Γιατί μου το κανείς τώρα αυτό ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πασχαλάκης και Rey παραμένουν τελικά;
Και όλη η δουλειά μου για Γερμανό τερματοφύλακα πάει χαμένη ;
Γιατί μου το κανείς τώρα αυτό ;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πασχαλάκης και Rey παραμένουν τελικά;
Σωστή παρατήρηση. Δεν τυχαίο άλλωστε που δίνουμε στους Αυστριακούς ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια λεφτά που παίρνουμε από τους Τούρκους.seaman έγραψε:Ο Αυστριακός έρχεται συστημένος από τη ROGON ώστε να αποδεσμευτεί ο Πέλκας. Ο Προπονητής της Ραπίντ προχτές δήλωνε ότι δεν θα φύγει ο ποδοσφαιριστής. Το ίδιο έλεγε και ο Μούργος . Φαίνεται λοιπό ότι η ROGON τους ποδοσφαιριστές που εκπροσωπεί τους σηκώνει όποτε γουστάρει και τους πάει και όπου θέλει. Για αυτό έχει ισχυρό πελατολόγιο και είναι όλοι σούζα. Κάτι θα βρεθεί μέχρι το βράδυ φτηνά και με προοπτική και άλλου κέρδους για τη Rapid. Εμείς ως Οργανισμούς δεν πρέπει να κουνήσαμε ούτε το δαχτυλάκι μας, καθώς όπου το κουνάμε, αν το κουνάμε, δεν έρχεται τίποτα.
Αν δεν έφευγε ο Πέλκας σήμερα θα τη βγάζαμε με το Cristo.
Έτσι την έχουν στο μυαλό τους την ενίσχυση?
Πρωτόγνωρο να πηγαίνει ταξίδι ο προπονητής την μέρα που τελειώνουν οι μεταγραφές. Λογικά τους πήρε χαμπάρι ότι δεν πρόκειται να του φέρουν τίποτα.
Οχι οχι ακομη. Κανα δυο αποδεσμευσεις ακομη καιτοτε θα ειμαστε μια χαρα.barlow4 έγραψε:Ακομα για μεταγραφες μιλατε?Μια χαρα ειναι η ομαδα.
Εύκολα (ξε)πουλάς και Ίνγκασον σε αυτό το σενάριο.jibbie έγραψε:εγω θα ξαναπω παντως, αν οι κινησεις μας ειναι ο μουργος και ο χρηστος, ο εναλλακτικος σχηματισμος που λεμε του αμπελ να παιξει, θα ειναι λογικα το αγαπημενο του 4-4-2
έχουν περάσει όμως οι 2 ώρες που δίνει περιθώριο ο Μπάρλοου4, οπότε το ξύλο δύσκολα να το αποφύγειnavigator11 έγραψε:Έρχεται, υποτίθεται, Θεσσαλονίκη.