Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο γνωστός παπατζής του τουίτερ, επιμένει για Καμαρά και μάλιστα λέει βάζει και στοίχημα.
Εντάξει, αν μία στο εκατομμύριο δικαιωθεί, θα μιλάμε για κάζο ολκής για όλο το σύστημα των ΑΡΔ.
Εντάξει, αν μία στο εκατομμύριο δικαιωθεί, θα μιλάμε για κάζο ολκής για όλο το σύστημα των ΑΡΔ.
- pagotatzis
Όχι όλοι φίλεmbison έγραψε:Τα ράδια έχουν βαλθεί να πιστέψουμε ότι ο παίκτης θελει να φύγει. Αλήθεια τον ρώτησαν κ το είπε? Δεν νομίζω.
Με ανάγκασαν κ πήρα τηλ σε ράδιο 2η φορά στη ζωή μου.
Για μένα μόνο αν ο Ιβάν θεωρήσει ότι η ΠΑΕ έχει θέμα οικονομικό ή αν είναι το σωστό timing για να καρπωθεί την επένδυση του, μόνο τότε θα γίνει η πώληση. Μην το φορτώνουμε στον Ντελια
Π.χ το πρωί ο Ζαΐρης τόνισε ότι η μεριά του παίχτη δεν κυνηγάει με το ζόρι αυτήν την μεταγραφή !
Είπε ότι ο Ιβαν τον πουλάει διότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ρευστό για μα ξεκινήσει της μεταγραφές !
Όπως και πέρσι που μόλις πουλήθηκε Ινγκι και Ναρει !
Η Σαλτζμπουργκ δίνει ένα μεγάλη πόσο στα 10εκ σε πρώτο πακέτο που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την πόλωση !
Είδωμεν
Μα και ο Κόλκας αυτό είπε περί ρευστότητας. Ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει σταματήσει να υφίσταται όσο διαρκεί ο πόλεμος
Μπορεί ο κάθε Τσακαλεας -Τοσκιτσης και ούτε καθεξής να νιώθει από ΠΑΟΚ αλλά at the end of the day που λέμε βγάζει το ψωμί του μέσα από τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ της ομάδας οπότε θα πει τις παπατζες του και τα ψέματα του για ένα like...Μπορεί ο Ντελιας να φύγει, μπορεί ο Καμαρα να μην έρθει,λέμε τώρα,αλλά δεν έχουν ιδέα πραγματικά . .. Τουλάχιστον εμείς να μην επηρεαζόμαστε...Καμία ομάδα δεν ανακοίνωσε μεταγραφές ακόμα ..
- sourmenetes
- Moderator
Black ίσως πέταξε και η παε το μπαλάκι στον παικτη με αυτή τη διαρροή..Blackgr4 έγραψε:Ο γνωστός παπατζής του τουίτερ, επιμένει για Καμαρά και μάλιστα λέει βάζει και στοίχημα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και το περίμενες να έβγαινε ο πατέρας του να λεει σε όλο τον κόσμο ναι θα φύγουμε; Απλά είναι η πιο διπλωματική απάντηση άμα δεν ήθελε να παει και ήταν απλά για να του γίνει επέκταση θα είχες ακούσει 5-6 διαφορετικές ομάδες όπως γίνετε πάντα, και δεν επέμενε τόσο η σαλτζμπουργκ.VfB v2 έγραψε:Εαν ισχύουν αυτά που λες, τότε η πλευρά του παίχτη λογικά κυνηγάει ενα καλήτερο συμβόλαιο. Η θα του το δώσει ο Ιβαν η θα πουληθεί για να το πάρει απο την Σαλσμπουργκ. Απόφαση του Ιβαν δηλαδή. Εγώ αυτό καταλαβένω με το "ότι πει ο πρόεδρος".fotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
- sourmenetes
- Moderator
Ότι γενικά δεν είναι εύκολη η μεταφορά κεφαλαίων θεωρώ ότι είναι κατανοητό.nunies4 έγραψε:Μα και ο Κόλκας αυτό είπε περί ρευστότητας. Ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει σταματήσει να υφίσταται όσο διαρκεί ο πόλεμος
Τώρα σε ποιο βαθμό είναι αυτό και σε ποιο βαθμό είναι θέμα του πόσο απλώνει το στρώμα ο Σαββίδης δε νομίζω ότι το γνωρίζουν πολλοί.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσυ λες έτσι. θα φανεί σύντομα τι ισχύει.Leonardo10 έγραψε:Και το περίμενες να έβγαινε ο πατέρας του να λεει σε όλο τον κόσμο ναι θα φύγουμε; Απλά είναι η πιο διπλωματική απάντηση άμα δεν ήθελε να παει και ήταν απλά για να του γίνει επέκταση θα είχες ακούσει 5-6 διαφορετικές ομάδες όπως γίνετε πάντα, και δεν επέμενε τόσο η σαλτζμπουργκ.VfB v2 έγραψε:Εαν ισχύουν αυτά που λες, τότε η πλευρά του παίχτη λογικά κυνηγάει ενα καλήτερο συμβόλαιο. Η θα του το δώσει ο Ιβαν η θα πουληθεί για να το πάρει απο την Σαλσμπουργκ. Απόφαση του Ιβαν δηλαδή. Εγώ αυτό καταλαβένω με το "ότι πει ο πρόεδρος".fotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
Ας καθήσουν τότε όλοι αυτοί που το παίζουν δημοσιογράφοι,ας διαβάσουν λίγο Τασεο μπας κ ξεστραβωθουν τα βόδιαnunies4 έγραψε:Μα και ο Κόλκας αυτό είπε περί ρευστότητας. Ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει σταματήσει να υφίσταται όσο διαρκεί ο πόλεμος
ο γνωστος λεει κοντρα σε ολα οτι ο καμαρα εκλεισε,τελικο,για να δουμε...
-
- Επικοινωνία:
Μεγάλο απωθημένο αυτός και ο ΡεκόμπαAlxNeapoli1 έγραψε:ΕστογιανοφPsaras έγραψε:είναι κοντοστουπης και βαψομαλλιας;
Ε Χαρτελ και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να παίξει ομίλους Τσουλου ή έστω Γιουρόπα κλαίει για να έρθει...