Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από xlebouras »

O ΘΕΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ΑΓΑΠΑΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
ΔΙΠΛΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ +5
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ξανα απο gay-ρικο forum

"κατα τα αλλα 1/4 φετος εκτος εδρας.η ομαδα εχασε πολυτιμο εδαφος.το πρωταθλημα απομακρυνθηκε."

Αρχισαν να το πιστευουν οι ιδιοι... αυριο θα φανει αν το πιστευουν και οι δικοι μας
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

παιδια το βιντεο του ματς της τριπολης πρεπει να σταλει επισημως στην ΟΥΕΦΑ και σε ολα αθλητικα πρακτορεια με την υπογραφη ολων των ΠΑΕ που θελουν ενα καλυτερο ελληνικο ποδοσφαιρο.Δεν υπαρχει αυτο που εδειξαν οι τηλεορασεις σημερα,απλα δεν υπαρχει
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ως πότε;μη φύγει απ την Τρίπολη ο παλιοπουστας...εμετοςςς
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Ρε παλικάρια, εκεί στο Πειραιά φτιάξτε καμιά σοβαρή ομάδα εκτός από την διαιτητική ενίσχυση, για να υπάρχει λιγο ανταγωνισμός και να έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα... Δεν λέει να το παίρνουμε από τον Νοέμβρη!
Άβαταρ μέλους
billospaok_4

Δημοσίευση από billospaok_4 »

Dimg4 έγραψε:Ξανα απο gay-ρικο forum

"κατα τα αλλα 1/4 φετος εκτος εδρας.η ομαδα εχασε πολυτιμο εδαφος.το πρωταθλημα απομακρυνθηκε."

Αρχισαν να το πιστευουν οι ιδιοι... αυριο θα φανει αν το πιστευουν και οι δικοι μας
αδερφε πως γινεται μετα το σημερινο να μιλας για πρωταθλημα??εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο στην ζωη μου.και εισαι ακομη 8η αγωνιστικη :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Λεμε λεμε λεμε, αλλα τιποτα δεν γίνεται.
Κάποιος πρέπει να κανει κατι δραστικό.
Εχεις αποδείξεις εξωφθαλμες και πρόσφατες στα χέρια σου μετα απο αυτο το ματς. Βρες ένα τροπο να τους ξεμπροστιασεις κ να τους ξεγυμνωσεις.
Τωρα που κατι μυρίζονται οι έξω κ άρχισαν τα ειρωνικά άρθρα και υπονοούμενα για τον γκευ.
Αιντε ΠΑΟΚ, να σε δω. Διότι απο την Τριπολιτσά δεν μπορούμε να περιμένουνε τιποτα. Δεν ειναι παράρτημα, αλλα ειναι υποχρεωμένοι και δεν θα μιλήσουν.
Αιντε, μας εχουν σκασει.
Μετα αναρωτιούνται για την βία.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Θυμαμαι ενα συνθημα περιπου πριν 30 χρονια ακουγοτανε. ΤΙΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ..... ΓΑΥΡΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΑΦΡΑΤΑ ΜΑΣ ΤΩΡΑ :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
suncity4

Δημοσίευση από suncity4 »

Μην φουσκωνουν τα μυαλα σας αδερφια

Δεν εχουν τσιπα, το εδειξαν σημερα

Ετσι μπορουν να μας κανουν μεγαλυτερη ζημια
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

billospaok_4 έγραψε:
Dimg4 έγραψε:Ξανα απο gay-ρικο forum

αδερφε πως γινεται μετα το σημερινο να μιλας για πρωταθλημα??εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο στην ζωη μου.και εισαι ακομη 8η αγωνιστικη :nairepaok:
αδερφε πιστεψε με, τις τελευταιες μερες στα ποστ μου αναφερω πως δεν παιζει να μας αφησουν. Απλα αναφερω το γεγονος πως οι γαυροι τρεμουν ηδη μετα το σημερινο και θελω να δω αυριο αν το δουν ετσι και οι δικοι μας
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δυο σχολιακια απο γαυροsite.πιο απολαυστικα απο ποτε!
ναμπερ ουαν..
Αν σκεφτοσουν λιγο αδερφε θα καταλαβαινες οτι σημερα ΕΣΤΗΣΑΝ τον Ολυμπιακο .Τωρα εχει νοημα η φωτο του Αλαφουζου με τον Σπαθα,Ολα αποκτουν νοημα.Το να ειναι στημενο ενα ματς γινεται διακριτικα και οχι τοσο προκλητικα.
Ξεκαθαρη προβοκατσια με ενα προκλητικοτατο Σπαθα να παιζει 0-100.Η διοικηση τωρα οφειλει να παρει θεση μετα το σημερινο.
Ξαναλεω αν ηθελε να μας ευνοησει θα γινοταν διακριτικα(χαχα θελει η πουτανα να κρυφτει..).Το σημερινο ηταν καραγκιοζιλικι και οι φωτο του Αφραγκουζου και της Ψωρας για Σπορ ολη την βδομαδα μονο τυχαιες δεν ηταν.
Οφειλει η ομαδα να τον τελειωσει τον συγκεκριμενο.

ναμπερ του..
Εννοείται ότι ηταν προβοκατσια για να σταματησουν να ασχολούνται με την ανυπαρξια των υπολοιπων και να κερδισουν χρονο και να στρεψουν τον κοσμο παλι εναντιον του Ολυμπιακου.
Αν θελει καποιος να σε ευνοησει πχ δεν δινει μια κοκκινη όπως αυτή που δεν εδωσε στον Στιλ ή στον Πρανιτς κλπ.
Αυτος σημερα ειχε δολο εναντιον του Ολυμπιακου.
Τέτοιες ¨διαιτησιες¨ να τις περιμενουμε πλεον.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δεν ξερω αν το ειδατε αλλα ο μιλιβογιεβιτς με την ληξη του αγωνα τραβαει μια γονατια στον μπαραλες ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΣΠΑΘΑ και ο σπαθας του κανει νοημα "σε ειδα κανεις θεατρο σηκω"Η καμερα βεβαια ειναι αδιαψευστος μαρτυρας και εχουμε εννομο συμφερον να απαιτησουμε τιμωρια του παικτη με χρηση βιντεο.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Αύριο μετά το διπλό ανακοίνωσε ρε ΑΑ και μεταγραφή από ομάδα της vw
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Εγω μαγκες τον Σπαθα τον δικαιολογω...
Οταν η μανα του ειναι π@υτανα και ο πατερας του π@υστης
λογικο ειναι ο γιος να βγει ανωμαλος και κομπλεξικος...
B&W

Δημοσίευση από B&W »

Asimos έγραψε:Αύριο μετά το διπλό ανακοίνωσε ρε ΑΑ και μεταγραφή από ομάδα της vw
Μίλα ξεκάθαρα...

[youtube]WDkWln6fuSI[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”