Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
- sidpanos
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010
μην του την λες ρε γκίκα...απλως διαβάζει περισσότερο αυτό το σαιτ το οποίο εμείς οι περισσότεροι δεν το βλέπουμε...
νταξ καλή η καζούρα...δεν λέω...αλλά σίγουρα έχουμε όλοι κάποια σαιτ που τα διαβάζουμε περισσότερο...
υγ..το σπορτόνιο ακολουθεί "γατίσια" πολιτική...λέει 5 και ευελπιστεί στο 1...
νταξ καλή η καζούρα...δεν λέω...αλλά σίγουρα έχουμε όλοι κάποια σαιτ που τα διαβάζουμε περισσότερο...
υγ..το σπορτόνιο ακολουθεί "γατίσια" πολιτική...λέει 5 και ευελπιστεί στο 1...
Συγχωρέστε με ρε παιδιά αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να διαβάζω τα πάντα, ούτε να κρατώ χρονόμετρο για το ποιος έγραψε τι πρώτος. Μ' έχει κουράσει το θέμα να χρεώνομαι μόνο εγώ σα διαφημιστής συγκεκριμένου σάιτ, τη στιγμή που κάτι ανάλογο κάνουν και πολλά άλλα παιδιά. Και θεωρώ πως οι περισσότεροι το κάνουμε χωρίς κάποιο όφελος, αλλά γιατί όλοι έχουμε βρει μια πηγή για να ενημερωνόμαστε. Γι' αυτό και οι ειρωνίες μεταξύ ΠΑΟΚτσήδων, ας λείπουν...
Και όσον αφορά για τα 5 και τη δικαίωση στα ένα για να είμαστε ακριβείς μόνο το όνομα του Κέζμαν είχε γράψει...
Δειτε κι αυτό
"ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ"
Για τα μεταγραφικά, τα είπαμε... Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις, αφού ειδικά για τη θέση του επιθετικού ο Φερνάντο Σάντος βλέπει τους Μουσλίμοβιτς και Φιλόμενο να καλύπτουν ιδανικά τη θέση του μοναδικού προωθημένου στο σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα του.
Έτσι, οι ιθύνοντες τον ΠΑΟΚ προχωρούν στο δεύτερο στάδιο, που αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι. Ίβιτς, Γκαρσία και Χαλκιάς είναι αδιαμφισβήτητα μέσα στον κορμό που έχει χτίσει ο Σάντος και η προσφορά τους είναι το λιγότερο θετική. Φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει τις εισηγήσεις του και θέλει να παραμείνουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές και την επόμενη χρονιά. Έτσι, σύντομα αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα και οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ θα περάσουν το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=210976
"ΣΕΙΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ"
Για τα μεταγραφικά, τα είπαμε... Ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα προχωρήσει σε περαιτέρω κινήσεις, αφού ειδικά για τη θέση του επιθετικού ο Φερνάντο Σάντος βλέπει τους Μουσλίμοβιτς και Φιλόμενο να καλύπτουν ιδανικά τη θέση του μοναδικού προωθημένου στο σύστημα που θέλει να παίζει η ομάδα του.
Έτσι, οι ιθύνοντες τον ΠΑΟΚ προχωρούν στο δεύτερο στάδιο, που αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι. Ίβιτς, Γκαρσία και Χαλκιάς είναι αδιαμφισβήτητα μέσα στον κορμό που έχει χτίσει ο Σάντος και η προσφορά τους είναι το λιγότερο θετική. Φυσικά, ο Πορτογάλος τεχνικός έχει κάνει τις εισηγήσεις του και θέλει να παραμείνουν οι εν λόγω ποδοσφαιριστές και την επόμενη χρονιά. Έτσι, σύντομα αναμένονται εξελίξεις σε αυτό το ζήτημα και οι τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ θα περάσουν το κατώφλι των γραφείων της ΠΑΕ.
http://www.sportnet.gr/report.php?id=210976
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Enide την Τρί 12 Ιαν 2010, 18:44, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- sidpanos
απλώς δεν είναι γνωστό...γι αυτό..και συ ρε νάγκμπε πάρτο στην πλάκα....

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Δεν φαίνεται να κάνει άλλη μετεγγραφή ο ΠΑΟΚ, που προχωράει με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, αφού επιστρέφει ο Μουσλίμοβιτς και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον Φερνάντο Σάντος..................
http://www.enet.gr/?i=news.el.a8lhtismos&id=120221

και στις περιπτωσεις των ανανεωσεων ξεχναει και τον λινο...ο,τι να ναι δλδ ρεπορταζ...
- nyxteridas
nagbe έγραψε:Σε περίοδο μεταγραφών είναι λογικό να ακούμε ότι τρέλα να είναι. Εγώ ακόμα θυμάμαι όταν ο Πετρουλάκης είχε ανακοινώσει τον Μαλντίνι για τον ΠΑΟΚ ενώ στα λόγια έχουμε αποκτήσει πολλούς ακόμη. Το κακό που γίνεται στην προκειμένη περίπτωση είναι πως οι δημοσιογράφοι βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη και ο κόσμος λογικό είναι να τσιμπά. Γι' αυτό και η διοίκηση για να μην σέρνεται η υπόθεση, πρέπει να βγει και να πει αν κάνει μεταγραφή. Για να μην ταλαιπωρούμαστε με συνεχείς και κουραστικές συζητήσεις τζάμπα
Επίσης δεν θα ξεχάσω τον Γιώργο Μπούζο στον Αντένα σπορτς πριν πολλά χρόνια να λέει για Κοστακούρτα και Σαβίσεβιτς (στα ντουζένια τους τότε. Έγραψε ιστορία...
- paoki_sweden
PARASANDALOS έγραψε:Δεν φαίνεται να κάνει άλλη μετεγγραφή ο ΠΑΟΚ, που προχωράει με τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, αφού επιστρέφει ο Μουσλίμοβιτς και υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τον Φερνάντο Σάντος..................![]()
![]()
![]()
![]()
Also in the summer Balafas returns! Zisis no signings we are going to win the championship!
I cant understand that there is a possibility that PAOK wont sign a player. Are we satisfied with the third place? And how knows what place after the play-offs? PAOK needs! signings so we can win the second place after the play-offs. Thats for sure! End of discussion. Our goal has to be to win the second place, and the greek cup!
NO PAOKi is satisfied with the third place! We want the second place and the greek cup!
Οποιο θελει να φερει η ΠΑΕ αλλα βαζω βετο με τα χιλια για ΒΡΩΜΟτουρκο
Το λεω μη μας ρθει κανας ξεκαρφωτος γιατι δεν ξερεις καμια φορα. Ειμαι πληγμενος απο το θεμα αυτο.
++ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ?
Δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας.
Σκ@τα με κανατε ρε αδερφια.
Δεν ειναι κολλημα να μην θες καποιον που να σου χει σκοτωσει κανα θειο.
Και μην μου πειτε οι πολιτικοι φταινε γιατι εχω να σας πω για τον "αθωο" κοσμακι πραγαματα που δεν θα μπορειτε να φατε για 2 μερες.
Δεν εκφραζομαι μεσα απο κανενα πολιτικο κομμα.(το γραφω μην τυχον παρεξηγηθω)
Μου πατησατε ενα πολυ ευαισθητο κουμπι, και λυπαμαι πολυ που ακουσα αποψεις απο αδερφια τυπου και τι πειραζει που ειναι Τουρκος, αυτα ειναι κολληματα κτλπ.
Τουρκος καλος μονο νεκρος. Ηθικο και ιστορικο διδαγμα αδερφια.
Σας παρακλω μην συνεχισετε το θεμα, και ισως πολλοι αλλοι απο δωμεσα να χουν πληχθει απο αυτη την ιστορια, και να ξερουν 2-3 πραγματακια περισσοτερα σ'αυτο το θεμα.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(μην σας ποσταρω κιολας πως την μεταχειριστηκε ο απλος κοσμακης).
Μην αφηνετε τον ευρωπαϊκισμο να σας χαλαει τις αρχες σας και την ιστορια σας.
ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο το ποδοσφαιρικο κομματι.
Γι αυτο ξεχωριζουμε.
Γι αυτο ειμαστε αδερφια.
ΠΑΟΚ ΡΕ..
Το λεω μη μας ρθει κανας ξεκαρφωτος γιατι δεν ξερεις καμια φορα. Ειμαι πληγμενος απο το θεμα αυτο.
++ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ?
Δεν ειμαστε καλα στα μυαλα μας.
Σκ@τα με κανατε ρε αδερφια.
Δεν ειναι κολλημα να μην θες καποιον που να σου χει σκοτωσει κανα θειο.
Και μην μου πειτε οι πολιτικοι φταινε γιατι εχω να σας πω για τον "αθωο" κοσμακι πραγαματα που δεν θα μπορειτε να φατε για 2 μερες.
Δεν εκφραζομαι μεσα απο κανενα πολιτικο κομμα.(το γραφω μην τυχον παρεξηγηθω)
Μου πατησατε ενα πολυ ευαισθητο κουμπι, και λυπαμαι πολυ που ακουσα αποψεις απο αδερφια τυπου και τι πειραζει που ειναι Τουρκος, αυτα ειναι κολληματα κτλπ.
Τουρκος καλος μονο νεκρος. Ηθικο και ιστορικο διδαγμα αδερφια.
Σας παρακλω μην συνεχισετε το θεμα, και ισως πολλοι αλλοι απο δωμεσα να χουν πληχθει απο αυτη την ιστορια, και να ξερουν 2-3 πραγματακια περισσοτερα σ'αυτο το θεμα.
ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ(μην σας ποσταρω κιολας πως την μεταχειριστηκε ο απλος κοσμακης).
Μην αφηνετε τον ευρωπαϊκισμο να σας χαλαει τις αρχες σας και την ιστορια σας.
ΠΑΟΚ ειναι πολυ μεγαλυτερος απο το ποδοσφαιρικο κομματι.
Γι αυτο ξεχωριζουμε.
Γι αυτο ειμαστε αδερφια.
ΠΑΟΚ ΡΕ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 12 Ιαν 2010, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
guardian4 οταν ειχαμε τον ακιελ τα ιδια ελεγες;
και γω δεν τρελενομαι να ερθει τουρκος, οπως ηρθε σκοπιανος..
μια διαφορα ομως, επειδη ασχολουμαι με τουρισμο, τοσα χρονια οσοι σκοπιανοι ερχονται λενε οτι ειναι απο μακεδονια και οταν τους διορθωνω στραβωνουν και αρχιζω τα μπινελικια, απο τουρκο δεν εχω ακουσει τετοια μλκ, ισα ισα πολυ φιλικοι ειναι και μοιαζουμε αρκετα (με τους ευρωτουρκους, παραλια και Πολη)..
σιγουρα μας βλαψανε οι τουρκοι σε αντιθεση με σκοπιανους
το κοινο τους ειναι οτι οι περισσοτεροι ειναι αγραμματοι, η διαφορα τους οτι οι σκοπιανοι πιστευουν σε καλυτερο μελλον αν ονομαστουν μακεδονες και κανουν κανα επεκτατικο πολεμο ενω οι τουρκοι δεν ορεγονται νησια και πετρελαια (μιλαω για το λαο, ευρεια μαζα..)
οπως και να εχει για τον αλτιντοπ δεν εχω ακουσει καλα σχολια..
διορθωστε με αν κανω λαθος, εχουμε αδελφοποιηθει με φενερ η γαλατα;
και γω δεν τρελενομαι να ερθει τουρκος, οπως ηρθε σκοπιανος..
μια διαφορα ομως, επειδη ασχολουμαι με τουρισμο, τοσα χρονια οσοι σκοπιανοι ερχονται λενε οτι ειναι απο μακεδονια και οταν τους διορθωνω στραβωνουν και αρχιζω τα μπινελικια, απο τουρκο δεν εχω ακουσει τετοια μλκ, ισα ισα πολυ φιλικοι ειναι και μοιαζουμε αρκετα (με τους ευρωτουρκους, παραλια και Πολη)..
σιγουρα μας βλαψανε οι τουρκοι σε αντιθεση με σκοπιανους
το κοινο τους ειναι οτι οι περισσοτεροι ειναι αγραμματοι, η διαφορα τους οτι οι σκοπιανοι πιστευουν σε καλυτερο μελλον αν ονομαστουν μακεδονες και κανουν κανα επεκτατικο πολεμο ενω οι τουρκοι δεν ορεγονται νησια και πετρελαια (μιλαω για το λαο, ευρεια μαζα..)
οπως και να εχει για τον αλτιντοπ δεν εχω ακουσει καλα σχολια..
διορθωστε με αν κανω λαθος, εχουμε αδελφοποιηθει με φενερ η γαλατα;
Μην ξεχνάμε ότι και μεις σαν έλληνες έχουμε κάνει αρκετά σ' αυτούς... Φυσικά κι αυτοί έχουν κάνει ακόμα περισσότερα. Τώρα αδερφέ αν και είμαι εναντίον ου ρατσισμού, σου αναγνωρίζω ένα ποιντ. Εχασα και γω συγγενείς (προπαππου) απο δ αύτους, αλλά κι από την άλλη ο 30χρονος επαγγελματίας ποδοσφαιριστής τι φταίει για αυτά που έγιναν τοτε? Απο την άλλη εξαιτίας τους ξεριζωθήκαμε... ΕΜεις σαν ΠΑΟΚ εννοώ... Ναι αλλά ο λαος τι φταίει?? Ολα βάση κάποιων σχεδίων δεν έγιναν?? Κι οσα λενε για φρικιαστικά που μας κάνανε, καναμε κι εμείς πράγματα που όταν 2 χρόνια πριν μας τα είπε καθηγητρια θυμάμαι η τότε γκομενα μου (η πρώτη μου ηταν κι ολας) δεν μπορουσε να κοιμηθει το βράδυ και μιλούσαμε με τις ώρες στα τηλέφωνα για δυο βράδια... Την (και με) είχε επιρρεάσει πολύ όλο αυτό. Μην το παρουσιαζουμε ως οι κακοί οι Τουρκοι κι οι καλοί Ελληνες... Κι οι δύο τα ίδια σκατά κάναμε... Τώρα καλύτερα να μην έρθει τουρκος ωστε να μη τα σκαλίσουμε άλλο... Ακρη δεν θα βγει... Χειρότερα κι από Σαλπι θα είναι η συζητηση...
Πιστεψε με σερινκε, δεν εχεις την παραμικρη ιδεα τι θα πει Τουρκος.
Και ναι παντα τα ελεγα αυτα.
Με βλεπεις για ατομο που αντιφασκω?
Πολλοι απο σας δεν εχουν επηρεαστει τον τελευταιο καιρο απο το συγκεκριμενο θεμα. Και γι αυτο θα το παρω πως ξεχασατε..
Και παλι κακως βεβαια.
Οι σκοπιανοι ειναι προσωρινοι αντιπαλοι και δεν συγκρινονται καν με τα οασ μας εχουν κανει οι Μογγολοι.
Αν πιστευεισ πως οι Τουρκοι δεν εχουν επεκτατικη πολιτικη σε βρισκω πολυ αδιαβαστο , και ειναι κριμα
Μολις πριν 35 χρονια φιλε μου οι Τουρκοι καναν επεκτατικο πολεμο.
Μας σκοτωσαν 4 παλικαρια πανω απ το αιγαιο, ενω τον σολωμου με τον ξαδερφο του τον ισαακ του σκοτωσανε πριν απο 12 χρονια.
Ο επομενος που δεν θα πειστει θα του βαλω βιντεο που θα τον κανω να σηκωθει η τριχα του.
Ειπαμε, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΩΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ γι αυτο μην το συνεχιζετε.Λιγος σεβασμος αν μη τι αλλο ρε αδερφια.
Ποσο πιο καθαρα πρεπει να σας το πω?
Λυπαμαι για τον προπαππου σου αλλα εγω σου μιλαω για κατι πιο προσφατο.
Με καταλαβες.
ΚΑι καθολου τα ιδια σκ@τα δεν καναμε.
Ενα μηνυμα προς την διοικηση για να μην σκεφτονται να κανουν καμια πατ@τα.
Μην ξεχνατε αδερφια. Ειναι ντροπη.
Πανω απο ενα εκατομυριο συμπατριωτες μας ακομα υποφερουν.
Δεν συνεχιζω αλλο. Τελος
Και ναι παντα τα ελεγα αυτα.
Με βλεπεις για ατομο που αντιφασκω?
Πολλοι απο σας δεν εχουν επηρεαστει τον τελευταιο καιρο απο το συγκεκριμενο θεμα. Και γι αυτο θα το παρω πως ξεχασατε..
Και παλι κακως βεβαια.
Οι σκοπιανοι ειναι προσωρινοι αντιπαλοι και δεν συγκρινονται καν με τα οασ μας εχουν κανει οι Μογγολοι.
Αν πιστευεισ πως οι Τουρκοι δεν εχουν επεκτατικη πολιτικη σε βρισκω πολυ αδιαβαστο , και ειναι κριμα
Μολις πριν 35 χρονια φιλε μου οι Τουρκοι καναν επεκτατικο πολεμο.
Μας σκοτωσαν 4 παλικαρια πανω απ το αιγαιο, ενω τον σολωμου με τον ξαδερφο του τον ισαακ του σκοτωσανε πριν απο 12 χρονια.
Ο επομενος που δεν θα πειστει θα του βαλω βιντεο που θα τον κανω να σηκωθει η τριχα του.
Ειπαμε, ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΔΩΜΕΣΑ ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΛΗΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ γι αυτο μην το συνεχιζετε.Λιγος σεβασμος αν μη τι αλλο ρε αδερφια.
Ποσο πιο καθαρα πρεπει να σας το πω?
Λυπαμαι για τον προπαππου σου αλλα εγω σου μιλαω για κατι πιο προσφατο.
Με καταλαβες.
ΚΑι καθολου τα ιδια σκ@τα δεν καναμε.
Ενα μηνυμα προς την διοικηση για να μην σκεφτονται να κανουν καμια πατ@τα.
Μην ξεχνατε αδερφια. Ειναι ντροπη.
Πανω απο ενα εκατομυριο συμπατριωτες μας ακομα υποφερουν.
Δεν συνεχιζω αλλο. Τελος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 12 Ιαν 2010, 23:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος guardian4 την Τρί 12 Ιαν 2010, 23:40, έχει επεξεργασθεί 6 φορές συνολικά.
Παίρνει Μπαλάφα ο Εργοτέλης. Τι δήλωσε ο παίκτης στο contra.gr
Ανταπόκριση Ηράκλειο: Μάνος Σουργιάς - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 12/01/2010 22:30 - Τελ. ανανέωση : 12/01/2010 22:32
μοιραστείτε το στο
* facebookFacebook
* deliciousdel.icio.us
* StumbleUponStumbleUpon
Μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να είναι στο Ηράκλειο την Τετάρτη για την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.
Σχετικά links
* Superleague - Εργοτέλης
Ο τραυματισμός του Μπέτο φέρνει μεταγραφή
Ο Μπαλάφας θα δοθεί στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.
Ο ίδιος με δηλώσεις του στο contra.gr επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Ο Εργοτέλης μίλησε με τον ΠΑΟΚ για εμένα και αφού πήρε την έγκριση μίλησα και εγώ. Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Αύριο (την Τετάρτη) το πρωί θα λύσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως και το βράδυ να έρθω στο Ηράκλειο για να συζητήσω τις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε και θα συνεχίσω στον Εργοτέλη.»
Αναφερόμενος στο contra.gr για το ενδιαφέρον που υπήρχε στο πρόσωπό του και από τον ΟΦΗ ο Σωτήρης Μπαλάφας τόνισε: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με τιμά το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα. Από την αρχή όμως που έγινε η πρώτη επαφή, δεν προχώρησαν οι συζητήσεις μας γιατί δεν ήθελα να παίξω στη Β Εθνική».
Γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1986 στην Άρτα, ο Σωτήρης Μπαλάφας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Άρτας από την οποία το 2005 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ Την περίοδο 2005-2006 είχε 17 συμμετοχές, την επομένη 23 με δύο γκολ, ενώ την περίοδο 2007-2008 24 πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίσθηκε με τον δικέφαλο του Βορρά 20 φορές, ενώ φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα έπαιξε 11 φορές, όλες βασικός.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 60336.html
MPAM MPAM

Ανταπόκριση Ηράκλειο: Μάνος Σουργιάς - Στείλτε e-mail στον συντάκτηΔημοσίευση : 12/01/2010 22:30 - Τελ. ανανέωση : 12/01/2010 22:32
μοιραστείτε το στο
* facebookFacebook
* deliciousdel.icio.us
* StumbleUponStumbleUpon
Μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον Εργοτέλη είναι ο Σωτήρης Μπαλάφας. Ο μέσος του ΠΑΟΚ που αγωνίζεται δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα αναμένεται να είναι στο Ηράκλειο την Τετάρτη για την οριστικοποίηση της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους.
Σχετικά links
* Superleague - Εργοτέλης
Ο τραυματισμός του Μπέτο φέρνει μεταγραφή
Ο Μπαλάφας θα δοθεί στον Εργοτέλη με τη μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής χρονιάς και δεν έχει ακόμα ξεκαθαρίσει το αν θα υπάρξει οψιόν αγοράς του από τον ΠΑΟΚ με τον οποίο έχει συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2012.
Ο ίδιος με δηλώσεις του στο contra.gr επιβεβαίωσε την είδηση λέγοντας: «Ο Εργοτέλης μίλησε με τον ΠΑΟΚ για εμένα και αφού πήρε την έγκριση μίλησα και εγώ. Είμαστε κοντά σε συμφωνία. Αύριο (την Τετάρτη) το πρωί θα λύσω το συμβόλαιό μου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ίσως και το βράδυ να έρθω στο Ηράκλειο για να συζητήσω τις λεπτομέρειες. Πιστεύω ότι θα συμφωνήσουμε και θα συνεχίσω στον Εργοτέλη.»
Αναφερόμενος στο contra.gr για το ενδιαφέρον που υπήρχε στο πρόσωπό του και από τον ΟΦΗ ο Σωτήρης Μπαλάφας τόνισε: «Ο ΟΦΗ είναι μεγάλη ομάδα και με τιμά το ενδιαφέρον που έδειξε για μένα. Από την αρχή όμως που έγινε η πρώτη επαφή, δεν προχώρησαν οι συζητήσεις μας γιατί δεν ήθελα να παίξω στη Β Εθνική».
Γεννημένος στις 19 Αυγούστου 1986 στην Άρτα, ο Σωτήρης Μπαλάφας ξεκίνησε την καριέρα του στην Αναγέννηση Άρτας από την οποία το 2005 μεταπήδησε στον ΠΑΟΚ Την περίοδο 2005-2006 είχε 17 συμμετοχές, την επομένη 23 με δύο γκολ, ενώ την περίοδο 2007-2008 24 πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Την χρονιά 2008-2009 αγωνίσθηκε με τον δικέφαλο του Βορρά 20 φορές, ενώ φέτος με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννενα έπαιξε 11 φορές, όλες βασικός.
http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 60336.html
MPAM MPAM