Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Ο γνωστός παπατζής του τουίτερ, επιμένει για Καμαρά και μάλιστα λέει βάζει και στοίχημα.
Εντάξει, αν μία στο εκατομμύριο δικαιωθεί, θα μιλάμε για κάζο ολκής για όλο το σύστημα των ΑΡΔ.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

mbison έγραψε:Τα ράδια έχουν βαλθεί να πιστέψουμε ότι ο παίκτης θελει να φύγει. Αλήθεια τον ρώτησαν κ το είπε? Δεν νομίζω.
Με ανάγκασαν κ πήρα τηλ σε ράδιο 2η φορά στη ζωή μου.
Για μένα μόνο αν ο Ιβάν θεωρήσει ότι η ΠΑΕ έχει θέμα οικονομικό ή αν είναι το σωστό timing για να καρπωθεί την επένδυση του, μόνο τότε θα γίνει η πώληση. Μην το φορτώνουμε στον Ντελια
Όχι όλοι φίλε
Π.χ το πρωί ο Ζαΐρης τόνισε ότι η μεριά του παίχτη δεν κυνηγάει με το ζόρι αυτήν την μεταγραφή !
Είπε ότι ο Ιβαν τον πουλάει διότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ρευστό για μα ξεκινήσει της μεταγραφές !
Όπως και πέρσι που μόλις πουλήθηκε Ινγκι και Ναρει !
Η Σαλτζμπουργκ δίνει ένα μεγάλη πόσο στα 10εκ σε πρώτο πακέτο που κάνει ακόμα πιο ελκυστική την πόλωση !

Είδωμεν
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μα και ο Κόλκας αυτό είπε περί ρευστότητας. Ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει σταματήσει να υφίσταται όσο διαρκεί ο πόλεμος
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Μπορεί ο κάθε Τσακαλεας -Τοσκιτσης και ούτε καθεξής να νιώθει από ΠΑΟΚ αλλά at the end of the day που λέμε βγάζει το ψωμί του μέσα από τη δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ της ομάδας οπότε θα πει τις παπατζες του και τα ψέματα του για ένα like...Μπορεί ο Ντελιας να φύγει, μπορεί ο Καμαρα να μην έρθει,λέμε τώρα,αλλά δεν έχουν ιδέα πραγματικά . .. Τουλάχιστον εμείς να μην επηρεαζόμαστε...Καμία ομάδα δεν ανακοίνωσε μεταγραφές ακόμα ..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Blackgr4 έγραψε:Ο γνωστός παπατζής του τουίτερ, επιμένει για Καμαρά και μάλιστα λέει βάζει και στοίχημα.
Εντάξει, αν μία στο εκατομμύριο δικαιωθεί, θα μιλάμε για κάζο ολκής για όλο το σύστημα των ΑΡΔ.
Black ίσως πέταξε και η παε το μπαλάκι στον παικτη με αυτή τη διαρροή..

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

VfB v2 έγραψε:
fotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
Εαν ισχύουν αυτά που λες, τότε η πλευρά του παίχτη λογικά κυνηγάει ενα καλήτερο συμβόλαιο. Η θα του το δώσει ο Ιβαν η θα πουληθεί για να το πάρει απο την Σαλσμπουργκ. Απόφαση του Ιβαν δηλαδή. Εγώ αυτό καταλαβένω με το "ότι πει ο πρόεδρος".
Και το περίμενες να έβγαινε ο πατέρας του να λεει σε όλο τον κόσμο ναι θα φύγουμε; Απλά είναι η πιο διπλωματική απάντηση άμα δεν ήθελε να παει και ήταν απλά για να του γίνει επέκταση θα είχες ακούσει 5-6 διαφορετικές ομάδες όπως γίνετε πάντα, και δεν επέμενε τόσο η σαλτζμπουργκ.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

nunies4 έγραψε:Μα και ο Κόλκας αυτό είπε περί ρευστότητας. Ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει σταματήσει να υφίσταται όσο διαρκεί ο πόλεμος
Ότι γενικά δεν είναι εύκολη η μεταφορά κεφαλαίων θεωρώ ότι είναι κατανοητό.

Τώρα σε ποιο βαθμό είναι αυτό και σε ποιο βαθμό είναι θέμα του πόσο απλώνει το στρώμα ο Σαββίδης δε νομίζω ότι το γνωρίζουν πολλοί.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

Leonardo10 έγραψε:
VfB v2 έγραψε:
fotis1926 έγραψε:Γεια σας είμαι χρόνια μέλος και γράφω πρώτη φορά...Ο Κωσταντελιας ήρθε χθες στο εργοστάσιο που δουλεύω για ένα διαφημιστικό και όλοι τον ρωτούσαν αν φύγει, ο πατέρας του απάντησε ότι πει ο πρόεδρος..
Εαν ισχύουν αυτά που λες, τότε η πλευρά του παίχτη λογικά κυνηγάει ενα καλήτερο συμβόλαιο. Η θα του το δώσει ο Ιβαν η θα πουληθεί για να το πάρει απο την Σαλσμπουργκ. Απόφαση του Ιβαν δηλαδή. Εγώ αυτό καταλαβένω με το "ότι πει ο πρόεδρος".
Και το περίμενες να έβγαινε ο πατέρας του να λεει σε όλο τον κόσμο ναι θα φύγουμε; Απλά είναι η πιο διπλωματική απάντηση άμα δεν ήθελε να παει και ήταν απλά για να του γίνει επέκταση θα είχες ακούσει 5-6 διαφορετικές ομάδες όπως γίνετε πάντα, και δεν επέμενε τόσο η σαλτζμπουργκ.
Εσυ λες έτσι. θα φανεί σύντομα τι ισχύει.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

nunies4 έγραψε:Μα και ο Κόλκας αυτό είπε περί ρευστότητας. Ότι το πρόβλημα είναι υπαρκτό και δεν έχει σταματήσει να υφίσταται όσο διαρκεί ο πόλεμος
Ας καθήσουν τότε όλοι αυτοί που το παίζουν δημοσιογράφοι,ας διαβάσουν λίγο Τασεο μπας κ ξεστραβωθουν τα βόδια
dalas10

Δημοσίευση από dalas10 »

ο γνωστος λεει κοντρα σε ολα οτι ο καμαρα εκλεισε,τελικο,για να δουμε...
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Χαρτελ ακολουθει ΠΑΟΚ στο Ινσταγραμ
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Γνωστός σου?
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Psaras έγραψε:είναι κοντοστουπης και βαψομαλλιας;
Εστογιανοφ :lol:
Μεγάλο απωθημένο αυτός και ο Ρεκόμπα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Ε Χαρτελ και μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να παίξει ομίλους Τσουλου ή έστω Γιουρόπα κλαίει για να έρθει...
Athalos

Δημοσίευση από Athalos »

Athalos έγραψε:Χαρτελ ακολουθει ΠΑΟΚ στο Ινσταγραμ
Ακυρο,fan page :oops:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”