5. Pablo Gabriel García Pérez

Άβαταρ μέλους
interad

Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez

Δημοσίευση από interad »

Τεράστιε Pablo,

τα δάκρυά ΣΟΥ έχουν πλημμυρίσει τα μάτια ΜΑΣ...

από την Αυστραλία μέχρι την Τούμπα...

σε όλο τον ΑΣΠΡΟΜΑΡΟ κόσμο...

δεν το έχει καταφέρει άλλος αυτό...
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

+1000000
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Παυλάρα είσαι τεράστιος παίκτης με τεράστια καρδιά.
Σε αγώνα που σκόραρες για τη μαμά σου και για εμάς παρέμεινες ταπεινός δηλώνοντας:
''Σήμερα δεν έπαιξα καλά και δενήμουν συγκεντρωμένος''

RESPECT!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

Ε ΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΥΛΑΡΑ ΔΑΚΡΥΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΧΘΕΣ....

ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΑ ΓΡΑΨΑΤΕ ΟΛΑ

ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ Ο ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΣ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Θα ζήσω να δω τον επόμενο ΠΑΜΠΛΟ στην Τούμπα?
Άβαταρ μέλους
Pepermint

Δημοσίευση από Pepermint »

Πάμπλο

Γαλήνιο ταξίδι...και γαλήνη στην ψυχή της μητέρας σου

Είθε τα ψυχικά τραύματα τα δικά σου και των οικείων της να κλείσουν το συντομότερο δυνατόν και με τον λιγότερο οδυνητό τρόπο

Το γκολ σου...θα συζητιέται πάντα

+ άπειρο !!!
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

Αδερφέ μας Παυλάρα, να' ξέρες μόνο τι ύμνους γράφουν οι παλιοφυλλάδες σήμερα για σένα - ναι, ναι, αυτοί οι αλήτες που πέρσι ζητούσαν την απέλασή σου, αυτοί που γράφανε ότι "δεν πατάς περιοχή", αυτοί που χλεύαζαν "Ποιός Γκαρσία τώρα, ο πυγμάχος;".

ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΡΕ, ΣΗΜΕΡΑ !!!

Κι αν θέλετε να πείτε κάτι, θα ξεκινάτε με τη φράση: "Ζητώ συγνώμη από έναν από τους μεγαλύτερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που έκαναν την τιμή να παίξουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για όλες τις μ@λ@κίες που έχω γράψει γι' αυτόν..." - μετά πέστε ό,τι π@π@ριά θέλετε...

Να ζήσεις να τη θυμάσαι τη μανούλα σου, αδερφέ μας... και νά'σαι σίγουρος ότι από κει ψηλά θα σε βλέπει και θα σε καμαρώνει, και θα ξέρει ότι είσαι ευτυχισμένος γιατί ήρθες στην ομάδα που σου ταιριάζει περισσότερο απ' όλες... και να ξέρεις ότι εκεί που είναι δεν είναι μόνη: της κρατούν παρέα όλα τα αδέρφια μας του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Παραδείσου... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Το γκολ που έβαλε η μανούλα σου δεν θα το έβαζε απο εκείνη την θέση ούτε ο Φραντζέσκος που άφησε εποχή στην ομάδα μας.

Πλεον δεν άφησες εποχή μόνο κάνοντας όλους μας να κλαίμε αλλά κάτι παραπάνω.
Να λέμε στην νέα δεκαετία

Ο ΠΑΟΚ του ΓΚΑΡΣΙΑ
Άβαταρ μέλους
montolivo4

Δημοσίευση από montolivo4 »

Ειμαι 17 χρονων και νιωθω τυχερος που θα εχω να λεω στα παιδια μου στο μελλον για σενα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

GORDON έγραψε:Αδερφέ μας Παυλάρα, να' ξέρες μόνο τι ύμνους γράφουν οι παλιοφυλλάδες σήμερα για σένα - ναι, ναι, αυτοί οι αλήτες που πέρσι ζητούσαν την απέλασή σου, αυτοί που γράφανε ότι "δεν πατάς περιοχή", αυτοί που χλεύαζαν "Ποιός Γκαρσία τώρα, ο πυγμάχος;".
Μόνο οι φυλλάδες φίλε GORDON; Μόνο; Είσαι υπερβολικά καλός με συνοπαδούς μας.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Ευτυχώς τα γραπτά μένουν !!!
Δεν με νοιάζει τι έγραφαν και τι έλεγαν οι χιλιάδες αλλόθρησκοι για τον άνθρωπο και ποδοσφαιριστή Πάμπλο Γκαρσία. Εμένα με πείραξε πάρα πολύ και με πειράζουν ακόμα αυτά που είναι γραμμένα στο παρόν φόρουμ σχόλια για τον Πάμπλο από ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ. Όταν δύο τρεις από εμάς είχαμε μείνει να μαλλώνουμε για το τι εστί Πάμπλο. Το μόνο που θέλω είναι όλοι οι παοκτσήδες που αγαπούν τον ΠΑΟΚ τρελά να ξυπνήσουν ... Όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ο ΠΑΟΚ τους χρειάζεται ...

Όσο αφορά κάποιους δημοσιογράφους όπως εσένα τζατζαρά, άντε γα@@σου ρε παλτό και άντε βούλωσέ το επιτέλους. Ο παοκτσής δεν γουστάρει άλλο να ακούει κομπλεξικούς, άχρηστους και αχάριστους.

Πάμπλο απλά ευχαριστώ για όσα έχεις κάνει ήδη και όσα θα κάνεις ακόμα. Το ότι είσαι πλέον πρότυπο για τα παιδιά του ΠΑΟΚ δίνει ανεκτίμητη αξία στον τίτλο "Πρότυπο των παιδιών του ΠΑΟΚ".

Τι άλλο να πει κανείς για εσένα !!!!!!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Π αμπλο Γκαρσια
Α ντισταση
Ο νειρο
Κ ατακτηση
Άβαταρ μέλους
novito

Δημοσίευση από novito »

Ότι και να γράφουμε για τον Πάμπλο είναι λίγο. Καλος χθες (αν και σιγουρα εχει κανει πολυ καλυτερα παιχνιδια), με το γνωστο του παθος που μας τρελαινει. Και φυσικα το καταπληκτικο γκολ γι ακομα μια φορα....!!

υ.γ. δε παταει ομως περιοχη.... :twisted:
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

GORDON έγραψε:Αδερφέ μας Παυλάρα, να' ξέρες μόνο τι ύμνους γράφουν οι παλιοφυλλάδες σήμερα για σένα - ναι, ναι, αυτοί οι αλήτες που πέρσι ζητούσαν την απέλασή σου, αυτοί που γράφανε ότι "δεν πατάς περιοχή", αυτοί που χλεύαζαν "Ποιός Γκαρσία τώρα, ο πυγμάχος;".

ΣΚΑΣΜΟΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ, ΡΕ, ΣΗΜΕΡΑ !!!

Κι αν θέλετε να πείτε κάτι, θα ξεκινάτε με τη φράση: "Ζητώ συγνώμη από έναν από τους μεγαλύτερους ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ και ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ που έκαναν την τιμή να παίξουν στο Ελληνικό Πρωτάθλημα για όλες τις μ@λ@κίες που έχω γράψει γι' αυτόν..." - μετά πέστε ό,τι π@π@ριά θέλετε...

Να ζήσεις να τη θυμάσαι τη μανούλα σου, αδερφέ μας... και νά'σαι σίγουρος ότι από κει ψηλά θα σε βλέπει και θα σε καμαρώνει, και θα ξέρει ότι είσαι ευτυχισμένος γιατί ήρθες στην ομάδα που σου ταιριάζει περισσότερο απ' όλες... και να ξέρεις ότι εκεί που είναι δεν είναι μόνη: της κρατούν παρέα όλα τα αδέρφια μας του Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Παραδείσου... :nairepaok:

Μεγάλε...Pablo, η δύναμή σου είμαστε εμείς, οι χιλιάδες οπαδοί σου...

Με έκανες κι έκλαψα χτες....Γέμισαν τα μάτια μου....Κι εσύ και ο ΠΑΟΚ μας....

Κάτι μου έλεγε μέσα μου πέρσι, ότι δεν μπορεί να ήσουν έτσι όπως σε βλέπαμε την προηγούμενη σεζόν. Τα καλύτερα μας τα φύλαγες για την επόμενη...

:pano:
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Με έκανε κι έκλαψα σαν μικρό παιδί.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”