5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: 5. Pablo Gabriel García Pérez
Από τα ωραιότερα γκολ που έχω δει από παίκτη του ΠΑΟΚ! Τεράστιο γκολ! Χαίρεσαι να το βλέπεις! Είναι από τους πιο σπουδαίους τεχνίτες και φυσικά μεγάλη προσωπικότητα. Ειδικά φέτος που έχει αφήσει πίσω του τα περυσινά αχρείαστα πολλές φορές νεύρα.
Πάμπλο ευχαριστώ που ήρθες σε αυτήν την ομάδα. Χαίρομαι που σε είδα με τον δικέφαλο στο στήθος. Θα έχω να το λέω.
ΥΓ: Επειδή πολλοί δημοσιογραφίσκοι ανίδεοι από ποδόσφαιρο άρχισαν ήδη να λένε "μάλλον δεν το ήθελε, πήγαινε για σέντρα" και άλλα τέτοια χαζά, να προτείνω σε όλους να προσέξετε το βίντεο λίγο πριν ξεκινήσει την εκτέλεση του φάουλ. Κοιτάει προς την περιοχή, βλέπει τον Τζόρβα και αλλάζει τη γωνία της φόρας που έχει πάρει. Προσέξτε το και θα καταλάβετε. Αρχικά πήγαινε για σέντρα και δύο δευτερόλεπτα πριν εκτελέσει αλλάζει στάση στο σώμα του και κάνει μπαμ ότι πάει για απευθείας (δεν το λέω για εμάς που το ξέρουμε, αλλά για τους ξερόλες που θα συζητάνε αύριο όλη μέρα αν το ήθελε ή όχι).
Πάμπλο ευχαριστώ που ήρθες σε αυτήν την ομάδα. Χαίρομαι που σε είδα με τον δικέφαλο στο στήθος. Θα έχω να το λέω.
ΥΓ: Επειδή πολλοί δημοσιογραφίσκοι ανίδεοι από ποδόσφαιρο άρχισαν ήδη να λένε "μάλλον δεν το ήθελε, πήγαινε για σέντρα" και άλλα τέτοια χαζά, να προτείνω σε όλους να προσέξετε το βίντεο λίγο πριν ξεκινήσει την εκτέλεση του φάουλ. Κοιτάει προς την περιοχή, βλέπει τον Τζόρβα και αλλάζει τη γωνία της φόρας που έχει πάρει. Προσέξτε το και θα καταλάβετε. Αρχικά πήγαινε για σέντρα και δύο δευτερόλεπτα πριν εκτελέσει αλλάζει στάση στο σώμα του και κάνει μπαμ ότι πάει για απευθείας (δεν το λέω για εμάς που το ξέρουμε, αλλά για τους ξερόλες που θα συζητάνε αύριο όλη μέρα αν το ήθελε ή όχι).
Εγώ δε θέλω να συζητάμε για το αν το ήθελε ή αν μπήκε κατά τύχη. Εγώ για αυτή τη φωτογραφία θέλω να μιλάμε.
ξέρει κανείς τι έγραφαν τα πανώ στην 4 με το όνομά του;
Falegkos έγραψε:
ξέρει κανείς τι έγραφαν τα πανώ στην 4 με το όνομά του;
respect.................!!!!!!!!!
Σ ευχαριστουμε που εισαι στην ζωη μας...........
Σ ευχαριστουμε που εισαι στην ζωη μας...........
στη συνεντευξη μετα το τελος του αγωνα με δυσκολια κρατηθηκε..ψυχαρα!
-
- trelopaoki444
Στα @@ μου για τη γκολαρα που εβαλε. Στα @@ μου αν ηταν καλος η οχι σημερα. Μου αρκει που βρηκε τη δυναμη να παιξει οντας σε τετοια ψυχολογικη κατασταση.
Σκεφτειτε λιγο τη θεση του ρε μαγκες. Σε ξενη χωρα να πρεπει να παιξει μπαλα ελαχιστες μερες μετα το χαμο της ΜΑΝΑΣ του.
Εχω βουρκωσει πραγματικα με τη φωτο που ποσταρατε. Ευχαριστω Παμπλο, ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της μανας σου και ο θεος να σου δινει δυναμη να συνεχισεις να μας δειχνεις πως ειναι οι μεγαλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Σκεφτειτε λιγο τη θεση του ρε μαγκες. Σε ξενη χωρα να πρεπει να παιξει μπαλα ελαχιστες μερες μετα το χαμο της ΜΑΝΑΣ του.
Εχω βουρκωσει πραγματικα με τη φωτο που ποσταρατε. Ευχαριστω Παμπλο, ο θεος να αναπαυσει την ψυχουλα της μανας σου και ο θεος να σου δινει δυναμη να συνεχισεις να μας δειχνεις πως ειναι οι μεγαλοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ
Είσαι ψυχάρα και χαίρομαι που είσαι στην ομάδα και ας κάνω κωλοτούμπα γιατί πέρυσι έλεγα ότι πρέπει να φύγεις λόγο τον κόκκινων που έπαιρνες.
Ο Θεός να σε έχει καλά.
Ο Θεός να σε έχει καλά.
Η μάνα σου αγόρι μου εκπλήρωσε τον σκοπό της, γέννησε έναν αρχιδαρα ΠΑΟΚΤΣΗ, για αυτό και έπρεπε να την πάρει ο θεός στον ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ (Ο ΘΕΟΣ είναι ΠΑΟΚ by the way )!
δεν ξέρω αν με έχει συγκινήσει έτσι άλλος παίκτης στο παρελθόν!
(αλλά να μην πατάς περιοχή ρε PABLO!)
RESPECT
δεν ξέρω αν με έχει συγκινήσει έτσι άλλος παίκτης στο παρελθόν!
(αλλά να μην πατάς περιοχή ρε PABLO!)
RESPECT
ΓΚΟΛ ΣΚΕΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ!
Απο το γηπεδο μας πηρε μερικα δευτερολεπτα να καταλαβουμε οτι κατεκηξε στα διχτυα!μετα εγινε το ελα να δεις!!τρελααα!
Το ιδανικο σεναριο!
ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
Απο το γηπεδο μας πηρε μερικα δευτερολεπτα να καταλαβουμε οτι κατεκηξε στα διχτυα!μετα εγινε το ελα να δεις!!τρελααα!
Το ιδανικο σεναριο!
ΠΑΜΠΛΟ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ
- ContrerasPablo
υπεροχο πραγματικα το γκολ ρε παιδια...ενα φαλτσο,ολα τα λεφτα.....πραγματικα συγκινηθηκα με την φωτο...μπραβο στον μαγκα που μετα τον θανατο της μανας του αγωνιστηκε εκανε καλο παιχνιδι,με ασσιστ και γκολ...
αφιερωμενο στην μανα του..
αφιερωμενο στην μανα του..

- PARASANDALOS
- Επικοινωνία: