Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- Emprostisghsoitrelamenoi
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
guardian4 έγραψε:Οκ , 450 000 ευρω.
Επαναλαμβανω Ο ΠΑΟΚ πληρωνει για τον Χαλκια το ποσο των τ ε τ ρ α κ ο σ ι ω ν ... π ε ν η ν τ α... χ ι λ ι α δ ω ν ευρω.
Δε πιστευω να θελετε να σας βαλω τα φετινα highlights.
«Δεν αξίζω νέο συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα!»
Πόσοι... τόνοι ειλικρίνειας απαιτούνται από έναν παίκτη και δη από έναν ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για να πει δημοσίως ότι δεν αξίζει νέο συμβόλαιο στην (μέχρι τον μεθαυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ) πρωταθλήτρια Ευρώπης;
Κι όμως! Ο Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τη Λίβερπουλ αντί 20 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω από τη Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πάνε τα πράγματα εδώ. Δε νομίζω πως αξίζω ένα νέο συμβόλαιο. Εάν μου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να συνεχίσω ή να πετύχω μία νέα συμφωνία αυτό θα ήταν σπουδαίο. Ωστόσο, ο σύλλογος είναι αυτός που θα αποφασίσει».
Ο Αργεντινός μέσος αξιοποιήθηκε σε πολλά ματς κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών ως κεντρικός αμυντικός από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.
Πάντα ήθελα έναν παίκτη που να λέγεται "Χαβιέ". 
Πόσοι... τόνοι ειλικρίνειας απαιτούνται από έναν παίκτη και δη από έναν ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα για να πει δημοσίως ότι δεν αξίζει νέο συμβόλαιο στην (μέχρι τον μεθαυριανό τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ) πρωταθλήτρια Ευρώπης;
Κι όμως! Ο Χαβιέ Μασεράνο, ο οποίος αποκτήθηκε πριν από δύο χρόνια από τη Λίβερπουλ αντί 20 εκατ. ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2014, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν έχω καμία πρόθεση να φύγω από τη Μπαρτσελόνα. Είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς πάνε τα πράγματα εδώ. Δε νομίζω πως αξίζω ένα νέο συμβόλαιο. Εάν μου δοθεί η ευκαιρία στο μέλλον να συνεχίσω ή να πετύχω μία νέα συμφωνία αυτό θα ήταν σπουδαίο. Ωστόσο, ο σύλλογος είναι αυτός που θα αποφασίσει».
Ο Αργεντινός μέσος αξιοποιήθηκε σε πολλά ματς κατά τη διάρκεια των δύο τελευταίων ετών ως κεντρικός αμυντικός από τον Πεπ Γκουαρδιόλα.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.skai.gr/news/sports/article/203231/den-axizo-neo-sumvolaio-stin-bartselona/?utm_source=rss_news_sports&utm_campaign=skai200905190000&utm_medium=rss- trel@menos
- ΑποστόληςΑ
Javier Pelkas,
Javier Popovic
Javier Panagiotoudes
Javier Popovic
Javier Panagiotoudes
Javier Poves Gómez.
Αυτός που έχει στην υπογραφή του ο Maximus.
- ΑποστόληςΑ
και το όνομα αυτού λοιπόν.....
Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius
MAXIMUS THE MERCIFUL
Maximus Decimus Meridius, commander of the Armies of the North, General of the Felix Legions, loyal servant to the true emperor, Marcus Aurelius
MAXIMUS THE MERCIFUL
- Maximus
+1stephanos έγραψε:Javier Poves Gómez.
Καλα θα ηταν, αλλα μαλλον καπου βολοδέρνει αυτός σε καμιά ισπανική βουνοκορφή ή θα διαμαρτύρεται σε κάποια πλατεία... Που καιρός για μπάλα!
Καταλαβε το ποδόσφαιρο νωρίς και έφυγε. (θα προλαβε να βγαλει και κανενα φραγκο, δεν μπορει)
Σηφάκης, Σπυρόπουλος, Pantelic, Kante, Vargas, Καφές, Cleyton, Jose Carlos, Marcelinho, Ταυλαρίδης, Θανάσης Καραγκούνης, Napoleoni, Βασιλακάκης, Μελίσσης, Παπουλής.
Όλων αυτών των παικτών, τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες μέρες και πιστεύω πως έστω 2-3 παίκτες, θα ήταν καλές επιλογές.
Όλων αυτών των παικτών, τα συμβόλαια λήγουν σε λίγες μέρες και πιστεύω πως έστω 2-3 παίκτες, θα ήταν καλές επιλογές.
- ΑποστόληςΑ
-
dimitris1408
Σηγακης βαργκας πολυ καλεσ επιλογες για βασικοι, για μπακ απ θα μου αρεσαν ναπολεονι, παπουλης και σαν ελπιδοφορο τον καραγνουνη. Του βασιλακακη δεν ληγει, ο γαυρος εκανε χθες προταση αγορας, μαλλον ειναι λαθος στον τρανφερμαρκτ. Της ξανθης, ο μπερτος μου αρεσε που μενει ελυθερος, κ μου φενεται καλη επιλογη για δεξι μπακ, γτ δυστηχως ο αποστολοπουλος , ενω τον περιμενα καιρο, δεν με εχει πεισει καθολου
- ΑποστόληςΑ
Πλάκα κάνω, έτσι;ΑποστόληςΑ έγραψε:Για τον Καραγκούνη συμφωνώ κι εγώ!