Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

'Εκτακτοοοοοοον!

Τρελά λεφτά σκορπάει ο πολυεφοπλιστικός για τερματοφύλακα!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.sport-fm.gr/article/278238
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Sera4 έγραψε:
obanebane έγραψε:Δεν εχεις δικιο νικο ο σκοκο τα αξιζει αυτα τα λεφτα το θεμα ειναι αν θελει να παει γιατι αν θελει θα τα κονομησει η κουλα.
δεν ειναι αυτο το θεμα αδερφε αλλα οταν οι ανθρωποι ξερουν οτι κοστολογειται κοντα στα 2,5 μυρια(ληγει και το συμβολαιο του αν δεν κανω λαθος) πρεπει να ειναι πολυ λαλακες για να δινουν 8 αυτοι...εχτος αυτου ο σκοκο δηλωσε οτι θελει να φυγει για να παει σε ομαδα μεγαλυτερη με φιλοδοξιες λετε να θελει να πει στη ρωσια και μαλιστα σε μια μικρομεσσαια ομαδα της ρωσιας???αυτο ειναι το ολο ποιντ που κανει το αρθρο παππα....κατα τη γνωμη μου αρθρο μανατζερ μπας και ανεβει λιγο ακομα η τιμη του..
Που διαβασατε οτι δινει 8? 3.5 λενε οτι δινουν οι ρωσοι στην αεκ και 4.5 στον παιχτη για 3ετες συμβολαιο ετσι γινονται 8 τα μυρια.
Δεν νομιζω να πιστευει καποιος οτι δεν αξιζει 3.5 μυρια ο σκοκο,το αν θα παιξει μπαλα στη ρωσια ειναι αλου παπα ευαγγελιο.
Καλο ειναι να ειναι παπας γιατι αν παρει 3.5 η κουλα θα εχει φραγκα να κινηθει και να φερει καλους παιχτες,τωρα αν τον πουλησει τελικα με 1.5 μαλακια θα κανει με τετοιο παιχτη να βγαλει το μικροτερο δυνατο κερδος.
Άβαταρ μέλους
paok kerkyra

Δημοσίευση από paok kerkyra »

:lol: :lol: :lol: πω πω μιλάμε πρέπει να είναι η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ελπιζω πρωτος να παραμεινει ο πρεσβυωπας πλεον κηπουρος, γιατι αυτον δεν τον πηραν για πρωτο οι γαυροι.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Δηλαδή ο Βιειρίνια αξίζει 8 εκατομμύρια και ο Σκόκο 3,5;;;;;
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Ο Λινεν δηλαδη θεωρειται απο καποιους καλος προπονητης και ο γαυρος τυχερος που τον εκλεισε?
Μια απλη μαριονετα θα ειναι, ενας "γεσμαν" που θα καθεται σουζα εμπρος στον κροκους και τον θεωδωριδη. Ο Μπερετα εχει πολυ καλυτερο βιογραφικο και εχει δουλεψει σε μεγαλυτερα πρωταθληματα και ομαδες με επιτυχια.
Ο Λινεν ειχε τον Πανιωνιο οπου δεν εκανε κατι το ιδιαιτερο (ξεχασα...επαιξε "καλη μπαλα") και τα αποδυτηρια ηταν μπουρδελο. Και μετα ειχε τη Μοναχο1860, η οποια τερματισε στη μεση της δευτερης κατηγοριας της Γερμανιας. Αλλα ειναι σοβαρος επειδη μιλαει αργα.

Φανταστειται να περναμε εμεις εναν χ πρωην προπονητη Πανιωνιου και Β 'Γερμανιας τι θα λεγοταν. Εγω χαιρομαι γιατι ενας απο τους βασικους ανταγωνιστες μας θα συνεχισει να ειναι μπουρδελο.
Άβαταρ μέλους
Makis4444

Δημοσίευση από Makis4444 »

Κι εμενα δε μου αρεσει πολυ ο Λινεν.........Σιγα το κελεπουρι.........
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

με βοηθο τον Μπαντοβιτς . Να μην ξεχνιομαστε. Ειπαμε .. ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ ο Λινεν. ;)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Καρχαρία παρέλαση για εορτή του ΟΧΙ ή παρέλαση για εορτή απελευθέρωσης απ τους Τούρκους?

Να κάνουμε γκάλοπ? :lol:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ψηφιζω του ΟΧΙ..!! :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το θεμα ειναι θα τον δουμε μετα την επετειο του τορπιλισμου της Ελλης ?? Καθοτι θα εχουν παιξει και κανα δυο γυρους στο Εuropa League. :lol: :lol:

Παντως με την πρεμουρα που εχουν οι γαυροι δεν βλεπω να πληρωνει κοινοχρηστα για πετρελαιο φετος . :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Μπορεί να τον δούμε και στο θωρηκτό Αβέρωφ σε κάποιο κοσμικό πάρτι :opaokara:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Για ακόμη ένα χρόνο θα συνεχίσει ο Αντώνης Νικοπολίδης να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο 39χρονος γκολκίπερ συναντήθηκε με τον Σωκράτη Κόκκαλη και του ανακοίνωσε την απόφασή του να μην κρεμάσει τα γάντια του.

«Αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω», τόνισε αμέσως μετά.

Η δήλωση του Νικοπολίδη:

«Επιθυμώ να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η τελική απόφασή μου είναι να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για μία ακόμα χρονιά. Η αρχική απόφασή μου, όπως άλλωστε την είχα μεταφέρει στη Διοίκηση, ήταν να σταματήσω μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά, όμως, από την συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μου ζήτησε είτε να συνεχίσω να παίζω για έναν ακόμη χρόνο, είτε να αναλάβω τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω ουσιαστικά, προκειμένου η ομάδα μας να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο».

http://www.sport-fm.gr/article/278399

εχεις ακομα κανα 2 χρονια μην μασας συνεχισε τις καλες εμφανισεις οπως περσι.
Άβαταρ μέλους
PAOKfanAthens

Δημοσίευση από PAOKfanAthens »

Για παντα στο βρωμολιμανι!

Δεν μπορουσε ο καλυτερος assist leader μας να φυγει ετσι!Τωρα που πηρε φορα!
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αντωνάκη ΜΟΥ, είσαι στην καλύτερη ποδοσφαιρικά ηλικία και πιστεύω ότι στα επόμενα 5 χρόνια θα κάνεις όλη την γη να μιλά για σένα και την Ρεάλ να ξεχάσει τον Κασίγιας.

ΑΝΤΩΝΗ ΑΛΑΝΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

[youtube]KVzd9cpk6FM&feature[/youtube]
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”