Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- kataramenos5
-
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Που τον ειδατε ρε παιδια τον παικταρα σε κατι βιντεο με κατι τσαρλατανικα που κανει στο ισραηλ..
27 χρονος που ουτε στην εθνικη ισραηλ δεν παιζει..
Περιπτωση τειλορ φαινεται
27 χρονος που ουτε στην εθνικη ισραηλ δεν παιζει..
Περιπτωση τειλορ φαινεται
Το κακο με τον ισραηλινό ειναι οτι εχει σκοραρει ελαχιστα στα ευρωπαικα παιχνιδια που εχει δωσει η ομαδα του. Σκοραρει σχεδον αποκλειστικα στο χαμηλής δυναμικοτητας πρωταθλημα που συμμετείχε.
- kataramenos5
Καλα στα βιντεακια κι ο Ουαρντα κι ο Σικαμπαλα παικταραδες
ειναι.
Απ τους πανηγυρισμους καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο φευγατος
ειναι.
Απ τους πανηγυρισμους καταλαβαινεις οτι ειναι λιγο φευγατος
nunies4 έγραψε:Θα μας τον πεθάνετε τον Ραζβαν....
Πάει το balance περίπατο....

Σιγα μην δεχθει ζογκλερ στην ομαδα ο Ραζβαν
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η κρίσιμη περίοδος είναι μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για Ολλανδία. Αν μπει μην φοβάσαιnunies4 έγραψε:Θα μας τον πεθάνετε τον Ραζβαν....
Πάει το balance περίπατο....
Ως τώρα δεν ακούγεται τίποτα για δεκάρι. Ποιος θα παίξει στην πιο κομβική θέση για το σύστημα λουτσέσκου?
Πάντως περα απο τον χαβαλε και το ωραιο κλιμα, ςιμαστε οειακοι αν θελουμε οντως να χουμε τον βασικο κορμο ετοιμο πριν την προετοιμασια.
Για να συμβει αυτο θα πρεπει απο αυριο μερα παρα μερα να σκαει ειδηση κλεισμενου παιχτη, και οχι απλη φημη.
Αντιλαμβανομαι πως εξαρτωνται πολλα απο το αν και ποιοι θα ανανεωσουν τελικα, αλλα ο χρονος κυλαει εις βαρος μας.
Το βασικοτερο δε και οριακοτερο ολων ειναι το θεμα της δυαδας των τερματαδων.
Απο κει π ειχαμε εναν καλο και εναν απαραδεκτο, τη στιγμη π μιλαμε δεν εχουμε κανεναν... Αλιμονο μας αν στραβωσουν οι περιπτωσεις π εχει δουλεμενες ο Μποτο...
Για να συμβει αυτο θα πρεπει απο αυριο μερα παρα μερα να σκαει ειδηση κλεισμενου παιχτη, και οχι απλη φημη.
Αντιλαμβανομαι πως εξαρτωνται πολλα απο το αν και ποιοι θα ανανεωσουν τελικα, αλλα ο χρονος κυλαει εις βαρος μας.
Το βασικοτερο δε και οριακοτερο ολων ειναι το θεμα της δυαδας των τερματαδων.
Απο κει π ειχαμε εναν καλο και εναν απαραδεκτο, τη στιγμη π μιλαμε δεν εχουμε κανεναν... Αλιμονο μας αν στραβωσουν οι περιπτωσεις π εχει δουλεμενες ο Μποτο...
Ο ανανεωμενος Μπισε χωρις ανασες μετα τα παιχνιδια της εθνικης, με τον Κουαλιατα.renegade έγραψε:Ως τώρα δεν ακούγεται τίποτα για δεκάρι. Ποιος θα παίξει στην πιο κομβική θέση για το σύστημα λουτσέσκου?
- Mitsospaoki4
- Moderator
Δεν ξέρω αν αναφέρθηκε αλλά δήλωσε ο Μπαζοερ ότι θα συνεχίσει σε ομάδα της Ελλάδας και όχι στον Ολυμπιακό.
Επειδή θεωρώ δύσκολο να δώσει λεφτά ο τίγρης ή ο αφραγκουζος, λέτε να είναι για μας;;;
Επειδή θεωρώ δύσκολο να δώσει λεφτά ο τίγρης ή ο αφραγκουζος, λέτε να είναι για μας;;;