σαφως και δεν ειπες. εσυ δεν κανεις ποδοσφαιρικη κριτικη ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος. εσυ ξερεις να μιλας μονο για "κωλους" "μαλακιες" "μπουρδελα" και λοιπα. μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου αυτα τα γραπτα εχειςCCCP έγραψε:Εγω δεν ειπα οτι ο Κατσε ειναι ο καλυτερος μεσος της ομαδας παντως, αυτο ειναι σιγουρο.
33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
Re: 33. Στέφανος - Κλάους Αθανασιάδης ΙΙ
+1 απλά και αρχιδατα...obanebane έγραψε:Μόνο Στεφανομαχοι υπάρχουν, Στεφανολατρες όχι,απλά κάποιοι θεωρούμε ότι όλο αυτό που γίνεται από μερικούς ανιστόρητους και αχάριστους δεν αξίζει σε αυτό το παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν φέρνει καλύτερο φορ από τον Κλάους δεν είναι ευθύνη του Αθανασιάδη.
Όταν αυτό το καταλάβουν όλοι,τότε τα πράγματα εδώ μέσα θα εξομαλυνθουν.
όταν και αν έρθει η ώρα να φύγει ο κλάους πρέπει να φύγει αξιοπρεπώς
obanebane έγραψε:Μόνο Στεφανομαχοι υπάρχουν, Στεφανολατρες όχι,απλά κάποιοι θεωρούμε ότι όλο αυτό που γίνεται από μερικούς ανιστόρητους και αχάριστους δεν αξίζει σε αυτό το παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
Το ότι ο ΠΑΟΚ δεν φέρνει καλύτερο φορ από τον Κλάους δεν είναι ευθύνη του Αθανασιάδη.

Γκουερινο έγραψε:σαφως και δεν ειπες. εσυ δεν κανεις ποδοσφαιρικη κριτικη ασχετα αν ειναι σωστη η λαθος. εσυ ξερεις να μιλας μονο για "κωλους" "μαλακιες" "μπουρδελα" και λοιπα. μεχρι εκει φτανει το μυαλο σου αυτα τα γραπτα εχειςCCCP έγραψε:Εγω δεν ειπα οτι ο Κατσε ειναι ο καλυτερος μεσος της ομαδας παντως, αυτο ειναι σιγουρο.

Cccp εχεις κανει το χειτοτερο ποστ που θυμαμαι σε αυτο το τοπικ και συνεχιζεις να υπερασπιζεσαι τα γραπτα σου... Κομπλεξ εχετε δεν υπαρχει αλλη εξηγηση πλεον. Οταν λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια σημαινει οτι τραβατε ζορι.
Φυσικα και ο Κλαους δεν φταιει. Και φυσικα και εκτιμάμε και ξερουμε τι εχει προσφέρει.obanebane έγραψε:Μόνο Στεφανομαχοι υπάρχουν, Στεφανολατρες όχι,απλά κάποιοι θεωρούμε ότι όλο αυτό που γίνεται από μερικούς ανιστόρητους και αχάριστους δεν αξίζει σε αυτό το παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
100 χιλιαδες φορες τα εχουμε πει αυτα, αλλα μερικοι οπως φαίνεται ειτε δεν ξερουν να διαβαζουν, ειτε κανουν οτι δεν βλεπουν τι λεγετε και καθε λιγες σελιδες επαναλαμβανουν τα ιδια. Ε, καποια στιγμη βαριεσε να λες τα ιδια και τα ιδια. Αλλα δε πειραζει, ας τους βαλουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.
Ασε ρε nothu που εχεται βρει και εχετε πιαστει απο εκεινο το ποστ μου γιατι δεν εχετε να πειτε κατι αλλο. Το ποστ μου το εξηγησα οτι ηταν εκρηξη γιατι μου πουλουσαν τρελα. Και ακομα και ετσι, δεν παίρνω τιποτα πισω.nothu έγραψε:Cccp εχεις κανει το χειτοτερο ποστ που θυμαμαι σε αυτο το τοπικ και συνεχιζεις να υπερασπιζεσαι τα γραπτα σου... Κομπλεξ εχετε δεν υπαρχει αλλη εξηγηση πλεον. Οταν λετε καθε μερα τα ιδια και τα ιδια σημαινει οτι τραβατε ζορι.
Ποιο ητανε Nothu το φοβερο και τρομερο που εγραψα σε εκεινο το ποστ? Το οτι ειπα παρτε τα εκατο γκολ του Κλαους και βαλτε τα εκει που ξερετε?
Εγω ξερω να τα εκτιμησω μια χαρα, αυτο πηγαινε σε αυτους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν ποιο ειναι το προβλημα με την υποθεση Κλαους.
Σας το χουνε πει εδω μεσα 1 εκατομυριο φορες. Φετος ΚΑΝΕΙΣ δεν ειναι χαρουμενος με αυτο που βλεπει απ τον Κλαους. Αλλα ειστε 4-5 που δε λετε να το καταλαβετε. Πρεπει μετα απο καθε ματς, παιξει δεν παιξει ο Κλαους, να κανετε μια βολτα εδω μεσα να πεταξετε τις 152 μπηχτες και ολα καλα μετα. Τα παραπονα σας στους απο πανω που το καλοκαιρι ΟΛΟΙ εδω μεσα λεγαμε να παρουμε φορ και πηραμε τα @@ μας.
το ποιοι επαναλαμβανονται σου το εδειξε με στοιχεια ο stalker.CCCP έγραψε:Φυσικα και ο Κλαους δεν φταιει. Και φυσικα και εκτιμάμε και ξερουμε τι εχει προσφέρει.obanebane έγραψε:Μόνο Στεφανομαχοι υπάρχουν, Στεφανολατρες όχι,απλά κάποιοι θεωρούμε ότι όλο αυτό που γίνεται από μερικούς ανιστόρητους και αχάριστους δεν αξίζει σε αυτό το παιδί που έχει βγει από τα σπλάχνα του ΠΑΟΚ.
100 χιλιαδες φορες τα εχουμε πει αυτα, αλλα μερικοι οπως φαίνεται ειτε δεν ξερουν να διαβαζουν, ειτε κανουν οτι δεν βλεπουν τι λεγετε και καθε λιγες σελιδες επαναλαμβανουν τα ιδια. Ε, καποια στιγμη βαριεσε να λες τα ιδια και τα ιδια. Αλλα δε πειραζει, ας τους βαλουμε ολους στο ιδιο τσουβαλι.
σορρυ που σε διεκοψα συνεχισε μην χασεις τον ειρμο των σκεψεων σου

Ποιο το νόημα να επαναλαμβάνουμε όλο αυτό το ξεκατίνιασμα με τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια,τι ακριβώς προσφέρει;
Υπαρχει καλυτερος στο ροστερ και δεν παιζει;
Εγω δεν είδα κανέναν,οχι μονο φέτος αλλα απο την μερα που ανέλαβε ο Ιβάν.
Αν θέλαμε το καλό της ομάδας,θα ενθαρρυναμε τον παίχτη να προσπαθήσει περισσότερο,αντίθετα όμως έχουμε κάνει ευαγγέλιο τα 700 που παίρνει αυτός και όχι οι αρχιτουριστες που έχουν έρθει κατά καιρούς με πρώτο και καλύτερο τον Βούλγαρο παλαίμαχο.Σιγά μην ενθαρρύνουμε το δικό μας παιδί,ο Τιαμ η μαύρη γαζέλα και ο Περπατητης που κοντρολαρει με το νύχι.
Ουστ ρε αχάριστοι.
Υπαρχει καλυτερος στο ροστερ και δεν παιζει;
Εγω δεν είδα κανέναν,οχι μονο φέτος αλλα απο την μερα που ανέλαβε ο Ιβάν.
Αν θέλαμε το καλό της ομάδας,θα ενθαρρυναμε τον παίχτη να προσπαθήσει περισσότερο,αντίθετα όμως έχουμε κάνει ευαγγέλιο τα 700 που παίρνει αυτός και όχι οι αρχιτουριστες που έχουν έρθει κατά καιρούς με πρώτο και καλύτερο τον Βούλγαρο παλαίμαχο.Σιγά μην ενθαρρύνουμε το δικό μας παιδί,ο Τιαμ η μαύρη γαζέλα και ο Περπατητης που κοντρολαρει με το νύχι.
Ουστ ρε αχάριστοι.
Εξαντληθηκε το θέμα. Όλοι συμφωνούμε και ας παμε παρακάτω.
Γενάρης έρχεται και η ΠΑΕ ας κάνει τα απαραίτητα. Τα υπολοιπα είναι για ψυχοθεραπεια.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Γενάρης έρχεται και η ΠΑΕ ας κάνει τα απαραίτητα. Τα υπολοιπα είναι για ψυχοθεραπεια.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Χαχαχαχα οτι ναναι. Κλαους αφου εχεις υπερασπιστες και το παραδεχονται σε παραδεχομαι ρε αλανι. Καλα μας κανειςThe_Stalker έγραψε:Maniakos 144
Dimg4 104
ΑποστόληςΑ 101
goran 99
eorptol 84
kataramenos5 80
τσιριγώτης 74
CCCP 70
Δημήτρης17 60
pilotos 48
simba 47
mapogo 47
barlow 45
ace 45
Με χαρά δημοσιεύω το post ranking (edit: του τελευταίου εξαμήνου). Σας λέει τίποτα; Τα μαύρα δικά μου.
Για να μη μας λέτε κάποιοι ότι φταίνε οι "υπερασπιστές" του Κλάους που έχει γίνει μπ@@ρδέλο το τόπικ. Είναι το 11ο συνολικά και τελευταίο ποστ μου στο τόπικ του Κλάους για μη αγωνιστικό θέμα.
1...Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν??? Γιατί δεν το λες και σε μας να ησυχάσεις/ουμε, εφ όσον εσύ το ξέρεις???CCCP έγραψε:Ποιο ητανε Nothu το φοβερο και τρομερο που εγραψα σε εκεινο το ποστ? Το οτι ειπα παρτε τα εκατο γκολ του Κλαους και βαλτε τα εκει που ξερετε?
Εγω ξερω να τα εκτιμησω μια χαρα, αυτο πηγαινε σε αυτους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν ποιο ειναι το προβλημα με την υποθεση Κλαους...
2...Κι αν είχε κολλήσει 10-12 τεμάχια ως τα τώρα θα μας έλεγες τα ίδια???
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 16 Δεκ 2016, 18:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αστο γκοραν. Το χασες.goran 64 έγραψε:Αυτή σου η επιμονή ρε Dim για τον "καραγκιοζάκο Κροάτη" δεν βλέπω να στέκει πλέον από πουθενά...![]()
Ειδικά δε, όταν υποστηρίζεις ότι καψονάριζε τον παμπόνηρο Βούλγαρο, που τα άρπαξε αντί εφ άπαξ απ τον Ιβάν, για να στηρίξει μάλιστα τον Κλάους, ο οποίος φυσικά (ο αχάριστος) τον έκανε ρόμπα με την φωτογραφία των μπαλέτων Μπολσόι, με την υποστήριξη κιόλας της Π.Α.Ε., η οποία την ανάρτησε στο επίσημο site της!!!!![]()
![]()
Αλλά καταλαβαίνω..."ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΟΝ ΙΒΑΝ", οπότε δεν σου βγαίνει να πεις-παραδεχτείς κάτι άλλο...
Spot on!CCCP έγραψε:Δηλαδη αν καποιος ειναι τρολ και εχει κανει 5 ποστ που φιτιλιαζουν ο αλλος που εχει κανει 15 ειναι το προβλημα ασχετα με το τι λεει?The_Stalker έγραψε:Maniakos 144
Dimg4 104
ΑποστόληςΑ 101
goran 99
eorptol 84
kataramenos5 80
τσιριγώτης 74
CCCP 70
Δημήτρης17 60
pilotos 48
simba 47
mapogo 47
barlow 45
ace 45
Με χαρά δημοσιεύω το post ranking (edit: του τελευταίου εξαμήνου). Σας λέει τίποτα; Τα μαύρα δικά μου.
Για να μη μας λέτε κάποιοι ότι φταίνε οι "υπερασπιστές" του Κλάους που έχει γίνει μπ@@ρδέλο το τόπικ. Είναι το 11ο συνολικά και τελευταίο ποστ μου στο τόπικ του Κλάους για μη αγωνιστικό θέμα.
Το τι λεει καποιος δεν μετραει αλλα το ποσα ποστ εχει? Το περιεχομενο δεν μετραει?
Εσυ στην ζωη σου κρινεις απο την ποσοτητα και οχι την ποιότητα?
Αν ειναι δυνατον να χρειαζεται καν να εξηγησω σε ενηλικα ανθρωπο γιατι δεν στεκει λογικης αυτο που εγραψες.
Τα ποστ που εχω ειναι γιατι με τσατιζουν και καθομαι και απανταω σε μαλακιες οπως αυτην. Συγχαρητιρια που μολις προσθεσες και συ το ληθαρακι σου στο να συνεχισει το τοπικ να ειναι μπουρδελο. THE IRONY.