Ποιός το έγραψε αυτό;makispaspartou έγραψε:E ποιον εννοεί ο άλλος ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο?
Εντάξει ο Πούκι ψηλός δεν είναι κατά πρώτον και απλησίαστος ως μεταγραφή θεωρώ δεύτερον.
Ποιός το έγραψε αυτό;makispaspartou έγραψε:E ποιον εννοεί ο άλλος ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο?
ενταξει, δεν ειναι κακες λυσεις τετοιου επιπεδου, απλα περιμενα κατι πιο δυνατο. ας περιμενουμε να δουμε τι ισχυει.zoran έγραψε:Ωχ jibbie , τι ανώμαλη προσγείωση μου έκανες τώρα ;;jibbie έγραψε:η πραγματικοτητα ειναι οτι ο Colak ειναι λυση επιπεδου Κουλουρη. αυτο χρειαζομαστε; και αν ναι, το κοστολογουμε 3,5 εκ ευρω; στην πρωτη ερωτηση προσωπικα θα ελεγα ουτε κρυο ουτε ζεστη - αν και θα θελα σιγουρα κατι πιο δυνατο-, στη δευτερη βεβαια θα ελεγα με τιποτα 3,5 εκ. με μια μονο καλη χρονια στα 28 του, αφλογιστια φετος, σε ηλικια χωρις μεταπωλητικη αξια, wtf?
Καλημερες...Εχω να γράψω χρόνια απλά ένας παλιός φίλος κ γνωστός μου είπε ότι αυτός ο ξανθός ο Βόρειο Ευρωπαίος που συζητάτε παληκαρια είναι αυτός....bersekeros έγραψε:Ποιός το έγραψε αυτό;makispaspartou έγραψε:E ποιον εννοεί ο άλλος ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο?
Εντάξει ο Πούκι ψηλός δεν είναι κατά πρώτον και απλησίαστος ως μεταγραφή θεωρώ δεύτερον.
Υ. Γ. ΨΑΧΤΕΙΤΕ!!!!!PaokPatraG4 έγραψε:Καλημερες...Εχω να γράψω χρόνια απλά ένας παλιός φίλος κ γνωστός όλων εδώ μεσα μου είπε ότι αυτός ο ξανθός ο Βόρειο Ευρωπαίος που συζητάτε παληκαρια είναι αυτός....bersekeros έγραψε:Ποιός το έγραψε αυτό;makispaspartou έγραψε:E ποιον εννοεί ο άλλος ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο?
https://www.transfermarkt.com/nicolai-j ... ler/100399
Τώρα θα δείξει....Απλά για να μην ψάχνετε για ψηλό βόρειο Ευρωπαίο....!!!!
ταιριαζει με το προφιλ που περιεγραψαν τα παιδια, καλη περιπτωση, περσι βεβαια ειχε τραυματισμους κι εχασε αρκετα παιχνιδια, δειχνει να χει και μια ευπαθεια στα γονατα, για να δουμεPaokPatraG4 έγραψε:Καλημερες...Εχω να γράψω χρόνια απλά ένας παλιός φίλος κ γνωστός μου είπε ότι αυτός ο ξανθός ο Βόρειο Ευρωπαίος που συζητάτε παληκαρια είναι αυτός....bersekeros έγραψε:Ποιός το έγραψε αυτό;makispaspartou έγραψε:E ποιον εννοεί ο άλλος ψηλό ξανθό Βορειο Ευρωπαίο?
https://www.transfermarkt.com/nicolai-j ... ler/100399
Τώρα θα δείξει....Απλά για να μην ψάχνετε για ψηλό βόρειο Ευρωπαίο....!!!!