ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2020-2021

Δημοσίευση από hawklord »

obanebane έγραψε:Καλά ρε όλοι οι τσοντοβιοι εδώ έχετε μαζευτεί;
Εγώ λίγο Γκουσγκουνη έχω δει όταν έκανα κοπάνες. :mrgreen:
Εσυ δεν εισαι νεανίας που ανακαλυπτει την Αμερικη. Εισαι το επομενο επιπεδο που πανηγυριζε την ταινια της Παμελα Αντερσον με τον Τομι Λι (Motley Crue).
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο κολλάει και προχωρά μακροπρόθεσμα με αυτό.

Στον ΠΑΟΚ αλλάζουν τα πλάνα τρίτη Πέμπτη Σάββατο

Σήμερα στο ποδόσφαιρο τη διαφορά στην κάνει η τεχνογνωσία να φτιάχνεις τους παίκτες.
Αν δεν μπορείς να αγοράσεις τζολιδες θα πρέπει να αγοράζεις βρακαδες και να τους πηγαίνεις όσο γίνεται πιο κοντά στους τζολιδες... αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία
Μπααα μαλλον θα τον φαει η μαρμαγκα τον Βρακα οπως το βλεπω [FACE WITH TEARS OF JOY]
Μάλλον εκανε χοντρη μαλακια στον Παμπλο αυτος...
Παντως σκεψου να γυρνας με χαρα π παιζει να σε βαλει ο ζωγραφος να παιξεις και να καταληγεις στο διμηνο με τον Παυλαρα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Την Traci Lords δεν την ανέφερες ρε παλικάρι. Πρέπει να μνημονεύεται και αυτές που δείξανε τον δρόμο. Για να μην πω και την Tereza Orlofski.
Μου θύμισες την 8η ΜΣΕΠ που το κυλικείο μετά τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωί γινόταν αφτερ και έπαιζε μόνο τσόντες. Σηκωνοσουνα το πρωί να πάρεις καφέ και υπήρχαν μερακλήδες που ακόμα κοιτούσαν......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok re niamou την Τετ 06 Ιαν 2021, 01:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Πιστευω οτι τα πραματα ειναι σε μεγαλο βαθμο οπως λεει ο GOSPI. Με τα λεφτα που δινουμε κατι σε Λημνιο θα παιρνουμε. Να συμπληρωσω μαλιστα και οτι ολες οι ομαδες που ακουμε οτι παμε να παρουμε παικτες στην μεταγραφικη περιοδο εχουν ενα ροστερ καμια 50 παικτες. Ειτε ειναι επιπεδου Μπενφικας ειτε επιπεδου Μπρυζ ειτε κατι Ουντινεζες. Ακομη και οι μικροτερες σαν αυτην που πηρε Σακχωφ που δεν ακουμπησε παιρνουν ενα σωρο παικτες με την ελπιδα καποιοι να πιασουν. Αρα ισως δεν ειναι καλο να ειμαστε τοσο επιθετικοι στην κριτικη μας οταν απο 3-4 κινησεις οι μισες δεν βγαινουν. Ισως τωρα που εχουμε κανα φραγκο (τιποτα σημαντικο για τα Ευρωπαικα δεδομενα) να ανακαλυπτουμε πως ειναι τα πραματα.
Νομιζω πως αυτο που χρειαζεται ειναι καταρχην να εχεις εναν καλο κορμο απο 6-7 παικτες σε θεσεις κλειδια και μια σταθερη αγωνιστικη φιλοσοφια. Ετσι θα μπορεις να μπολιαζεις ποιο ευκολα παικτες στην ομαδα αφου θα εχεις συγκεκριμενα θελω και θα ζητας απο τους παικτες και πολυ συγκεκριμενα πραματα. Εμεις πηραμε Τσολακ επειδη θελαμε ενα σεντερ φορ της μιας επαφης. Και μετα δεν παιζαμε ετσι. Εμεις ζητουσαμε να τρεχει ο Πελκας σαν το σκυλι και να μαρκαρει ψηλα αλλα παραλληλα και να εχει το καθαρο μυαλο να βγαλει την πασα κλειδι. Μαλλον δεν γινεται ετσι δουλεια.
Ας στηριξουμε Παμπλο τωρα ας γυρισουμε στο 4-3-2-1 που μας παει η σε οποιο θεωρουνε αυτοι που ξερουν περισσοτερα απο μενα και να βαζουμε παικτες με τα χαρακτηριστικα που πρεπει στην ομαδα και οχι με αυτα που φανταζομαστε. Γιατι η ομαδα ειναι συνολο και πρεπει καθε παικτης να στηριζει με τα χαρακτηριστικα του το συνολο. Για καθε Παμπλο που εχεις στην ομαδα πρεπει να εχεις και ενα Βιτολο η ενα Σορλεν για να μπορουν να παιζουν και οι δυο στο 8 ενω ατομικα μπορει να ειναι του 6.
Ας αρχισουμε λοιπον να ετοιμαζουμε την ομαδα της ερχομενης χρονιας χωρις πιεση χωρις αγχη και χωρις να καιμε τους παικτες που εχουμε. Μακαρι να κρατησουμε 3-4 χρονια τον Γιαννουλη τον Τζολη τον Ζιφκο τον Ινγκι τον Μιχαηλιδη τον Μιχαη και μαζι με τους Σβαμπ, Καντουρι Κρεσπο που σταδιακα θα αποχωρησουν αλλα και τους πιτσιρικαδες μας που ερχονται να εχουμε εναν κορμο και να χτίσουμε σε αυτον.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Gospi έγραψε:
renegade έγραψε:Το μεγαλύτερο πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι δεν έχει ένα συγκεκριμένο πλάνο στο οποίο κολλάει και προχωρά μακροπρόθεσμα με αυτό.

Σήμερα στο ποδόσφαιρο τη διαφορά στην κάνει η τεχνογνωσία να φτιάχνεις τους παίκτες.
Αν δεν μπορείς να αγοράσεις τζολιδες θα πρέπει να αγοράζεις βρακαδες και να τους πηγαίνεις όσο γίνεται πιο κοντά στους τζολιδες... αλλά αυτό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία
Μπααα μαλλον θα τον φαει η μαρμαγκα τον Βρακα οπως το βλεπω [FACE WITH TEARS OF JOY]
Παντως σκεψου να γυρνας με χαρα π παιζει να σε βαλει ο ζωγραφος να παιξεις και να καταληγεις στο διμηνο με τον Παυλαρα!

Δύσκολη η φάση. Μου είχε κάνει όμως εντύπωση πως μετά την επιστροφή του και για να βρει ρυθμό του έδωσε παιχνίδια στην Κ19 ο Πάμπλο. Τον υποχρεώσανε? έκανε την καρδιά του πέτρα? έδωσε σχωροχάρτι?
Βλέπω πολλά καλά στοιχεία σε αυτό το παιδί και πρέπει να δουλευτεί...
Άβαταρ μέλους
hawklord

Gospi έγραψε:Παντως εμεις νομιζω εχουμε παθει το εξης κακο...
Στην μετα Σαββιδη εποχη δεν μας παει η καρδια να ρισκαρουμε σε παιχτες τυπου Μπαραλες κλπ που εχουν χαμηλο κοστος κτησης αλλα δεν εχουν κανει και κατι ιδιαιτερο στην καριερα τους, και κοιταμε τους δηθεν ποιοτικους και καλους, αλλα το προβλημα ειναι πως στα λεφτα που δινουμε δεν εχει ποιοτικους καλους γνωστους αλλα αντιστοιχους μετριοκαλους απο γνωστες ευρωπαικες ομαδες.
Δεν μπορεις εν ολιγοις να χτυπας πορτες ευρωπαικων ομαδων με 2 και 3 μυρια στο χερι και να περιμενεις να παρεις κατι καλυτερο απο τον αντιστοιχο Λημνιο τους...
Κακα τα ψεματα αν δεν ρισκαρουμε σε παιχτες αγνωστους θα καταληξουμε να σκορπαμε μπολικο χρημα σε χρυσες μετριοτητες...
Πρέπει να βρουμε τροπο να ανακαλυψουμε παιχτες και οχι να παμε σε ηδη γνωστους.
Βεβαια αυτο θελει και δουλεια και χρονο και κοπο, και ισως και χρημα...
Παντως ο τροπος με τον οποιο κινουμαστε δεν θα μας βγαλει σε καλο.
Εκτος βεβαια αν ανεβασουμε το οριο ηλικιας οποτε παρουμε ποιοτικους παιχτες σε αυτην την τιμη αλλα χωρις καμια μεταπωλητικη αξια...
Συγχωρεστε μ τον απλοϊκο τροπο γραφης αλλα η ωρα ειναι δυσκολη!

Αυτο ακριβως εγραψα με τις μικρονεσαιες ομαδες που ξερουν την αγορα των "onlyfans" ενω εμεις επιμενουμε στα δοκιμασμενα με εισαγωγικα εργαλεια.
Ο μονος αντιλογος σε αυτο ειναι πως οι καλοι ξενοι παικτες στις μικρες ομαδες δεν σημαινει πως θα πιασουν και σε μας. Περιπτωση Filomeno.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

νεοτερη ενημέρωση...ακομα δε χαλασε του κροβινοβιτς αλλα οπως λεγεται ειναι περιπλοκη η κατασταση.μεχρι αυριο αναμένεται να ξεκαθαρισει.
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ο Βρακάς είναι γιος του Δημήτρη Βρακά πρώην πρόεδρου της ΕΠΣ Ηπείρου μέλος της ΕΠΟ Γραμμένου. Το παιδί μεγάλο ταλέντο αλλά θέλει μια μπάλα μόνος του και είναι και λογας μιλάει πολύ. Ο Γκαρσία τον έδιωξε από την κ 19.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

hawklord έγραψε:
obanebane έγραψε:Καλά ρε όλοι οι τσοντοβιοι εδώ έχετε μαζευτεί;
Εγώ λίγο Γκουσγκουνη έχω δει όταν έκανα κοπάνες. :mrgreen:
Εσυ δεν εισαι νεανίας που ανακαλυπτει την Αμερικη. Εισαι το επομενο επιπεδο που πανηγυριζε την ταινια της Παμελα Αντερσον με τον Τομι Λι (Motley Crue).

:lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

seaman έγραψε:
Gospi έγραψε:

Δύσκολη η φάση. Μου είχε κάνει όμως εντύπωση πως μετά την επιστροφή του και για να βρει ρυθμό του έδωσε παιχνίδια στην Κ19 ο Πάμπλο. Τον υποχρεώσανε? έκανε την καρδιά του πέτρα? έδωσε σχωροχάρτι?
Βλέπω πολλά καλά στοιχεία σε αυτό το παιδί και πρέπει να δουλευτεί...
Τον Τσορμπατζογλου νομιζω ακουγα τις προαλλες να λεει για Βρακα, πως ειναι πισω απο αλλους πιτσιρικαδες σε επιλογη γιατι θεωρουνται αλλοι καλυτεροι του...
Αν δεν εχει και ξεκαθαρη θεση η αληθεια ειναι πως τον βλεπω σφιχτο...
Ας παει πουθενα δανεικος να παιξει και βλεπουμε!

boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

paok re niamou έγραψε:Την Traci Lords δεν την ανέφερες ρε παλικάρι. Πρέπει να μνημονεύεται και αυτές που δείξανε τον δρόμο. Για να μην πω και την Tereza Orlofski.
Μου θύμισες την 8η ΜΣΕΠ που το κυλικείο μετά τις 10 το βράδυ μέχρι το πρωί γινόταν αφτερ και έπαιζε μόνο τσόντες. Σηκωνοσουνα το πρωί να πάρεις καφέ και υπήρχαν μερακλήδες που ακόμα κοιτούσαν......
Εγώ πάλι Αγία Τριάδα θεωρούσα τις Jenna Jameson-Sylvia Saint και Katsumi!
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Μία περίληψη με κάποιες σκέψεις στο πού είμαστε στα μεταγραφικά.

1. Κροβίνοβιτς: δεν έχει κλείσει η περίπτωσή του. Απ᾽ότι μαθαίνω θα παίξει στο FA cup με την Αλμπιον και ο Big Sam είπε ότι θέλει να δεί κάποιους από τους παγκίτες, να του δείξουν τί αξίζουν. Θεωρώ ότι ο Κροάτης παλεύει να παραμείνει στην Πρήμιερ και μάλλον εμείς περιμένουμε (όχι για πολύ). Επίσης ξέροντας τον Σάμ, πιστεύω ότι ο Κροάτης είναι τελειωμένος. Τέλος πάντων, εδώ ο Ρέμπε πρέπει να πάρει κάποιες αποφάσεις αν θέλει να περιμένει ή να το αφήσει.

2. Τσόλακ: με δεδομένα τα προβλήματα της Σταντάρ (οικονομικά και αγωνιστικά), θεωρώ ότι αυτή η δουλειά μπορεί πολύ εύκολα να γίνει. Ολα είναι με το μέρος του ΠΑΟΚ εδώ, το συμβόλαιο το Τσόλακ δεν είναι και τόσο μεγάλο για τους Βέλγους. Επίσης εμείς θα θέλαμε να πάρει παιχνίδια τουλάχιστον στο πιό ανοιχτό Βέλγικο πρωτάθλημα που έχει αναστήσει επιθετικούς και επιθετικούς, και να τον πουλήσουμε κάπου το καλοκαίρι. Ιδανικό θα έλεγα για τον ΠΑΟΚ (αφού εδώ ... δεν).

3. Τσίμιροτ: σίγουρα έχει κάνει ανοιγμα στον ΠΑΟΚ. Δεν είναι αυτό που έχει ζητήσει ο Πάμπλο. Θα πρέπει να μας προβληματίσει οτι η Σταντάρ ειναι 11η (!!!) στο πρωτάθλημα. Κάτι πρέπει να κάνουν λάθος. Εμένα πάντα μου άρεσε ο παίκτης, ΑΛΛΑ δεν πατάει περιοχή καί είναι αυτό το στύλ 6αριού που κάνει 2 με 3 δουλειές πολύ καλά. Υπάρχουν και δουλειές που δεν κάνει (δεν σκοράρει ποτέ). Δεν νομίζω να αποκτηθεί αλλά ποτέ μη λές ποτέ γιατί πχ μπορεί να φύγει ο Εσίτι και να μήν αποκτηθεί άλλο χάφ κλπ.

Για μένα το λυπηρό είναι πώς αυτό το έτοιμο χάφ δεν θα είναι εδώ για το μάτς με τον γάβρο. Ας ελπίσουμε πως θα είναι για το μάτς στον Πειραιά.
tasinho

Δημοσίευση από tasinho »

Ο Ζαμπά στη Βραζιλία κάνει "αποθεραπεία" με μπότοξ....Βλέπω να μην παίζει πριν το 2022... https://www.instagram.com/p/CI645WagdSO/
Άβαταρ μέλους
hawklord

tasinho έγραψε:Ο Ζαμπά στη Βραζιλία κάνει "αποθεραπεία" με μπότοξ....Βλέπω να μην παίζει πριν το 2022... https://www.instagram.com/p/CI645WagdSO/
Μετα φταιω εγω με τις παραβολές με τσοντες. Αντε πια με τον Jake Steed wannabe. Ζωαρα κανει ο Ζαμπα κι εμεις τρογωμασταν αν τον μειωνει η αντιμετωπιση της ομαδας.
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Totem_pk έγραψε:Αντε να ερθει ο Κροατης και βεβαια ο Τσιμιροτ με το καλο. Ετσι θα τεντωσουμε την γνωστη μας συνηθεια να παιρνουμε η να αναπολουμε παικτες που καποτε ειχαν παιξει για εμας αλλα θα στρωσουμε και σαν ομαδα. Δεν τρελαινομαι για Τσιμι αλλα οπως ευστοχα ειπε ο Gospi ποιο πανω αν εχεις γκομενα την Βασιλειαδου τοτε ολες σου φαινονται Απο Μονικα και πανω. Και αν ερθει κι ο Κροατης θα κολησει καλα και ο Τσιμι.
Παντως ρε σεις κοψαμε την συνηθεια να παιρνουμε παικτες απο ομαδες που ειχαμε παιξει στην Ευρωπη. Δεν με χαλουσε καθολου να παιρναμε κανα παικτη της Μπενφικα η Της Αντελεχτ η του Αγιαξ.... ποιο πιθανο βεβαια ειναι να φερουμε κανενα απο Ομονοια...
Να παρακαλας και να ευχεσαι να ανοιξουν τα ματακια τους και να φερουν τον τερματοφυλακα της χομονοιας. Αλλα που;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”