη του ιβιτς.
1)Φωτακης
2)Σορλεν
3)Κριστιανο
4)Φιλομενο (υπο προυποθεσεις)

Το να λεμε οτι δεν εγινε προσπαθεια και οτι το εχουν ταμα να μεινουν με τον ιβιτς στα αυτια μου ακουγεται σαν 100% γκρινια.Αλλα δεν πειραζει.Συνεχιστε την γκρινια.Ετσι κι αλλιως μαθημενοι ειστε στις κωλοτουμπες.Οι μισοι που βριζανε τον μπαλαφα τον εχουν πουλεν τωρα.Οσοι γκρινιαζαν με τον σαντος τωρα τραβανε τα βυζια τους.Οσοι γκρινιαζαν με τον ιβιτς τωρα πονανε τα ματια τους οταν ειναι εκτος ενδεκαδας.Εγω θα ειμαι εδω και θα σας μουτζωνω και εσεις θα γελατε με αμηχανια οταν θα θυμιζω τις αντιδρασεις σας.Αλλα αν ξαναδιωξετε το Ζαγορακη τοτε εκει θα μουτζωνω και μενα που δε σας εκανα περισσοτερο κριτικη.Δεν εχω εγωιστικες τασεις να φανω εγω ο δικαιος,αλλα πολυ φοβαμαι οτι στην μικρη κοινωνια της θεσσαλονικης η μονιμη κριτικη χωρις ιδιαιτερες γνωσεις και ωριμη σκεψη κατι τετοιο ειναι επικινδυνο για την υγιεια της ομαδας.Σκεψου ρε φιλε στη δουλεια σου να εχεις καποιον που να κατακρινει σε οτι κι αν κανεις και εκτος απο αυτο να σου ζηταει και να κανεις παραπανω απο οτι μπορεις.Ε οσο και καλη διαθεση και να χεις και οσο και καλη αποδοση να εχεις επιδειξει σιγουρα θα ξενερωσεις τη ζωη σου.Θα σταματησεις να ασχολεισαι.
Και στη τελικη φιλε αν δε σου αρεσει οτι κανει η διοικηση και εχεις βαρεθει να ακους τα ιδια τετρημενα σταματα εσυ να ασχολεισαι.Καπις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος soflodoras την Τρί 20 Ιούλ 2010, 00:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ε ρε π@υστη μου με τους προπονητες... Πες πες πιστευω θα το καταφερουμε να τον διωξουμε τον Ιβιτς παιδια. Παμε ολοι μαζι. Φυγε Ιβιτς δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ μας. Εισαι αργος δε σπας τη μπαλα δεν δεν δεν...

Και ποιν να παρουμε ρε φωστηρες? Γιατι απο οτι ξερω 10αρια σπανιζουν πλεον... Εχει αξιοπιστο δεκαρι ο πρωταθλητης Παναθηναικος? Ποιον παρακαλω? Τον Καραγκουνη? ΟΚ : 2γκολ - 4 ασσιστ ολο το πρωταθλημα.
Ο Ολυμπιακος μηπως ειχε? Μαρεσκα να πουμε? ΟΚ : 4 γκολ - 1 ασσιστ, να πουμε τον Οσκαρ δεκαρι? 2 γκολ - 3 ασσιστ
Η ΑΕΚ μηπως ρε παιδια κανενα μαματο δεκαρι? Μαντουκα που πολλοι λενε οτι ειναι παιχταρας κλπ : 5 γκολ - 4 ασσιστ

Μαλιστα. Ποσα ειχε ο Ιβιτς? 7 ΓΚΟΛ - 6 ΑΣΣΙΣΤ !!!

δεν περιγραφω αλλο...

(πηγη για οποιον θελει να ανοιξει τα ματακια του http://www.superleaguegreece.net/statistics/teams/1 )
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Αν ειναι δυνατον τον καλυτερο παιχτη μας ρε φιλε να τον κραζουν μερικοι. Οτι να ναι λαιμαι
Άβαταρ μέλους
Enide

Δημοσίευση από Enide »

trelopaoki444 έγραψε:Ε ρε π@υστη μου με τους προπονητες... Πες πες πιστευω θα το καταφερουμε να τον διωξουμε τον Ιβιτς παιδια. Παμε ολοι μαζι. Φυγε Ιβιτς δεν κανεις για τον ΠΑΟΚ μας. Εισαι αργος δε σπας τη μπαλα δεν δεν δεν...

Και ποιν να παρουμε ρε φωστηρες? Γιατι απο οτι ξερω 10αρια σπανιζουν πλεον...
Είσαι αργός , δεν στρίβεις , βγάλτο έξω το ταγάρι και πολλά άλλα χαριτωμένα που κατά καιρούς ακούστηκαν από τους προπονηταράδες της κερκίδας, των ερτζιανών και του πληκτρολογίου :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πραγματικά αυτή η εμπάθεια για τον Ιβιτς ακόμα και τώρα χρίζει επιστημονικής ανάλυσης . Αλλά που θα πάει θα τους εκθέσει όλους τους επικριτές του για ακόμη μια φορά ο πραγματικός φετινός MVP του ΠΑΟΚ. 8-)
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Ποιος κραζει τον Ιβιτς ρε παιδες; :mrgreen: Απλα λεμε οτι πρεπει να υπαρχει και δευτερος παιχτης με αναλογα χαρακτηριστικα, κατι που δεν γινεται μεχρι στιγμης...

Ειναι αστειο να λεμε οτι πηραμε τον Σορλεν και τον Φιλομενο για αυτη τη θέση... Ουτε στο μανατζερ δεν τους βαζεις εκει... :lol: (αντε για τον Φωτακη να υποψιαστουμε οτι για αυτο παρθηκε- κατι το οποιο πιστευαμε οι πιο πολλοι- αλλα δεν ειδαμε και πολλα πραγματα)...

Αλλα το ξαναλεμε για να το εμπεδώσουμε... Η διοικηση δεν προκειται να ρισκάρει, ουτε να αναβαθμίσει το ροστερ χωρις ιδιαιτερο λόγο και χωρις να εχει τα εφοδια να το κανει (προκριση σε ευρωπαικο ομιλο = λεφτα)... Ισα ισα, προσπαθει να τα φερει βολτα και να μην πουλησει κανεναν, διοτι εχουν σφιξει τα οικονομικά...

Οι κατω εχουν ξεφυγει και φετος δεν θα πιανονται (προσωπικη μου αποψη)... Εχουν ριξει απιστευτα εκατομυρια που εσυ ουτε στον υπνο σου δεν τα βλεπεις (δανεικα;) ! Και φυσικα πρεπει να ειναι ανωμαλος οποιος κραζει τους ΖΖ γιατί η ψαλιδα εχει αρχισει και ανοιγει και δυστυχως δεν μπορουμε να τους ανταγωνιστούμε! Αρα μια χρονια σαν την περσινη , φετος θα ειναι θαυμα και θα μας αφησει απιστευτα ικανοποιημενους!

Φυσικα μην αυτομαστιγωνεστε στο γιατί ο λαός του ΠΑΟΚ δεν βαζει χρηματα... Εκ των πραγματων δεν υπαρχει περιπτωση να τσουλησει παραπανω απο οτι τωρα το οχημα μονο με τους φιλαθλους, διοτι ειμαστε πολυ λιγοτεροι φιλαθλοι απο οσο νομιζουμε! Οχι μονο στον ΠΑΟΚ, αλλα σε ολες τις ομαδες... Οσο η κοινωνια αντιμετωπιζει το ποδοσφαιρο οχι ως θεαμα ή αθλητισμό ή εναλλακτικη προταση για τα φιλαρακια τις Κυριακες, αλλα ως μεσο επιχειρηματιων για ξεπλυμα χρηματος ή διαφθορας ή προβολής, τοτε οι φιλαθλοι στις κερκιδες θα ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα ,οπως ειναι τωρα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”