Μεταγραφές καλοκαιριού III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Immemoric

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III

Δημοσίευση από Immemoric »

11 εκατομμύρια με τίποτα. Με 1.5 πάλι δύσκολο να τον αφησει η Κρασνονταρ…
Άβαταρ μέλους
Darklord67

Δημοσίευση από Darklord67 »

Παράθεση νήματος στο Twitter:

Giannis Chorianopoulos
@choria80
Agreement in principle between PAOK and Krasnodar for Sweden international winger Viktor Claesson
@PAOK_FC

@FCKrasnodar

#PAOK #Krasnodar #FCK #FCKrasnodar #Claesson
Μετάφραση Tweet
12:37 π.μ. · 14 Αυγ 2021·Twitter for Android
1
Παράθεση Tweet
18
Επισημάνσεις "Μου αρέσει"

Panos (Scarlet Witch Admirer)
@BaggedMendy
·
14 Αυγ
Απάντηση στους χρήστες
@choria80

@PAOK_FC
και
@FCKrasnodar
How much
BillΣημαία της Ελλάδας
@FortouBill
·
14 Αυγ
No way u getting him g
Panos (Scarlet Witch Admirer)
@BaggedMendy
·
14 Αυγ
That's what a said check the quotes
Paok_Talk
@PaokTalk
·
14 Αυγ
There’s zero chance. I won’t believe it until the club announces it. Remember, Giovinco was on the way to Thessaloniki…

Nikos Toskitsis
@NikosToskitsis
·
14 Αυγ
Πάμε στοίχημα! :)
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Και ο Ιντρισι που υποτίθεται ότι θέλει η Κρασνονταρ για αντικαταστάτη του Σουηδού, παίζει τώρα βασικός εναντίον της Ραγιο και μάλιστα έχει ανοίξει το σκορ. :mrgreen:
Προφανώς αν δεν βρουν αντικαταστάτη, δεν θα τους χαλάσει να τον κρατήσουν και να τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι.
Δεν έχουν οικονομικό θέμα.
Τουλάχιστον να πάρουμε εκείνο το βραζιλιανακι της Βολσφμπουργκ,που να βρούμε θέση ξένου όμως; :?
Πραγματικά, έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αγχώνεται και ο Barlow γιατί αν έρθουν μαζεμένοι δε θα προλαβαίνει να δέρνει...

Χάχαχαχα

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tzo_1926

Δημοσίευση από tzo_1926 »

Εγώ bane, δεν αγχώνομαι. Είμαι σίγουρος πως θα έρθουν οι παίκτες μετά τα ματς με Ριεκα. Δεν θα είναι αυτοί που ακούγονται. Θα είναι οι δεύτερο τρίτες επιλογές μας. Θα τις πληρώσουμε ακριβά όμως, λόγω πίεσης κλπ.
Εγω αγχώνομαι για τα ματς της Ευρώπης. Εκεί με καιει να προχωρήσει η ομάδα.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

https://www.transfermarkt.com/leo-bapti ... ler/221899

Γιατί δεν ρίχνουν κανένα μάτι σ' αυτόν που και κοινοτικός είναι και ελεύθερος ?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

obanebane έγραψε:Και ο Ιντρισι που υποτίθεται ότι θέλει η Κρασνονταρ για αντικαταστάτη του Σουηδού, παίζει τώρα βασικός εναντίον της Ραγιο και μάλιστα έχει ανοίξει το σκορ. :mrgreen:
Προφανώς αν δεν βρουν αντικαταστάτη, δεν θα τους χαλάσει να τον κρατήσουν και να τον χάσουν ελεύθερο το καλοκαίρι.
Δεν έχουν οικονομικό θέμα.
Τουλάχιστον να πάρουμε εκείνο το βραζιλιανακι της Βολσφμπουργκ,που να βρούμε θέση ξένου όμως; :?
Πραγματικά, έχω αρχίσει και αγχώνομαι πολύ.
Οι θέσεις των ξένων πάντως είναι και επίσημα από 5+3 σε 8+4
Άβαταρ μέλους
obanebane

8+4 Για την πρώτη ομάδα;
Κάτι πήρε το μάτι μου από τον tzela,αλλά πρέπει να περιλαμβάνει και την Β ομάδα.
Δηλαδή θα μπορούμε να έχουμε 8 πάνω των 23 στην πρώτη ομάδα;
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ναι, 8 πάνω των 23 γενικά και με ελεύθερα τα Άλφα , Βήτα.
5 θα δηλώνονται όμως. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε οικονομικό, ούτε λογικό να έχεις ξένους παίχτες που θα εναλλάσσονται στην εικοσάδα. Οι λογική λέει, αν όχι 5, το πολύ να έχεις 6 ξένους άνω των 23.
Εκτός αν οι παραπανίσιοι είναι του πεντοχίλιαρου, οπότε τους έχεις δεν τους έχεις το ίδιο και το αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Κυρ 15 Αύγ 2021, 23:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
renegade

Ναι.
Θα μπορούν και οι μη κοινοτικοι να μετακινούνται από την α ομάδα στην β και τούμπαλιν.

Υγ σίγουρα δεν θα είναι και οι 12 παίκτες παίκτες που θα λογίζονται βασικοί στην 16αδ 18αδα και ης ομάδας,αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να έχεις μια ελαστικότητα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Κυρ 15 Αύγ 2021, 23:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

seaman έγραψε:5 θα δηλώνονται όμως. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε οικονομικό, ούτε λογικό να έχεις ξένους παίχτες που θα εναλλάσσονται στην εικοσάδα. Οι λογική λέει, αν όχι 5, το πολύ να έχεις 6 ξένους άνω των 23.
Εκτός αν οι παραπανίσιοι είναι του πεντοχίλιαρου, οπότε τους έχεις δεν τους έχεις το ίδιο και το αυτό.
Αυτό ξαναπες το.
Δεν είναι λογικό να έχεις πάνω από 5 ξένους. Ασύμφορο και άσκοπο είναι.
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

joshua έγραψε:Καποιος στη ΠΑΕ,την εχει δει μεγαλο γατονι και πλησιαζει παικτες πιστευοντας οτι για καποιο λογο οι ομαδες τους θα τους δωσουν τσαμπα. Περιμεναμε να μεινει ελευθερος ο Τζιοβινκο,περιμεναμε να μας δωσει ξανα δανεικο τον Μπαμπα η Τσελσι,να αφησει ελευθερο τον Μποριλ η Σλαβια,να μας δωσει σχεδον τσαμπα τον Κλαεσον η Κρασνονταρ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
JohnEconomist

Δημοσίευση από JohnEconomist »

theodorsalonika έγραψε: σκαουτερ εχουμε?βραζιλια αργεντινη?μεξικο?αφρικη? β αγγλιας?γ αγγλιας?

δηλαδη βλεπουμε κατι ομαδες και εχουν κατι σκυλια και τρεχουνε και εχω παθει πλακα...αυτοι που ειναι η δουλεια τους τι βλεπουνε?τον ολιβειρα που τον εχει δει και η μανα μου να παιζει στην αεκ?
και αμα δεν μπορεις στο κατω κατω να βρεις παικτες βαλε τους πιτσιρικαδες να πουμε τουλαχιστον οτι ανεβαζουμε ατομα απο τις ακαδημιες και βολοδερνουμε στην δευτερη με τεταρτη θεση..

το να λες κανεις πρωταθλητισμο και εχεις αυτην την προεργασια καθε χρονο ειναι εκνευριστικο εως απιθανο..

Ε, μα... Έτσι είναι!!
Άβαταρ μέλους
obanebane

Αυτή τη στιγμή έχουμε.
6 + Τον Νινουα.
Παίζει πάντως να έχουμε τους 7 χειρότερους ξένους από κάθε άλλη ανταγωνίστρια με την έννοια ότι δεν υπάρχει ούτε ένας που λες ότι είναι βασικός,να κάνει διάφορα,ούτε συζήτηση.
Πως τα καταφέραμε έτσι,ένας Θεός ξέρει.Δηλαδη πραγματικά ο μόνος βασικός ξένος είναι ο Ροντριγκο και πιθανότατα ο πιο αδύναμος κρίκος της 11αδας :?
Ας την κάνω καλύτερα γιατί αρχίζω και τα παίζω.
renegade

Napoli4 έγραψε:
seaman έγραψε:5 θα δηλώνονται όμως. Δεν είναι ούτε εύκολο, ούτε οικονομικό, ούτε λογικό να έχεις ξένους παίχτες που θα εναλλάσσονται στην εικοσάδα. Οι λογική λέει, αν όχι 5, το πολύ να έχεις 6 ξένους άνω των 23.
Αυτό ξαναπες το.
Δεν είναι λογικό να έχεις πάνω από 5 ξένους. Ασύμφορο και άσκοπο είναι.
Προσωπικά δεν το βλέπω έτσι.
Πχ τώρα έχουμε 5 ξένους,αν έρθει μεσοεπιθετικός και αριστερός χαφ ο Ιάπωνας πάει έκτος στην ιεραρχία ( αν δεν θελήσει να λύσει το συμβόλαιο του),κάτι που σημαίνει ότι σε πολλά παιχνίδια θα είναι εκτός αποστολής. Ο νέος κανονισμός σου δίνει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεις τέτοιες καταστάσεις.
Το ίδιο μπορεί να συμβεί πχ και με τα Μπακ.
Ακόμα και ο μπαμπα να αποκτηθεί,στην Αποστολή θα μπαίνουν τρία Μπακ. Θα μπορεις να αφήνεις έναν εκ των τευλορ Σοάρες.

Υγ εγώ γιατί τους βγάζω 5+ νινουα?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”