Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2014
Πρώτα ξε-σκαταρεις... Και μετά φτιάχνεις.
Εμένα δεν θα μου άρεσε να είχαμε ήδη πέντε έξι μεταγραφές και όλα τα λιμά ακόμα μέσα στην ομάδα.
Υπομονή και ΠΑΟΚ πάνε μαζί κοντά έναν αιώνα τώρα...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εμένα δεν θα μου άρεσε να είχαμε ήδη πέντε έξι μεταγραφές και όλα τα λιμά ακόμα μέσα στην ομάδα.
Υπομονή και ΠΑΟΚ πάνε μαζί κοντά έναν αιώνα τώρα...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Ekatnetworkltd
Ο πελέ παιδιά δεν τον θέλει ο Μίτσελ ή πάει δανεικός η τον αφήνουν ελεύθερο!Μεγάλο άλμα στην καριέρα του!Καλά να πάθει!
- SePuLtUrA_4_
Κάθομαι και διαβαζω τοσες σελιδες και το μυνημα που περνάει ειναι οτι ηρθε η συντέλεια του ΠΑΟΚ...η καταστροφολογια σε ολο της το μεγαλειο...και ρωταω εγω ο αμπαλος ποίοι παιχταραδες φυγανε απο την ομαδα εκτος του νατχου (που δεν ξερουμε ακομα τι θα γινει) και πρεπει να τα βαψω μαυρα? Οι μισοι απο αυτους που φύγανε ειναι αμπαλοι και οι αλλοι γατακια!!! Δυστηχως το ροστερ μας ειχε πολυ σαβούρα και επρεπε να φυγουν...πρωτα γκρεμίζεις και μετα χτιζεις!!!! Ας χαλαρωσουμε να παμε για κανα μπανιο να ξελαμπικαρουμε και να παρουμε και κανα διαρκειας γιατι στο τελος θα μας περασει και ο ατρομητος...γ@μω την μιρλα μου μεσα γ@μω...

- pagotatzis
στον πλατανια δοκιμασαν τον φιγκουειρα και εναν ακομα απο την τσελσι.λετε να ηταν αυτοι που δοκιμαζονταν σε μας?
Μας απέρριψε λέει ο Βέλλιος επειδή ανδρώθηκε στις ακαδημίες της γριάς..pagotatzis έγραψε:άλλη μια αρδια από γαζζετα
επαφές ΠΑΟΚ με Βελλιο

Με Αθανασιάδη,Κουλούρη,Πόζογλου,Σαλπιγγιδη μόνο ο Βέλλιος μας έλειπε..
οκ καλεσανε ινιγο και χακομπο για λυση συμβολαιων και κατσικα σπυροπουλο οχι
εγω ξερω οταν παιρνω φορα και καθαριζω καθαριζω τα παντα και οχι μονο τους ισπανους
εξω το κατσικι και ο μβπ σπυρο
εγω ξερω οταν παιρνω φορα και καθαριζω καθαριζω τα παντα και οχι μονο τους ισπανους
εξω το κατσικι και ο μβπ σπυρο
Μας απέριψε ο Βέλλιος??
Νταξ ότι να ναι...
Το παιδί 3 χρόνια έκατσε στην Έβερτον, και πλέον χειρότερος απ'ότι όταν πήγε.. κλασική περίπτωση βλάβης.. νόμιζε έπιασε τον παπά απ'τ'αρχίδια..
3 χρόνια έπαιξε 350' λεπτά στην πρώτη ομάδα..
πλέον είναι αρκετά έτοιμος να γίνει δεύτερος επιθετικός στην Καλλονή πίσω από το Μανούσο..

Νταξ ότι να ναι...
Το παιδί 3 χρόνια έκατσε στην Έβερτον, και πλέον χειρότερος απ'ότι όταν πήγε.. κλασική περίπτωση βλάβης.. νόμιζε έπιασε τον παπά απ'τ'αρχίδια..
3 χρόνια έπαιξε 350' λεπτά στην πρώτη ομάδα..
πλέον είναι αρκετά έτοιμος να γίνει δεύτερος επιθετικός στην Καλλονή πίσω από το Μανούσο..
-
παρατηρώ ότι όλα τα σκεπτομενα παοκια ήμαστε σε μια κατάσταση αισιόδοξης αναμονής, που κατά βάθος τη γουστάρουμε γιατί μέσα μας γνωρίζουμε πως ηρεμία και παοκ δεν συνέπλεαν πότε. ούτε στα μεταγραφικά.
άρα ούτε τώρα, παρά την εκκωφαντική ησυχία, ξέρουμε-θελουμεναπιστευουμε πως η παε κινείται αθόρυβα καθώς οι περσινές μεγαλόστομίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να αναδείξουν μια μέτρια χρονιά σε αποτυχημένη.
Δε ξέρω αν έγιναν εμβόλια επαγγελματισμού, ή κάηκε η γούνα τους από ζημιά στο ταμείο λ που έφεραν τα ακριβόπληρωμένα παλτά ή τέλος από αρνητική εντύπωση που έβγαινε καθώςδε κέρδισαν ούτε μια μεταγραφή-στόχο πέρσι τουλάχιστον στην εγχώρια αγορά.
Κάπου εδώ καλό είναι να θυμίσουμε ότι στο Ελλάδα μια εγχώρια μεταγραφή πότε δεν είναιμμόνο μία ανταλλαγή παίχτη-χρημάτων είναι πολύ περισσότερο για τις δύο παε.
ΥΓ 1. Φέρε μαλεζα κ ούμπιδες κ είμαστε κομπλέ.
ΥΓ 2. Και κουλούρι φέτος βασικό από το πρώτο λεπτό.
άρα ούτε τώρα, παρά την εκκωφαντική ησυχία, ξέρουμε-θελουμεναπιστευουμε πως η παε κινείται αθόρυβα καθώς οι περσινές μεγαλόστομίες το μόνο που κατάφεραν ήταν να αναδείξουν μια μέτρια χρονιά σε αποτυχημένη.
Δε ξέρω αν έγιναν εμβόλια επαγγελματισμού, ή κάηκε η γούνα τους από ζημιά στο ταμείο λ που έφεραν τα ακριβόπληρωμένα παλτά ή τέλος από αρνητική εντύπωση που έβγαινε καθώςδε κέρδισαν ούτε μια μεταγραφή-στόχο πέρσι τουλάχιστον στην εγχώρια αγορά.
Κάπου εδώ καλό είναι να θυμίσουμε ότι στο Ελλάδα μια εγχώρια μεταγραφή πότε δεν είναιμμόνο μία ανταλλαγή παίχτη-χρημάτων είναι πολύ περισσότερο για τις δύο παε.
ΥΓ 1. Φέρε μαλεζα κ ούμπιδες κ είμαστε κομπλέ.
ΥΓ 2. Και κουλούρι φέτος βασικό από το πρώτο λεπτό.
- AlexanderAthens
Σιγα να μην μας εφτυσε ο Βελιος,αυτος περπατωντας θα ερχοταν απο την Αγγλια αν του εκανε προταση ο ΠΑΟΚ.
Τωρα αυτα τα περι ηθικων φραγμων τα ακουω βερεσε.
Τωρα αυτα τα περι ηθικων φραγμων τα ακουω βερεσε.
-
καπου διαβασα για ντανι φερναντεζ...κανονιστε να φερεται το ανεκδοτο τερματα πισω,,,θα μου πεσουν και τα τελευταια εναπομειναντα μαλλια ρε...
τον τζορβα πολύ γραφουν και ανησυχω....το ιτανζ Γλυκος θα μ αρεσε όπως και το 1 από τους 2 + κπν ξενο εξελιξιμο , χωρις να τρελαίνομαι κιολας..
Δυστυχως για σαββιδη -παε ,εξτρεμ και φορ παιρνεις μονο με φραγκα εκει τσιγγουνιες δεν εχει...και το ότι θελουμε 3 εξτρεμ είναι σαν εφιάλτης φανταζομαι...
δεν ξερω αν μπορούμε να παρουμε έναν που να παιζει και φορ και εξτρεμ για οικονομια...που να μη θαψεις και κλαους ας πουμε....στυλ σαμ...
βελλιο θα θελα μονο αν πουλούσαμε σαλπι κλαους και παιρναμε έναν καλο και βελλιο.///τωρα δεν...είναι ρισκο
Δυστυχως για σαββιδη -παε ,εξτρεμ και φορ παιρνεις μονο με φραγκα εκει τσιγγουνιες δεν εχει...και το ότι θελουμε 3 εξτρεμ είναι σαν εφιάλτης φανταζομαι...
δεν ξερω αν μπορούμε να παρουμε έναν που να παιζει και φορ και εξτρεμ για οικονομια...που να μη θαψεις και κλαους ας πουμε....στυλ σαμ...
βελλιο θα θελα μονο αν πουλούσαμε σαλπι κλαους και παιρναμε έναν καλο και βελλιο.///τωρα δεν...είναι ρισκο