Igor Tudor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Re: Igor Tudor

Δημοσίευση από theo-drama »

vs40 για αξιολογηση αποτελεσματος εως τωρα σε συγκριση με τον Σαντος εως τωρα στο γραφω στο τοπικ του αγωνα ΠΑΟΚ-Πλατανιας.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ντεσπε με την ομαδα που επιλεξαμε να υποστηριζουμε και λιγα εχουμε παθει :D .
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Odi έγραψε: .......................................
Και τί σημασία έχει οτι τους έχεις κάτω;Είναι άτρωτοι;Ούτε καν.

Οι βαθμοί συγκεντρώνονται από τα μικρά παιχνίδια.Τα μεγάλα "τα έχει" ο ΠΑΟΚ του Τούντορ.

2 βαθμούς μας στέρησε το κοράκι στην Λειβαδιά και δύο στην γριά.Αν είχαμε 30 βαθμούς που τους αξίζαμε αγωνιστικά,θα λέγαμε οτι με ίδια πορεία θα είχαμε 60 βαθμούς.Ο ΠΑΟΚ του 2010 τερμάτισε με 62.
1. Για Λειβαδιά είχα γράψει :
Mapogo έγραψε: Μια χαρά μπορούσε να μετρήσει το γκολ κ κανένας δεν θα έλεγε τπτ.

Κατά τ'αλλα ...χάλια.
2. Για το ματς με τις γριές διαφωνώ. Μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας.

3. Το κακό είναι ότι δεν έχουμε 30 βαθμούς τώρα. 26 γράφει το κοντέρ. Κ αν πάει έτσι κ ο 2ος γύρος, θα έχουμε 52.

10 πιο κάτω απ τον ΠΑΟΚ του 2010 (για να μη λέμε ονόματα άλλων προπονητών).

Κ αν πιάσουμε κουβέντα για κοράκια κ σφαγές , τι να πρωτοπούμε για τότε ?
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Εγώ πάντως πιστεύω πως ο δεύτερος γύρος θα πάει μακράν καλύτερα.

Και τραυματισμούς δεν θα έχουμε και τα ματς της Ευρώπης θα λείπουν.

Μας υπολογίζω γύρω στους 60 βαθμούς.

Αν και δεν έχει σημασία,ότι γίνει στα play off μετράει.

Το point είναι οτι η ομάδα είναι ένα πόντο από την δεύτερη θέση πίσω από μια ομάδα που έδωσε συνολικά 12 λιγότερα παιχνίδια φέτος.
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Για μένα πάλι , το θέμα είναι ότι είμαστε στην 4η θέση , με το 2ο ρόστερ.

Αρα ? Αρα μάλλον κάτι δεν πάει καλά κ μακάρι να διορθωθεί.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το παραπάνω επιχείρημα βασιζεται στη διαφορά ...1 βαθμού... (3η θέση μετά την τελευταία αγωνιστική όπου όλοι-αστερας,ζελα,αεκ- έχασαν εκτός απο τον ΠΑΟΚ).

:roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Odi έγραψε:Εγώ πάντως πιστεύω πως ο δεύτερος γύρος θα πάει μακράν καλύτερα.

Και τραυματισμούς δεν θα έχουμε και τα ματς της Ευρώπης θα λείπουν.

Μας υπολογίζω γύρω στους 60 βαθμούς.

Αν και δεν έχει σημασία,ότι γίνει στα play off μετράει.

Το point είναι οτι η ομάδα είναι ένα πόντο από την δεύτερη θέση πίσω από μια ομάδα που έδωσε συνολικά 12 λιγότερα παιχνίδια φέτος.

Μη ξεχνας οτι η κουλα εδωσε και τα 3 ντερμπι εκτος εδρας ενω εμεις εντος (τωρα ειδα οτι το εχει γραψει και ο mapogo) ,εχουμε μεινει πισω οπως και να εχει αλλα το χειροτερο ειναι η κακη εικονα της ομαδας.
Για τους διεκδικητες θα παιχτουν πολλα στην ενισχυση του ιανουαριου,οι αεκτζηδες πιεζουν τον μελισαν να φερει παιχτες γιατι βλεπουν μεγαλη ευκαιρια να παιξουν τσ.λ,το ιδιο κανει και ο πογετ που πιεζει εχοντας την προταση της σουονσι στα χερια του ως οπλο.
Οι βαζελοι πηραν προκαταβολα χοντρη απο νοβα και κατι θα ριξουν στην αγορα,ασε που θα εχουν και την διαιτησια μαζι τους στα play-offs γιατι ο βαγγελας με τη κουλα τα εχει τωρα και αυτη εχει στοχευσει.
Μια φορα πηραμε πρωτια σε play-offs με δυο του ποκ μεσα (και ειχαμε κατα κοινη ομολογια πρωταθλητρια ομαδα τοτε) μακαρι φετος να ειναι η δευτερη δεν ειμαι ομως καθολου αισιοδοξος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 22 Δεκ 2015, 14:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

[quote="desperanδο
Εκτος κι αν δεν εισαι Joshua αλλα...

Εικόνα

που εξηγει και την απορια του Στεφανου.[/quote]
Είδες Τζος ποσά κοινά έχουμε?
Τελικά όλοι κρύβουμε μέσα μας έναν μίστερ Χάιντ :lol: :lol: :lol: :lol:

Στάλθηκε από το LG-D405 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk[/quote][/quote]

...και συ...Τζέκιλ;;; :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Mapogo έγραψε:Για μένα πάλι , το θέμα είναι ότι είμαστε στην 4η θέση , με το 2ο ρόστερ.

Και περσυ τετοια εποχη ησουν στο +5 απ το δευτερο αλλα πρωταθλημα δε πηρες.Τοτε ολα ηταν τελεια δηλαδη?Η τελικη βαθμολογια μετραει.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

goran 64 έγραψε: ...και συ...Τζέκιλ;;; :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
Ναι .Ο Χαιντ απ οτι θυμάμαι αποχώρησε και ζητησε να διαγραφει ο λογαριασμος του. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Στον desperando αναφερόμουν Κατ... :shock: :o Ααααα... :oops: :oops: :oops: ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

kataramenos5 έγραψε:
Mapogo έγραψε:Για μένα πάλι , το θέμα είναι ότι είμαστε στην 4η θέση , με το 2ο ρόστερ.

Και περσυ τετοια εποχη ησουν στο +5 απ το δευτερο αλλα πρωταθλημα δε πηρες.Τοτε ολα ηταν τελεια δηλαδη?Η τελικη βαθμολογια μετραει.
Για να μη δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις.

1. Δεν ήθελα επ ουδενί να έρθει ο Αγγελος. Ειναι γραμμένο στο τόπικ του κ σίγουρα μπορείς πολύ εύκολα να το δεις.

2. Τέλεια δεν ήτανε , οι φόβοι υπήρχανε , αλλά δεν είμαι πυθία να προβλέψω ότι μετά η κατρακύλα θα ήτανε τόσο απότομη κ τόσο ατέλειωτη κ τόσο οδυνηρή.

3. Με τη λογική σου , πέρσυ με + 5 απ τον 2ο , είδαμε τι πήραμε. Αντε να δούμε κ φέτος. Κ μέχρι το Μάη , να μη λέμε κιχ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

νομίζω το παραξεφτυλίσαμε το θέμα...

μια παρατήρηση πάντως...

διαβάζω για "μακάρι" και "να δούμε¨ κτλ κτλ ενώ ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι στην πρώτη στραβή θα αρχίσουν τα γνωστά. και όταν λεω στραβή ΠΛΕΟΝ δεν αναφέρομαι σε απώλεια βαθμών, αλλά ακόμα και σε νίκη με το "φτωχό 1-0"...

εγώ δεν μπορώ σε καμία περίπτωση πως αυτό μεταφράζεται σε στήριξη. Δεν μπορώ να καταλάβω σε καμία περίπτωση πως γίνεται ενα γήπεδο (εκτός απο τα..."μπερδεμένα" της 4 8-) ) να γιουχάρει την ομάδα σε μια νίκη της. μου είναι αδιανόητο.

αμα θέλετε να δείτε "μπαλάρα" θα πρέπει να έχετε κατα νού ότι σημαντικό κομμάτι είναι η ψυχολογία. να νιώθεις καλός, δυνατός, ανίκητος. και τότε θα ελευθερωθούν πόδια και μυαλό. θα έρθουν πιο εύκολα οι αυτοματισμοί, θα μπαίνουν πιο σίγουροι οι παίχτες στο γήπεδο για τις ικανότητες τους.

αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις και τα αποτελέσματα που θα σε βοηθήσουν.

Εδω θυμάμαι ότι μετά απο νίκη 5-0 με την μπρόντμπυ (ποια μπροντμπυ τώρα...) πέσαμε να τους φάμε για το χ με τη ξάνθη... μετά απο επική νίκη μεσα στο ντόρτμουντ πέσαμε να τους φάμε για ενα χ με τη λιβαδειά με σφαγή μάλιστα στο τέλος...

αν η ομάδα δεν έχει την ηρεμία της ώστε μέσα απο τα αποτελέσματα να αποκτήσει την αναγκαία αυτοπεποίθηση τότε το βαρέλι δεν θα έχει πάτο.

τώρα, βάλτε τα παραπάνω σε αντιστοιχία με τις τελευταίες χρονιές, δείτε ότι όταν αρχιζε η κοιλιά ...δεν σταματούσε και αναλογιστείτε το γιατί...

τεσπα. δεν θέλω να αναλωθώ άλλο σε μια τέτοια συζήτηση. το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι πανάκεια να αφήσουμε την ομάδα ήρεμη και να τη στηρίξουμε όπως πρέπει. όλα τα άλλα είναι περιττά.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Στο φετινό πρωτάθλημα που το αγωνιστικό επίπεδο είναι τόσο χαμηλό σε βαθμό που ομάδες τύπου Λεβαδειακου Πανθρακικου παίρνουν αποτελέσματα από ΠΑΟΚ ΑΕΚ και ΠΑΟ, όχι επειδή ξαφνικά έγιναν ομαδάρες Πανθρακικός και Λεβαδειακός, αυτοί ίδιοι με πέρυσι είναι άλλοι τρεις έχουν πέσει, όταν σ αυτο το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ δε ξεχωρίζει έχοντας το δεύτερο μεγαλύτερο budget μακράν του τρίτου τότε ευθύνες έχουν ΟΛΟΙ όσοι ασχολήθηκαν με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έχουν όλοι όμως τις ίδιες ευθύνες. Δε γίνετε εγώ να κράξω οποιονδήποτε προπονητή του ΠΑΟΚ όταν από τις δέκα μεταγραφές που του έφεραν το καλοκαίρι έχει προσφέρει μονο η μια ουσιαστικά, είναι κάποιοι παίχτες που δε κάνουν ούτε καν για τον πάγκο της ομάδας, έφυγε ο Λουκάς που όπως βλέπουμε ήταν ο πιο ποιοτικός παίχτης της ομάδας συν την κούραση από το γεγονός ότι παίζουμε από τον Ιούλιο συν τους τραυματισμούς. Δε γίνετε να κράζουμε Tudor και να είναι στο απυρόβλητο ο Άρνεσεν. Ο Tudor θα κριθεί στο τέλος της χρονιας αλλα στο κομμάτι που του αναλογεί και λαμβάνοντας υπόψιν και το υλικό που είχε στα χερια του.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

K_geo έγραψε:νομίζω το παραξεφτυλίσαμε το θέμα...

μια παρατήρηση πάντως...

διαβάζω για "μακάρι" και "να δούμε¨ κτλ κτλ ενώ ΟΛΟΙ ξέρουμε ότι στην πρώτη στραβή θα αρχίσουν τα γνωστά. και όταν λεω στραβή ΠΛΕΟΝ δεν αναφέρομαι σε απώλεια βαθμών, αλλά ακόμα και σε νίκη με το "φτωχό 1-0"...

εγώ δεν μπορώ σε καμία περίπτωση πως αυτό μεταφράζεται σε στήριξη. Δεν μπορώ να καταλάβω σε καμία περίπτωση πως γίνεται ενα γήπεδο (εκτός απο τα..."μπερδεμένα" της 4 8-) ) να γιουχάρει την ομάδα σε μια νίκη της. μου είναι αδιανόητο.

αμα θέλετε να δείτε "μπαλάρα" θα πρέπει να έχετε κατα νού ότι σημαντικό κομμάτι είναι η ψυχολογία. να νιώθεις καλός, δυνατός, ανίκητος. και τότε θα ελευθερωθούν πόδια και μυαλό. θα έρθουν πιο εύκολα οι αυτοματισμοί, θα μπαίνουν πιο σίγουροι οι παίχτες στο γήπεδο για τις ικανότητες τους.

αλλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις και τα αποτελέσματα που θα σε βοηθήσουν.

Εδω θυμάμαι ότι μετά απο νίκη 5-0 με την μπρόντμπυ (ποια μπροντμπυ τώρα...) πέσαμε να τους φάμε για το χ με τη ξάνθη... μετά απο επική νίκη μεσα στο ντόρτμουντ πέσαμε να τους φάμε για ενα χ με τη λιβαδειά με σφαγή μάλιστα στο τέλος...

αν η ομάδα δεν έχει την ηρεμία της ώστε μέσα απο τα αποτελέσματα να αποκτήσει την αναγκαία αυτοπεποίθηση τότε το βαρέλι δεν θα έχει πάτο.

τώρα, βάλτε τα παραπάνω σε αντιστοιχία με τις τελευταίες χρονιές, δείτε ότι όταν αρχιζε η κοιλιά ...δεν σταματούσε και αναλογιστείτε το γιατί...

τεσπα. δεν θέλω να αναλωθώ άλλο σε μια τέτοια συζήτηση. το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι πανάκεια να αφήσουμε την ομάδα ήρεμη και να τη στηρίξουμε όπως πρέπει. όλα τα άλλα είναι περιττά.
Δεν υπάρχει μεγάλη ομάδα στο κόσμο ολόκληρο που να έχει ηρεμία από το κόσμο της. Ο κόσμος είναι ήρεμος όταν η ομάδα του κερδίζει. Οι μεγάλες ομάδες ειδικά αυτές που θέλουν να πρωταγωνιστήσουν έχουν πίεση από το κόσμο. Οποιος παίχτης και προπονητής δεν αντέχει τη πίεση δε κάνει για μεγάλη ομάδα. Έτσι είναι παντού και σε όλα τα αθλήματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”