Το ιδανικό θα ήταν να μείνει ο Οζντόεφ για να μην έχουμε πολλές αλλαγές καλοκαιριάτικα και η 5αδα να συμπληρωθεί με αξιόπιστο Έλληνα που μπορεί να σταθεί στο rotation τύπου Αλεχανδρόπουλουnunies4 έγραψε:Οτι θα εχουμε μια ΧΑΦΑΡΑ για τις επομενες 2 σεζον αν αυτη την φορα γινει το αυτονοητο και ενεργοποιηθει η ρητρα και οτι θα ξεκινησεις την επομενη σεζον με Μειτε-Καμαρα-Πενια και θα δουμε τι θα γινει με Οζντοεφ, δεν ειναι αρκετο για να πεις οτι η κινηση ειναι τρομερης σημασιας;
Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025
Απο τις φωτογραφιες της αφιξης του Πολωνου στο αεροδρόμιο δειχνει ιδιαιτερα ευχαριστο το να συμβιώνει κανεις με την κυρα-Βιετεσκα

- ΑποστόληςΑ
Και κάπου εδώ καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι έχουμε πολλά κοινά ο Δάσκαλος κι εγώ.
Επιτέλους γίνεται το αυτονόητο.Κι ας αργήσαμε. Σουαλιό καλωσήρθες πίσω.
Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Σήμερα ο κόουτς στηρίζεται εμπράκτως.
Πιθανότατα δεν προλαβαίνουμε να υπερασπιστούμε με αξιώσεις τον τίτλο. Παρόλα αυτά πρέπει να δώσουμε τη μάχη. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. Με προπονητή και παίκτες να νιώθουν σιγουριά, σε συνδυασμό με πραγματική υπεροπλία,θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας.
Το 'χουμε. Τα καλύτερα έρχονται.
Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα. Σήμερα ο κόουτς στηρίζεται εμπράκτως.
Πιθανότατα δεν προλαβαίνουμε να υπερασπιστούμε με αξιώσεις τον τίτλο. Παρόλα αυτά πρέπει να δώσουμε τη μάχη. Είμαι σίγουρος πως θα το κάνουμε. Με προπονητή και παίκτες να νιώθουν σιγουριά, σε συνδυασμό με πραγματική υπεροπλία,θα αλλάξει η εικόνα της ομάδας.
Το 'χουμε. Τα καλύτερα έρχονται.
-
Ας ελπίσουμε ότι τα επόμενα νέα θα είναι για αριστερό μπακ, και μετά για αποδέσμευσεις όλων των παλτων που μάζεψαν στην ομάδα, με τις προσευχές όλων για να φύγουν 2 φορ τώρα που πήραμε φορά μήπως φέρουμε και ΦΟΦ
Θελεις να μας πεις δηλαδη οτι σου εβγαλε θετικα vibes η κυρα-Βιετέσκαινα αδερφε Αποστολε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Και κάπου εδώ καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι έχουμε πολλά κοινά ο Δάσκαλος κι εγώ.

Φτάνει ποδοσφαιριστής στο αεροδρόμιο μαζί με τον δεσμό του και καθώς πάνε να μπούνε στο αμάξι βλέπεις έναν άκυρο να μπαίνει μποστά στην γυναίκα, καθώς πάει να μπει, για να κόψει αντίδραση. Και μετά ακους σεξιστικά σχόλια απο τους καράβλαχους που μαζεύτικαν εκεί για φωτογραφίες. Πόσο για τον πεόπουλο πραγματικά.
-
Γράφτηκε σε κάποιο από τα λεγόμενα "σοβαρά" σάητ ότι θα υπάρξει και αποχώρηση έκπληξη. Υποψιαζόμαστε κάποιον ή ασχολούμαστε με κιτσιου, λημνιο και σταφυλιδη μόνο?
Κοταρσκι λογικαpaliotomaros έγραψε:Γράφτηκε σε κάποιο από τα λεγόμενα "σοβαρά" σάητ ότι θα υπάρξει και αποχώρηση έκπληξη. Υποψιαζόμαστε κάποιον ή ασχολούμαστε με κιτσιου, λημνιο και σταφυλιδη μόνο?
Στάλθηκε από το V2205 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Daskalos_4 έγραψε:Απο τις φωτογραφιες της αφιξης του Πολωνου στο αεροδρόμιο δειχνει ιδιαιτερα ευχαριστο το να συμβιώνει κανεις με την κυρα-Βιετεσκα![]()
Η Βιτέσκαγια είναι η σωστή μεταγραφή μάγκες ο άλλος παίξει δεν παίξει να.
Θα λιώσουν τα τσιμέντα της Τούμπας από βδομάδα, ετοιμαστείτε για καινούργιο γήπεδο
- ΑποστόληςΑ
Για να είμαι ειλικρινής δεν είδα κάποια φωτο.Daskalos_4 έγραψε:Θελεις να μας πεις δηλαδη οτι σου εβγαλε θετικα vibes η κυρα-Βιετέσκαινα αδερφε Αποστολε;ΑποστόληςΑ έγραψε:Και κάπου εδώ καταρρίπτεται το επιχείρημα ότι έχουμε πολλά κοινά ο Δάσκαλος κι εγώ.