Ενταξει χαλαρωσε λιγο τωρα.Ο καθενας μπορει να εχει την αποψη του και φυσικα να την εκφραζει αν δεν προκαλει ή αν δεν ξεφευγει.Τα πουλια και οι πουθεναδες αλλουsoflodoras έγραψε:Σας εβγαλαν απο την ανυπαρξια και γκρινιαζετε κιολας.θελετε μεγαλεια. Νεοπλουτα πουλια.Να σας θυμησω πως μεγαλειο του ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι η ιστορια και ο λαος του.Σταματηστε να ειστε πουθεναδες που σαν κακομαθημενα να κλαιγεστε που δε σας εχουν παρει το καστρο των πλειμομπιλ.και μετα απο την ανυπαρξια του καναπέ σας ξεχνατε τι εχει δωσει ο καθενας και μηδενιζετε δικα μας παιδια.ακου μαντζιος...
Καμια ελπιδα πια.αυτη ειναι η νεα γενιά των οπαδων μας.δυστυχως
Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
- Kostas_Peraia4
Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017
Η ομάδα έχει σερι 5-0-0 χωρίς παθητικό, 90% των μεταγραφών του καλοκαιριού έχουν βγει και γενικότερα εκπέμπει υγεια.
Τι σκατά συμβαίνει μέσα στο φόρουμ και επικρατεί τέτοιος χαμος; ανυπόστατες φήμες, κράξιμο με το παραμικρο, γκρίνια και νεύρα. Ας παραδεχθουμε όλοι εδώ πως δεν έχουμε ιδέα απο μπάλα και το τι συμβαίνει στην ΠΑΕ. απλά κάνουμε καφενειακες συζητήσεις και σχολιαζουμε φήμες. Αλλά όχι, όλοι πρεπει να είμαστε προπονηταραδες, όλοι να ξέρουμε το μεταγραφικο παζάρι και τι παιζει σ'αυτο, όπως επίσης κάθε συνωμοσία εντος και εκτός ΠΑΕ. Ξεροκεφαλοι και ανυπομονοι. Αυτοι είμαστε.
Σας παρακαλώ πείτε μου 2 ευρωπαϊκές ομάδες που είχαν κλείσει τις μεταγραφές που χρειάζονταν πριν τις 5/1.
Τι σκατά συμβαίνει μέσα στο φόρουμ και επικρατεί τέτοιος χαμος; ανυπόστατες φήμες, κράξιμο με το παραμικρο, γκρίνια και νεύρα. Ας παραδεχθουμε όλοι εδώ πως δεν έχουμε ιδέα απο μπάλα και το τι συμβαίνει στην ΠΑΕ. απλά κάνουμε καφενειακες συζητήσεις και σχολιαζουμε φήμες. Αλλά όχι, όλοι πρεπει να είμαστε προπονηταραδες, όλοι να ξέρουμε το μεταγραφικο παζάρι και τι παιζει σ'αυτο, όπως επίσης κάθε συνωμοσία εντος και εκτός ΠΑΕ. Ξεροκεφαλοι και ανυπομονοι. Αυτοι είμαστε.
Σας παρακαλώ πείτε μου 2 ευρωπαϊκές ομάδες που είχαν κλείσει τις μεταγραφές που χρειάζονταν πριν τις 5/1.
- ΑποστόληςΑ
MANIAKOS έγραψε:Επειδή λεει δαγκώνει αν δεν έλεγε εντός συνόρων θανπιστευα οτι εννοεί Σουάρεζ

Ο μεγαλος ρουλης (αηττητος δεν θυμαμαι ποσα χρονια στην ευρωπη εντος εδρας) και ο γριακλης!Napoli4 έγραψε:Η ομάδα έχει σερι 5-0-0 χωρίς παθητικό, 90% των μεταγραφών του καλοκαιριού έχουν βγει και γενικότερα εκπέμπει υγεια.
Στάλθηκε από το GT-I9301I μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνώμη που επεμβαίνω και χαλάω αυτη την εκπληκτική κατα τα αλλα συζήτηση αλλα επειδή μερικούς απο μας αυτη τη στιγμη μας ενδιαφέρουν μονο οι μεταγραφές μήπως γίνετε για τον Ροντριγκεζ να τσακώνεστε στο τοπικ του Ροντριγκεζ και για τον Ιβιτς στο τοπικ του Ιβιτς;

Δεν εχω να σου αποδειξω κατι εγω. αν το φορουμ θελει να δεχεται να λες οτι ο Ροντριγκεζ ειναι μεγαλο αρχιδακι επειδη νομιζεις οτι δεν πηγε στην λειβαδεια λογω μεταγραφης και να λες και τις επισημες ανακοινωσεις της ΠΑΕ που αναφερουν ιωση οτι ειναι μουφα ειναι αλλουνου θεμα οχι δικο μουDimg4 έγραψε:Σουρωμενος εισαι? Τι ερωτησεις ειναι αυτες ρε φιλε "οποιος εχει ιωση ειναι αρχιδακι¨"?Γκουερινο έγραψε:πως ακριβως αποδειχτηκε? Η ΠΑΕ δεν ανεφερε οτι εχει ιωση? οποιος εχει ιωση ειναι αρχιδακι? εχεις πιο εγκυρες πηγες απο την ΠΑΕ εσυ?Dimg4 έγραψε:
Τον ροντριγκεζ μολις αποδειχτηκε πως κρεμαει την ομαδα στη λειβαδια.![]()
![]()
![]()
Ναι αποδειχτηκε, εχω εγκυρες πηγες πως δεν θελει να ειναι μερος της ομαδας γιατι νομιζει πως εχει φυγει ηδη, ικανοποιηθηκες? Αντε απεδειξε μου εσυ πως κανω λαθος
Napoli4 έγραψε:
ολες αυτες που δεν εχουν φραγκο

Τι ειπεchrisg4 έγραψε:Συγνώμη που επεμβαίνω και χαλάω αυτη την εκπληκτική κατα τα αλλα συζήτηση αλλα επειδή μερικούς απο μας αυτη τη στιγμη μας ενδιαφέρουν μονο οι μεταγραφές μήπως γίνετε για τον Ροντριγκεζ να τσακώνεστε στο τοπικ του Ροντριγκεζ και για τον Ιβιτς στο τοπικ του Ιβιτς;![]()
![]()
![]()

Χεχε
Ας ανακοινώσουν κανενα γιατι θα γράφουμε κ φιλοσοφικές ανησυχίες σε λιγο
Το Κάστρο της Κασίμπασα βασικά δεν μας πήραν φίλε,δεν παίζει στους πλειμομπιλ νομίζω..τι είναι αυτοί?MLS?Πήγε ήδη εκεί?soflodoras έγραψε:Σας εβγαλαν απο την ανυπαρξια και γκρινιαζετε κιολας.θελετε μεγαλεια. Νεοπλουτα πουλια.Να σας θυμησω πως μεγαλειο του ΠΑΟΚ ηταν ειναι και θα ειναι η ιστορια και ο λαος του.Σταματηστε να ειστε πουθεναδες που σαν κακομαθημενα να κλαιγεστε που δε σας εχουν παρει το καστρο των πλειμομπιλ.και μετα απο την ανυπαρξια του καναπέ σας ξεχνατε τι εχει δωσει ο καθενας και μηδενιζετε δικα μας παιδια.ακου μαντζιος...
Καμια ελπιδα πια.αυτη ειναι η νεα γενιά των οπαδων μας.δυστυχως
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agios την Πέμ 05 Ιαν 2017, 23:46, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μηπος δεν πήγε μην τυχών και πάθη θλάση ; λέμε τώρα ,,, και χάσουμε τα 4/5 εκκατομια ..;
- Kostas_Peraia4
Λοιπον,φτανει με τον Garry,τον Kλαους,τον Iβιτς και οποιονδηποτε αλλο.Εδω μιλαμε για τις μεταγραφες.Σεβαστειτε δηλαδη τον chrisg4 και ολους τους υπολοιπους που θελουν να διαβασουν αποκλειστικα για τις μεταγραφες
chrisg4 έγραψε:Συγγνώμη που επεμβαίνω και χαλάω αυτή την εκπληκτική κατά τα άλλα συζήτηση αλλά επειδή μερικούς από μας αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρουν μόνο οι μεταγραφές μήπως γίνεται για τον Ροντριγκεζ να τσακώνεστε στο τόπικ του Ροντρίγκεζ και για τον Ιβιτς στο τοπικ του Ιβιτς;![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Πέμ 05 Ιαν 2017, 23:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.