7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

paokspren

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από paokspren »

black death έγραψε:Για πες μας και για ποιον λες.
Για το τζιμα που εχει δηλωσει οτι τον πήρε ο κλοζε 2 φορες τηλεφωνο και μετα του εστελνε μηνυμα καθε 2 ωρες οπότε συμφωνα με τα λεγομενα του δεν μπορουσε να αρνηθει;

Κανένα τηλέφωνο και κανένα μήνυμα δεν θα του έστελνε ο Κλόζε αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει την απόφαση να τον δανείσει.

Και ο ΠΑΟΚ δε νομίζω ότι θα είχε πάρει την απόφαση να τον δανείσει αν ο Λουτσέσκου δεν του έλεγε ότι θα είναι 3η επιλογή πίσω από τον Μπράντον Τόμας και τον Σαματά.

Αυτό που έγινε πέρυσι το καλοκαίρι με τον Τζίμα ήταν ποδοσφαιρικό έγκλημα. Δεν ξέρω ποιος φταίει, προσωπικά κατηγορώ τον Λουτσέσκου και τα κολλήματά του, αλλά ας μην ρίχνουμε την ευθύνη στο παιδί.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Τον θέλει ο αλμέιδα στην Σεβίλλη; Μαζί με Πινέδα υποθέτω.
Άβαταρ μέλους
aivas19

7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δημοσίευση από aivas19 »

aivas19 έγραψε:Ενταξει ειναι γνωστος ο ρολος αυτου του ΣΚΠΔ μη δινετε σημασια για τον «αντικειμενικο» ανυπαρκτο

Γιατι φιλοξενειται άρθρο του Σαμπρακου στην κεντρικη;

ΥΓ: οκ πηγη σπορτ24
black death

Δημοσίευση από black death »

paokspren έγραψε:Κανένα τηλέφωνο και κανένα μήνυμα δεν θα του έστελνε ο Κλόζε αν ο ΠΑΟΚ δεν είχε πάρει την απόφαση να τον δανείσει.

Εικαζεις αλλα δεν το ξερεις. Το να παει ενας νεος παιχτης δανεικος οταν (καλως ή κακως) δεν παιζει δεν ειναι καποιο εγκλημα. Και ο κωνσταντελιας ειχε παει. Απο εκει και περα μπηκε μια ρητρα για λογους που δεν γνωριζω και ο παιχτης τραβηξε προσοχη που δεν την περιμενε κανεις νομιζω και απο μια μεταγραφη 26 εκ ο ΠΑΟΚ πηρε τα 22.
Ο κουλιερακης ηθελε να φυγει, ο τζολης ηθελε να φυγει, ο κωστουλας (για να σε παω κι αλλου) ηθελε να φυγει.
Εγω δεν εριξα καποια ευθυνη, ειναι η φυσικη εξελιξη για παιχτες που ξεφευγουν σε ποιοτητα. Το προβλημα ποιο ειναι ακριβως; Οτι ο τζιμας δεν επαιξε και μια χρονια πριν φυγει;
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Blackdeath, δύσκολα θα βγάλεις άκρη. Το συμπέρασμα έχει βγει για κάποιους. Ο Ντέλιας θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης τον διώχνει με το έτσι θέλω γιατί είναι άμπαλος ή γιατί δεν έχει φράγκο ή γιατί θέλει να τρυπήσει τον ΠΑΟΚ. Η απόδειξη ότι ο Ντέλιας θέλει να μείνει, είναι ότι δεν έχει φύγει όπως έκαναν ο Τζόλης και ο Τζίμας.
Το γράφω μόνο και μόνο για να γνωρίζεις ότι στη μάχη εναντίον της παράνοιας δεν είσαι μόνος.
paok apo epilogi

Δημοσίευση από paok apo epilogi »

κι εγω 3
Άβαταρ μέλους
st4this
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από st4this »

gio32 έγραψε:Δεν θα πρέπει να μας ενδιαφέρει κανένα πρόσωπο, κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα.δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν πωληθει ο ντελιας εφοσον η ομάδα συνεχιζει την ανοδικη της πορεία.μην ειστε προσωπολατρες, επιτέλους καταλαβετε το.δηλαδη αν φυγει ο ντελιας είναι σιγουρο ότι θα πάμε χειρότερα;
Δεν με νοιαζουν τα 100 χρόνια,με ενδιαφέρει να πηγαινει καλά η ομάδα ΧΩΡΊΣ να κοιταω ποιός κλωτσαει την μπαλα γιατί όλοι αυτοι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ και μισθοφοροι.ας έχω λοιπόν καλυτερη ομάδα και δεν με κόφτει αν έχω 10 ελληνες η 20 ξενους μεσα

Πιστευω οτι οσοι νευριαζουμε με την πωληση του Ντελια δεν νευριαζουμε «γιατι κανει ΠΑΟΚτσακια σε ολη την Ελλαδα». Αλλα γιατι βλεπουμε πως με τις πωλησεις Κουλιερακη & Τζιμα τα χρηματα αυτα δεν πηγαν σε αγορες αξιων παικτων. Εγω τουλαχιστον γιαυτο δεν θελω να φυγει ο Ντελιας, γιατι δεν με πειθει η διοικηση οτι θα φερει καποιον καλυτερο.
Άβαταρ μέλους
beyes4

Δημοσίευση από beyes4 »

Ένας Ντέμης γέμισε χάρτινους την Αλεξανδρούπολη κι εμείς δεν προσπαθήσαμε καν να εκμεταλλευτουμε
ούτε το 1/100 της δημοφιλίας του Κωνσταντελια.
Αυτες ειναι ήττες με διαχρονικές συνέπειες.

Παίζει ο ΠΑΟΚ στον Βόλο και δεν βάζεις τον Κωνσταντελια να μοιράσει μπάλες, φανέλες, αυτόγραφα με τον Δικέφαλο στα παιδιά ενός Δημοτικου σχολείου.Και μετά το ματς έξω από το γήπεδο.Μεγαλη υπόθεση για τα πιτσιρικια να βλέπουν το ίνδαλμά τους.Ετσι βαφτίζεις ΠΑΟΚτσακια σε γαβροβαζελοχαρτινη πόλη.

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ.
ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ...
ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ...;
ΕΣΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ.
Nikodiai

Δημοσίευση από Nikodiai »

Γεμίσαμε υπόπτους θα πω εγω
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Nikodiai έγραψε:Γεμίσαμε υπόπτους θα πω εγω

100%
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

απο τα 18 του που τον ...γνωρισε...ο κοσμος καθε χρονο ...λεμε...οτι με το ζορι αυτος θα μεινει ελλαδα...

εφτασε στα 22 και ειναι ακομη ειναι εδω...και ειναι εδω ... με την προπσαθεια του ΠΑΟΚ και κανενος αλλου...

εαν θα φυγει ....θα φυγει...γιατι εφτασε η ωρα και κανεις δεν μπορει να κανει τιποτα...

η ευθυνη του ΠΑΟΚ απο που προκυπτει για την φυγη ενος παικτη που το παραδοξο ειναι οτι ειναι ακομη εδω...
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Στο οτι η ΠΑΕ τον έχει με συμβόλαιο που είναι κλάσμα της πραγματικής συνεισφοράς και αξίας του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

το συμβολαιο ειναι εξαρτωμενο απο το τι εχουν ...πει...ο ντελιας με τον ιβαν πριν περιπου εναν χρονο...

εσυ γνωριζεις??

ολοι λενε ....για...αναπροσαρμογη...

κατω απο ποιες συνθηκες?? ξερει καποιος να πει??

το εαν εδεινε ο ΠΑΟΚ 1 εκατμ...στον ντελια τι ακριβως εξασφαλιζει για την φετινη χρονια...
Aed

Δημοσίευση από Aed »

Εξασφαλίζεις σε ένα νέο συμβόλαιο (μεγαλύτερη διάρκεια, κίνητρο, αναβάθμιση ρόλου) έναν παίκτη ο οποίος αποτελεί το μεγαλύτερο ταλέντο που έχεις βγάλει εδω και δεκαετίες. Στέλνεις και ένα ανάλογο μήνυμα στις Ακαδημίες, οτι για να βγάλεις λεφτά, δεν χρειάζεται να φύγεις στη Γερμανία, μπορείς και σοτν ΠΑΟΚ. Τι ακρίβως δεν καταλαβαίνεις?

Και άσε τα "εσυ γνωρίζεις", το τι γνωρίζει ο καθένας είναι προσωπικό του θέμα. Γιατί γνωρίζεις εσύ?
nkoss

Δημοσίευση από nkoss »

Ακριβώς όπως έκαναν δηλαδή όλες οι ομάδες με τα ταλέντα τους. Τα κράτησαν. Ένας Μέσι μόνο παγκοσμίως τα τελευταία 30 χρόνια έμεινε στην ομάδα του. Μέχρι και από τη Σϊτι έφυγε ο Άλεξ Άρνολντ. Εμείς να τον κρατήσουμε. Που πέρσι τέτοια εποχή δεν κρατιότανε με τίποτα, είχε συμφωνήσει να φύγει και τον κρατήσαμε με τα χίλια ζόρια.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”