Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σχόλια γιά την Διοίκηση της KΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
namisenoiazei

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Δημοσίευση από namisenoiazei »

600-700.000
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 20:19 Το 60κ τον χρόνο ήρθε ως αντιπρόταση (γνώμη μου, ειρωνική κι όχι πραγματική) μιας αστρονομικής πρότασης που έκανε ο ΑΣ της οποίας το νούμερο δεν το θυμάμαι ούτε μπορώ να το βρω τώρα αλλά ήταν ποσο εκατομμυρίου.

Αυτό είχε διαρρεύσει τότε.

Ο Μυστακιδης θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσεπη εδώ.
Κάτσε βρε φίλε.
Καταρχάς το ότι κάποιος είναι πλούσιος δεν σημαίνει ότι του αρέσει να γίνεται αγελάδα για άρμεγμα.
Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερο το κρατούμενο.
Το νομικό πλαίσιο που διέπει τις σχέσεις μεταξύ των Ανωνύμων Αθλητικών Εταιρειών (ΠΑΕ και ΚΑΕ) και των μητρικών ερασιτεχνικών σωματείων (Α.Σ.) είναι αυστηρά καθορισμένο από τον Αθλητικό Νόμο 2725/1999.

Μεταξύ άλλων, το Ποσοστό 10% επί των Εισπράξεων. Οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ υποχρεούνται να αποδίδουν στο ερασιτεχνικό σωματείο:
​10% των καθαρών εισπράξεων από κάθε αγώνα (εισιτήρια) και προορίζεται αποκλειστικά για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τμημάτων και των υποδομών (ακαδημίες).

Στο ποδόσφαιρο, όταν ήρθε ο Σαββίδης το 2013 και πλήρωσε τα χρέη της ομάδας, σώζοντας τότε την ΠΑΕ, του ζήτησαν ενοίκιο για την Τούμπα;
Όχι.
Αντιθέτως έκανε σύμβαση και μάλιστα πλήρωνε μέχρι πρόσφατα λιγότερα χρήματα από τα σύμφωνα με τον κατά το νόμο οριζόμενα.
Λέω ψέμματα ή ανακρίβειες;
Όχι.

Τώρα ο Τέλης, που σώζει αντίστοιχα την ομάδα μπάσκετ, από την μιζέρια, γιατί να πληρώσει "ΕΝΟΙΚΙΟ" αφού συν τοις άλλοις θα πληρώνει για έξοδα συντήρησης, θέρμανση που ήταν άγνωστη λέξη και άλλα πολλά έξοδα υποδομών για την αναβάθμιση του γηπέδου;

Προσωπική άποψη.
Εγώ λέω να πληρώσει για τη σύμβαση χρήσης του γηπέδου.
Γιατί ο ΑΣ έχει αθλητές, τμήματα και ανάγκες.

Αλλά κάτι ποσά που ακούγονται του εκατομμυρίου και κάτι άλλα τρολαρίσματα για 600 και 700 χιλιάρικα, είναι ανέκδοτα, που προσβάλλουν και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και τη νοημοσύνη κάθε λογικώς σκεπτόμενου όντος.
These users thanked the author Special 4 for the post:
Polichni1926
george188

Δημοσίευση από george188 »

Άλλο να γίνει αυτό που λες για 3-4 χρόνια και άλλο για 49. Η συμβαση για τόσο θα είναι
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Συγγνώμη αλλά μήπως ξεχνάς τα ποσά που ζήτησε ο ΑΣ από την ΠΑΕ για τη νέα τούμπα (μιλάω για τα ειλικρινή πόσα όχι εκείνες τις εκβιαστικές γελοιοτητες που "αυθόρμητα" έλεγαν); Αλλά, κυρίως, τα ποσά που η ίδια η ΠΑΕ πρότεινε στον ΑΣ για τον ίδιο λόγο;

Από πού και ως που δεν θα πρέπει να ακολουθηθεί μια αντίστοιχη απαίτηση για το ανακαινισμένο παλατάκι;

Παρεμπιπτόντως η υπάρχουσα Τούμπα, ειδικά το 2012 ήταν στην κυριολεξία επικίνδυνη. Γήπεδο που οδεύει πλέον για τον ένα αιώνα ζωής, όχι απλά τον μισό. Πως συγκρίνεται με ένα ασφαλές γήπεδο που απλά θέλει ανακαίνιση - και βασικά τα πλάνα επέκτασης είναι επειδή θέλει να το κάνει ο ιδιοκτήτης για τους δικούς του λόγους / ορέξεις προσφοράς αλλά και κέρδους;

Σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να αρχίσουμε πάλι τις συγκρίσεις και τη συζήτηση για το τρύπημα του καλοκαιριού

Εστιαζω μόνο στη λογική διαχείρισης και προστασίας της περιουσίας του ΠΑΟΚ

Το να λέμε ότι ένα τίμημα είναι "άδικο" επειδή έτσι μας ήρθε, δεν στηρίζεται πουθενά

Δε μπορεί σε ένα τόσο ΜΗ ανταποδοτικό άθλημα όπως το μπασκετ, να μιλάμε και να διακινουμε ελαφρά τη καρδία φήμες για μπάτζετ 30-40-50 εκατομμυρίων και ξαφνικά να λέμε "δώστε όσο όσο το γήπεδο στον πλούσιο και μη τον αρμεγετε".
These users thanked the author Equalizer for the post:
leomatos88
Άβαταρ μέλους
Special 4

Όχι δεν τα θυμάμαι.
Εσύ ξέρεις την σύμβαση μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ για την Νέα Τούμπα;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ε ο ένας είναι Έλλην το άλλο είναι Ρώσο Τσετσένο αφού ρε equ. Τί θες τώρα.. :lol:

Εσύ ρε Δημήτρη Φραγκιόγλου μας περνάς για απλά μαλακες ή για εντελώς μαλακες ρε φίλε πραγματικά το έχω απορία. Αλήθεια θέλω να δω με τί σκεπτικό γράφεις ότι γράφεις.

Πλέον καταντάει διασκεδαστικό στο δίνω.
These users thanked the author Parolos for the post:
Unpsofable78
Dimitrisou

Δημοσίευση από Dimitrisou »

Special 4 έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 21:50
Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 20:19 Το 60κ τον χρόνο ήρθε ως αντιπρόταση (γνώμη μου, ειρωνική κι όχι πραγματική) μιας αστρονομικής πρότασης που έκανε ο ΑΣ της οποίας το νούμερο δεν το θυμάμαι ούτε μπορώ να το βρω τώρα αλλά ήταν ποσο εκατομμυρίου.

Αυτό είχε διαρρεύσει τότε.

Ο Μυστακιδης θα πρέπει να βάλει το χέρι στην τσεπη εδώ.
Κάτσε βρε φίλε.
Καταρχάς το ότι κάποιος είναι πλούσιος δεν σημαίνει ότι του αρέσει να γίνεται αγελάδα για άρμεγμα.
Ένα το κρατούμενο.

Δεύτερο το κρατούμενο.
Το νομικό πλαίσιο που διέπει τις σχέσεις μεταξύ των Ανωνύμων Αθλητικών Εταιρειών (ΠΑΕ και ΚΑΕ) και των μητρικών ερασιτεχνικών σωματείων (Α.Σ.) είναι αυστηρά καθορισμένο από τον Αθλητικό Νόμο 2725/1999.

Μεταξύ άλλων, το Ποσοστό 10% επί των Εισπράξεων. Οι ΠΑΕ και οι ΚΑΕ υποχρεούνται να αποδίδουν στο ερασιτεχνικό σωματείο:
​10% των καθαρών εισπράξεων από κάθε αγώνα (εισιτήρια) και προορίζεται αποκλειστικά για την καλλιέργεια και ανάπτυξη των ερασιτεχνικών τμημάτων και των υποδομών (ακαδημίες).

Στο ποδόσφαιρο, όταν ήρθε ο Σαββίδης το 2013 και πλήρωσε τα χρέη της ομάδας, σώζοντας τότε την ΠΑΕ, του ζήτησαν ενοίκιο για την Τούμπα;
Όχι.
Αντιθέτως έκανε σύμβαση και μάλιστα πλήρωνε μέχρι πρόσφατα λιγότερα χρήματα από τα σύμφωνα με τον κατά το νόμο οριζόμενα.
Λέω ψέμματα ή ανακρίβειες;
Όχι.

Τώρα ο Τέλης, που σώζει αντίστοιχα την ομάδα μπάσκετ, από την μιζέρια, γιατί να πληρώσει "ΕΝΟΙΚΙΟ" αφού συν τοις άλλοις θα πληρώνει για έξοδα συντήρησης, θέρμανση που ήταν άγνωστη λέξη και άλλα πολλά έξοδα υποδομών για την αναβάθμιση του γηπέδου;

Προσωπική άποψη.
Εγώ λέω να πληρώσει για τη σύμβαση χρήσης του γηπέδου.
Γιατί ο ΑΣ έχει αθλητές, τμήματα και ανάγκες.

Αλλά κάτι ποσά που ακούγονται του εκατομμυρίου και κάτι άλλα τρολαρίσματα για 600 και 700 χιλιάρικα, είναι ανέκδοτα, που προσβάλλουν και τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ και τη νοημοσύνη κάθε λογικώς σκεπτόμενου όντος.
Συμφωνώ μαζί σου ως προς τα κομμάτια που αναφέρεις για τον ΑΣ και γνώμη δική μου είναι ότι συμφέρει πιο πολύ τον ΑΣ να πάρει ποσοστά βάσει του τι φαίνεται ότι γίνεται στο μπάσκετ ..
Τώρα στο κομμάτι της σύγκρισης που κάνεις με το ποδοσφαιρο νομίζω υπάρχει μια ειδοποιός διάφορα ..ο Σαββίδης τότε δεν έσωσε το τμήμα από τη μιζέρια,από τη διάλυση το έσωσε..στο μπάσκετ η ομάδα τουλάχιστον για χρέη τα τελευταία χρόνια δεν κινδύνευε να πέσει..
Νομίζω και πάλι ότι το πρόβλημα είναι οι χειρισμοί του ΑΣ.
Όταν δίνεις το ένα γήπεδο που θέλει κατασκευή από την αρχή με κάποια Α οφέλη τότε πρέπει να δώσεις και το γήπεδο που θέλει ανακαίνιση με κάποια Α οφέλη ..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitrisou την Παρ 08 Μάιος 2026, 22:30, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Όχι δε την ξέρω. Ξέρω αυτά που προτάθηκαν το καλοκαίρι επίσημα όπως τα ξέρουμε όλοι μας.

Και;

Αν τελικά ειναι πχ ΜΗΔΕΝ τι νομίζεις θα πω μπράβο στον ΑΣ επειδή ο Σαββίδης πληρώνει καλοριφέρ;

Τέτοια καραγκιοζιλικια μόνο από συγκεκριμένες πηγές εκπορεύονται.

Ούτε είκοσι εκατομμύρια πρέπει να είναι, ούτε πενήντα χιλιάρικα.

Και σίγουρα δεν χρειάζεται ειρωνες προπαγανδιστές από κάτω να λένε ότι ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να δοθεί τζάμπα το γήπεδο.

Οποιοι είναι αρμόδιοι να κάνουν τις διαπραγματεύσεις αυτές στο όνομα του ΠΑΟΚ, να ζυγίζουν σωστά και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Αυτό προτείνω.

Η λέξη εκμετάλλευση και άρμεγμα δεν βγήκε και ούτε πρόκειται να βγει από το στόμα μου.

Δίκαια και ΛΟΓΙΚΑ πράγματα με βάση το συμφέρον του συλλόγου πρωτίστως.

Τωρα φαίνεται πως εν ριπή οφθαλμού πολύς κόσμος έγινε και ειδικός να ξέρει ποια είναι τα δίκαια ανταλλάγματα για ένα γήπεδο και ξέρει τα σωστά τιμήματα.

Οκ εγώ δεν τα ξέρω.
These users thanked the author Equalizer for the post (total 2):
Taseos, KalamarGiannis
Άβαταρ μέλους
Special 4

Equalizer έγραψε: Παρ 08 Μάιος 2026, 22:19 Τέτοια καραγκιοζιλικια μόνο από συγκεκριμένες πηγές εκπορεύονται.

Ούτε είκοσι εκατομμύρια πρέπει να είναι, ούτε πενήντα χιλιάρικα.

Και σίγουρα δεν χρειάζεται ειρωνες προπαγανδιστές από κάτω να λένε ότι ΤΩΡΑ είναι η ευκαιρία να δοθεί τζάμπα το γήπεδο.

Οποιοι είναι αρμόδιοι να κάνουν τις διαπραγματεύσεις αυτές στο όνομα του ΠΑΟΚ, να ζυγίζουν σωστά και με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου. Αυτό προτείνω.
Συμφωνώ.
Οι είρωνες προπαγανδιστές ας κάτσουν στα αυγά τους.
Εγώ τα ποσά που ανέφερα, δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου.
Τα ανέφερε επίσημα ο ΑΣ.

Τα λοιπά προπαγανδιστικά, για 1 εκατομμύριο και 60 χιλιάρικα, δεν έχω δει να αναφέρονται επίσημα.
Όταν μου αναφέρει επίσημα ο ΑΣ τι ζήτησε και τι του αντιπρότειναν, θα μιλήσουμε επί πραγματικών δεδομένων και όχι προπαγάνδας.

Όταν το κάνει αυτό ο ΑΣ, να μας ενημερώσει και για τη συμφωνία μεταξύ ΠΑΕ και ΑΣ για τη Νέα Τούμπα, ώστε να μιλάμε επί πραγματικών δεδομένων.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Που κολλάει το τι ζήτησε από την ΠΑΕ;

Γιατί αυτό είναι χρήσιμο ώστε να μιλάς για πραγματικά δεδομένα, ΤΟΣΟ σε ο,τι αφορά την κουβέντα για το μπάσκετ δημόσια, όσο και σε αυτό το τόπικ;

Με το στανιό να κάνουμε συσχετισμό;

Έχουν καμία σχέση οι δυο εκτάσεις; Οι τοποθεσίες, οι χρήσεις, τα έξοδα συντήρησης, το οτιδήποτε σχετίζεται πρακτικά ή οικονομικά με τα δυο;

Εφόσον προφανώς ΔΕΝ έχουν, τότε με βάση ποιον αλγόριθμο θα βγάλουμε τι είναι δίκαιο και τι οχι ; Εγώ προσωπικά λέω οτι αν για την Τούμπα δίνεται 1, για το μπάσκετ πρέπει να δίνεται 0,6. Αλλά απ το κεφάλι μου το έβγαλα δεν απαιτώ από κανέναν εμπειρογνώμονα να με ακούσει. Δεν θα φώναζα ΠΟΤΕ όμως "δώστε ΤΩΡΑ το γήπεδο στον τάδε όσο-όσο, επειδή... έτσι".

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ επίσης το ίδιο ακριβώς λέω και για οποιοδήποτε γήπεδο έχει δοθεί προς εκμετάλλευση σε οποιονδήποτε "επενδυτή": Να υπάρχουν όροι ΔΙΚΑΙΟΙ, ΛΟΓΙΚΟΙ και πρωτίστως με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Συμφωνώ σε όλα για το συμφέρον του συλλόγου.

Ο αλγόριθμος για την Τούμπα ήταν 0 για την χρήση του γηπέδου, ως μίσθωση.

Συμφωνώ επίσης ότι τοποθεσίες, οι χρήσεις, τα έξοδα συντήρησης, το οτιδήποτε σχετίζεται πρακτικά ή οικονομικά με τα δύο είναι τελείως διαφορετικά.

Το ίδιο και τα έσοδα του εκάστοτε ιδιοκτήτη από μεταγραφές, χορηγίες, σπόνσορες, ευρωπαϊκές ομοσπονδίες, εισιτήρια διαρκείας.

Ο ΑΣ ανεξάρτητα ποιά μπορεί να είναι η προσωπική και αυθαίρετη έννοια αλγορίθμου εις ενός εξ ημών, οφείλει να εφαρμόζει μια λογική αναλογικότητα, στη βάση ισονομίας και δικαιοσύνης, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του συλλόγου.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Ο άλλος γάμησε ολόκληρο το φόρουμ το καλοκαίρι, θέλει να το γαμησει και τωρα
These users thanked the author renegade for the post (total 3):
Montrealiotis, Ally Samagoal, Unpsofable78
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Οσο ασχολείστε με τον τύπο που έλεγε Μυστακίδη μην πάρεις τον μπάσκετ τώρα, με κεφαλαία, και υποθέτω πατώντας πολύ δυνατά τα πλήκτρα, όταν τα βρήκε ο Σαββίδης με τον ΑΣ, αυτά θα συμβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
Mirko

Δημοσίευση από Mirko »

Καλα μας κανουν. Μια φανταστικη ειδηση βγηκε και βρηκατε λογο να μαλωνετε.
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

:D Βρε άμα ήθελα να βάλω φυτίλι και γώ , ξέρεις τι εύκολο θα ήταν με βάση γεγονότα; Να τρώγεστε εδώ μέσα κάνα εξάμηνο ακόμη.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”