3μηνο και βάλε και όχι με πιτσιρίκια και τραυματισμούςrenegade έγραψε:Ο άλλος πάντως πήρε το τίποτα και το έκανε ομάδα σε ένα μήνα.
Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
3μηνο και βάλε και όχι με πιτσιρίκια και τραυματισμούςrenegade έγραψε:Ο άλλος πάντως πήρε το τίποτα και το έκανε ομάδα σε ένα μήνα.
Αυτός είχε δηλώσει ότι είδε όλα τα περσινά ματς. Ανάθεμα αν είδε τα χαιλαιτς με γαβροAthens έγραψε:Στις δηλώσεις ρωτήθηκε για τις επιθέσεις από το δεξί Μπακ...και είπε ότι είναι κάτι καινούργιο και του άρεσε..θέλει όμως χρόνο...
Μήπως να βλέπει κανένα παιχνίδι περσινό του Μάτος;
Αδελφε σε πιστευω. Δεν ακουσα καλα. Αλλα ρε φιλε αυτο ειναι ακομη χειροτερο απο αυτο που νομισα οτι ακουσα.renegade έγραψε:Λάθος μεταφέρεις αυτό που είπε για καντουρί.Totem_pk έγραψε:Το θεμα δεν ειναι οτι την μαζευει. Το θεμα ειναι οτι ειπε, αυτα που καταλαβα, θελει χρονο νεα φιλοσοφια, πρεπει να ωριμασει κλπ. Δεν θελει να παραδεχτει οτι με τα υλικα που εχει η ομαδα δεν γινεται να παιξει αυτο που θελει. Σε κανα δυο χρονια βλεπουμε. Και με σαρωτικες αλλαγες παικτων. Καταυτον να παρουμε αλλους 10 καντουρηδες και 11 μισιτς να τον βολευει το συστημα.
Α και κατι αλλο. Ανεφερε οτι ισως δεν επρεπε να βαλει Καντουρι απο την αρχη και οι παικτες που ερχονται απο μακρα αποχη ισως ειναι καλυτερο να μπαινουν αλλαγη. Ετσι ειπε. Και τωρα που γραφω σκεφτομαι οτι στο μυαλο του βρηκε τι φταιει. Δεν πιστευει αυτος αυτο που βλεπει. Μπλεξαμε και νομιζω οτι αν χασουμε την κουπα θα φταιει αυτος αποκλειστικα.
Είπε ότι παίκτες που έρχονται από μακρά απουσία όπως ο καντούρι είναι προτιμότερο να μπαίνουν ως αλλαγή αλλά λόγω πίεσης ( και λόγω σημαντικότητας του παίκτη που δεν το είπε) χρόνου αναγκάστηκε να τον ξεκινήσει
Ο Καρέρα θα ήταν ο ιδανικός αντι-Λούτσε γιατί έχει τις ίδιες ακριβώς αρχές και φιλοσοφία. Το όνομα του είχε παίξει και για εμάς αλλά προτιμήθηκε ο Αμπέλ γιατί είχε τις πολύ καλές συστάσεις του Σάντος. Το πρόβλημα στον Παοκ είναι ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο η ιδιοκτησία και δεν μπορεί να κάνει σωστές επιλογές (καθαρά ποδοσφαιρικά). Ακόμη και ο Λουτσέσκου μας προέκυψε σχεδόν "κατα λάθος" γιατί Αύγουστο μήνα, μετά την αποτυχημένη επιλογή του Στανόγιεβιτς δεν είχαμε χρόνο για νέα πειράματα, θέλαμε κάποιον που να ξέρει από την ελληνική πραγματικότητα. Και τώρα αντί για διάδοχο του Λουτσέσκου κάποιον που είναι στην ίδια φιλοσοφία, πάμε και παίρνουμε έναν που έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία, χωρίς μάλιστα να μπορείς να του προσφέρεις και ακριβώς το στυλ των παικτών που χρειάζεται. Ο προπονητής είναι άπειρος στον πρωταθλητισμό και σε αυτό το κομμάτι πιο πολύ τον βοηθάει ο Παοκ παρά αυτός τον Παοκ. Η ομάδα τον περιμένει να ωριμάσει σε αυτό το κομμάτι, να μάθει να κάνει και να διαχειρίζεται πρωταθλητισμό. Εάν τον πιστεύουμε ότι όντως είναι αξιόλογος προπονητής και έχουμε επενδύσει σε αυτόν οκ να τον περιμένουμε.renegade έγραψε:Στον καρέρα αναφέρομαι που είναι ακριβώς 2 μήνες στην κουλα
Κι εγώ να κρατάω τσίλιες στην απαγωγή.joshua έγραψε:Αν δεν μονιμοποιήσεις το 4-2-3-1 και ξαναδώ αυτή τη λαλακια με το αριστερό μπακ να κάνει και εγώ δεν ξέρω τι θα έρθω Θεσσαλονίκη θα σε απαγαγω και θα σε πάω στην οικογένεια σου που σου έχει λείψει τόσο...
Κάνει μπαμ.joshua έγραψε:Δεν με πειραζουν ουτε οι ηττες,ουτε μια μετρια εμφανιση.Το μονο που θελω ειναι να βλεπω μια ομαδα με συγκεκριμενο ,ορθολογικο πλανο στο παιχνιδι της.Οι κακες βραδιες ειναι στο προγραμμα,αυτο που βλεπω εγω εδω και πανω απο 1 μηνα δεν ειναι απλα ενα ντεφορμαρισμα,ειναι κατα τη γνωμη μου τουλαχιστον μια αδιεξοδη σχεση προπονητη-γκρουπ παικτων και κλαμπ.
Φίλε δεν θέλω να σχολιάσω κάτι σχετικά με αυτό που γράφεις αλλά κέντρισε την προσοχή μου το πως έγραψες την λέξη ΠΑΟΚ. Με κεφαλαία ρε συ. Αρχικά είναι...dimitris88 έγραψε:Ο Καρέρα θα ήταν ο ιδανικός αντι-Λούτσε γιατί έχει τις ίδιες ακριβώς αρχές και φιλοσοφία. Το όνομα του είχε παίξει και για εμάς αλλά προτιμήθηκε ο Αμπέλ γιατί είχε τις πολύ καλές συστάσεις του Σάντος. Το πρόβλημα στον Παοκ είναι ότι δεν ξέρει ποδόσφαιρο η ιδιοκτησία και δεν μπορεί να κάνει σωστές επιλογές (καθαρά ποδοσφαιρικά). Ακόμη και ο Λουτσέσκου μας προέκυψε σχεδόν "κατα λάθος" γιατί Αύγουστο μήνα, μετά την αποτυχημένη επιλογή του Στανόγιεβιτς δεν είχαμε χρόνο για νέα πειράματα, θέλαμε κάποιον που να ξέρει από την ελληνική πραγματικότητα. Και τώρα αντί για διάδοχο του Λουτσέσκου κάποιον που είναι στην ίδια φιλοσοφία, πάμε και παίρνουμε έναν που έχει τελείως διαφορετική φιλοσοφία, χωρίς μάλιστα να μπορείς να του προσφέρεις και ακριβώς το στυλ των παικτών που χρειάζεται. Ο προπονητής είναι άπειρος στον πρωταθλητισμό και σε αυτό το κομμάτι πιο πολύ τον βοηθάει ο Παοκ παρά αυτός τον Παοκ. Η ομάδα τον περιμένει να ωριμάσει σε αυτό το κομμάτι, να μάθει να κάνει και να διαχειρίζεται πρωταθλητισμό. Εάν τον πιστεύουμε ότι όντως είναι αξιόλογος προπονητής και έχουμε επενδύσει σε αυτόν οκ να τον περιμένουμε.renegade έγραψε:Στον καρέρα αναφέρομαι που είναι ακριβώς 2 μήνες στην κουλα