Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Η ποιοτητα των αρδ δε με ενοχλει τοςο όσο η δικια μας ως οπαδοί
- anekfrastos
Να γειασ' ο στόμας σουMANIAKOS έγραψε:Η ποιοτητα των αρδ δε με ενοχλει τοςο όσο η δικια μας ως οπαδοί
Είναι γνωστο ότι ειμαστε οι χειρότεροι οπαδοι στον κοσμο.Ευτυχως εχουμε πολλα πρωταθλήματα και κυπελλα και δημιουργουμε μεσω αυτων νεους οπαδους.Οι πολλοι τιτλοι μάς εχουν κανει γνωστους παγκοσμια.
Γιατι τοση λοιδορια ρε συμφορουμιτες?Τοσο κακο σάς εχει κανει αυτος ο ΛΑΟΣ και τον απαξιώνετε απ το πρωι μεχρι το βραδυ?
Γιατι τοση λοιδορια ρε συμφορουμιτες?Τοσο κακο σάς εχει κανει αυτος ο ΛΑΟΣ και τον απαξιώνετε απ το πρωι μεχρι το βραδυ?
Αλλο οι οπαδοι στην κερκιδα και στις εκδρομες και αλλο (αλλοι) στα ραδιοφωνα στα forum και το fb
Μικρη μειοψηφια ειναι αυτοι που πανε κερκιδα και εκδρομες.
Η μεγαλη πλειοψηφια ειναι μπροστα σε οθονες (καλη ωρα) και ραδια.
Η μεγαλη πλειοψηφια ειναι μπροστα σε οθονες (καλη ωρα) και ραδια.
- anekfrastos
Αν αυτές τις δηλώσεις τις έκανε π.χ. ο Βαρελα τώρα θα μας είχαν κρεμάσει κουδούνιαsamba_to_thirio έγραψε: Οπότε πραγματικά είναι μια σπουδαία ευκαιρία για μένα να ξαναπαίξω και να κάνω αυτό που ξέρω καλά, να τρομάξω ξανά τους αντίπαλους επιθετικούς!».
Τι πρέπει να περιμένουν από τον Κρίστοφερ Σάμπα οι φίλοι του Παναθηναϊκού;
«Το 100% σε κάθε παιχνίδι. Τίποτα ψεύτικο. Είμαι ακριβώς όπως δείχνω. Αληθινός. Σκοπεύω κάθε στιγμή, κάθε αγώνα να δίνω τα πάντα. Δεν φοβάμαι να ματώσω, δεν φοβάμαι να ιδρώσω, δεν φοβάμαι ούτε καν τα σπασμένα κόκαλα! Δεν φοβάμαι τίποτα».
Λέει...Δεν πήραμε τον φορ που θα είναι πιο πλήρης από αυτούς που έχουμε. Ευθύνη Μίχελ ξεκάθαρα γιατί είχε τρεις μήνες μπροστά του και το άφησε για την τελευταία στιγμή. Είναι δείγμα της απειρίας του στη θέση, η οποία ελπίζω να μη φανεί στη διαχείριση της καθημερινότητας.
Μάλιστα, φταίει λοιπόν ο Μίχελ
και συνεχίζει...
Έξυπνος άνθρωπος ο Μίχελ. Δεν πήρε φορ, ο Κλάους στη πρώτη γραμμή, θα τρώει το μπινελίκι ξεκούραστα και αυτός στη πούδρα. Για χαζό τον είχατε τον Σλοβάκο... Καλό μήνα
Τελικά θέλαμε φορ ή δεν θέλαμε, έψαχνε ο Μίχελ ή δεν έψαχνε και μας κορόιδευε, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι αν ερχόταν θα χωρούσε με τον κλάους; γιατί πέρσυ το παίξατε πολύ αυτό το παραμύθι...και τσίμπησε ο μ@λάκας ο τούντορ και σας έκανε το χατήρι
ο ΙΒΙΤΣ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ πραγματα, αλλά ούτε αυτόν τον ακούτε
«Την απόφαση δεν την πήραμε… χθες. Η ενημέρωση έγινε εδώ και καιρό. Δε μπορώ να σας πω τον λόγο. Ο ίδιος το ξέρει από πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Σεβόμαστε όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ. Αλλά φέραμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο πιεστικά και όπως με τον Κάτσε και με τον Τζιόλη ήμασταν ξεκάθαροι. Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που θα πω σε παίκτη μου 4-5 πριν το τέλος των μεταγραφών πως δεν υπολογίζεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό»
όλες οι απαντήσεις εδώ!!!
[youtube]_yxXAwbqS7U[/youtube]
από το 5 30 και μετά θα καταλάβετε πολλά για μεταγγραφές
στο 7' 30'' ακούστε τι λέει...
και κάποιος βγαίνει και λέει τον προπονητή του ΠΑΟΚ ψεύτη. και δεν ντρέπεται και εσείς συνεχίζετε να τον πιστεύετε...
ΙΒΙΤΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ
Μάλιστα, φταίει λοιπόν ο Μίχελ
και συνεχίζει...
Έξυπνος άνθρωπος ο Μίχελ. Δεν πήρε φορ, ο Κλάους στη πρώτη γραμμή, θα τρώει το μπινελίκι ξεκούραστα και αυτός στη πούδρα. Για χαζό τον είχατε τον Σλοβάκο... Καλό μήνα
Τελικά θέλαμε φορ ή δεν θέλαμε, έψαχνε ο Μίχελ ή δεν έψαχνε και μας κορόιδευε, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι αν ερχόταν θα χωρούσε με τον κλάους; γιατί πέρσυ το παίξατε πολύ αυτό το παραμύθι...και τσίμπησε ο μ@λάκας ο τούντορ και σας έκανε το χατήρι
ο ΙΒΙΤΣ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ πραγματα, αλλά ούτε αυτόν τον ακούτε
«Την απόφαση δεν την πήραμε… χθες. Η ενημέρωση έγινε εδώ και καιρό. Δε μπορώ να σας πω τον λόγο. Ο ίδιος το ξέρει από πριν ξεκινήσει η προετοιμασία. Σεβόμαστε όλα όσα πρόσφερε στο ελληνικό πρωτάθλημα και στον ΠΑΟΚ. Αλλά φέραμε δύο παίκτες σε αυτή τη θέση. Θέλουμε να παίξουμε πιο γρήγορα, πιο πιεστικά και όπως με τον Κάτσε και με τον Τζιόλη ήμασταν ξεκάθαροι. Εγώ δεν ήμουν άνθρωπος που θα πω σε παίκτη μου 4-5 πριν το τέλος των μεταγραφών πως δεν υπολογίζεται. Δεν θα το κάνω ποτέ αυτό»
όλες οι απαντήσεις εδώ!!!
[youtube]_yxXAwbqS7U[/youtube]
από το 5 30 και μετά θα καταλάβετε πολλά για μεταγγραφές
στο 7' 30'' ακούστε τι λέει...
και κάποιος βγαίνει και λέει τον προπονητή του ΠΑΟΚ ψεύτη. και δεν ντρέπεται και εσείς συνεχίζετε να τον πιστεύετε...
ΙΒΙΤΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ!!! ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ
Μετά το σημερινό που έγραψε το σίχαμα αυτό στο facebook για τον Μίχελ,πρέπει να μπει στο μυαλό όλων πως δεν είναι απλά ένας αλήτης ρουφινάνος δημοσιογράφος,αλλά ένας εχθρός του ΠΑΟΚ.
Μην τον ακούτε,μην τον διαβάζετε,μην του δίνετε σημασία.Αυτός για το προσωπικό συμφέρον και για την τσέπη του θα πουλούσε και την μάνα του.
Μην τον ακούτε,μην τον διαβάζετε,μην του δίνετε σημασία.Αυτός για το προσωπικό συμφέρον και για την τσέπη του θα πουλούσε και την μάνα του.
Αφού υπάρχουν ακόμα μέσα οι κόλλητοι...δεν άλλαξε τπτ πάνω σε αυτό!
Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν οι κλάους και τζιόλης αισθάνονται καλά με όλο αυτό...δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό γυρίζει μπούμερανγκ???
Ο τύπος έχεο αρχίσει να το χάνει όσο περνάει ο καιρός...το σελεμπριτιλίκι τον έχει χαζέψει....θα γίνει γραφικός σαν τον Μίνο στο τέλος...Κριμα.
Και επειδή σίγουρα θα διαβάζει..."Χολαργέ ξύπνα, δεν ήσουν έτσι εσύ"
Το μόνο που με προβληματίζει είναι αν οι κλάους και τζιόλης αισθάνονται καλά με όλο αυτό...δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό γυρίζει μπούμερανγκ???
Ο τύπος έχεο αρχίσει να το χάνει όσο περνάει ο καιρός...το σελεμπριτιλίκι τον έχει χαζέψει....θα γίνει γραφικός σαν τον Μίνο στο τέλος...Κριμα.
Και επειδή σίγουρα θα διαβάζει..."Χολαργέ ξύπνα, δεν ήσουν έτσι εσύ"
- john4serres
Στο φβ οι ερωτησεις πεφτουν βροχή ομως..Odi έγραψε:Μετά το σημερινό που έγραψε το σίχαμα αυτό στο facebook για τον Μίχελ,πρέπει να μπει στο μυαλό όλων πως δεν είναι απλά ένας αλήτης ρουφινάνος δημοσιογράφος,αλλά ένας εχθρός του ΠΑΟΚ.

γίνεται να κάνουμε κάποιες μεταγραφές δημοσιογράφων των αθηνών;
ειλικρινά το λέω. έχω γνωρίσει παιδιά που κάνουν βάζελο και άεκ, και ποτε δε θα τολμούσαν ΕΠΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, να πλάσουν και να παίξουν τέτοιες παπαριές
ειλικρινά το λέω. έχω γνωρίσει παιδιά που κάνουν βάζελο και άεκ, και ποτε δε θα τολμούσαν ΕΠΙΔΗ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ, να πλάσουν και να παίξουν τέτοιες παπαριές