Επειδη εχουμε βαφτισει το κραξιμο και την ισοπεδωση κριτικη, οριστε τι θα πει κριτικη, αδερφια. Ολα τα υπολοιπα απλα υποδηλωνουν εμπαθεια.Rexaris έγραψε:Λίγο εποικοδομητική κριτική: η ομάδα έχει πρόβλημα στα στημένα και τα δικά της και των αντιπάλων εδώ και μερικά χρόνια. Επειδή μόλις την Κυριακή κατάλαβα οτι υπάρχει ειδικός υπεύθυνος γι'αυτά στις προπονήσεις, να το εξετάσει λίγο ο Ραζβάν; Στο επιτελείο του ανήκει, ΑΝ δεν είναι αρκετά καλός για τον ΠΑΟΚ, ας λύσει τη συνεργασία τους αφού βρει καλύτερο. Είναι υπεύθυνος για το τημ του και δεν έχει φιλίες και κολήμματα εκεί αν πρόκειται να ωφεληθεί η ομάδα.
Razvan Lucescu III
Re: Razvan Lucescu III
- Μπαρκαρούτσος
τσιριγωτης έγραψε:Πες μου ρε ρασβαν τι κερδίζεις όταν αγκαλιάζεις τον ντελια μετά το ματς, αλλά η έννοια σου είναι να του πεις ότι ο νασμπεργκ ητο mvp.
Σχόλια τύπου ξέρει καλύτερα ή το κάνει για να μην πάρουν αέρα τα μυαλά του, δεν πείθουν
Δηλαδή όποιος αγκαλιάζει είναι MVP; Δεν μπορεί να πει καλή κουβέντα για δύο παίκτες;
Αν η διοίκηση έχει σκοπό να τον ανανεώσει, καλό θα ήταν να το κάνει μεταξύ Δεκέμβρη και Φλεβάρη, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Και για τον ίδιο, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές (ειδικά όσους θα είναι εδώ και του χρόνου).icue έγραψε:Η οποια συζητηση πρεπει να γινει στο τελος της χρονιας. Αν ομως δεν συνεχισει θα πρεπει να γινει μια πολυ σοβαρη κουβεντα εκει μεσα στην ΠΑΕ για το πως εχουν σκοπο να προχωρησουν απο εκει και περα. Θα παρθει ΤΔ που θα διαλεξει προπονητη; Θα παρουμε προπονητη και μετα ΤΔ οπου με συνοπτικες διαδικασιες θα γινει κομπαρσος μετα απο καποιο διαστημα; Δεν θα παρουμε ΤΔ; Δεν θα παρουμε προπονητη; Γενικα πρεπει να καταληξουν καπου.
Άλλο πάλι και τούτο!!! Αυτό και μόνο. Ότι άλλο ειπωθεί και υπάρξει δυσαρέσκεια είναι εμπάθεια!!!!
Μάλιστα, μήπως πρέπει να σου στέλνουμε τα γραπτά μας για έγκριση πριν τα αναρτήσουμε?
Εκτός δάσκαλε αν κάτι έχασες στην σύνταξη.
Μάλιστα, μήπως πρέπει να σου στέλνουμε τα γραπτά μας για έγκριση πριν τα αναρτήσουμε?
Δηλαδη εσυ αδερφε οριζεις ως κριτικη το να περναμε απο κοσκινο οποιονδηποτε παιχτη ή προπονητη και να ψαχνουμε ψεγαδια μονο και μονο για να εκφρασουμε οτιδηποτε κατεβασει η κουτρα μας; Ή τους χαρακτηρισμους; Ή τις ''αποψεις'' χωρις επιχειρηματα;Maxpaok έγραψε:Άλλο πάλι και τούτο!!! Αυτό και μόνο. Ότι άλλο ειπωθεί και υπάρξει δυσαρέσκεια είναι εμπάθεια!!!!
Φτασαμε στο σημειο να λεμε γιατι αγκαλιαζει ο Λουτσεσκου τον Ντελια και αναφερει πως MVP ηταν ο Νασμπεργκ, για να σου δωσω ενα παραδειγμα και μονο. Αν εχουμε δηλαδη το θεο μας! Αν εσυ το θεωρεις κριτικη αυτο κι οχι εμπαθεια τοτε πασο, ειμαι λαθος.
-
Dimg4a έγραψε:Κανεις. Το Παμπλο fc ειναι ειρωνικο. ΧαλαρωσεMrSam1926apc έγραψε:Σε εμένα απευθύνεσαι? Ποιος χαρακτηρισμός σε περιέγραψε?Dimg4a έγραψε:Μαγκα χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους
Εννοείται πως είναι τέρμα ειρωνικό, λέω κάπου ψέματα?
Κάποιοι ταυτίζονται και αγαπάνε παραπάνω τον Παμπλο παρα τον ΠΑΟΚ.
Το είδαμε άπειρες φορές!
- Μπαρκαρούτσος
Ναι, αλλά δεν χρειάζεται αναφορά σε αυτό, ειδικά όταν γίνεται συζήτηση σε ήρεμο κλίμα.
M αρεσει που με μπαναρατε επειδη έγραψα 3ετεςΜπαρκαρούτσος έγραψε:Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι τι συμβόλαιο θα προσέφεραν στο Lucescu όσοι τον θέλουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ..
Εγώ θα έδινα 2ετές, εκτός κι αν είχα στο στόχαστρο μεγάλο προπονηταρά που θα κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα για ημιτελικό EL στην επόμενη τριετία.
Συγνωμη π παρεμβαινω στη συζητησηDimg4a έγραψε:Κανεις. Το Παμπλο fc ειναι ειρωνικο. ΧαλαρωσεMrSam1926apc έγραψε:Σε εμένα απευθύνεσαι? Ποιος χαρακτηρισμός σε περιέγραψε?Dimg4a έγραψε:Μαγκα χαλαρωσε λιγο με τους χαρακτηρισμους
Αλλα επειδη αναφερθηκε το Παμπλο FC
θα ηθελα να αναφερω οτι ειναι αστικος μυθος των φανς του Λουτσεσκου οτι οσοι κανουν σκληρη κριτικη στον Λουτσεσκου
το κανουν επειδη θελουν να επιστρεψει ως προπονητης ο Παμπλο Γκαρσια
Ειναι τερμα υπερβολικο κ ανακριβες αυτο
Razvan Lucescu III
Συμφωνω κατα πολυ ενω τον εχω στηριξει, αλλα δεν μπορω να καταλαβω πως θα ξερει πχ οτι θα φυγει και θα δωσει 100% και μετα θα φυγει. Δηλαδη αν παρει κονφερενς θα πει γεια χαρα; Ή πρωταθλημα; Ανανεωση 2 χρονια και συμφωνειτε να φυγει αναλογα με το τελος της χρονιας, και οι παικτες το βλεπουνfigurehead4 έγραψε:Εγώ φίλε Μπαρκαρουτσο που τον αγαπάω και είμαι μαζί του από την πρώτη στιγμή, νομίζω πως ο κύκλος του στον ΠΑΟΚ πρέπει να κλείσει φετος και να πάμε παρακάτω και οι δύο. Είναι για όλους ψυχοφθόρα πλέον αυτή η σχέση και δεν νομίζω πως έχει να δώσει κάτι άλλο ο ένας στον άλλον.Μπαρκαρούτσος έγραψε:Μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση, είναι τι συμβόλαιο θα προσέφεραν στο Lucescu όσοι τον θέλουν να παραμείνει στον ΠΑΟΚ..
Εγώ θα έδινα 2ετές, εκτός κι αν είχα στο στόχαστρο μεγάλο προπονηταρά που θα κάνει τον ΠΑΟΚ ομάδα για ημιτελικό EL στην επόμενη τριετία.
Φέτος ο Λουτσέσκου θα κάνει τα πάντα για να μην φύγει αποτυχημένος. Είναι τρελός εγωιστής και προπονηταρας. Καλύτερος από όλους στο ελαντα και θα παρουσιάσει έναν μεγάλο ΠΑΟΚ. Το τι θα πετύχει θα το δούμε γιατί εδώ το παιχνίδι είναι βρώμικο.
Ως εκεί όμως. Δεν νομίζω να αντέχει και ο ίδιος, αλλά κυρίως εμείς και φαίνεται με την ελάχιστη υπομονή όλων όταν το παιχνίδι δεν πάει καλά. Ακόμη και των Λουτσεσκόσκυλων
Πολύ λάθος timing είναι να μιλάμε για αλλαγή προπονητή ενώ χτίζεται καινούρια ομάδα με τόσες αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Εκτός αν τα αποτελέσματα είναι τραγικά και χαθούν οι στόχοι από την αρχή της χρονιάς, πράγμα που δεν φαίνεται να ισχύει.
- Μπαρκαρούτσος
Εγώ ξεκίνησα τη συζήτηση, αλλά το ερώτημα ήταν άλλο.
Όσοι θέλουν να τον κρατήσουν, τι συμβόλαιο θα του έδιναν; Αυτό ρώτησα.
Δεν με έβαλε η ΠΑΕ να σας ρωτήσω, απαντήστε χαλαρά
Όσοι θέλουν να τον κρατήσουν, τι συμβόλαιο θα του έδιναν; Αυτό ρώτησα.
Δεν με έβαλε η ΠΑΕ να σας ρωτήσω, απαντήστε χαλαρά

Miles τι θα γινει ρε καρντασι;;; Θα βαλεις κανα γκολ;;; Ολο εγω θα ξελασπωνω την ομαδα;;;;
Καρπουζα ξυπνα!!!!
Daskalos_4 έγραψε:Ο,τι και να λεμε, οσο και αν δεν τον χωνευετε καποιοι (και σιγουρα θα εχετε τους λογους σας), χωρις τον Λουτσεσκου φετος θα ημασταν εκτος Ευρωπης και μη σας πω πως θα ειχε απολυθει ηδη ο Χ προπονητης που θα βρισκοταν στη θεση του Λουτσεσκου.
Τωρα, στο νταμπλ και τα συναφη δεν χρειαζεται να αναφρεθει κανεις περαιτερω και μονο που το παραβλεπουμε τοσο ευκολα, λεει πολλά
Αφου μιλας υποθετικα, κι εγω θα σου πω πως αλλος προπονητης
με την εικονα της ομαδας στα πλει οφ θα ειχε απολυθει.
- abc_o_ karpouzas
Εγω παντως εχω πολυ συγκεκριμενη ενσταση για τον Λουτσεσκου και θα περιμενω με αγωνια να διαψευστω.Θεωρω οτι το στυλ παιχνιδιου που επιλεγει εχει συγκεκριμενο ταβανι και αυτο δεν ειναι το πρωταθλημα.Ομαδα η οποια εχει συντηρητικη προσεγγιση γενικα στο παιχνιδι της μπορει να φτασει ψηλα αλλα παντα κατι θα της λειπει για να το ολοκληρωσει.Αντιστοιχο περιπου παραδειγμα ειναι και ο βαζελος.
Υ.Γ Επειδη καποιοι μπορει να αναφερθουν στο νταμπλ.Ναι ηταν ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ επιτευγμα και θα ειμαστε παντα ευγνωμονες αλλα με πολυ διαφορετικες συνθηκες απο τις σημερινες.Μεταξυ αλλων 12 γκολ και 8 ασιστ δεν ξερω ποτε θα ξαναδουμε απο ακραια μπακ.
Υ.Γ Επειδη καποιοι μπορει να αναφερθουν στο νταμπλ.Ναι ηταν ενα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ επιτευγμα και θα ειμαστε παντα ευγνωμονες αλλα με πολυ διαφορετικες συνθηκες απο τις σημερινες.Μεταξυ αλλων 12 γκολ και 8 ασιστ δεν ξερω ποτε θα ξαναδουμε απο ακραια μπακ.