ΔΙΠΛΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ +5
αδερφε πως γινεται μετα το σημερινο να μιλας για πρωταθλημα??εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο στην ζωη μου.και εισαι ακομη 8η αγωνιστικηDimg4 έγραψε:Ξανα απο gay-ρικο forum
"κατα τα αλλα 1/4 φετος εκτος εδρας.η ομαδα εχασε πολυτιμο εδαφος.το πρωταθλημα απομακρυνθηκε."
Αρχισαν να το πιστευουν οι ιδιοι... αυριο θα φανει αν το πιστευουν και οι δικοι μας
αδερφε πιστεψε με, τις τελευταιες μερες στα ποστ μου αναφερω πως δεν παιζει να μας αφησουν. Απλα αναφερω το γεγονος πως οι γαυροι τρεμουν ηδη μετα το σημερινο και θελω να δω αυριο αν το δουν ετσι και οι δικοι μαςbillospaok_4 έγραψε:αδερφε πως γινεται μετα το σημερινο να μιλας για πρωταθλημα??εγω δεν το εχω ξαναδει αυτο στην ζωη μου.και εισαι ακομη 8η αγωνιστικηDimg4 έγραψε:Ξανα απο gay-ρικο forum
"κατα τα αλλα 1/4 φετος εκτος εδρας.η ομαδα εχασε πολυτιμο εδαφος.το πρωταθλημα απομακρυνθηκε."
Αρχισαν να το πιστευουν οι ιδιοι... αυριο θα φανει αν το πιστευουν και οι δικοι μας
Μίλα ξεκάθαρα...Asimos έγραψε:Αύριο μετά το διπλό ανακοίνωσε ρε ΑΑ και μεταγραφή από ομάδα της vw